"Турските актьори 24/7" (267): от 20 до 26 април 2020 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 26 април, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 20 до 26 април 2020 г., научавате сега от новото издание №267 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Известно е по коя телевизия ще се излъчва "Господин грешка" (Bay Yanlis)! Новият летен сериал, подготвян от продуцентска компания Gold Film, ще се ротира в ефира на FOX, стартирайки през месец юни. Обещаващото заглавие, което, както вече информирахме, ще бъде оглавено от изключително популярните актьори Джан Яман и Йозге Гюрел, няма да се вихри само в ефира на канала това лято... Друг дългоочакван проект, а именно - "Почукай на вратата ми" (Sen Cal Kapimi) на MF Yapim, в чиито главни роли ще видим Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, също ще се излъчва като част от лятната програма на FOX тази година. Изглежда още отсега е известна най-гледаната телевизия в Турция това лято...

2) Напук на коронавируса и карантината, в която се намира Турция, тамошните телевизии трескаво се подготвят за предстоящия летен междинен телевизионен сезон. Преди броени дни станаха известни подробностите около поредния нов летен сериал, който ще се вихри в ефира в южната ни съседка до няколко седмици. "Погубена младост" (Genglicim Eyvah) е заглавието на новата романтична комедия, подготвяна за излъчване от продуцентска компания Surec Film за ATV. Главните роли в нея ще изиграят двама от най-известните актьори ветерани в Турция - Левент Юлген ("Любов под наем"), чиято последна изява бе в драмата от 2019 г. "Гарван" (Kuzgun), и Дженгиз Бозкурт ("Вярна на себе си"), познат още от игралния филм "Време за щастие" (Mutluluk Zamani). 

3) Йозге Яъз се присъединява към актьорския състав на "Основаването на Османската империя" (Kurulus Osman)! Актрисата, добила световна слава с ролята си на Рейхан в хитовата делнична драма "Обещание" (Yemin), напусна екипа ѝ след изтичането на договора ѝ за участие в нея с продуцентите ѝ от Karamel Film. Само седмица e известен новият адрес на Йозге - тя предстои да се включи в екипа на историческата драма "Основаването на Османската империя" (Kurulus Osman), излъчваща се всяка сряда вечер с огромен успех по ATV. Яъз е подписала договор за участие в нея с компанията, стояща зад заснемането ѝ - Bozdağ Film. Междувременно в Twitter феновете на "Обещание" осъществиха мащабна акция за връщането на актрисата в сериала, събрала за отрицателно време над 70 000 туита. Това обаче изглежда все по-невъзможно...

4) Любов по време на карантина! Преди няколко дни публично достояние на цяла Турция стана връзката на Бурак Дениз и Бесте Кьокдемир. Двамата млади актьори, познаващи се още от 2015-а година, когато заедно всеха участие в сериала "Сладки малки лъжкини" (Tatli Kucuk Yalancilar), бяха спипани от папараци в опасна близост и хванали се ръка за ръка, вървейки заедно навън. Въпреки че любимците на милиони спазваха мерките против разпространението на коронавирус, носейки маски и скривайки до голяма степен лицата си, бяха разпознати от ловките погледи на репортерите. Любопитно е, че предишната любовна авантюра на Бурак Дениз бе с друга негова партньорка от "Сладки малки лъжкини", а именно - Бюшра Девели. 

5) Алп Навруз също с нова любов! Световноизвестният актьор, познат в България с ролята си в "Г-жа Фазилет и нейните дъщери", наскоро бе забелязан от журналисти в компанията на младо момиче, докато се разхожда по брега на Босфора в голям истанбулски квартал. Непосредствено след изтичането на първите им общи кадри заедно, стана известно, че новата жена до Алп Навруз всъщност е самата Мис Турция 2009 г. Ебру Шам. След престижната победа в родината си красавицата се преместила да живее в Германия, оставайки далеч от медийното пространство и светските събития. По време на престоя си там Ебру е била диагностицирана с рак на гърдата, но, за щастие, към днешна дата е напълно излекувана и се радва на любовта си с Алп Навруз. 

6) Фалшиво изказване на Джансу Дере по адрес на Туба Бююкюстюн предизвика голям медиен скандал! Наскоро в публичното пространство в Турция излезе новина, че в интервю пред чуждестранно издание изключително популярната актриса от сериалите "Завръщане", "Езел" и "Майка" е била попитана коя според нея е най-красива сред колежките ѝ във филмовия бранш. Не отговаряйки с името на Туба Бююкюстюн, както се очаквало от взимащия интервюто, Джансу била попитана директно какво мисли за нея. Отговорът ѝ, състоящ се в думите: "Намирам тялото на Туба за мъжествено", намери широк отзвук в медийното пространство в Турция, а и по света, настройвайки феновете на двете актриси едни срещу други. По-късно Дере излезе с изявление, в което категорично опроверга въпросната информация, категоризирайки я като фалшива и несъстоятелна, и добави, че никога не би си позволила да се изкаже по подобен начин за свой колега. 

