"Турските актьори 24/7" (261): от 9 до 15 март 2020 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 15 март, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 9 до 15 март 2020 г., научавате сега от новото издание №261 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Баръш Ардуч влиза в "Пропаст" (Cukur)! Световноизвестният актьор, превърнал се в любимец на милиони зрителки по света с ролята си на Йомер в хитовата романтична комедия от 2015 г. "Любов под наем" (Kiralik Ask), се присъединява към актьорския състав на криминалната драма, излъчваща се с огромен успех вече трети сезон в ефира на ShowTV. В хита, продуциран от Ay Yapim, Баръш ще изиграе ролята на Арък - брата на Чаатай, в чийто образ се въплъщава Неджат Ишлер. Последната изява на Ардуч на малък екран бе в не особено успешната драма от 2019 г. "Гарван" (Kuzgun). Любопитно е, че още в самото начало на "Пропаст" на Баръш е било предложено да изиграе главната роля на Ямач в проекта, но след неговия отказ тя е била поверена на Арас Булут Ийнемли. Ето, че две години и половина по-късно Ардуч все пак ще вземе участие в сериала феномен. 

2) Рокади в актьорския състав на "Имало едно време в Чукурова" (Bir Zamanlar Cukurova)! Актрисата ветеран, изпълняваща една от главните роли в историческата драма на ATV - Вахиде Перчин, напуска нейния екип. Екранната Хюнкяр, напомняме, по план трябваше да се раздели с колегите си от TIMS&B Productions още с началото на втория сезон на хитовия сериал, но след уговорки от продуцентите се е съгласила да продължи да играе. Но до този момент. Заедно с напускането на Вахиде Перчин към каста на "Имало едно време в Чукурова", ротиращ се вече два сезона с огромен успех всяка четвъртък вечер, пък се присъединява друга не по-малко популярна актриса ветеран - Назан Кесал. Тя ще вдъхва живот на новата героиня в историята Севда Чаалаян. Напомняме, че познатата у нас от "Г-жа Фазилет и нейните дъщери" актриса за последно се снима в драмата "Дете" (Cocuk).

3) С настъпването на пролетта, закономерно, започва подготовката за междинния летен телевизионен сезон в Турция. Преди няколко дни стана известен първият летен сериал, който ще вълнува зрителите през горещите месеци. Заглавието "Почукай на вратата ми" (Sen Cal Kapimi), което ще бъде продуцирано от MF Yapim, ще се излъчва по FOX от средата на юни. Известно е кои двама актьори ще изпълнят главните роли в него - това са изключително популярните млади звезди Ханде Ерчел ("Слънчеви момичета", "Любовта не разбира от думи" и "Черната перла") и Керем Бюрсин ("Сърцето на града"). В "Почукай на вратата ми" Керем, снимал се за последно в интернет-ситкома "Точно така" (Aynen Aynen), ще вдъхне живот на бизнесмена Серкан, а Ханде, оглавила в края на 2019-а провалилата се драма "Азизе" (Azize) - на работещата като цветарка студентка Еда. Режисьор на сериала ще бъде Ендер Мъхлар, а сценарист - Айше Юнер Кутлу, застанала по-рано с работата си зад най-гледания летен сериал за 2018 г. "Свободен дух" (Erkenci Kus).

4) Джан Яман и Йозге Гюрел отново заедно на снимачната площадка! Двамата любимци на милиони зрители по света, изпълнили преди три години - през лятото на 2017-а, главните роли в романтичната комедия "Горчиво и сладко" (Dolunay), ще оглавят новия летен сериал с работно заглавие "Господин грешка" (Bay Yanlış). Проектът ще бъде продуциран от компания Gold Film, известна с работата си по едни от най-успешните летни сериали през последните години, сред които - "Градско момиче" (Guzel Koylu), "Ягодова любов" (Cilek Kokusu), "Стая 309" (№: 309) и "Свободен дух" (Erkenci Kus). За момента все още не е известно по коя телевизия ще се излъчва "Господин грешка", очакващ се да започне през месец юни. Отсега феновете на Джан и Йозге, гледали ги в "Горчиво и сладко", с нетърпение очакват да ги видят отново заедно на екран - три години по-късно.

