"Турските актьори 24/7" (253): от 13 до 19 януари 2020 г.

януари 19, 2020
Здравейте, приятели! Неделя е, 19 януари, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 13 до 19 януари 2020 г., научавате сега от новото издание №253 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Берен Гьокйълдъз със специално участие в "Лекарят чудо" (Mucize Doktor)! Най-известното дете актьор в южната ни съседка гостува в екипа на най-гледания сериал в момента там, влизайки в образа на малката пациентка Бетюш. Берен, позната в България с ролята си в хитовите драми "Майка" (Anne) и "Дъщеря ми" (Kizim), взима участие в 18-ти и 19-ти епизод от медицинската драма, излъчваща се всяка четвъртък вечер в ефира на FOX. Любопитно е, че това е трети подред проект на продуцентска компания Med Yapim, в който отличената с награда "Златна пеперуда" (Altin Kelebek) две години подред Гьокйълдъз се снима. 

2) Нови попълнения в актьорския състав на новия сериал "Бараж" (Baraj)! Към Биран Дамла Йълмаз, Бурак Йорюк и Феяз Думан, които ще изпълнят главните роли в новия обещаващ проект на FOX, се присъединяват не по-малко популярните им, но по-опитни колеги и ветерани на турското кино Сумру Явруджук ("Пепел от рози", "Любов в спешното отделение" и "Стая 309") и Туна Орхан ("Огнено сърце"). Напомняме, че последната изява и на Сумру, и на Туна, по случайност или не, бе в игралния филм "Моята майка" (Annem) от 2019-а година.

3) Запълва се кастът и на "Прислужници" (Hizmetciler)! Към актьорския състав на турския римейк на американския хит "Подли камериерки" (Devious Maids) се присъединяват още четирима изключително популярни актьори. Това са Алгъ Еке, добила популярност с ролите си в "Животът е хубав, когато обичаш" (Hayat Sevince Guzel) и в "Безименните" (Isimsizler), Сервет Пандур от "Пепел от рози", Гьокхан Сойлу от "Любов в спешното отделение" и "Дъщеря ми" и Йозер Арслан от "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Ask) и "Нашата история" (Bizim Hikaye). По план снимките на "Прислужници" започват на 22 януари (сряда), като сериалът ще се излъчва в четвъртък по KanalD.

4) Нови попълнения в актьорския състав на "Учител" (Ogretmen)! Освен Илкер Калели, Джерен Морай и Афра Сарачоулу, за чието участие с главни роли в новия сериал на Med Yapim и FOX, отново на екран ще видим още не по-малко популярните им колеги Серхат Кълъч, познат у нас от "Езел" и "Пламъкът на сърцето" и снимал се за последно в "Обещание" (Soz), Серкан Кескин от "Петима братя" и "Великолепният век: Кьосем", Ефекан Джан, направил дебюта си в "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler) и снимал се за последно в "Азизе" (Azize), Елиф Джерен Балъкчъ от "Милост", Езги Гьор, снимала се за последно в "Гюлпери" (Gulperi) и Рамазан Демир. Снимките на "Учител" се очаква да започнат утре, 20 януари. 

5) Баран Бйолюкбашъ напуска "Реликва" (Vuslat)! Изключително популярният млад актьор, снимащ се в загадъчната драма на TRT1, се разделя с екипа ѝ считано от 41-вия ѝ епизод. Баран, който направи дебюта си на малкия екран преди три години в младежкия сериал "Име легенда" (Adi Efsane) и продължи кариерата си след това в неуспешните заглавия "Градината на Севда" (Sevda'nin Bahcesi) и "Богатство" (Servet), няма да поднови договора си за участие в "Реликва" с продуцентската ѝ компания А23 Medya. Напомняме, че драмата се излъчва всяка понеделник вечер вече година насам, оглавявана от Кадир Доулу и Деврим Йозкан.

6) Нови силни имена стават част от екипа на "Гълъб" (Guvercin)! Към актьорския състав на драмата на Pastel Film се присъединяват изключително популярните актьори Бестемсу Йоздемир, известна с ролите си в "Черни пари и любов" (Kara Para Ask) и "Мерием" (Meryem), и Ердал Джиндорук, познат у нас от "Голямата лъжа", "До последен дъх", "Перла" и "Моят живот". Последната изява на Бестемсу на малък екран бе в романтичната комедия от лятото на 2018-а година "Егейска хамсия" (Ege'nin Hamsisi), а тази на Ердал - в социалната драма "Разказвай, Черно море" (Sen Anlat Karadeniz), завършила преди два месеца. Напомняме, че "Гълъб" е оглавяван от Алмила Ада, Мехмет Али Нуроулу, Нурсел Кьосе и Мендерес Саманджълар, като се излъчва всяка неделя по StarTV.

7) Известна е новата екранна партньорка на Еркан Петеккая! Шебнем Бозоклу ще изиграе главната женска роля в новия сериал "Ако те вика, любов е" (Gel Dese Ask). Актрисата е известна с участията си в комедийните сериали "Ах ти, Истанбул" (Ulan Istanbul), "Двойно щастие" (Cifte Saadet) и "Златен род" (Altinsoylar), като последната ѝ изява на малък екран бе в интернет-сериала "Самоличност" (Sahsiyet), а на голям - в "Ние сме такива" (Biz Boyleyiz). Шебнем подписа договор за участие с продуцентската компания на Осман Сънав Sinegraf за участие в новия ѝ сериал, който ще се излъчва по ATV и в който освен нея и Еркан Петеккая, ще видим още Илайда Челик, Ертан Сабан, Йойкю Гюрман и Уур Чавушоулу.