7) Мерве Болуур става студентка! Изключително популярната актриса, позната в България с ролите си в сериалите "Малки тайни", "Великолепният век" и "Север-Юг", предстои да запише висше образование със специалност "Психология" на есен. В момента, възползвайки се от свободното си време вкъщи заради карантината в Турция, екстравагантната красавица се подготвя усилено за кандидат-студентските си изпити. Това неочаквано решение от страна на Мерве да вложи следващите 4 години от живота си във висше образование изглежда ще доведе до продължаване отсъствието ѝ от телевизионния екран, за жалост на многобройните ѝ фенове. Напомняме, че последната изява на Болуур в ефир бе в провалилата се драма "Бурята в мен" (Icimdeki Firtina) от зимата на 2017 г. 

8) Мерт Фърат ще става баща! Актьорът, познат в България с ролите си в сериалите "1001 нощ" и "Отмъщението" и снимал се за последно в "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler), обяви благата вест за бременността на своята съпруга Идил Фърат преди няколко дни с феновете си в социалната мрежа Instagram. Като послание към фотоса, с която сподели, че ще става татко, Мерт добави: "Щеше ни се да ви зарадваме с тази хубава новина в по-добри и спокойни времена, но ето, че било писано това да се случи по време на карантина". Напомняме, че Мерт и Идил, носели отпреди венчавката си една и съща фамилия, сключиха брак през лятото на 2018 г. Ето, че почти две години по-късно е факт новината за първия плод на любовта им.

9) "Мафията не може да управлява света" (Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz) с преждевременен сезонен финал! Екипът на един от малкото сериали, продължили да се снимат и излъчват и по време на пандемията от коронавирус в Турция, излезе с информация, че финалът на петия му сезон ще бъде показан на 28 април (вторник) в 165-та серия. Това означава, че до излизането на култовото криминале в лятна ваканция остават само два епизода. Напомняме, че през изминалия един месец снимачният процес на "Мафията не може да управлява света" протече при крути мерки за сигурността здравето на целия му екип във връзка с разпространението на COVID-19. 

10) Мехмет Акиф Алакурт продължава да разбунва духовете със своята личност! Наскоро актьорът, добил световна слава след участието си в хитовата драма "Завръщане" (Sila), сподели в профила си в социалната мрежа Instagram свое видео, на което... реже ръката си! Мехмет разкри, че от известно време насам все по-често се заиграва с ножа върху самия себе си и да се самонаранява, тъй като болката и изтичането на кръв, макар и минимално, му носи удоволствие. Поредната приумица на скандалния Алакурт, с която успя да събере публичното внимание върху себе си, бе определена от мнозина като отвратителна и дори граничеща с психическо разстройство. След провала на последния сериал със свое участие - "Поверена" (Emanet), от есента на 2014 г. Мехмет Акиф прекъсна актьорската си кариера и замина да живее на село. 

11) Йозге Йоздер с благотворително дело по време на пандемията от коронавирус в Турция! Изключително популярната актриса, известна с ролите си в сериалите "Мелодията на сърцето", "Цената на живота" и "Другите отчаяни съпруги", наскоро дари 250 килограма кучешка храна на приют за бездомни кучета. Йозге лично заедно със съпруга си Синан Гюлерюз достави провизиите за четириногите и сипа в купичките им първите порции гранули. Благодното дело Йоздер, снимала се допреди обявяването на карантината в медицинската драма "Лекарят чудо" (Mucize Doktor), сподели с феновете си в канала си в YouTube, призовавайки никой да не изхвърля на улицата домашния си любимец. 

12) Йозге Йозпиринчджи си изхвърли телефона по погрешка! Младата звезда, известна в България с ролите си в сериалите "Ангели пазители", "Момичето с червения шал" и "Любов и втори опит" и която в момента гледаме като Бахар в социалната драма "Една жена" (Kadin) всяка делнична вечер от 22.00 часа по Диема Фемили, сподели, че наскоро по погрешка е изхвърлила смартфона си в кошчето за боклук у дома си. След като дълго време не можела да го открие, чаровницата помолила приятеля си Бурак Ямантюрк да я набере. Така Йозге и възлюбеният ѝ установили, че устройството се намира в плика с отпадъци. Йозпиринчджи добави, че след като е открила телефона си, го е дезинфектирала няколко пъти, при това толкова старателно, че чак се притеснява да не би да се е повредил.

13) Дефне Самйели без грим! Популярната актриса и модел, която наскоро гледахме у нас със специално участие в епизодите на драмата "Завинаги" (Istanbullu Gelin) по БТВ, сподели в профила си в социалната мрежа Instagram свое selfie, на което позира напълно естествена и без никакъв макияж по лицето си. Дефне направи доста добро впечатление с естествения си външен вид, имайки се предвид напредващата ѝ възраст - преди месец тя навърши 48 години. Любопитна подробност, свързана със Самйели, е, че освен като актриса, през годините тя се изявява още като телевизионна водеща, журналистка и певица. Последната ѝ връзка бе с комедийния актьор Джем Йълмаз.

Bensu Soral: Bio, Height, Weight, Age, Measurements – Celebrity Facts
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 27 април, ще бъде финализиран брой №307 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 28-ми, започва новият №308, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В четвъртък, 30 април, идва ред на интервю с осмия отпаднал участник от "Любима турска звезда 2020" - актрисата Бенсу Сорал. И в неделя, 3 май, ще можете да прочетете брой №268 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.