"Турските актьори 24/7" (257): от 10 до 16 февруари 2020 г.

февруари 16, 2020
Здравейте, приятели! Неделя е, 16 февруари, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 10 до 16 февруари 2020 г., научавате сега от новото издание №257 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Кадир Доулу ще изиграе главната мъжка роля в новия сериал "Луна и слънце" (Ay ve Gunes)! Актьорът, добил световна слава с ролите си в хитовете "Малки тайни", "Двете лица на Истанбул" и "Великолепният век: Кьосем", подписа договор за участие с продуцентската компания на проекта Es Film за участие в нея. Както информирахме в предишното издание на "Турските актьори 24/7", "Луна и слънце" ще бъде турски римейк на индийската драма "Пътеки към щастието" (Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon), като ще се излъчва по KanalD и в него ще участват още Тансел Йонгел, Гонджагюл Сунар, Пелин Орхунер и Нур Еркул. Любопитно е, че Кадир Доулу се е съгласил да изиграе главната мъжка роля в заглавието, докато все още се снима в проекта, по който работи през последната една година и който приключва след месец - "Реликва" (Vuslat). 

2) Йозге Йозпиринчджи и Биркан Сокуллу оглавяват нов сериал на Netflix! Актрисата от "Ангели пазители", "Момичето с червения шал", "Любов от втори опит" и "Божествено", която отскоро гледаме у нас в епизодите на социалната драма "Една жена" (Kadin), и актьорът, познат в България от "Малки тайни" и "С Русия в сърцето", подписаха договор за участие с продуцентска компания Ay Yapim в новата оригинална турска продукция, подготвяна за излъчване на американската интернет-платформа. Проектът ще бъде режисиран от Чаан Ърмак и написан от Едже Йоренч - две доказали се през годините имена в турския филмов бранш. Сериалът ще се състои от 8 епизода. 

3) Ново силно попълнение в актьорския състав на "Камериерки" (Hizmetciler)! Али Ил се присъединява към екипа на новата модерна драма, завъртаща се съвсем скоро в ефира на KanalD. Познатият в България с ролите си в "Под липите" и "Малки жени" актьор ще изиграе един от основните мъжки персонажи - Алпер, в турския римейк на американския хит "Подли камериерки" (Devious Maids), оглавяван от Дениз Байсал, Сечкин Йоздемир, Алейна Солакер и Алгъ Еке. Последните изяви на Али Ил на малкия екран бяха в "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel) от 2015-2017 г., "Подай ръка, любов" (Ver Elini Ask) от 2017 г. и "Войник" (Savasci) от 2019 г. 

4) Тамер Левент се завръща на екран! Един от най-популярните турски актьори ветерани, познат в България с ролите си в хитовете "Любов от втори опит", "Искрите на отмъщението" и "Завинаги", ще вземе ключово участие в новия сериал с работно заглавие "Мария и Мустафа" (Maria Mustafa). Проектът ще бъде продуциран от компания NTC Medya, като на режисьорския му стол ще застане Фарук Тебер, а на сценарния - Махинур Ергун. Ще се излъчва в ефира на ATV, като снимките му ще започнат през предстоящия месец март в Кападокия. Все още не е известно кои ще са актьорите, които ще изпълнят главните роли в сериала. 

5) Ново име влиза в екипа на "Основаването на Османската империя" (Kurulus Osman)! Изключително популярният актьор Юрдаер Окур, когото у нас познаваме с играта му в "Справедливостта на Кара", се присъединява към актьорския състав на хитовата историческа драма, излъчваща се с огромен успех всяка сряда вечер в ефира на ATV. В рейтинговата продукция, оглавявана от Бурак Йозчивит и режисирана от Метин Гюнай, Юрдаер ще изпълни ролята на монголски военачалник. Напомняме, че последните изяви на Окур бяха в неособено успешните заглавия "Хълмът на соколите" (Sahin Tepesi) от есента на 2018-а, "Смяна" (Nobet) от пролетта на 2019-а и "Скъпо мое минало" (Sevgili Gecmis) от есента на 2019-а година.

