"Всяка твоя сълза" (Bir Litre Gözyaşı) - от 8-ми февруари по Диема Фемили

Нов турски сериал се завърта в родния ефир! Заглавието "Всяка твоя сълза" (Bir Litre Gözyaşı) ще направи премиерата си на 8-ми февруари (събота) по Диема Фемили, като ще се излъчва всяка съботна и неделна вечер с по два епизода между 18.00 и 20.00 часа. Така новата драма ще замести приключващото повторение на "Черната перла" (Siyah Inci), ротирало се до момента в същия часови пояс.

В оригинален превод "Литър сълзи" (Bir Litre Gözyaşı), сериалът започва излъчването си в Турция на 7 октомври 2018 г. в ефира на KanalD, ротирайки се всяка неделна вечер след 20.00 часа. Въпреки силния си актьорски състав и трогателната си история, не успява да привлече очаквания висок зрителски интерес и именно заради това бива финализиран на 3 февруари 2019 г. с общо петнадесет оригинални двучасови епизода (интернационалната версия съдържа 39 епизода с продължителност от 45 минути). Главните роли в продукцията изпълняват Мирай Данер ("Кварталът на богатите"), Мерт Язъджъоулу ("Черна роза"), Санем Челик ("Готова на всичко"), Толга Текин ("Твоят мой живот"), Полат Билгин, Ердал Билинген, Гонджагюл Сунар ("Пламъкът на сърцето" и "Част от мен"), Берфин Чироулу, Мехмет Айкач, Мелис Хаджидж и други. Продуцентската компания, стояща зад "Всяка твоя сълза", е Med Yapim. Режисьор е Серхан Шахин, а сценаристи - Гюл Мерич Йозен и Сертач Ергин. 

В основата на сюжетното развитие в сериала стои Джихан (Мирай Данер) - девойка, готвеща се с голямо вълнение за постъпването си в университета. Заедно с това за първи път в живота си тя изпитва истинската любов. Мислейки, че животът ѝ тепърва започва, Джихан всъщност бива диагностицирана с рядко заболяване без все още открито лечение. Първа това научава майка ѝ Фиген (Санем Челик), която за да осигури светло бъдеще на дъщеря си и да спаси живота ѝ, ще влезе в несравнима и невиждана досега борба. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.