5) Поредна оригинална турска продукция се подготвя за излъчване на Netflix! На 19 юни 2020 г. световната си премиера в интернет-пространството ще направи новият сериал "Еднопосочен билет за утре" (Yarina Tek Bilet), продуциран от OGMedya. Обещаващото заглавие ще бъде оглавено от двама от най-известните млади актьори в Турция - Дилян Чичек Дениз и Метин Акдюлгер. Напомняме, че последната изява на Дилян, добила популярност след участията си в "Сладки малки лъжкини" (Tatli Kucuk Yalancilar) и "Бодрумска приказка" (Bodrum Masali), бе в "Пропаст" (Cukur). Метин, когото у нас познаваме от "Кварталът на богатите" и "Великолепният век: Кьосем", пък ще продължи да се снима паралелно и в новите епизоди на друг интернет-сериал на Netflix, пожънал огромен успех - "Дар" (Atiye) с Берен Саат, Мехмет Гюнсюр и Мелиса Шенолсун. 

6) Нови попълнения в актьорския състав на новия сериал "Само ако" (If Only)! Оригиналната турска продукция, чиято премиера се очаква по-късно тази година на интернет-платформата Netflix, ще върви с паралелно заглавие "Ако имах малко разум" (Simdiki Aklim Olsaydi), като към каста ѝ се присъединяват силни имена като Елифджан Онгурлар от "Любов под наем", Ахмет Ръфат Шунгар от "Изгубени години", "Гордата Аси", "Черни планини" и "Милост", Мустафа Авкъран от "Листопад" и "Север-Юг", Юмит Ердим, Феяз Ийт и Филиз Тачбаш. Напомняме, че "Само ако" е продуциран от Ay Yapim и оглавяван от Йозге Йозпиринчджи, Биркан Сокуллу и Бурак Ямантюрк.

7) Кастът на "Забранената ябълка" (Yasak Elma) продължава да расте! След като към актьорския състав на модерната драма се присъедини Гьокхан Алкан, седмица след това договор за участие в нея с продуцентите ѝ от MF Yapim подписа още един изключително популярен актьор - Джан Нергис. 34-годишният любимец на зрителките, познат в България с ролите си в "Дила", "Опасни улици" и "Майка", ще вдъхне живот на новия герой в историята на "Забранената ябълка" Мерт. Както информираме и в "Какво гледат в Турция?", хитовата драма на FOX бележи рекорд след рекорд с третия си сезон, две години след началото си, като именно заради нестихващия интерес към себе си ще бъде подновена с четвърти на есен.

8) Новият сериал "Луна и слънце" (Ay ve Gunes) бива отменен! Началото на турския римейк на хитовата индийска драма "Пътеки към щастието" (Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon) се отлага за месец септември, когато ще започне новият телевизионен сезон 2020-2021 г. в Турция. Въпреки че актьорският му състав е запълнен, проектът няма да започне тази пролет, какъвто бе първоначалният план на продуцентите му от Es Film. Заедно с новината за отлагането на старта на "Луна и слънце" изтекоха още любопитни новости около сериала. За музикалното му озвучение ще отговаря композиторът Ендер Гюндюзлю, работил през последните години по саундтраковете на "Разказвай, Черно море" (Sen Anlat Karadeniz), "Не пускай ръката ми" (Elimi Birakma) и "Вятърничав" (Hercai). На режисьорския стол на "Луна и слънце" пък ще застане Мурат Шеной, снимал за последно "Една семейна история" (Bir Aile Hikayesi). Сюжетното действие ще се развива в Кападокия, като героят на Кадир Доулу, оглавяващ проекта, ще носи името Яъз Али Бейоулу.

