"Турските актьори 24/7" (274): от 8 до 14 юни 2020 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 14 юни, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 8 до 14 юни 2020 г., научавате сега от новото издание №274 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Известен е кастът на новия сериал "Обадете се на мениджъра ми" (Menajerimi Arayın)! Редом до Джанан Ергюдер от "1001 нощ" и "Войната на розите", за чието присъединяване в обещаващия проект на Ay Yapım информирахме миналата седмица в "Турските актьори 24/7", ще застанат не по-малко популярните ѝ колеги Баръш Фалай ("Езел", "Момичето с червения шал", "Кварталът на богатите" и "Твоят мой живот"), Фатих Артман ("Петима братя"), Ахсен Ероулу ("Майка" и "Завинаги") и Айшенил Шамлъоулу ("Пламъкът на сърцето"). "Обадете се на мениджъра ми" ще стартира през новия телевизионен сезон 2020-2021 г. и ще се излъчва по StarTV. Негов режисьор ще бъде Али Билгин. 

2) Две актриси напускат екипа на "Лекарят чудо" (Mucize Doktor)! Изпълнителките на ключови роли в медицинската драма, превърнала се във феномен в южната ни съседка през изминалата година - Йозге Йоздер и Мерве Диздар, няма да вземат участие във втория ѝ сезон, чийто старт е насрочен за септември. Йозге, известна у нас от "Мелодията на сърцето", "Цената на живота" и "Другите отчаяни съпруги", и Мерве, нашумяла в Турция с участията си в мюзикъла "Алиса" (Alice) и филма "Войната на етървите" (Eltilerin Savaşı), не са предподписали договорите си с продуцентската компания, снимаща "Лекарят чудо" - MF Yapım. 

3) И ставайки дума за "Лекарят чудо" (Mucize Doktor), няма как да пропуснем новината за годежа на актьора, изпълняващ главната роля в сериала - Танер Йолмез! Преди няколко дни познатият в България от "Кварталът на богатите" и "Великолепният век: Кьосем" любимец на зрителките се сгоди за своята половинка Едже Чешмиоулу. Както вероятно повечето от вас знаят, тя е актриса, известна с ролите си в "Перла", "Семеен сарай", "Времето лети" и "Великолепният век: Кьосем". Екранният Али Вефа и красавицата, снимаща се в момента в ситкома "Неудържимите" (Tutunamayanlar), се сгодиха в тесен семеен и приятелски кръг, като сред гостите на събитието бяха Еркан Авджъ ("Искрите на отмъщението") и Ферит Кая ("Двама завинаги", "Мечтатели", "Времето лети" и "Тайни"). Танер предложи брак на Едже през изминалата зима. Все още не е насрочена дата за сватбата им.

4) Седа Бакан се завръща на екран! Изключително популярната актриса, която в момента гледаме в България всяка делнична вечер от 21.00 часа в епизодите на "Научи ме да обичам" (Bana Sevmeyi Anlat) по Диема Фемили, ще изиграе главната роля в новия сериал с работно заглавие "В добри и лоши дни" (İyi Günde Kötü Günde). Проектът ще бъде продуциран от компания O3 Medya, режисиран от Баръш Ерчетин и писан от Пелин Карамехметоулу и Аксел Бонфил. Освен Седа, с ключови роли във "В добри и лоши дни" ще видим още Шенай Гюрлер ("Малки тайни" и "Вътрешен човек"), Нергис Кумбасар ("Любов под наем"), Осман Алкаш ("Времето лети", "С Русия в сърцето" и "Сърцето на града") и Дерия Алабора. Сериалът ще започне на есен и ще се излъчва по StarTV.

5) "Свободен дух" (Erkenci Kuş) стартира в Италия! Хитовата романтична комедия, ротираща се в момента в България всеки делничен ден от 18.00 часа по БТВ, направи премиерата си на Ботуша през изминалата седмица. С първия си епизод сериалът привлече рекордна гледаемост от близо 3 000 000 зрители, давайки заявка за голям успех. Актьорът, изпълняващ главната мъжка роля в "Свободен дух" - Джан Яман, се радва на огромна популярност в Италия, като дори трябваше да бъде водещ на тамошното тазгодишно издание на риалити-шоуто "Survivor", но заради пандемията от коронавирус ангажиментът му бе отложен. 

6) Серенай Саръкая в нов интернет-сериал? Световноизвестната актриса, добила световна слава с ролите си в "Сезони на любовта" и "Кварталът на богатите", води преговори с продуцентска компания Karva Seven Pictures за участие в новия ѝ проект, подготвян за излъчване на интернет-платформата Netflix. Сериалът ще бъде адаптиран по известния роман "Посред нощ в Пера Палас" (Pera Palas'ta Gece Yarısı), като ще се състои от 8 епизода и ще бъде режисиран от Емре Шахин. Историята ще проследи събитията, белязали преминаването на Османската империя към република. Сценарият ще бъде написан от Елиф Усман. Ако Серенай Саръкая се съгласи да участва в "Посред нощ в Пера Палас", това ще бъде вторият ѝ подред интернет-сериал. Напомняме, че последната ѝ изява на екран бе в психологическата драма "Божествено" (Fi), излъчваща се в момента у нас всяка делнична вечер от 21.00 часа по БТВ. Ротацията ѝ в Турция се осъществяваше на интернет-платформата puhuTV.

