Себахат Кумаш: "Като малка бях голяма фенка на Росалинда"

Здравейте, приятели! Четвъртък е, 20 февруари, и продължава публикуването на интервюта с най-известните и харесвани турски актьори и актриси. През настоящия месец февруари публикуваме такива със звездите от хитовия сериал "Черна роза" (Karagül), излъчващ се всеки делничен ден от 15.00 часа по НоваТВ. Тазседмичното е с актрисата, изпълняваща една от поддържащите роли в него - Себахат Кумаш. Тя е родена на 12 май 1989 г. в турския град Айдън. В момента е на 30 години, зодия телец. В ранна детска възраст заедно със семейството си се мести в Измир, където израства. Завършва висше образование със специалност "Фотография" в Анадолския университет. Изпитва голям интерес към актьорската професия и се записва на курсове по актьорско майсторство. Актьорската ѝ кариера започва с участие в младежкия сериал "Задните чинове" (Arka Siradakiler) от 2009 г. През следващата 2010-а се снима в не по-малко успешната драма с Мехмет Акиф Алакурт "Аданалия" (Adanali). В периода 2012-2013 г. пресъздава образа на Есма хатун в най-успешния турски исторически сериал "Великолепният век". Най-успешната ѝ роля до момента, с която печели световна популярност, е тази на Мелек в една от най-гледаните драми през последните години в Турция - "Черна роза" (Karagul), в която се снима от 2013 до 2015 г. Последната ѝ изява на малкия екран бе в друга успешна драма, излъчена в България - "Втори шанс" (Kalbimdeki Deniz), в която се превъплъщаваше като Дияр. Да започваме с интервюто!

Опишете с пет ключови думи героинята Ви във "Втори шанс" Дияр!
Любов, честност, свобода, решителност, риск.

Ако можехте да притежавате някое от качествата ѝ, кое щяхте да изберете?
Решителността ѝ. Защото понякога не мога да понасям колко нерешителна съм (смее се). Когато обаче реша нещо, нищо не може да ми попречи да го постигна.

Ако сериалът, в който се снимате, е ястие, коя съставка пък щеше да бъде Вашата героиня?
Да кажем, че "Втори шанс" са пикантни кюфтета. А аз съм черният пипер в тях.

Коя е най-забавната грешка, която сте правили на снимачната площадка?
В сцена в "Черна роза" трябваше да бягам от героя на Месут Акуста - Кендал. И бягах толкова бързо, че без да се усетя, излязох от кадъра на камерата. Месут също едвам ме догони, крещейки зад мен: "Къде отиваш?!", в недоумение. Доста се бях разсеяла. Беше много смешно за всички на сета.

Да се върнем към юношеските Ви години! Тениска с лика на коя знаменитост бихте носили?
И аз, като всички останали младежи, си имах свой идол. И това беше Талия. По-известна като Росалинда. Стана ми любима както с невероятната си красота, така и с таланта си на актриса и на певица. След като се върнех вкъщи от училище, веднага сядах пред телевизора да гледам сериала "Росалинда". Случваше се дори да не преоблека униформата си. След като епизодът свършеше, се залавях с домашните. Ех, колко хубави години бяха!

Ако имахте машина на времето, къде и кога щяхте да отидете с нея?
Ако трябва да съм честна, в последно време все повече си мечтая да имам машина на времето. Но сега не мога да избера къде и кога искам да отида с нея. Искам да видя и миналото, и бъдещето. От всичко по малко (смее се).

Кое е най-щурото нещо, което сте правили досега?
Отидох сама на ваканция в Гърция. За мен по това време си беше голямо приключение и лудост, но след това стигнах сама чак до САЩ. Сега ми се струва съвсем нормално, разбира се (смее се).

Кои сериали гледате в момента? И какво обичате да похапвате, докато гледате телевизия?
Каквото и да гледам, непременно го правя, пиейки Coca Cola Zero и слънчогледови семки, но от най-осолените. Само не разбирам защо пия безкалорийна кола, след като ям толкова семки! (смее се) Чакам с нетърпение "Викинги" (Vikings).

Кои са най-привлекателните и най-непрятните страни на актьорската професия?
Най-неприятно е, когато трябва да снимаме нощем, при това на студено. Но каквото и лошо да кажа, не ми вярвайте. Това, което ме привлича към актьорската професия, е нещо много по-голямо. Най-хубаво е, когато видиш отсрещната реакция, тази на зрителите и обичта им. Да чуя: "А, моето момиче!".
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Очаквайте следващото интервю с турска звезда от "Черна роза" следващия четвъртък, 27 февруари! Дотогава си припомнете предишните чрез архива на рубриките ни от тук

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.