"Турските актьори 24/7" (275): от 15 до 21 юни 2020 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 21 юни, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 15 до 21 юни 2020 г., научавате сега от новото издание №275 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Бурджу Бириджик се завръща на екран, този път - дигитален! Една от най-известните турски актриси, изиграла главните роли в заглавията "Въпрос на чест" (Şeref Meselesi), "Песента на живота" (Hayat Şarkısı) и "Гарван" (Kuzgun), ще оглави новия оригинален турски интернет-сериал на Netflix "Фатма" (Fatma). Проектът ще бъде продуциран от Башак Абаджъгил и написан от Йозгюр Йонюрме. "Фатма" ще представи историята на млада и красива чистачка и трудния ѝ живот. 

2) Известен е новият екранен партньор на Седа Бакан! Както информирахме в предишното издание на "Турските актьори 24/7", популярната актриса, която в момента гледаме у нас всяка делнична вечер от 21.00 часа в "Научи ме да обичам" (Bana Sevmeyi Anlat) по Диема Фемили, ще изиграе главната женска роля в новия сериал "В добри и лоши дни" (İyi Günde Kötü Günde). На главния мъжки персонаж в историята пък живот ще вдъхне не по-малко известният ѝ колега Мерт Фърат, известен от "1001 нощ" и "Отмъщението". Напомняме, че последната му изява на малък екран бе в модерната драма от 2017 г. "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler). Допада ли ви двойката Седа-Мерт?

3) Още новини около "В добри и лоши дни" (İyi Günde Kötü Günde)! Освен Мерт Фърат, към актьорския състав на новата драма, подготвяна за излъчване по StarTV през новия телевизионен сезон 2020-2021 г., се присъединява и Ясемин Аллен. Красавицата, родена в Лондон, Великобритания, е сключила договор за участие в обещаващия проект с продуцентската му компания O3 Medya. Тя е известна в България с ролите си във "Великолепният век", "Милост" и "Божествено". Напомняме, че в каста на "В добри и лоши дни" ще видим още Нергис Кумбасар, Шенай Гюрлер и Дерия Алабора. Режисьор ще бъде Баръш Ерчетин, а сценаристи - Аксел Бонфил и Пелин Карамехметоулу.

4) Разкриват се още подробности около новия сериал "Обадете се на мениджъра ми" (Menajerimi Arayın)! Продуцентите на обещаващото заглавие, чийто старт предстои тази есен в ефира на турската StarTV, водят усилени преговори с актьора Денизджан Акташ да участва в него. Той проби с ролята си в младежката комедия "Животът понякога е сладък" (Hayat Bazen Tatlıdır), а впоследствие се снима в драмите "Двор" (Avlu) и "Разплакваща любов" (Aşk Ağlatır). Освен това стана известно, че със специални епизодични участия в "Обадете се на мениджъра ми" ще гледаме световноизвестните Халит Ергенч и Озан Гювен. Както информирахме миналата седмица в "Турските актьори 24/7", главните роли в заглавието са поверени на Баръш Фалай и Джанан Ергюдер.

5) Боран Кузум и Мирай Данер отново заедно на екран! Двамата млади талантливи актьори, добили световна слава с ролите си в историческата драма "Ти си моята родина" (Vatanım Sensin), ще пресъздадат главните роли в новия сериал "Уважение" (Saygı). Той ще се излъчва на интернет-платформата BluTV, като освен от Боран и Мирай, ще бъде оглавен още от ветерана Неджат Ишлер ("Готова на всичко", "Златната клетка" и "Отмъщението"). Към актьорския му състав наскоро се присъединиха още Рожда Демирер ("Ангели пазители" и "Ирония на съдбата"), Еркан Джан ("Златната клетка", "Черни пари и любов", "Горчива любов" и "Ирония на съдбата") и Тансу Бичер. 

6) "Дъщерята на посланика" (Sefirin Kızı) ще излъчи сезонния си финал утре, 22 юни! Хитовата драма, оглавявана от Неслихан Атагюл и Енгин Акюрек, ще покаже финала на първия си сезон в 17-ти епизод утре вечер от 20.00 часа в ефира на турската StarTV. Заедно с това към актьорския състав на проекта се присъединява популярната млада актриса Гьозде Чъаджъ, известна от "Север-Юг" (Kuzey Güney), "Гордиев възел" (Kördüğüm) и "Светулка" (Ateşböceği). Нейното участие в "Дъщерята на посланика" ще продължи и през новия сезон на сериала, първите няколко епизода от който ще бъдат заснети през следващите седмици без прекъсване в Муула като резерв срещу вероятността от втора вълна на коронавируса на есен и повторното спиране на снимачния процес. 

