"Турските актьори 24/7" (268): от 27 април до 3 май 2020 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 3 май, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 27 април до 3 май 2020 г., научавате сега от новото издание №268 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Сформиран е кастът на новия летен сериал "Господин грешка" (Bay Yanlış) на FOX! Редом до Йозге Гюрел, Джан Яман, Фатма Топташ, Гюрген Йоз, Ляле Башар, Суат Сунгур и Фери Байджу на снимачната площадка на романтичната комедия на Gold Film ще застанат още не по-малко популярните им колеги Сарпджан Кьороулу ("Слънчеви момичета" и "Твоят мой живот"), Серкай Тютюнджю, нашумял с участието си в "Любов на показ" (Afili Aşk), Едже Иртем, чиято звезда изгря в "Новата булка" (Yeni Gelin) и "Абдюлхамид" (Payitaht Abdülhamid), и Джемре Гюмели, позната от "Сладко отмъщение" (Tatlı İntikam) и "Не пускай ръката ми" (Elimi Bırakma). Стана известно, че снимачният процес на "Господин грешка" ще започне в края на месец май, като първите два епизода ще бъдат заснети в летния курорт Бодрум, след което екипът ще се премести в Истанбул. 

2) Нови попълнения в актьорския състав на новия летен сериал "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı)! Звездите, присъединили се към екипа на обещаващата романтична комедия на MF Yapım, са Неслихан Йелдан ("Цвете от изтока", "Сезонът на черешите" и "Завинаги"), Мелиса Дьонгел ("Намери ме" и "Г-жа Фазилет и нейните дъщери") и Елчин Афаджан ("Една семейна история" (Bir Aile Hikayesi)). Както информирахме по-рано в изданията на "Турските актьори 24/7", с ключови роли в "Почукай на вратата ми" ще видим още Ханде Ерчел, Керем Бюрсин, Анъл Илтер и Биге Йонал. Снимките на продукцията, подготвяна за излъчване по FOX, се очаква да започнат след Рамазан Байрама в края на месец май в Истанбул. 

3) Метин Акдюлгер в ново амплоа! Изключително популярният актьор, добил световна слава с ролите си в хитовете "Кварталът на богатите" (Medcezir) и "Великолепният век: Кьосем" (Muhteşem Yüzyıl: Kösem), ще гради музикална кариера. Наскоро бяха издадени първите две парчета на дуета Journers, който Метин основа съвместно своя близък приятел от гимназията Бурак Йешилдурак и в който се изявява като солист. Песните носят заглавията "Любовно чудовище" (Aşk Canavarı) и "Разбира се, че искам" (İstiyorum Elbet), като бяха приети с доста добри отзиви. Да пожелаем на Акдюлгер успех в новите му начинания!

4) Скандали разтресоха екипите на два сериала, излезли в принудителна грипна ваканция заради заразата от коронавирус в Турция! Служители, работещи на снимачните площадки на заглавията "Войник" (Savaşçı) и "Шампион" (Şampiyon), излязоха с гневни изявления в социалните мрежи към своите работодатели за неизплатени хонорари. Екипите, работещи в продуцентските компании Limon Film и Okul Sanat Film Yapımı, се оплакаха, че не са получавали заплати от един месец и настояха да получат парите, които са изработили с честен труд. Специално за военната драма "Войник", оглавявана от Берк Октай и излъчваща се всяка неделя по FOX, това не е първият случай на забавяне в плащанията... Синдикатът на телевизионерите в Турция излезе с призив към продуцентите на двата сериала да изплатят задълженията си към своите служители.

5) Керем Бюрсин и Демет Йоздемир в любовен романс? Наскоро в медийното пространство в Турция бе хвърлена същинска бомба, а именно - че двама от най-харесваните млади актьори имат връзка. Това разкриват близки до актрисата от "С Русия в сърцето", "Ягодова любов", "Стая 309" и "Свободен дух" и до актьора от "Сърцето на града". Към този момент нито един от двамата не е излязъл с изявления по този повод, като мълчанието им все по-усилено се интерпретира като съгласие с излезлите новини. Напомняме, че последната връзка на Демет бе с Яман Таджироулу, но продължи сравнително кратко, а тази на Керем - със Серенай Саръкая, с която се раздели преди година.

6) Поредно световно признание за "Чудо в килия №7" (Yedinci Koğuştaki Mucize)! След като преди няколко седмици световноизвестният футболист Неймар изрази възхищението си към турската игрална лента, превърнала се в края на миналата 2019-а година в най-касовата в историята на турското кино, наскоро подобно признание дойде и от не по-малко популярната мексиканска актриса и певица Талия. Известната в България, а и по цял свят звезда с ролята си в хитовата теленовела "Росалинда" (Rosalinda) сподели колко много ѝ е харесал турския филм с участието на Арас Булут Ийнемли и Ниса София Аксонгур. Съпругата на футболиста Кристиано Роналдо - Джорджина Родригес, също се изказа ласкаво за кино-лентата, която е достъпна за гледане в цял свят на интернет-платформата Netflix.