6) Салих Бадемджи застава редом до Йозге Йозберк в новата драма "Грехът на една майка" (Bir Annenin Gunahi)! Именно с актьора, когото в България познаваме от "Времето лети" и "Любов под наем" и когото в момента гледаме всяка делнична вечер от 20.00 часа по БТВ в "Завинаги" (Istanbullu Gelin), се водят преговори да изиграе главната мъжка роля в новото заглавие, подготвяно за излъчване по телевизия FOX от продуцентска компания Limon Film. Както информирахме и в предното издание на "Турските актьори 24/7", новата драма ще бъде римейк на филипинската "Hanggang Saan", като ще бъде режисирана от Юксел Аксу. 

7) Нова героиня, която се очаква да разбуни духовете, влиза във "Вятърничав" (Hercai)! В предстоящите епизоди на хитовата драма, ротираща се вече година всеки петък с огромен успех по ATV, предстои да влезе бившата половинка на героя Миран, която ще бъде французойка и ще се казва Деннис. Да вземе специално участие в хита, на първо четене се съгласи изключително популярната млада актриса Еге Кьокенли, позната от "Сега и завинаги" (Asla Vazgecmem), "Сърцебиене" (Kalp Atisi), "Забранената ябълка" (Yasak Elma) и "Моята сладка лъжа" (Benim Tatli Yalanim), която като владееща свободно френски език, бе видяна като най-подходяща за ролята. В последния момент преди да започнат снимките на сцените с нейно участие обаче, тя е разтрогнала временния си договор с продуцентите на "Вятърничав" от Mia Yapim и така на нейно място е дошла друга актриса - Ферзан Хекимоулу. 

8) Освен Тувана Тюркай, за чиято раздяла с екипа на "Забранената ябълка" (Yasak Elma) вече информирахме в "Турските актьори 24/7", още един ключов актьор напуска актьорския състав на хитовата драма, излъчваща се вече две години с огромен успех всяка понеделник вечер по FOX. Това е Хакан Карахан, който се присъедини към екипа на проекта с началото на третия му сезон и до момента изпълняваше ролята на Надир. Последният епизод с негово участие ще бъде 71-ви. Причината за напускането му остава неясна. Напомняме, че преди да се включи в екипа на "Забранената ябълка", Хакан се снима с ключова роля във втория сезон на социалната драма "Една жена" (Kadin).

9) Четири нови попълнения в актьорския състав на "Абдюлхамид" (Payitaht Abdulhamid)! Към екипа на хитовата историческа драма, излъчваща се вече три години с голям успех всяка петъчна вечер по турската национална телевизия TRT1, се присъединяват четирима изключително популярни актьори - Тууче Кумрал от "Огнено сърце", "Сега и завинаги" и "Свободен дух", Джем Йозер от "Моят живот", Бурч Кюмбетлиоулу и Фаик Енгин. Те са сключили довори за участие в проекта с продуцентската му компания Es Film, като предстои да се включат в историята с новите ѝ епизоди.

10) Турция с първи рап-филм! Кино-лентата, правеща своеобразен пробив във филмовия бранш в южната ни съседка с жанра си, ще носи заглавието "Гоненица" (Kovala), като ще бъде оглавена от изключително популярния рапър Стабил. Освен него, с ключови роли в обещаващото новаторско заглавие ще видим още не по-малко известните актьори Ханде Сорал и Озан Акбаба. Напомняме, че Ханде е позната у нас от "Малки жени" и "Чучулигата" и че за последно се снима в четвъртия сезон на историческата драма "Възкресението на Ертуурул" (Dirilis Ertugrul), а Озан вече пета година оглавява криминалния феномен "Мафията не може да управлява света" (Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz).

