"Турските актьори 24/7" (255): от 27 януари до 2 февруари 2020 г.

февруари 02, 2020
Здравейте, приятели! Неделя е, 2 февруари, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 27 януари до 2 февруари 2020 г., научавате сега от новото издание №255 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Дилян Чичек Дениз ще изиграе главната женска роля в първия сериал съвместна продукция на Турция и Испания! Изключително популярната актриса, чиято звезда изгря през лятото на 2015-а година в "Сладки малки лъжкини" (Tatli Kucuk Yalancilar), сключи договор с продуцентска компания Tims&B Productions за участие в новия ѝ сериал. Любопитно е, че наравно с турската фирма по заснемането на обещаващия проект ще работи и испанска продуцентска компания - PlanoAPlano. Това означава, че на екран предстои да излезе първия испано-турски сериал! Присъединяването на майстора на перото Етхем Йозъшък като главен сценарист в екипа му отсега пък дава гаранция за качеството и стойността на заглавието. Напомняме, че последната изява на Дилян Чичек Дениз бе в първите два сезона на хитовата криминална драма "Пропаст" (Cukur).

2) Още нови попълнения в актьорския състав на "Или независимост, или смърт" (Ya Istiklal Ya Olum)! Към екипа на новия исторически мини-сериал на турската национална телевизия TRT1 се присъединяват още двама изключително популярни актьори - Бурак Ямантюрк и Мехмет Йозгюр. Бурак е известен в България с ролята си в драмата "Горчива любов" (Aci Ask), като за последно взе участие в провалилото се заглавие от есента на 2019 г. "Скъпо мое минало" (Sevgili Gecmis). Мехмет пък познаваме у нас от ролите му в "Чучулигата" и "Градско момиче", като и до момента се снима в сериала "Реликва" (Vuslat), въртящ се всяка понеделник вечер по TRT1. Главните роли в "Или независимост, или смърт", напомняме, ще изпълнят Илкер Къзмаз и Мелис Сезен. Заглавието ще се състои от 6 епизода, като се планира да започне на 16 март.

3) Керем Бюрсин застава отново на една снимачна площадка с Нилпери Шахинкая! Двамата изключително популярни актьори, които преди три години оглавиха не особено успешната драма "Сърцето на града" (Bu Sehir Arkandan Gelecek), а преди две отново си партнираха, но в интернет-сериала "Безжизнените" (Yasamayanlar), отново стават екранни партньори, този път - в романтична комедия. Именно Керем ще изиграе главната мъжка роля в новия сезон на ситкома "Точно така" (Aynen Aynen), излъчващ се ексклузивно на интернет-платформата YouTube, след като колегата му, който досега я изпълняваше - Ураз Кайгълароулу, не е пожелал да поднови договора си за участие в него. Причината Ураз да не продължи да се снима в "Точно така" са снимките на драмата "Дъщерята на посланика" (Sefirin Kizi), която оглавява от два месеца насам. 

4) Новости около "Жесток Истанбул" (Zalim Istanbul)! Към актьорския състав на хитовата драма, излъчваща в момента втория си сезон всяка понеделник вечер с огромен успех в ефира на KanalD, се присъединяват две нови попълнения. Това са актрисата Севинч Кумаш, която ще вдъхне живот на Башак - дъщерята на прислужницата Нуртен, и Оуз Пече, когото пък ще гледаме като Юсуф. Освен това стана известно, че сценаристката, работила до момента върху сценария на "Жесток Истанбул" - Сърма Янък, се оттегля окончателно от екипа на проекта, поверявайки го в ръцете на колегите си от писателския си екип. Ще се отразят ли тези промени върху рейтингите на драмата, продуцирана от Avsar Film, предстои да разберем!

