"Турските актьори 24/7" (256): от 3 до 9 февруари 2020 г.

февруари 09, 2020
Здравейте, приятели! Неделя е, 9 февруари, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 3 до 9 февруари 2020 г., научавате сега от новото издание №256 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Нови попълнения в актьорския състав на "Нов живот" (Yeni Hayat)! Към екипа на новия сериал, продуциран от компания Karga Seven Pictures и подготвян за излъчване по KanalD, се присъединяват двама изключително популярни актьори - Нилпери Шахинкая и Таянч Айайдън. Нилпери е позната в България с ролите си в "Морска звезда", "Времето лети", "Сезонът на черешите" и "Сърцето на града", като последната ѝ изява бе в интернет-сериала "Точно така" (Aynen Aynen), а Таянч сме гледали у нас в "Готова на всичко" и "Завръщане", като за последно се снима в младежката драма от 2019 г. "Само сърце" (Tek Yurek). Напомняме, че главните роли в "Нов живот", който ще бъде римейк на американския хит "Бодигард" (The Bodyguard), са поверени на Серкан Чайоулу, Мелиса Аслъ Памук и Ниса София Аксонгур. 

2) Йозге Йозберк се завръща на екран! Изключително популярната актриса, известна в България с ролите си в сериалите "Пламъкът на сърцето" и "Втори шанс", ще оглави новата драма, подготвяна за излъчване по FOX и носеща работното заглавие "Грехът на една майка" (Bir Annenin Günahı). Проектът ще бъде продуциран от компания Limon Film и режисиран от Юксел Аксу и Филиз Гюлмез Пакман. Любопитно е, че "Грехът на една майка" ще бъде адаптация на филипинската драма "Hanggang Saan", а главната героиня, на която живот ще вдъхне Йозге Йозберк, ще се казва Суна. 

3) Запълва се и актьорският състав на новия игрален филм "Ефлатун" (Eflatun)! Към екипа на обещаващата кино-лента, която, както вече информирахме в "Турските актьори 24/7", ще бъде оглавена от звездите Керем Бюрсин и Ирем Хелваджъоулу, се присъединява изключително популярната актриса ветеран Йълдъз Кюлтюр. Любимката на три поколения, позната в България от "Мелодията на сърцето", "Двама завинаги", "Щастливи заедно", "Малки тайни" и "Ангели пазители", ще вдъхне живот на сляпата леля на героя на Керем Бюрсин. Напомняме, че Йълдъз ще вземе участие и в новия сериал на Йозджан Дениз "Крал" (Kral), чието начало поради промяна на сценария бе отложено за есента на 2020 г. 

4) Подготвя се турски римейк на известен индийски сериал! "Луна и слънце" (Ay ve Gunes) е заглавието на южносъседската адаптация на една от най-успешните индийски драми за последните години "Пътеки към щастието" (Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon), излъчена в България по Диема Фемили. Проектът се подготвя за излъчване по KanalD от продуцентска компания Es Film, като вече са известни първите имена, станали част от актьоркия му състав. Това са Тансел Йонгел, когото у нас сме гледали в "Сълзи над Босфора" и който за последно се снима в "Султанът на сърцето ми" (Kalbimin Sultani) от 2018 г.; Гонджагюл Сунар, която познаваме от "Имението с лозите", "Пламъкът на сърцето", "Част от мен" и "Всяка твоя сълза" и която доскоро участваше в "Моята сладка лъжа" (Benim Tatli Yalanim); Пелин Орхунер и Нур Еркул. Сценарист на "Луна и слънце" ще бъде Еда Тезджан, известна с работата си по "Вятърничав" (Hercai).