11) Запълва се актьорският състав на новия сериал "Нов живот" (Yeni Hayat)! Към актьорския състав на новата драма, подготвяна за излъчване от продуцентска компания Karfa Seven Pictures за KanalD, се присъединяват четирима известни актьори - Бегюм Аккая, снимала се за последно в "Куршум" (Kursun); Ипек Филиз Язъджъ, позната у нас от "Семейни тайни" и участвала доскоро в "Не пускай ръката ми" (Elimi Birakma); Небил Сайън, когото в България познаваме от "Вътрешен човек" (Icerde); и Азиз Джанер Инан. Напомняме, че главните роли в "Нов живот", който ще бъде римейк на американския хит "Бодигард" (The Bodyguard), изпълняват Серкан Чайоулу, Мелиса Аслъ Памук, Ниса София Аксонгур, Нилпери Шахинкая и Таянч Айайдън. Снимките на сериала вече са започнали, като в интернет-пространството изтекоха и първите общи кадри на екранните баща и дъщеря - Серкан и Ниса.

12) Джерен Морай с нова визия за ролята си в "Учител" (Ogretmen)! Изключително популярната актриса, позната в България с играта си в "Мечтатели" и "Моят живот", ще оглави новата драма на FOX, подготвяна за излъчване от Med Yapim. За ролята си в обещаващото заглавие, в което ще си партнира с не по-малко известния си колега Илкер Калели, Джерен е променила коренно външния си вид, удължавайки косата си с екстеншъни и боядисвайки я в кестеняво. Напомняме, че последната изява на Морай на малък екран бе в психо-трилъра "Двор" (Avlu), в който бе с огненочервена прическа на черта. Преди дни излезе първият трейлър към новия сериал "Учител", който можете да видите от тук

13) Бурчин Терзиоулу с нова любов! Актрисата, позната в България от "Езел" и "Милост", наскоро замина на ваканция във Филипините заедно с новия си възлюбен - фитнес-инструктора на турския хайлайф Умут Дуйгу. Макар и все още не афиширали връзката си официално, двамата дадоха красноречив знак, че са заедно, споделяйки в профилите си в социалната мрежа Instagram свои снимки отделно, но от едно и също място по едно и също време време от екзотичната си и първа съвместна ваканция. 39-годишната Бурчин за последно се снима в провалилата се криминална драма от есента на 2019 г. "Куршум" (Kursun). В периода 2015-2018 г. имаше връзка с екранния си партньор в хита "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel) - Илкер Калели. 

14) Известни са още седем от общо 18-те участници в тазгодишното издание на "Любима турска звезда"! Това са Ебру Шахин от "Завинаги" (Istanbullu Gelin) и "Вятърничав" (Hercai), Емре Кънай от "Семеен сарай" (Iki Aile) и "Слънчеви момичета" (Gunesin Kizlari), Еркан Колчак Кьостендил от "Милост" (Merhamet), "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem) и "Пропаст" (Cukur), Еркан Мерич от "Назови ме по име" (Adini Sen Koy), Мелиса Аслъ Памук от "С Русия в сърцето" (Kurt Seyit ve Sura), "Черна любов" (Kara Sevda) и "Сблъсък" (Carpisma), Селин Шекерджи от "Ангели пазители" (Melekler Korusun), "Горчива любов" (Aci Ask) и "Дъщеря ми" (Kizim) и Серхат Теоман от "Север-Юг" (Kuzey Guney), "Любов в спешното отделение" (Acil Ask Araniyor), "Майка" (Anne) и "Дъщеря ми" (Kizim). Последните двама участници в седмия сезон на най-успешното ни онлайн-състезание ще бъдат обявени утре и вдруги ден във фейсбук-страницата на СЕРИАЛИ в България, която можете да посетите и харесате от тук

Резултат с изображение за „ozlem conker karagul“
15) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 17 февруари, ще бъде финализиран брой №297 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 18-ти, започва новият №298, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В четвъртък, 20 февруари, идва ред на интервю с актрисата от сериала "Черна роза" (Karagul) Йозлем Джонкер. И в неделя, 23 февруари, ще можете да прочетете брой №258 от "Турските актьори 24/7"
Всеки ден във фейсбук-страницата на СЕРИАЛИ в България продължава обявяването имената на участниците в седмия сезон на най-успешното ни онлайн-състезание "Любима турска звезда" за 2020 г.! 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.