"Турските актьори 24/7" (258): от 17 до 23 февруари 2020 г.

февруари 23, 2020
Здравейте, приятели! Неделя е, 23 февруари, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 17 до 23 февруари 2020 г., научавате сега от новото издание №258 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Известни са 18-те участници в "Любима турска звезда 2020"! За победата в седмия сезон на най-успешното онлайн-състезание на СЕРИАЛИ в България ще се борят Акън Акъньозю, Алмила Ада, Алперен Дуймаз, Афра Сарачоулу, Бенсу Сорал, Берк Атан, Бурак Дениз, Бурджу Йозберк, Джерен Морай, Ебру Шахин, Емре Кънай, Еркан Колчак Кьостендил, Еркан Мерич, Мелиса Аслъ Памук, Селин Шекерджи, Серхат Теоман, Фуркан Андъч и Хазал Субашъ. Форматът започва на 28 февруари (петък), като, по традиция, първите номинации за сезона ще бъдат по двойки и ще се проведат с гласуване във фейсбук. Всичко около тазгодишното издание на "Любима турска звезда" можете да следите занапред в официалния му сайт от тук

2) Джесика Мей се завръща на екран! Изключително популярната бразилска актриса, която направи дебюта си на екран в южната ни съседка Турция преди три години в най-гледаната и успешна романтична комедия за последните години "Новата булка" (Yeni Gelin), се присъединява към актьорския състав на новия сериал "Мария и Мустафа" (Maria Mustafa). Красавицата сключи договор за участие в новия проект, който ще се излъчва по ATV, с продуцентската му компания NTC Medya. Както информирахме в предишното издание на "Турските актьори 24/7", с ключова роля в обещаващото заглавие ще видим още Тамер Левент ("Любов от втори опит", "Искрите на отмъщението" и "Завинаги"). Снимките на сериала започват много скоро в Кападокия.

3) Мехмет Аслантуу оглавява новия сериал "Грехът на една майка" (Bir Annenin Gunahi)! Противно на разпространената информация, че Салих Бадемджи ще изиграе главната мъжка роля в новата драма на FOX, преди няколко дни стана известно, че именно актьорът ветеран, познат с ролите си в "Истанбулска приказка" и "Гордиев възел", е сключил договор за участие в нея с продуцентската ѝ компания Limon Film. Така Мехмет, чиято последна изява на телевизионния екран бе в заглавието "Братовчеди" (Kardes Cocuklari), ще застане редом до не по-малко популярната си колежка Йозге Йозберк на снимачната площадка на "Грехът на една майка".

4) Йозге Йозпиринчджи застава на една снимачна площадка с половинката си! Изключително популярната актриса, позната у нас с ролите си в "Ангели пазители", "Момичето с червения шал", "Любов от втори опит" и "Божествено", ще оглави новия интернет-сериал на Netflix, режисиран от Чаан Ърмак и писан от Едже Йоренч. Към актьорския състав на 8-серийната оригинална турска поредица преди няколко дни се присъедини самата половинка на Йозге и известен актьор Бурак Ямантюрк. Така това ще бъде вторият проект със съвместното им участие. Напомняме, че двамата се срещнаха и влюбиха един в друг на снимачната площадка на хита "Татар Рамазан" (Tatar Ramazan) от 2014 г. Последната изява на Йозпиринчджи бе в социалната драма "Една жена" (Kadin), излъчваща се в момента у нас всяка делнична вечер по Диема Фемили.

5) Известна е новата екранна партньорка на Кадир Доулу! Както вече информирахме в "Турските актьори 24/7", изключително популярният актьор от сериалите "Малки тайни", "Двете лица на Истанбул" и "Великолепният век: Кьосем" ще изпълни главната мъжка роля в новото заглавие "Луна и слънце" (Ay ve Gunes), подготвяно като римейк на индийския хит "Пътеки към щастието" (Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon). По последна информация продуцентите на проекта от Es Film са пред сключване на договор с не по-малко популярната актриса Нилай Дениз да изиграе главната женска роля в нея. Напомняме, че Нилай доби голяма слава с участията си в заглавията "В очакване на слънцето", "Любов от втори опит", "Дръж се, сърце мое" и "Светулка". 

6) Снимките на новия сериал "Бараж" биват временно прекратени! Причините за замразяването на снимачния процес на един от най-обещаващите проекти тази пролет са две и са свързани с актьорите, изпълняващи главните роли в него. Биран Дамла Йълмаз, която ще се въплъти в главната героиня в "Бараж", наскоро се е разболяла от грип, като докато се възстанови, няма да може да се явява на снимачната площадка на работа. От друга страна, по налагане на сценария нейният екранен партньор Феяз Думан, когото в момента гледаме у нас в "Една жена" (Kadin), пък ще трябва да промени визията си и да пусне дълга коса и мустаци, което, закономерно, ще отнеме известно време. При първа възможност снимките на "Бараж" ще бъдат подновени. Началото на сериала се очаква тази пролет по FOX.

7) Алп Навруз се раздели с половинката си! Наскоро актьорът, известен в България с ролята си в хита "Г-жа Фазилет и нейните дъщери" (Fazilet Hanim ve Kizlari), излезе с изявление пред медиите в южната ни съседка относно раздялата си с Аслъшах Алкочлар. Алп, който отскоро оглавява новата драма "Изумруденият феникс" (Zumruduanka), излъчваща се всяка съботна вечер с огромен успех по FOX, заяви, че двамата са сложили край на отношенията си, след като са се опознали достатъчно добре, за да преценят, че не си подхождат. Навруз призова журналистите да не търсят, така да се каже, под вола теле, що се отнася до отношенията му с Алкочлар.