9) Чаатай Улусой с восъчна фигура по свой образ и подобие в музея "Мадам Тюсо" (Madame Tussaud). Преди няколко дни световноизвестният актьор от сериалите "Огледален свят", "Кварталът на богатите" и "Вътрешен човек" присъства на откриването на своя прототип, направен от восък, в един от най-посещаваните музеи в Истанбул. Важно е да се уточни, че восъчната фигура представя Чаатай в образа му в интернет-сериала "Пазителя" (The Protector), завърнал се с трети сезон на платформата Netflix наскоро. Чаатай не пропусна да позира до своята восъчна фигура и да накара феновете си да ахнат в първия момент, щом го видят до нея, вземайки предвид колко реалистична изглежда.

10) Освен Баръш Ардуч, още един известен актьор влиза в каста на "Пропаст" (Cukur)! Изключително популярният актьор ветеран Муса Узунлар, когото българските зрители познават като Решат Яшаран от "Пепел от рози", се присъединява към актьорския състав на хитовата криминална драма, излъчваща се всяка понеделник вечер с огромен успех по ShowTV. В нея Муса, известен още с участието си в "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel), ще вдъхне живот на персонажа Дженгиз Ерденет. Напомняме, че последната изява на Узунлар на малкия екран бе точно отпреди две години, когато оглави неуспешната драма "Осмия ден" (8. Gun).

11) Бурчин Терзиоулу и новата ѝ половинка празнуват рожден ден в един и същи ден! На 9 март (понеделник) изключително популярната актриса от сериалите "Езел" и "Милост", снимала се за последно в провалилата се историческа драма от есента на 2019-а "Куршум" (Kursun), навърши 40 години. Любопитно е, че в същия ден личния си празник празнува и новият мъж до Бурчин - фитнес-инструкторът Умут Дуйгу, който се оказа с четири години по-малък от нея и в понеделник навърши 36. Напомняме, че Бурчин и Умут афишираха завоалирано връзката си със свои фотоси от Филипините, където бяха на първата си почивка заедно преди няколко седмици. Да им пожелаем много здраве, щастие и любов!

12) Берен Саат и Кенан Доулу не спазиха 14-дневната карантина като мярка срещу коронавируса! Светската двойка, която малко преди официално да се разведе, се събра отново, се завърна от ваканцията си в Лондон, Великобритания, преди няколко дни. Звездните съпрузи обаче не изпълниха препоръчителната карантинна мярка от две седмици след завръщането си, издават приближени до тях с известно неодобрение. Пред пресрещналите ги на летището репортери Берен и Кенан заявиха, че предвид бързо разпространяващата се зараза ще гледат да си остават повече у дома, отколкото навън, и че не планират пътуване в чужбина в близко бъдеще. 

13) Бергюзар Корел роди второто си дете! Актрисата, добила световна популярност с участието си в хитовата драма "1001 нощ", стана майка за втори път по-рано тази седмица. С раждането на втория ѝ син от съпруга ѝ и известен актьор Халит Ергенч, с когото се запозна и в когото се влюби именно на снимачната площадка на "Binbir Gece", дойде и новината как двамата родители са кръстили отрочето си - Хан. По-големият им и първи син пък се казва Али. Редица близки, роднини, приятели и колеги на звездната двойка не пропуснаха да ѝ честитят лично, посещавайки частната болница, в която Бергюзар роди. Сред тях бяха известните актьори Бурак Саяшар, Хатидже Шендил, Езги Мола и Озан Гювен. Да пожелаем на малкия Хан и семейството му много здраве! 

Резултат с изображение за „emre kinay“
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 16 март, ще бъде финализиран брой №301 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 17-ти, започва новият №302, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 17 март, предстои шестото за сезона и сто двадесет и трето подред издание от "Турция представя...", в което ще представим новите пролетни сериали на TRT1 "Или независимот, или смърт" (Ya Istiklal Ya Olum) и "Хай султан" (Hay Sultan). В четвъртък, 19 март, идва ред на интервю с втория отпаднал участник от "Любима турска звезда 2020" Емре Кънай. И в неделя, 22 март, ще можете да прочетете брой №262 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.