5) Бурак Дениз с втори отменен сериал! Изключително популярният актьор, познат в България с ролите си в "Кварталът на богатите" и "Любовта не разбира от думи", се отказа от участието си в новия сериал "Крал" (Kral), тъй като началото му бе отменено за есента на 2020 г. поради наложили се големи промени в сценария. Уви, това не се случва на Бурак за първи път през този телевизионен сезон... През лятото на 2019-а актьорът, снимал за последно в семейната трагикомедия "Нашата история" (Bizim Hikaye), подписа договор за участие в друго заглавие - "Патрон" (Patron) на Tims&B Productions, което обаче също бе отменено за неопределен период от време непосредствено преди началото на снимките му. Близки до Бурак Дениз, който ще вземе участие в тазгодишното издание на "Любима турска звезда", разкриват, че след втория му отменен сериал се е ориентирал към предложения да се снима в игрални филми.

6) Огромен успех жъне новият игрален филм "Войната на етървите" (Eltilerin Savasi)! Кино-лентата, написана, режисирана и играна от една от най-известните турски комедийни актриси Гупсе Озай, привлече над 1 000 000 зрители само за седмица след премиерата си! Заглавието, в което Гупсе си партнира с не по-малко популярните си колеги Мерве Диздар, Ураз Кайгълароулу и Ферит Актуу, само за три дни от началото си успя да прикове пред големите екрани в южната ни съседка близо 600 000 души. Така Озай подобрява собствените си предишни рекорди, които отбеляза с филмите си "Делиха" (Deliha) и "Зълвичка" (Gorumce). 

7) Феяз Думан тръгна на уроци по саз! Популярният актьор, добил световна слава с ролята си на Ариф в приключилата преди няколко дни в Турция трисезонна социална драма "Една жена" (Kadin), ще оглави новия сериал "Бараж" (Baraj), както информирахме и по-рано в "Турските актьори 24/7". За новата си роля любимецът на зрителките е тръгнал на уроци по свирене на саз по изискване на сценария на историята. В "Бараж" Феяз ще се превъплъти в образа на майстор Назъм, работещ като строител. Останалите главни роли в драмата, започваща скоро по FOX, са поверени на Биран Дамла Йълмаз и Бурак Йорук.

8) Какво ново окол Джансу Тосун? 32-годишната актриса, родена в Германия, наскоро замина за Ню Йорк, където се състоя премиерата на новия афганистански игрален филм с нейно участие "Аз съм ти" (I Am You). Бременната в петия месец красавица, известна в Турция с ролите си в "Изгубеният град" (Kayip Sehir), "Днешните придворни" (Bugunun Saraylisi), "Време на преселване" (Goc Zamani), "Фамилия" (Familya) и "Една луда любов" (Bir Deli Sevda), впечатли присъствалите на събитието медийни представители освен с порасналото си коремче и с новата си екзотична прическа на африкански плитки. Напомняме, че Джансу е омъжена за изключително популярния актьор Еркан Колчак Кьостендил от "Пропаст" (Cukur), от когото очаква и първородното си дете. 

9) Къванч Татлъту стана причина за международен конфликт! Руските фенове на най-известния турски актьор, снимал се за последно в криминалето "Сблъсък" (Carpisma), предизвикаха огромен скандал в социалните мрежи, подемайки кампания, искаща следващата роля на любимеца им да бъде на руски военен, впечатлени от играта му като кримски войник в историческата драма от 2014 г. "С Русия в сърцето" (Kurt Seyit ve Sura). От своя страна, турските и арабските почитатели на Къванч пък реагираха доста остро на кампанията на Русия и заявиха, че Татлъту е турчин и няма как да играе ролята на руски военен. 

10) Аслъ Енвер направи телефонния си номер достояние на милионите си фенове в Instagram! Преди няколко дни актрисата, изпълняваща главната роля в излъчващата се в момента у нас всяка делнична вечер от 20.00 часа по БТВ драма "Завинаги" (Istanbullu Gelin), сподели story/история в личния си акаунт в социалната мрежа, на което е написала телефонния си номер и приканва почитателите си да я добавят в WhatsApp. Причината Аслъ да сподели подобни лични данни за себе си остава неясна. 

