"Турските актьори 24/7" (235): от 2 до 8 септември 2019 г.

септември 08, 2019
Здравейте, приятели! Неделя е, 8 септември, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 2 до 8 септември 2019 г., научавате сега от новото издание №235 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Дамла Сьонмез се завръща на екран! Изключително популярната актриса от сериалите "Една любовна история" и "Войната на розите" се присъединява към актьорския състав на криминалната драма "Пропаст" (Cukur). Красавицата, снимала се за последно в провалилото се заглавие от 2018 г. "Не сме невинни" (Masum Degiliz), ще си партнира с изпълнителя на главната мъжка роля в криминалната драма на ShowTV и Ay Yapim Арас Булут Ийнемли и така ще заеме овакантеното от Дилян Чичек Дениз в края на втория сезон място. Снимките на третия сезон на "Пропаст" вече започнаха, като началото му се очаква до броени дни.

2) Есра Билгич застава до Мурат Йълдъръм в новия му сериал! Именно актрисата, добила световна популярност с участието си в историческата драма-феномен "Възкресението на Ертуурул" (Dirilis Ertugrul), ще изиграе главната женска роля в заглавието "Рамо" (Ramo). Красавицата, чиято последна изява на малкия екран бе в провала от миналата есен "Една надежда стига" (Bir Umut Yeter), подписа договор за участие в проекта с продуцентската му компания BKM Film. Напомняме, че за главната женска роля в "Рамо" се спекулираше още с името на не по-малко популярната Йойкю Карайел.

3) Серен Шириндже се омъжи! Комедийната актриса, добила широка популярност с ролята си на Айшегюл в романтичната комедия от 2015 г. "Състояние на връзката: сложно" (Iliski Durumu Karisik), се венча преди седмица за дългогодишния си приятел от британски произход - Тобиас Сътър. Чаровницата, чиито последни изяви на малкия екран бяха в "Какво ли не прави влюбеният?" (Seven Ne Yapmaz) от есента на 2017 г. и в "Една семейна история" (Bir Aile Hikayesi) от пролетта на 2019 г., се врече във вечна вярност на любимия си със скромна сватбена церемония в истанбулския квартал Бейкоз. Да пожелаем на младата двойка много семейно щастие!

4) Феяз Думан се ожени! Актьорът, изпълняващ една от главните роли в хитовата социална драма "Жена" (Kadin), преди броени дни сключи брак с половинката си Зозан Шимшек. На бляскавата сватбена церемония присъства голяма част от колегите на Феяз в сериала с негово участие, сред които Бенну Йълдъръмлар, Джанер Джиндорук, Шериф Ерол, Гьокче Еюбоулу и Сахра Шаш. Впечатление на присъствалите на събитието журналисти направи отсъствието на екранната партньорка на Феяз в "Жена" - Йозге Йозпиринчджи, на сватбата му. Причината да не дойде на венчавката на колегата си, така и не стана ясна. С пожелание за много споделени семейни мигове към младоженците!

5) Известна е новата екранна партньорка на Толга Саръташ! Младата надежда на турското кино Лейля Танлар, добила световна популярност с ролята си на Джансу в тоталния хит "Твоят мой живот" (Paramparca), ще изиграе главната женска роля в новия сериал "Ферхат и Ширин" (Ferhat ile Sirin). Както информирахме в предишното издание на "Турските актьори 24/7", в заглавието на O3 Medya, подготвяно за излъчване по FOX, ще видим и завръщането на не по-малко популярния Толга Саръташ от "Слънчеви момичета" и "Обещание". Напомняме, че последната изява на Лейля Танлар на малкия екран бе в провалилата се драма от края на 2018 г. "Хълмът на соколите" (Sahin Tepesi).

6) Актриса от "Пропаст" със собствен бизнес! Изключително популярната ветеранка на турското кино Перихан Саваш, вдъхваща живот на една от главните героини в хитовата криминална драма на ShowTV и Ay Yapim, откри свое заведение. Любимката на три поколения покани голяма част от колегите си в "Cukur" на откриването на кафенето си, в което ще посреща гости с домашно приготвени печива, сладкиши и напитки, сред които - Дилян Чичек Дениз, Кубилай Ака, Ерджан Кесал, Еркан Колчак Кьостендил и съпругата му Джансу Тосун. Да пожелаем успех на Перихан Саваш в новото ѝ начинание!

7) Ебру Шахин вдига цената си! Актрисата, за която всички говорят благодарение на участието ѝ с главна роля в хитовата драма "Вятърничав" (Hercai), стана не по-малко атрактивна за рекламодателите в южната ни съседка от останалите си популярни колежки в бранша. На къдрокосата красавица, известна още с участията си в "Истанбулска невеста" (Istanbullu Gelin) и "Забранената ябълка" (Yasak Elma), е било предложено да стане новото рекламно лице на известната марка шампоани Head&Shoulders. За да промотира продуктите на компанията с лицето си, Ебру е поискала хонорар от 2 000 000 турски лири. За сравнение - предишната актриса, рекламирала Head&Shoulders бе Серенай Саръкая, работила за марката срещу 1 500 000 лири...