8) Излезе афишът към новия игрален филм "Девет пъти Лейля" (Dokuz Kere Leyla)! Както информирахме и по-рано в "Турските актьори 24/7", главните роли в новата кино-лента изпълняват петима от най-известните и доказали се актьори в южната ни съседка - Елчин Сангу от "Една любовна история", "С Русия в сърцето" и "Любов под наем"; Халюк Билгинер от "Езел", спечелил престижната награда Emmy през 2019 г. за играта си в "Самоличност" (Sahsiyet); Демет Акбаа, наложила се като най-добрата турска комедийна актриса; Фърат Танъш, когото в момента гледаме у нас в "Завинаги"; и Алиджан Юджесой, познат от "Отмъщението". Премиерата на "Девет пъти Лейля", продуциран от BKM, ще се състои през следващия месец март по турските кина. 

9) Берен Саат и Селчук Йонтем се срещнаха отново след десет години! Двамата актьори, изпълни главните роли във феноменалната драма "Забраненият плод" (Ask-i Memnu), за която не спира да се говори и до днес, наскоро споделиха в профилите си в социалните мрежи свое ново общо selfie, с което зарадваха милионите си почитатели. Повод за срещата им бе премиерата на новата театрална постановка "Амадеус", оглавявана от Селчук Йонтем, която Берен Саат отиде да изгледа заедно със съпруга си Кенан Доулу, с когото отново се събра. Берен не пропусна лично да поздрави бившия си екранен партньор от "Забраненият плод" за добре свършената работа и да се снима с него за спомен.

10) Серенай Саръкая и Джем Йълмаз изживяват любовен романс! Двамата изключително популярни актьори обявиха, че са заедно от извествно време, с което пуснаха своеобразна бомба в медийното пространство в южната ни съседка. 46-годишният комедиант и 28-годишната красавица афишираха отношенията си по повод Деня на влюбените миналата седмица. Първото изявление, което Джем направи относно връзката си със Серенай, бе, че иска да се ожени за нея и да си имат дете. По-късно обаче Йълмаз уточни, че се е пошегувал. Напомняме, че комедийният актьор е сред звездите в турския шоу-бизнес с най-бурен и скандален личен живот. За връзките му с Аху Яту и Дефне Самйели се говори и до днес. 

11) Каан Урганджъоулу взе специално участие на наградите "Premios Lo Nuestro"! Турският актьор, познат на цял свят с ролите си в хитовете "Край или начало", "Изкушение" и "Черна любов", присъства на тазгодишната церемония по награждаване на престижната испанска музикална класация. Каан бе сред гостуващите звезди, връчили една от статуетките на заслужил изпълнител. Сред присъствалите на престижното събитие бяха още имена от ранга на Джон Траволта и Рики Мартин, с първия от когото Урганджъоулу си направи selfie. 

12) Амине Гюлше е бременна! Изключително популярната актриса от сериала "Сега и завинаги" (Asla Vazgecmem) очаква първото си дете. Това издават близки до красавицата, която е омъжена за известния турски футболист на Арсенал - Месут Йозил. Двамата сключиха брак през лятото на изминалата 2019-а година, като ето, че дойде новината за първия плод на тяхната любов. Напомняме, че последната изява на Амине на малкия екран бе отпреди три години в провалилото се заглавие "Обичам и двамата" (Ikisini De Sevdim) от 2017 г. 

13) Каан Йълдъръм и Езги Еюбоулу с нови половинки! Двамата млади актьори, които в периода 2015-2019 г. изживяваха любовен романс, намериха новите си любови. От една страна, Каан, който у нас познаваме от "Тайни" и който в момента се снима в успешната медицинска драма "Хекимоулу" (Hekimoglu), спечели сърцето на известната турска певица Хадисе, като вече я запозна и със семейството си. От друга страна, Езги пък има връзка с футболиста от Бешикташ - Оулджан Енгин, в чиято компания бе забелязана наскоро от папараци. Напомняме, че Каан и Езги се срещнаха и влюбиха един в друг на снимачната площадка на сериала "В името на щастието" (Adi Mutluluk) от лятото на 2015-а, като връзката им продължи четири години и дори премина през брак, завършвайки обаче с развод.

14) Йозге Йозпиринчджи с шокиращо изявление след финала на "Една жена" (Kadin)! Преди няколко дни актрисата, изпълнила главната роля на Бахар в социалната драма, превърнала се във феномен, разкри, че по време на първия сезон на снимките ѝ - в началото на 2018 г., е преминала през сериозно заболяване, известно още като синдром на пропускливите черва. Йозге обвързва своето влошило се по това време здравословно състояние с тежката съдба, споходила героинята ѝ Бахар в "Една жена", която паралелно също се разболя от тежка форма на анемия. Именно това според Йозпиринчджи ѝ е повлияло психически и е отключило въпросния синдром. Красавицата разкри още, че е била принудена да спазва много строга диета в продължение на 4 месеца, за да възстанови работата на червата си. 

Резултат с изображение за „altin kelebek 2019“
15) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 24 февруари, ще бъде финализиран брой №298 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 25-ти, започва новият №299, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В четвъртък, 27 февруари, идва ред на интервю с актьора от сериала "Черна роза" (Karagul) Месут Акуста. В петък вечер, 28 февруари, ще се състои тазгодишната церемония по награждаване на "Златна пеперуда" (Altin Kelebek), която ще бъде отразена на живо в блога. И в неделя, 1 март, ще можете да прочетете брой №259 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.