8) Продуцентска компания Limon Film подготвя нов сериал! Фирмата, стояща зад изключително успешни заглавия от последните години като "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel), "Шевкат Йеримдар" (Sevkat Yerimdar), "Двор" (Avlu) и продължаващата вече четири сезона военна драма "Войник" (Savasci), се готви да заснеме нов сериал с работно заглавие "Майчина вина" (Annelik Sucu). Проектът ще бъде в жанр драма, като да изиграят главните роли в него, отскоро се водят преговори с изключително популярните актриси Демет Евгар и Бенну Йълдъръмлар ("Листопад" и "Другите отчаяни съпруги"). Последната изява на Демет бе в "Двор" (Avlu), а тази на Бенну - в започващата съвсем скоро у нас и приключваща в Турция социална драма "Една жена" (Kadin). 

9) Известен е актьорът, който ще се превъплъти в образа на турския национален герой Мустафа Кемал Ататюрк! След като поради поет ангажимент към друг проект световноизвестният Къванч Татлъту отказа отправеното му предложение да оглави новия 6-сериен мини-сериал "Или независимост, или смърт" (Ya Istiklal Ya Olum), продуцентите от TRT1 се обърнаха към по-малко популярния му, но също впечатляващ с приликата си с първия турски президент актьор Илкер Къзмаз. Той е известен в България с ролята си в "Забраненият плод" (Ask-i Memnu), като през последните няколко години се снима още в "Сладко отмъщение" (Tatli Intikam), "Не можеш да сложиш белезници на надеждата" (Umuda Kelepce Vurulmaz) и "Абдюлхамид" (Payitaht Abdulhamid). 

10) Серенай Саръкая се завръща на екран! Този път - голям. Световноизвестната актриса, позната в България с ролите си в "Сезони на любовта", "Кварталът на богатите" и "Божествено", подписа довор за участие с продуцентска компания Taff Pictures за участие в новия ѝ игрален филм "Берген" (Bergen), който ще разкаже живота на известната певица, носеща същото име. Сценарият на кино-лентата ще бъде поверен на Сема Кайгусуз, а режисурата - на Мине Шенгьоз. Снимките на филма ще започнат едва през месец юни. Напомняме, че последната изява на Серенай бе в изключително успешния мюзикъл "Алиса" (Alice).

11) Ставайки дума за мюзикъли, няма как да пропуснем началото на най-новия в Турция - "Момичетата от Измир" (Izmir'in Kizlari). Дългоочакваната му премиера ще се състои следващия петък, 24 януари, на сцена Uniq Hall в Истанбул. Освен Гьокче Бахадър, за която е известно, че ще изиграе главната роля в мюзикъла от самото му обявяване, с изтичането на промоционалните снимки към проекта стана известно, че участие в него ще вземат още Бурак Севинч от "Обещание" (Soz) и "Петно" (Leke), Олгун Токер от "Край или начало", "Справедливостта на Кара", "Въпрос на чест" (Seref Meselesi), "Песента на живота" (Hayat Sarkisi), "Дъно" (Dip) и "Една семейна история" (Bir Aile Hikayesi), Дерия Алабора, Нихан Бююкаач ("Великолепният век" и "Искрите на отмъщението") и Седа Акман ("Истанбулска приказка", "Малки тайни", "Опасна красота" и "Сърцето на града"). Продуценти на "Момичетата от Измир" са Most Production.

12) След финала на летния хит "Никой не знае" (Kimse Bilmez) актьорите, изпълнили две от главните роли в него - Йозгю Кая и Бурак Сердар Шанал, афишираха връзката си! Двамата, запознали и влюбили се на снимачната площадка на лятната драма на ATV, непосредствено след края ѝ заминаха на ваканция в столицата на влюбените - Париж, Франция, като със снимки от престоя си там обявиха публично, че са заедно и са влюбени. Йозгю е известна още с ролята си в "Име легенда" (Adi Efsane), а Бурак - със своята в "Сърцето на Рюзгяр" (Ruzgar'in Kalbi). 

13) Ясемин Аллен шокира феновете си с колие от... истинска змия! Провокативната актриса с британски произход, известна в България с ролите си в сериалите "Милост", "Великолепният век" и "Божествено", сподели в профила си в социалната мрежа Instagram свое selfie, на което позира с домашния си любимец - змия от порода кралски питон, подарена ѝ преди година от приятеля ѝ, която се бе увила около врата ѝ! Ясемин винаги е провокирала последователите си с подобни стъписващи фотоси. Освен със страстта си към отровните влечуги, Аллен се слави и с афинитета си към каскадьорството и опасните екшън-сцени.

Резултат с изображение за ozge borak
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 20 януари, ще бъде финализиран брой №293 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 21-ви, започва новият №294, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В четвъртък, 23 януари, идва ред на интервю с актрисата от сериала "Завинаги" (Istanbullu Gelin) Йозге Борак. И в неделя, 26 януари, ще можете да прочетете брой №254 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.