"Турските актьори 24/7" (266): от 13 до 19 април 2020 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 19 април, честит Великден! Продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 13 до 19 април 2020 г., научавате сега от новото издание №266 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Йозге Яъз напуска "Обещание" (Yemin)! Изпълнителката на главната женска роля в хитовата драма, излъчваща се в момента у нас всеки делничен следобед от 13.30 часа по БТВ, прекратява договора си за участие в нея. Заради пандемията от коронавирус в Турция "Обещание" преустанови снимачния си процес и излъчи преждевременен сезонен финал. Новият трети сезон на хита на Kanal7 ще започне на есен, като въпреки напускането на Йозге Яъз, нейният екранен партньор и изпълнител на главната мъжка роля Гьокберк Демирджи ще продължи участието си в него. Като причина екранната Рейхан да разтрогне договорните си отношения с продуцентската компания на "Yemin" Karamel Yapim се изтъкват плановете ѝ да продължи актьорската си кариера в други проекти. Ще се отрази ли напускането на Йозге Яъз на успеха на "Обещание", предстои да разберем! 

2) Нови попълнения в актьорския състав на "Господин грешка" (Bay Yanlis). Към екипа на обещаващия нов летен сериал на продуцентска компания Gold Film се присъединяват няколко изключително популярни актьори - Ляле Башар ("Морска звезда" и "Любов от втори опит"), Фатма Топташ ("Сезонът на черешите" и "Стая 309"), Суат Сунгур ("Комшии", "Другите отчаяни съпруги" и "Стая 309"), Фери Байджу ("Свободен дух") и Гюрген Йоз ("Щастливи заедно"). Режисьор на "Господин грешка" ще бъде Дениз Йорулмазер, нашумял с работата си по "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler), а сценаристи - Аслъ и Бану Зенгин, писали по-рано успешните романтични комедии "Ягодова любов", "Сезонът на черешите", "Стая 309" и "Свободен дух".

3) Запълва се и екипът на "Почукай на вратата ми" (Sen Cal Kapimi)! В новия летен сериал на FOX, който, както вече информирахме, ще бъде оглавен от Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, с ключови роли ще видим още две любими звезди - Анъл Илтер и Биге Йонал. Актьорът, известен в България от "Мечтатели" и "Времето лети", и актрисата, нашумяла във "Великолепният век" (Muhtesem Yuzyil), "Марал" (Maral), "Време на преселване" (Goc Zamani) и "Бодрумска приказка" (Bodrum Masali), са сключили договори за участие в романтичната комедия, подготвяна за излъчване от компания MF Yapim за телевизия FOX. Режисьор на "Почукай на вратата ми" ще бъде Ендер Мъхлар, а сценарист - Айше Юнер Кутлу.

4) "Опасни улици" (Arka Sokaklar) продължава да се снима и излъчва и по време на пандемията от коронавирус, но без... татко Ръза! Изпълнителят на главната роля в полицейския феномен - Зафер Ергин, е на 77 години, като не само попада в рисковата група от заразяване с COVID-19, но и в тази, на която е забранено да излиза навън по време на карантината - турските граждани над 65 години. Това налага следващите няколко епизода от "Опасни улици" да протекат без участието на основната фигура в сериала - татко Ръза. По същата причина режисьорът на хита Орхан Оуз, който е на 72 години, временно няма да работи, като на негово място на режисьорския стол ще застане помощник-режисьорът му. 

5) "Пропаст" (Cukur) с нов епизод в понеделник! Подобно на все повече сериали в южната ни съседка, криминалната драма на Ay Yapim също подновява снимките си, но от домовете на актьорите, участващи в нея. Хитът, излъчващ се вече трети сезон с огромен успех по ShowTV, ще се срещне отново с милионите си фенове след почти едномесечна пауза, наложена от пандемията от коронавирус. През изминалите седмици екипът на сериала не пропусна да се погрижи почитателите му да не скучаят, стартирайки рубриката "Пропаст вкъщи" (Cukur Evde) в официалния си канал в YouTube, която събра рекорден брой гледания - над 5 000 000, и която можете да видите от тук! Трейлъра към новия епизод на "Пропаст" пък можете да видите от тук

6) Карантината не спира Йозджан Дениз да твори и работи! Световноизвестният актьор, когото в момента гледаме у нас всяка делнична вечер от 20.00 часа в "Завинаги" (Istanbullu Gelin) по БТВ, превръща дома си в снимачна площадка, а бившата си съпруга Фейза Актан и сина им Кузей - в изпълнителите на главните роли в новия си филм. Изявяващият се освен като актьор и като режисьор и сценарист артист обърна затварянето си у дома със семейството си във възможност, продължавайки да работи по време на пандемията от коронавирус от вкъщи. Основното послание, което заснетият в домашни условия филм на Йозджан Дениз ще предаде, без изненада, ще бъде: "Останете у дома!". По-горе можете да видите кадри от снимачния му процес!