7) Синът на Бурак Йозчивит вече разпознава баща си по телевизията! В изминалата сряда актрисата Фахрие Евджен сподели в профила си в социалната мрежа Instagram снимка на сина си Каран, навършил наскоро една годинка, на която сочи с пръстче телевизионния екран, докато баща му Бурак Йозчивит се въплъщава в главната роля в историческата драма "Основаването на Османската империя" (Kuruluş Osman). Фотосът за отрицателно време събра рекорден брой харесвания и предизвика умиление у феновете на семейство Йозчивит.

8) Ханде Ерчел прекарва карантината заедно със своята новородена племенница! Изключително популярната млада актриса, позната у нас от "Слънчеви момичета", "Любовта не разбира от думи" и "Черната перла", наскоро сподели в профила си в социалната мрежа Instagram свои снимки, на които позира заедно с дъщеричката на сестра си Гамзе Ерчел - Айлин Мави. Фотосите на Ханде и племенницата ѝ събраха за отрицателно време над 2 000 000 харесвания, с което се превърнаха в най-харесвания пост в профила на звездата. Като коментар към снимките с племенницата си Ерчел добави: "Пожелавам това на всекиго!".

9) Серенай Саръкая се омъжва! Преди няколко дни стана известно, че световноизвестната млада актриса, която у нас познаваме от "Сезони на любовта" и "Кварталът на богатите" и която в момента гледаме всяка понеделник вечер в "Божествено" (Fi) по БТВ, е получила предложение за брак от своя нов възлюбен Джем Йълмаз. Близки до светската двойка издават, че карантината в Турция е направила отношенията между двамата още по-силни, подтиквайки ги към идеята за брак. Серенай е приела спонтанното предложение на комедийния актьор и шоумен с голяма радост. Очаква се след утихването на пандемията от коронавирус двамата да се се сгодят и да обявят дата за сватбата си.

10) Хилял Алтънбилек отговори на нападките по свой адрес относно външния си вид. Актрисата, добила широка популярност с ролята си в драмата "Черна роза" (Karagül), която в момента се излъчва в България всеки делничен следобед по НоваТВ, излезе с изявление относно спекулациите за пластични операции по лицето си. Красавицата, определяна като турската Анджелина Джоли, заяви, че през годините е подложила на интервенции единствено носа и зъбите си. Снимащата се в момента в историческия хит "Имало едно време в Чукурова" (Bir Zamanlar Çukurova) Хилял бе принудена да признае тези истини относно безупречната си визия след изтичането на нейна снимка от преди 10 години в интернет-пространството. 

11) Джан Яман танцува танго с майка си! Свеотноизвестният актьор от сериалите "Любов на инат", "Горчиво и сладко" и "Свободен дух", чието завръщане на екран предстои това лято в новата романтична комедия "Господин грешка" (Bay Yanlış), отпразнува Международния ден на танца - 29 април, заедно със своята майка Гюлден Яман. Джан сподели в профила си в социалната мрежа Instagram видео, на което танцува танго заедно с родителката си, която за пореден път впечатли феновете на актьора със своята младоликост. Към клипа, превърнал се във феномен в интернет, Яман добави: "Чувствам се късметлия, че мога да споделям такива хубави моменти с майка ми". Вижте видеото от тук

12) Аслъ Енвер страда от дислексия! Това сподели наскоро известната актриса с последователите си в социалната мрежа Instagram. Красавицата, известна от "Мечтатели" и "Тайни", която в момента гледаме у нас всяка делнична вечер в "Завинаги" (İstanbullu Gelin) по БТВ, от малка изпитвала затруднения, докато чете и пише. По тази причина в началото на актьорската си кариера ѝ е било трудно и да учи репликите си, но с времето е оттренирала свой собствен метод, с който се справя повече от добре и до днес в четенето на сценарии. Любопитно е, че Аслъ всъщност е родом от Лондон, Великобритания, където е прекарала детството си. Идвайки в Турция, откъдето са родителите ѝ, е изпитала големи затруднения в научаването на турския език. 

13) Коронавирусът попречи на Хазал Кая да се завърне на екран. Преди няколко дни световноизвестната актриса от сериалите "Завръщане", "Ангел пазител", "Забраненият плод", "Огледален свят" и "Изкушение" сподели, че е планирала през предстоящото лято да вземе участие в нов игрален филм. Пандемията от COVID-19, разпространила се и в Турция, обаче е довела до замразяването работата по проекта. Хазал, снимала се за последно в семейната трагикомедия "Нашата история" (Bizim Hikaye) допреди година, добави, че е в неведение относно бъдещето на кино-лентата и очаква продуцентите ѝ да я осведомят как ще процедират. Напомняме, че през ноември 2019 г. Кая роди първородния си син Фикрет Али. 

Mad girls: The Blessing of Paradise begins the holidays and shows ...
14) С едващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 4 май, ще бъде финализиран брой №308 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 5-ти, започва новият №309, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В четвъртък, 7 май, идва ред на интервю с деветия отпаднал участник от "Любима турска звезда 2020" - актьора Берк Атан. И в неделя, 10 май, ще можете да прочетете брой №269 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.