7) Шюкрю Йозйълдъз се завръща на екран! Един от най-известните актьори в Турция, известен в България с ролите си в "Чучулигата" и "Надежда за обич", предстои да оглави новия сериал "Нападател" (Akıncı). Проектът ще бъде продуциран от компания NTC Medya и ще се завърти на есен с началото на новия телевизионен сезон 2020-2021 г. в ефира на ATV. Към актьорския му състав се присъединяват още не по-малко популярните колеги на Шюкрю Йозйълдъз - Йълдърай Шахинлер ("Отмъщението", "Тайни" и "Вътрешен човек"), Айча Ертуран ("Една жена") и дъщерята на актрисата и певица Дефне Самйели от "Завинаги" - Дерен Талу. Режисьор на "Нападател" ще бъде Вели Челик, а сценарист - Хакан Кандал. Жанрът на сериала ще бъде "фентъзи драма". 

8) Запълва се и актьорският състав на "Повреда" (Arıza)! Към каста на новия сериал, оглавяван от Толга Саръташ и Айча Айшин Туран, се присъединяват не по-малко популярни актьори, сред които - Ахмет Мюмтаз Тайлян ("Вярна на себе си", "Любов назаем" и "Градско момиче"), Дилара Аксюек ("Милост", "Великолепният век: Кьосем" и "Завинаги"), Али Сечкинер Алъджъ, Левент Джан ("Край или начало" и "Вътрешен човек"), Хакан Салънмъш, Яъзджан Конялъ ("Времето лети"), Хазал Бенли, Джанкат Айдос и Йешим Салкъм. Те са подписали договори за участие в "Повреда" с продуцентската му компания O3 Medya. Обещаващият проект предстои да започне на есен в ефира на ShowTV.

9) Мине Тугай с нова любов! Изключително популярната актриса от сериалите "Времето лети", "Кварталът на богатите", "Ягодова любов" и "Твоят мой живот" изживява любовен романс не с кого да е, а с изпълнителния директор на телевизия KanalD - Мурат Сайгъ. Връзката им стана публично достояние, след като двамата бяха забелязани от папараци да карат колело заедно по една от крайбрежните алеи в Истанбул. 41-годишната актриса, снимаща се в момента в завършващата драма "Жесток Истанбул" (Zalim Istanbul), и директорът на KanalD не се притесниха ot снимащите ги репортери и дори ги поздравиха, без да се опитват да прикриват отношенията си. Близки до Мине и Мурат издават, че двамата са заедно от три месеца.

10) Лош късмет споходи Демет Евгар. Актрисата, изиграла главната роля в хитовия психо-трилър "Двор" (Avlu), преди няколко дни сподели с феновете си в социалната мрежа Instagram, че в рамките на един ден е била ухапана от пчела по устата, след което е паднала по стълбите в дома си и накрая е била ужилена отново от пчела, но този път по крака. Поглеждайки с насмешка на споходилите я един след друг инциденти, Демет увери, че причина за подулите ѝ се устни не е силикон или ботокс, а премеждие с жилещото насекомо. Да пожелаем на Евгар бързо оздравяване!

11) Баръш Ардуч с нова визия след карантината! Наскоро актьорът, добил световна слава с ролята си на Йомер в хитовата романтична комедия "Любов под наем", сподели в профила си в социалната мрежа Instagram своя нова снимка за първи път от дълго време насам. И изненада милионите си почитатели с новата си прическа! По време на пандемията от коронавирус през изминалите три месеца Баръш очевидно не е имал възможността да посети фризьор и си е пуснал по-дълга коса. Позирайки с кучето си, Ардуч за отрицателно време събра стотици хиляди харесвания. Напомняме, че последната му изява на малкия екран в третия сезон на "Пропаст" (Çukur). Харесва ли ви новият му имидж?

12) Сонгюл Йоден с разтърсващи разкрития относно външния си вид! В свое интервю пред известна медия в Турция актрисата от "Перла", "Изоставено сърце" и "Другите отчаяни съпруги" сподели, че когато е била на 19 години, се е подложила на пластична операция на носа си, тъй като не е харесвала естествената му форма. Вследствие на усложнения след сравнително евтината интервенция, за която по това време ѝ стигнали възможностите, Сонгюл започнала да изпитва затруднения при дишането. Оказало се, че при ринопластиката е бил премахнат жизненоважен хрущял, като за възстановяването му се е наложила повторна операция и взимане на ушен хрущял, който да замени носния. С напредване на годините 41-годишната Йоден се подложила и на поставяне на ботокс в лицето си, за да подмлади излъчването си, но с това пък засегнала мимичен нерв и избягвала да се усмихва. Екранната Инджи от "Перла" изрази съжалението си от тези свои необмислени постъпки.

13) Хазал Кая не е искала да участва в "Огледален свят"! В свое откровено интервю наскоро световноизвестната актриса, снимала се за последно в семейната трагикомедия "Нашата история" (Bizim Hikaye), сподели, че няколко пъти е отказвала отправеното ѝ преди десет години предложение да участва в хитовата драма с Чаатай Улусой. Притесненията ѝ се изразявали във факта, че след огромния успех на "Забраненият плод", в който по-рано участва, се е страхувала да не се провали. Екипът на "Огледален свят" обаче бил много настоятелен и самоуверен и това в крайна сметка убедило Хазал да се съгласи на ролята на Фериха. За което и до ден днешен не съжалява ни най-малко, въпреки първоначалните си притеснения. 

Çarpışma'nın Kerem'i Alperen Duymaz bakın kaç yaşında?
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 15 юни, ще бъде публикуван брой №314 от "Какво гледат в Турция?", в който ще направим рейтинг-обзор на най-хитовите сериали, излъчвали се през последните години в петък в южната ни съседка. В четвъртък, 18 май, идва ред на интервю с участника, класирал се на пето място в "Любима турска звезда 2020" - актьора от "Горчива любов", "Бодрумска приказка" и "Ирония на съдбата" Алперен Дуймаз. И в неделя, 21 юни, ще можете да прочетете брой №275 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.