7) "Чудо в килия №7" (Yedinci Kogustaki Mucize) продължава да получава признание след признание! Игралният филм, станал достъпен за гледане в цял свят посредством интернет-платформата Netflix, успя да впечатли футболната звезда Неймар. Преди няколко дни един от най-скъпоплатените футболисти в света сподели в профила си в социалната мрежа Instagram, в която има близо 140 милиона последователи, впечатленията си от турската кино-лента с участието на Арас Булут Ийнемли и Ниса София Аксонгур със следните думи: "Плаках като дете, докато гледах!". За отрицателно време "Чудо в килия №7" се изкачи на второ място в класацията за най-гледани филми в Бразилия.

8) Фахрие Евджен застана между Бурак Йозчивит и сестра му! Изключително популярната актриса от "Листопад", "Чучулигата" и "С Русия в сърцето" е прекъснала отношения със своята зълва Бурчун Йозчивит. Това тя демонстрира, спирайки да я следва в социалната мрежа Instagram. Реакция от страна на Бурчун не закъсня, като освен да спре да следва снаха си Фахрие, тя премахна от списъка си с абонати и самия си брат - Бурак Йозчивит. За момента не е известна причината за междусемейната свада. 

9) Салих Бадемджи стана баща! Любимият актьор, когото в момента гледаме у нас всяка делнична вечер от 20.00 часа в "Завинаги" (Istanbullu Gelin) по БТВ, се сдоби с дъщеричка по-рано миналата седмица, на 9 април. Тя е плод на любовта на Салих с неговата съпруга Имер Йозгюн, изявяваща се също като актриса. Любопитно е, че двамата се снимаха заедно именно във втория сезон на "Завинаги", епизодите от който гледаме в момента в България. Отношенията помежду им, обаче, е важно да отбележим, че не са се родили на снимачната площадка, а датират още от ученическите им години. Да пожелаем на Салих, Имер и новия член на семейството им много здраве и щастие!

10) Излезе афишът към новия интернет-сериал "Еднопосочен билет за утре" (Yarina Tek Bilet)! Както информирахме по-рано в изданията на "Турските актьори 24/7", главните роли в новата оригинална турска продукция на интернет-платформата Netflix ще бъдат изпълнени от изключително популярните млади актьори Дилян Чичек Дениз и Метин Акдюлгер. На официалния постер, промотиращ предстоящото начало на сериала, се вижда променената визия на Дилян и по-точно - новата ѝ прическа на бретон. Любопитна подробност около Метин пък е, че заради ролята си в "Еднопосочен билет за утре" актьорът е отказал отправеното му предложение да оглави друг интернет-сериал, започнал наскоро - "Алеф" (Alef).

11) Берен Саат не пропуска нито един епизод от повторението на "Забраненият плод" (Ask-i Memnu) в Турция! Сериалът, превърнал се във феномен, се оказва силен коз в ръцете на телевизия KanalD в целта максимално много хора да си останат по домовете по време на пандемията от коронавирус. Неговото повторение, започнало в близките дни, се следи и от самата изпълнителка на главната роля в него - Берен Саат. Това разкри нейният съпруг и известен певец Кенан Доулу, който изрази възхищението си от играта на съпругата си и превъплъщението ѝ в ролята на Бихтер в профилите си в социалните мрежи. 

12) Спира ли "Родният ти дом е твоята съдба" (Dogdugun Ev Kaderindir)? Този въпрос от няколко дни е на дневен ред в медийното пространство в южната ни съседка, след като плъзна слух, че телевизията, излъчваща сериала - TV8, няма намерения да подновява снимачния му процес, което ще доведе или до преждевременния му финал, или до преместването му в ефира на друг канал. Не закъсня и отговор на изпълнителите на главните роли в хитовата драма, въртяла се допреди пандемията от коронавирус всяка сряда с огромен успех - Демет Йоздемир и Ибрахим Челиккол. В съвместен лайф-чат в Instagram двамата опровергаха изтеклата информация за спирането на "Родният ти дом е твоята съдба" и увериха феновете си, че след отменянето на карантината снимките му ще бъдат възобновени.

13) Беркай Хардал се присъедини към актьорите, променили коренно визиите си по време на карантината! Наскоро популярният млад актьор, когото в момента гледаме у нас всяка делнична вечер от 20.00 часа в епизодите на "Завинаги" (Istanbullu Gelin) по БТВ, обръсна главата си и изненада многобройните си фенове в социалните мрежи с първите си снимки с новата си прическа. Беркай е бил подстриган от своята съпруга Дилян Телкьок, с която сключи брак преди няколко месеца след раздялата си с предишната си половинка и екранна партньорка от "Завинаги" - Хира Койунджуоулу. Съпругата на Беркай сподели кадри от подстригването му в канала си в YouTube, които можете да видите от тук

Afra Saraçoğlu's Photos in @afrasaracoglu Social Media Account
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 20 април, ще бъде финализиран брой №306 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 21-ви, започва новият №307, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В четвъртък, 23 април, идва ред на интервю със седмия отпаднал участник от "Любима турска звезда 2020" - актрисата Афра Сарачоулу. И в неделя, 26 април, ще можете да прочетете брой №267 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.