5) Един от най-гледаните сериали в Турция за последните две години приключва до броени дни! Социалната драма "Една жена" (Kadin), чието начало в България зрителите могат да проследят утре, 3 февруари, в 22.30 часа по Диема Фемили, се разделя с милионите си фенове в родината си Турция пък ден след това - на 4 февруари (вторник), с финален 81 епизод по FOX. По повод големия финал на хита преди няколко дни продуцентската ѝ компания Med Yapim организира гала-вечеря, на която се събраха всички актьори, взимащи или взели участие в трите сезона на "Една жена". Силно впечатление на присъствалите на събитието журналисти обаче направи отсъствието на актрисата, изпълнявала главната женска роля в сериала - Йозге Йозпиринчджи. Самата тя излезе с изявление, че не се е присъединила на закриващата гала-вечеря, тъй като въпросния ден е била болна. На следващата сутрин обаче болната "екранна" Бахар сподели в профила си в социалната мрежа Instagram свои selfie-та от самолет, с който заминава на почивка. Близки до Йозге издават, че от самото начало на третия сезон на "Една жена" тя е била в не особено добри отношения с продуцентите на сериала, тъй като не е желала той да бъде подновяван с нови епизоди и не е искала да се снима в тях, но впоследствие е била убедена да продължи участието си. Именно в това се и крие причината за отсъствието ѝ от гала-вечерята по повод финала. 

6) Тувана Тюркай напуска екипа на "Забранената ябълка" (Yasak Elma)! Изключително популярната актриса, която се присъедини към актьорския състав на хитовата драма на FOX и Med Yapim с началото на третия ѝ сезон през септември м. г., приключва участието си в нея считано от 70-тия ѝ епизод. Не се изтъкват причините, поради които Тувана е взела решение да разтрогне и да не поднови договорните си отношения с екипа на сериала. Тюркай, вдъхнала живот на героинята Лейля в "Забранената ябълка", преди това стана известна с участията си в заглавията "Земя, небе, любов" (Yer Gok Ask), "Черни пари и любов" (Kara Para Ask), "Лудо сърце" (Deli Gonul) и "За дъщерите ми" (Kizlarim Icin).

7) Част от екипа на сериала "Пропаст" (Cukur) посети турския град Елязъ, който преди седмица бе разтърсен от силно земетресение, отнело животите на десетки негови жители и разрушило стотици домове. Актьорите, изпълняващи ключови роли в криминалната драма на ShowTV, излъчваща се с огромен успех вече трети сезон всяка понеделник вечер - Дамла Сьонмез, Перихан Саваш, Беркай Атеш и Чааръ Атакан, се срещнаха с хората, пострадали от природното бедствие и настанени в кризисни центрове, за да им окажат морална подкрепа. Четиримата благодариха на всички, включили се в благотворителната кампания с SMS-и, зад която застнаха, за събирането на средства за подпомагането на пострадалите при земетресението.

8) Джан Барту Арслан напуска екипа на "Мафията не може да управлява света" (Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz)! Младият актьор, който изпълняваше ролята на сина на главния герой в историята Хазър Чакърбейли - Йомер, се разделя с актьорския състав считано от 153-ти епизод. Причината за напускането му е присъединяването му към екипа на новия сериал "Учител" (Ogretmen), продуциран от Med Yapim и оглавяван от Илкер Калели, Джерен Морай и Афра Сарачоулу, чиито снимки вече започнаха и чието начало се очаква много скоро в ефира на FOX. Героят на Джан в "EDHO" замина за чужбина. Звездата на Арслан изгря през 2014 г. в комедията "Ах ти, Истанбул" (Ulan Istanbul).

9) Алара Туран се присъединява към актьорския състав на "Пропаст" (Cukur)! Изключително популярната млада актриса, чиято звезда изгря преди година в хитовата драма "Братовчеди" (Kardes Cocuklari), става част от екипа на криминалния феномен на Ay Yapim, излъчващ се всяка понеделник вечер с голям успех вече трети сезон в ефира на ShowTV. В "Пропаст" чаровницата ще изпълни ролята на Сонгюл - бившата възлюбена на героя Акън Кочовалъ, пресъздаван от не по-малко популярния млад актьор Бурак Дакак. 

10) Мерием Узерли с пробив в Мексико! Актрисата с германски произход, която доби световна слава с превъплъщанието си като Хюррем султан в най-успешния турски исторически сериал "Великолепният век" (Muhtesem Yuzyil), ще си партнира със световно известния мексикански актьор Фернандо Колунга в нова теленовела! Снимките на мини-сериала вече започнаха, като в интернет-пространството излязоха и първите общи кадри на Мерием и Фернандо, познат в България с ролите си в сапунените опери "Маримар", "Узурпаторката", "Есмералда", "Утре и завинаги" и "Желязната дама". 

