"Турция представя..." (113): нови есенни сериали по TRT1

октомври 08, 2019
Здравейте, приятели! Вторник е, 8 октомври, и продължава рубриката ни "Турция представя...". В новите ѝ издания, заедно с началото на новия телевизионен сезон 2019-2020 г. в южната ни съседка, представяме в пълни подробности най-новите заглавия, стартиращи там - по традиция, всеки вторник. В четвъртия за сезона и сто и тринадесети подред брой спираме вниманието си върху двата нови есенни сериала на TRT1 - "Казвам се Мелек" (Benim Adim Melek) и "Шампион" (Sampiyon). Да започваме!

"Казвам се Мелек" (Benim Adim Melek) - всяка сряда вечер по TRT1:
жанр: драма
продуцентска компания: Üs Yapım
продуцент: Сюррея Яшар Юнал
режисьор: Джем Акйолдаш
сценаристи: Нилюфер Йозчилек и Берфу Ергенекон
актьорски състав: Нехир Ердоан ("Край или начало"), Кутси ("Втори шанс"), Шериф Сезер ("Черна роза"), Мехмет Чевик ("Двама завинаги" и "Ифет"), Мустафа Мерт Коч, Рабиа Сойтюрк, Каан Чакър, Едже Йоздикиджи, Зейно Ераджар, Низам Намидар, Зейнеп Йоздер Бирде, Улви Кахяоулу, Ханде Каптан, Мухаррем Тюрксевер, Пойраз Ар и други
сюжет: Мелек (Нехир Ердоан) е майка на три деца, която заради изневярата на съпруга си, е принудена да се раздели с него и да се върне в бащиния си дом в Газиантеп. Животът на жената от тук насетне няма да бъде ни най-малко лесен, тъй като завръщайки се в родното си имение, няма да бъде посрещната от семейството си с отворени обятия, а ще трябва да се бори срещу живота напълно сама в името на децата си. Единствен кой ще застане до нея? 

______________________________________________

"Шампион" (Sampiyon) - всяка четвъртък вечер по TRT1:
жанр: драма
продуцентска компания: Okul Sanat Film Yapım
продуценти: Башак и Чааръ Бингюллер
режисьор: Хакан Кървавач/Кетче
сценарист: Алпхан Дикмен и Башак Ангигюн
актьорски състав: Толгахан Сайъшман ("Сезони на любовта", "Сега и завинаги" и "Черната перла"), Йълдъз Чааръ Атиксой ("Времето лети"), Ердал Йозяаджълар, Еркан Авджъ ("Искрите на отмъщението"), Халит Йозгюр Саръ, Илайда Алишан, Мехмед Боздоан, Берк Яйгън, Бахар Сюер, Волкан Кескин, Емир Йозякъшър, Мелтем Савджъ, Ведат Еринджин и други
сюжет: Ръфат (Толгахан Сайъшман) е боксьор, отказал се от спортната си кариера преди 7 години. Когато обаче научава, че синът му Гюнер (Емир Йозякъшър), когото отглежда сам, страда от рядко заболяване, чието лечение струва изключително скъпо, Ръфат е принуден да се качи отново на ринга, но този път решен да не загуби. Защото този път противникът му е самият живот. 

______________________________________________

Освен "Казвам се Мелек" в сряда и "Шампион" в четвъртък, по TRT1 излъчванията си продължават "Реликва" (Vuslat) в понеделник, "Абдюлхамид" (Payitaht Abdulhamid) в петък, "Ставай да вървим" (Kalk Gidelim) в събота и "Не пускай ръката ми" (Elimi Birakma) в неделя.

Това беше всичко от нас за тази седмица! Припомнете си предишните броеве в архива на рубриките ни от тук

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.