8) Къванч Татлъту и Берен Саат отново заедно на снимачната площадка! Една от най-известните и харесвани екранни двойки в Турция, пленила сърцата на милиони зрители по света с химията помежду си в сериала "Забраненият плод" (Ask-i Memnu), ще гледаме отново десет години по-късно, този път - в игрален филм. Американският гигант Netflix, за когото от година насам Турция произвежда филмово съдържание, ще заснеме кино-лента, като главните роли в нея ще бъдат поверени именно на Бихтер и Бехлюл от "Забраненият плод". Любопитно е, че това ще бъде вторият проект на Netflix с участието на Берен Саат, тъй като звездата се снима още в оригиналния сериал на интернет-платформата "Дар" (Atiye). 

9) Нови попълнения в актьорския състав на "Не пускай ръката ми" (Elimi Birakma)! Към екипа на драмата, чийто нов втори сезон започва тази вечер, 8 септември, в ефира на TRT1, се присъединяват Нихат Алтънкая, познат в България с ролите си в хитовете "1001 нощ", "Двама завинаги", "Мелодията на сърцето", "Листопад", "Незабравима", "Справедливостта на Кара", "Кварталът на богатите" и "Висше общество" и снимал се за последно във военната драма "Обещание" (Soz), Мусе Мерал и Съла Саде. Тримата нови герои, на които ще вдъхнат живот въпросните актьори, ще влязат в живота на главната героиня Азра, сблъсквайки я с миналото ѝ. 

10) Две големи звезди се присъединяват към екипа на новия сериал "Куршум" (Kursun)! Актьорът Кюршат Алнъачък, познат у нас с ролите си в "Тайни", "Кварталът на богатите" и "Черна любов", и актрисата Седа Акман, известна от "Истанбулска приказка", "Малки тайни", "Опасна красота" и "Сърцето на града", сключиха договор за участие с продуцентската компания на новата криминална драма - Most Production. Двамата любимци на зрителите ще застанат редом на една снимачна площадка до не по-малко популярните Бурчин Терзиоулу, Енгин Алтан Дюзятан, Сарп Аккая и Беррак Тюзюнатач. Напомняме, че последната изява на Кюршат бе в провалилата се военна драма "Смяна" (Nobet), а на Седа - в хита "Любов и синьо" (Ask ve Mavi).

11) Звезда от "Назови ме по име" (Adini Sen Koy) се завръща на екран! Изключително популярната Япрак Дурмаз, която в момента гледаме у нас всяка делнична вечер по Диема Фемили като Айше в хитовата драма, се присъединява към актьорския състав на хита "Реликва" (Vuslat) с началото на втория му сезон. Така Япрак ще застане редом до Кадир Доулу и Деврим Йозкан, изпълняващи главните роли в заглавието на TRT1, ротиращо се в понеделник вечер. Освен нея в новия втори сезон на "Реликва" ще видим още Ергюл Мирай Шахин, Бюшра Йълмаз и Онур Сейит Яран. 

12) Синът на Нургюл Йешилчай я мина по височина! Единственият наследник на световноизвестната актриса от сериалите "Вярна на себе си", "Любов и наказание", "Имението с лозите", "Ангелският остров", "Твоят мой живот" и "Великолепният век: Кьосем" - Осман Неджат, порасна и неусетно стана на 14 години, като стана по-висок от майка си. Наскоро Нургюл сподели в профила си в социалната мрежа Instagram своя нова снимка, на която позира със сина си, като на нея се вижда голямата разлика във ръста на двамата. Шегувайки се, Йешилчай добави следното описание: "Някой ще си помисли, че съм го гледала, затворен на тъмно, и съм го хранела със сурово месо. Нищо подобно, не се страхувайте от него!". 

13) Зафер Ергин на 77 години! Световноизвестният актьор-ветеран, когото гледаме вече четиринадесет години в ролята на емблематичния татко Ръза от полицейския феномен "Опасни улици" (Arka Sokaklar), отпразнува рождения си ден преди няколко дни. Организатор на партито изненада за личния му празник бе съпругата му Бинназ Ергин. Сред гостите, присъствали на празненството, бяха и колеги на Зафер, сред които - Озан Гювен, Мерве Офлаз, Илкер Инаноулу, Алп Коркмаз и Йозгюр Озан. Да пожелаем на Зафер Ергин да ни радва с таланта си още дълги години! 

Резултат с изображение за hercai
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 9 септември, ще бъде финализиран брой №275 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник - 10-ти, започва новият №276, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В четвъртък, 12 септември, идва ред на последното осмо за сезона и шестдесето подред "Двойно интервю", което ще бъде с екранната двойка от "Вятърничав" (Hercai) Ебру Шахин и Акън Акънйозю. В петък, 13 септември, ще обявим есенната програма на СЕРИАЛИ в България, като тогава започва и гласуването в първата категория в тазгодишните "Турски награди 2019" - за най-добра романтична комедия. И в неделя, 15 септември, ще бъде публикуван брой №236 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.