11) Присъединява ли се Толга Саръташ към актьорския състав на "Пропаст" (Cukur)? Слухът за завръщането на изключително популярния актьор от "Слънчеви момичета" на екран, при това в трисезонния тотален хит на Ay Yapim и ShowTV, предизвика същински фурор в медийното пространство в южата ни съседка и зарадва милионите му фенове. Преди няколко дни дойде и официално изявление от Толга по този повод, гласящо следното: "Направих нужните пояснения и в профилите си в социалните мрежи. Няма такова нещо, приятели, излезлите новини не са състоятелни". Напомняме, че последната изява на Толга на малкия екран бе в провалилата се драма "Ферхат и Ширин" (Ferhat ile Sirin).

12) Гюлсим Али Илхан пропищя от вманиачен фен! Турската актриса, родом от България, която доби голяма популярност след участията си в сериалите "Селска дама" (Hanim Koylu) от 2016 г. и "Възкресението на Ертуурул" (Dirilis Ertugrul) от 2017 г., заведе дело срещу мъж на име Тимучин К., който през последните няколко месеца я е притеснявал, узнавайки адреса ѝ в истанбулския квартал Саръйер и оставяйки пред дома ѝ пръстен с предложение за брак и бележка: "Събери си бохчите!". Уплашилата се да излиза сама навън Гюлсим, снимала се за последно в провалилата се драма от пролетта на 2019 г. "Противопоставяне" (Yuzlesme), осъди вманиачения по нея фен на 3 месеца лишаване от свобода, с което най-накрая си отдъхна.

13) Звездите от "Никой не знае" (Kimse Bilmez) отново се събраха! Повод бе рожденият ден на актрисата, изпълнила главната женска роля в лятната драма на ATV от 2019 г. - Йозгю Кая, която преди няколко дни навърши 23 години. На партито за личния ѝ празник бе поканен вече бившия ѝ екранен партньор в "Никой не знае" Керемджем, известен в България от "Моят живот", както и, разбира се, половинката на Йозгю - актьора Бурак Сердар Шанал, който пък изпълни отрицателната роля в приключилия в края на декември м. г. сериал. Напомняме, че Йозгю и Бурак афишираха връзката си непосредствено след финала на "Никой не знае" с фотоси от първата си обща ваканция във френската столица Париж от началото на 2020-а. 

14) Известни са още седем от общо 18-те участници в тазгодишното издание на "Любима турска звезда"! Това са Алперен Дуймаз от "Горчива любов" (Aci Ask), "Бодрумска приказка" (Bodrum Masali), "Сблъсък" (Carpisma) и "Виелица" (Zemheri); Афра Сарачоулу от "Г-жа Фазилет и нейните дъщери" (Fazilet Hanim ve Kizlari) и "Братовчеди" (Kardes Cocuklari); Бенсу Сорал от "Вътрешен човек" (Icerde); Берк Атан от "Слънчеви момичета" (Gunesin Kizlari) и "Сълзи от рая" (Cennet'in Gozyaslari); Бурак Дениз от "Любовта не разбира от думи" (Ask Laftan Anlamaz) и "Нашата история" (Bizim Hikaye); Бурджу Йозберк от "Слънчеви момичета" (Gunesin Kizlari) и "Любов на показ" (Afili Ask); и Джерен Морай от "Мечтатели" (Kavak Yelleri), "Моят живот" (O Hayat Benim) и "Двор" (Avlu). Обявяването имената на участниците в седмия сезон на най-успешното ни онлайн-състезание продължава всеки ден във фейсбук-страницата на СЕРИАЛИ в България, която можете да посетите и харесате от тук

Резултат с изображение за „mert yazicioglu“
15) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 10 февруари, ще бъде финализиран брой №296 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 11-ти, започва новият №297, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В четвъртък, 13 февруари, идва ред на интервю с актьора от сериала "Черна роза" (Karagul) Мерт Язъджъоулу. И в неделя, 16 февруари, ще можете да прочетете брой №257 от "Турските актьори 24/7"
Всеки ден във фейсбук-страницата на СЕРИАЛИ в България продължава обявяването имената на участниците в седмия сезон на най-успешното ни онлайн-състезание "Любима турска звезда" за 2020 г.! 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.