11) Каан Йълдъръм и Ханде Доандемир в нов игрален филм! Двамата изключително популярни млади актьори ще изиграят главните роли в новата кино-лента със заглавие "Снахичка" (Gelincik). Освен тях, участие в обещаващия проект ще вземат още не по-малко популярните им колеги Ахмет Мюмтаз Тайлян ("Вярна на себе си", "Любов назаем" и "Градско момиче") и Нилпери Шахинкая ("Морска звезда", "Времето лети", "Сезонът на черешите" и "Сърцето на града"). Напомняме, че Каан е известен в България с ролята си в "Тайни" и че в момента се снима в новата медицинска драма "Хекимоулу" (Hekimoglu). Звездата на Ханде пък изгря през 2013-а година в младежкия хит "В очакване на слънцето" (Gunesi Beklerken), след който обаче така и не я споходи успешен проект.

12) Джансу Дере си купи апартамент в Париж! Наскоро световноизвестната турска актриса от сериалите "Завръщане", "Езел", "Великолепният век" и "Майка" сбъдна една от най-големите си мечти и се сдоби със свое собствено жилище във френската столица. За собствеността над студио от 40 квадратни метра в близост до популярния булевард Champs D'Elysees Джансу е преброила колосалната сума от 2 300 000 турски лири или 350 000 евро. Открай време Париж се слави като едно от най-скъпите места за живеене не само в Европа, но и в света, но ето, че Дере, която е известна с афинитета си към Франция и любовта си към столицата ѝ, която посещава изключително често на ваканции, вече има собствено жилище в града. Напомняме, че последната изява на актрисата на малък екран бе в провалилата се драма от края на 2019 г. "Ферхат и Ширин" (Ferhat ile Sirin).

13) Бесте Кьокдемир с нова визия! Изключително популярната млада актриса, чиято звезда изгря през лятото на 2015-а година в младежкия сериал "Сладки малки лъжкини" (Tatli Kucuk Yalancilar), наскоро сподели в профила си в социалната мрежа Instagram своя снимка с най-новата си визия. Бесте, снимала се за последно в лятната романтична комедия от 2019 г. "Навсякъде ти" (Her Yerde Sen), е изрусила косата си и я е сплела на африкански плитки, придобивайки екзотичен и провокативен вид. Напомняме, че Кьокдемир е известна още и с участията си в сериалите "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel), "Песента на живота" (Hayat Sarkisi) и "Султанът на сърцето ми" (Kalbimin Sultani). 

14) Известни са първите двама участници в тазгодишното издание на "Любима турска звезда"! Това са Акън Акъньозю, добил световна слава с ролята си на Миран в хитовата драма "Вятърничав" (Hercai), и Алмила Ада, позната в България от "Сълзи от рая" (Cennet'in Gozyaslari) и снимаща се в момента в "Гълъб" (Guvercin). Обявяването имената на 18-те участници в седмия сезон на най-успешното ни онлайн-състезание продължава всеки ден във фейсбук-страницата на СЕРИАЛИ в България, която можете да посетите и харесате от тук

Резултат с изображение за ece uslu karagul
15) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 3 февруари, ще бъде финализиран брой №295 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 4-ти, започва новият №296, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 4 февруари, предстои третото за сезона и сто и двадесето подред издание от "Турция представя...", в което ще представим новите сериали "Камериерки" (Hizmetciler) на KanalD и "Изумруденият феникс" (Zumruduanka) на FOX. В четвъртък, 6 февруари, идва ред на интервю с актрисата от сериала "Черна роза" (Karagul) Едже Услу. И в неделя, 9 февруари, ще можете да прочетете брой №256 от "Турските актьори 24/7"
Всеки ден във фейсбук-страницата на СЕРИАЛИ в България продължава обявяването имената на участниците в седмия сезон на най-успешното ни онлайн-състезание "Любима турска звезда" за 2020 г.! 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.