"Турция представя..." (120): нови зимни сериали по KanalD и FOX

февруари 04, 2020
Здравейте, приятели! Вторник е, 4 февруари, и продължава рубриката ни "Турция представя...". В новите ѝ издания представяме в пълни подробности най-новите заглавия, стартиращи в южната ни съседка през новата 2020-а година - по традиция, всеки вторник. В третия за сезона и сто и двадесети подред брой спираме вниманието си върху два нови зимни сериала - "Камериерки" (Hizmetciler) на KanalD и "Изумруденият феникс" (Zumruduanka) на FOX. Да започваме! 

"Камериерки" (Hizmetciler) - скоро по KanalD:
жанр: модерна драма
продуцентска компания: Fabrika Yapim
продуцент: Йонер Арсланел
режисьор: Метин Балекоулу
сценаристи: Макбуле Косиф, Гюлсев Карагьоз, Йозер Четинел, Рухан Арджа и Алпер Алп Йозген
актьорски състав: Дениз Байсал Юртчу ("Г-жа Фазилет и нейните дъщери"), Алгъ Еке, Селен Домач, Алейна Солакер, Ийт Киразджъ, Сечкин Йоздемир ("Великолепният век", "Момичето с червения шал", "Една любовна история", "Любов под наем" и "Горчива любов"), Неслихан Арслан ("Завинаги"), Айшенил Шамлъоулу ("Пламъкът на сърцето"), Гамзе Карадуман, Джансу Фърънджъ, Емрах Аккуш, Нилай Ердьонмез, Хазал Бенли и други
сюжет: явявайки се турска адаптация на мексиканския "Ellas son La Alegria Del Hogar" и американския хитов сериал "Devious Maids", в основата на сюжетното действия стоят четири прислужнички, работещи в именията на четири от най-уважаваните и заможни семейства в Турция. Тези четири темпераментни дами, слели се на пръв поглед с интериора, ще докажат, че никога нищо не е такова, каквото изглежда. И от периферията на събитията ще влязат в самия им център. 
______________________________________________

"Изумруденият феникс" (Zumruduanka) - всяка събота по FOX:
жанр: драма
продуцентска компания: Pastel Film
продуценти: Яшар и Ефе Ирвюл
режисьор: Джемал Шан
сценарист: Джан Синан
актьорски състав: Алп Навруз ("Г-жа Фазилет и нейните дъщери"), Джерен Йълмаз, Селим Байрактар ("Великолепният век"), Себахат Кумаш ("Черна роза" и "Втори шанс"), Хатидже Аслан ("Млечният път" и "Сезони на любовта"), Айтен Унджуоулу ("Готова на всичко", "Мечтатели" и "Градско момиче"), Умут Карадаа ("Имението с лозите"), Серхат Йозджан ("Времето лети" и "Справедливостта на Кара"), Елиф Чакман, Мине Кълъч, Мирай Акай ("Слънчеви момичета"), Симге Селчук, Пелин Абай, Серкан Аджай, Баръш Кючюкгюлер, Коркмаз Арслан, Асие Динчсой, Доа Зейнеп Доушлу, Гьокхан Беклетенлер, Гьонюл Акбаш, Назлъ Пънар Кая, Ебрар Баба и други 
сюжет: Серхат (Алп Навруз) е младеж, изгубил родителите си, още докато е бил дете. Отглежда го чичо му, който му дава шанс и да следва висше образование, и да работи. Идва моментът, в който порасналият Серхат трябва да постъпи в казармата, за да изпълни задължителния си дълг към родината. Новината, че е загинал по време на военни действия в Сирия, шокира всичките му близки. Но най-много - Зюмрют (Джерен Йълмаз), с която са били лудо влюбени. За да подсигури финансовата сигурност на семейството си, получилата скръбната вест за любимия си Серхат девойка е принудена да се омъжи за по-възрастен мъж от нея. В деня на сватбата обаче "възкръсналия" Серхат, връщащ се в родното си село, без да знае, че всички го смятат за мъртъв, бива посрещнат от сватбата на любимата си Зюмрют. 

_______________________________________________

Освен "Камериерки", по KanalD продължават излъчванията на "Жесток Истанбул" (Zalim Istanbul) в понеделник, "Хекимоулу" (Hekimoglu) във вторник, "Любов на показ" (Afili Ask) в сряда и "Опасни улици" (Arka Sokaklar) в петък.
Освен "Изумруденият феникс" в събота, по FOX продължават излъчванията на "Забранената ябълка" (Yasak Elma) в понеделник, "Лекарят чудо" (Mucize Doktor) в четвъртък и "Войник" (Savasci) в неделя.

Това беше всичко от нас за тази седмица! Припомнете си предишните издания в архива на рубриките ни от тук

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.