7) Джан Яман се завръща на екран след точно две години! Феновете на световноизвестния актьор, чиято звезда изгря в семейната комедия "Сърдечни работи" (Gönül İşleri) през 2014 г., не подминаха интересното съвпадения в стартовата дата на новия му сериал "Господин грешка" (Bay Yanlış) - 26 юни. На същата дата, но преди две години - през 2018-а, премиерата си в Турция по StarTV направи последният проект с негово участие "Свободен дух" (Erkenci Kuş), пожънал огромен успех и излъчващ се в момента в България всеки делничен ден от 18.00 часа по БТВ. Напомняме, че Яман е известен още с ролите си в комедиите "Любов на инат" и "Горчиво и сладко". Именно с партньорката си от втората - Йозге Гюрел, той ще си партнира отново в "Господин грешка". Междувременно изтече официалният афиш към "Bay Yanlış", който можете да видите по-горе!

8) Интересно съвпадение не убягна от погледите и на феновете на Фуркан Андъч! Изключително популярният актьор, класирал се на второ място в тазгодишното издание на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда" за 2020 г., се завръща на екран на 9 юли в новия сериал "Любов на покрива" (Çatı Katı Aşk) по KanalD. Излизането на официалния постер на проекта направи съмнително намигване и напомняне към предния сериал, оглавен от Фуркан преди година и излъчващ се в момента у нас всяка делнична вечер от 22.00 часа по БТВ Лейди - "Навсякъде ти" (Her Yerde Sen). И на двата афиша Андъч е седнал заедно с екранните си партньорки на покрива на къща, както можете да се убедите от сравнението по-горе.

9) Фериде Четин се завръща във "Вятърничав" (Hercai)! Актрисата, известна в България от "Любов и наказание", роди първородното си дете преди четири месеца, което наложи по-ранното ѝ напускане екипа на хитовата драма на ATV. Наскоро стана известно, че Фериде обаче планира да не продължава още дълго отпуската си по майчинство, а да се завърне на снимачната площадка на хита на Mia Yapım с началото на третия му сезон. Снимките на продължението на "Вятърничав" по план трябва да започнат през месец август, а излъчването на новите епизоди е насрочено за септември. 

10) Еге Кьокенли с роля в киното! Изключително популярната млада актриса, известна с ролите си в хитовите сериали "Чучулигата" (Çalıkuşu), "Слънчеви момичета" (Güneşin Kızları), "Сега и завинаги" (Asla Vazgeçmem), "Сърцебиене" (Kalp Atışı) и "Моята сладка лъжа" (Benim Tatlı Yalanım), предстои да оглави новия игрален филм "Последна шега" (Son Şaka). Русокосата красавица е подписала договор за участие в кино-лентата с продуцентите ѝ от Two Production. Тя ще бъде режисирана от Еркан Бюлбюл и написана от Фатих Мутлу. 

11) Мине Тугай и Бахар Шахин напускат екипа на "Жесток Истанбул" (Zalim İstanbul) седмица преди финала му! Хитовият сериал, излъчвал се през последната една година с голям успех по KanalD, ще покаже финалния си 39-ти епизод утре, 22 юни (понеделник). В предпоследната серия от драмата, излъчена на 15-ти юни, две от героините, изпълнявали главните роли в нея - Мине Тугай и Бахар Шахин, бяха "занулени" от сценаристите, падайки от терасата в дома си при свада помежду си. Любопитно е, че за героинята на Мине - Шениз, това падане не е първо, тъй като подобен инцидент я сполетя по-рано тази година. Този път обаче той ще е фатален за живота ѝ. Тугай и Шахин няма да вземат участие на финала на "Жесток Истанбул".

12) Мурат Йълдъръм ще става баща! Актьорът, добил световна слава с ролите си в сериалите "Гордата Аси" и "Любов и наказание", очаква дете от съпругата си Имане Елбани. Мароканската красавица, за която Мурат се ожени през 2016 г., е бременна във втория месец. Първородното дете на актьора, снимащ се в момента в хитовата криминална драма "Рамо" (Ramo), се очаква да се роди в края на тази или в началото на следващата 2021-а година. Честито!

13) Хазал Кая с нова визия! Световноизвестната актриса от сериалите "Ангел пазител", "Забраненият плод", "Огледален свят" и "Изкушение" промени прическата си и се подстрига на бретон. Красавицата, която предстои да се снима в нов игрален филм това лято, сподели в профила си в социалната мрежа Instagram свое ново selfie, позирайки с новия си имидж. Станалата майка в края на миналата 2019-а година Хазал събра одобрението на стотиците хиляди свои фенове. Напомняме, че последната ѝ изява на малкия екран бе в семейната трагикомедия "Нашата история" (Bizim Hikaye), която е закупена в България. 

Tattoos on the body of Hazal Subaşı have a secret!
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 22 юни, ще бъде публикуван брой №315 от "Какво гледат в Турция?", в който ще направим рейтинг-обзор на най-хитовите сериали, излъчвали се през последните години в събота в южната ни съседка. В четвъртък, 25 май, идва ред на интервю с актрисата, класирала се на четвърто място в "Любима турска звезда 2020" - Хазал Субашъ от "Назови ме по име" и "Пропаст". И в неделя, 28 юни, ще можете да прочетете брой №276 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.