"Ягодова любов" (Cilek Kokusu) - от 27 ноември по БТВ

Хитова турска романтична комедия с премиера в България! Един от най-гледаните летни сериали през 2015 г. в южната ни съседка "Аромат на ягоди" (Cilek Kokusu) стартира в родния ефир на 27 ноември (сряда), като ще се излъчва всеки делничен следобед в часовия пояс между 13.30 и 15.00 часа по БТВ, замествайки приключващата драма "Втори шанс" (Kalbimdeki Deniz). У нас сериалът, оглавяван от младите звезди Демет Йоздемир, Юсуф Чим и Екин Мерт Даймаз, ще се излъчва под заглавието "Ягодова любов". 

"Ягодова любов" прави премиерата си в Турция на 24 юни 2015 г. Излъчва се всяка сряда вечер по StarTV с голям успех. Със започването на основния телевизионен сезон обаче романтичната комедия бива преместена в съботния prime-time, където не запазва отличните си рейтинги и именно заради това приключва с 23 оригинални епизода на 27 ноември - точно четири години преди започването си в България. Продуцентската компания, стояща зад сериала, е Gold Film с продуцент Фарук Тургут. Режисьори са Филиз Гюлмез Пакман и Аднан Гюлер. Първоначално се снима в морския курорт Бодрум, а след това снимачната площадка се мести в Истанбул. В актьорския състав, освен Демет Йоздемир от "Стая 309" и "Свободен дух", Юсуф Чим и Екин Мерт Даймаз, влизат още Мине Тугай от "Времето лети" и "Кваралът на богатите", Махир Гюнширай от "Ифет", Мурат Башоулу, Лячин Джейлян и други. 

В основата на сюжетното развитие стои Аслъ (Демет Йоздемир) - обикновено момиче от бедно семейство, изкарващо прехраната си чрез работа в сладкарница в Истанбул. Един ден, носейки поръчка, тя се сблъсква с разглезения богаташ Бурак (Юсуф Чим), който събаря тортата ѝ и така предизвиква уволнението ѝ. За това нейната приятелка Гонджа ѝ предлага да заминат заедно в Бодрум и да работят там лятото. Пристигайки в хотела, тя откриша, че той е затворен и се налага да започне работа в друг, случайно или не - този на Бурак и неговия братовчед Волкан (Екин Мерт Даймаз). 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.