ЕКСКЛУЗИВНО: "Дъщеря ми" (Kizim) - нов турски сериал, закупен в България

ЕКСКЛУЗИВНО И ПЪРВО В СЕРИАЛИ В БЪЛГАРИЯ! "Дъщеря ми" (Kizim) е най-новият турски сериал, закупен за излъчване у нас. Драмата, излъчвала се през изминалия телевизионен сезон 2018-2019 г. в Турция, предстои да направи премиерата си в родния ефир скоро. Това съобщава най-влиятелният сайт за телевизия в южната ни съседка Ranini.tv. 

"Дъщеря ми" (Kizim) започва излъчването си в Турция на 19 септември 2018 г. Ротира се всяка петъчна вечер след 20.00 часа в ефира на TV8, отбелязвайки голям успех от по 5-6% с всеки нов епизод. През пролетта на тази година, заради увеличилата се конкуренция в петъчния prime-time, рязко понижава рейтингите си, които падат до три пункта, и именно заради това приключва на 31 май 2019 г. с един пълен сезон, състоящ се от 34 оригинални серии. Продуцентската компания, стояща зад проекта, е доайенът Med Yapim. Продуцент е Фатих Аксой, режисьор е Гьокчен Уста, а сценаристи - Бану Киремитчи и Ърмак Бахчеджи. Изпълнителите на главните роли в сериала са кой от кой по-популярните Берен Гьокйълдъз ("Майка"), Буура Гюлсой ("Незабравима", "Пепел от рози", "Север-Юг" и "Любов от втори опит"), Лейля Лидия Туутлу ("Справедливостта на Кара", "Любов под наем" и "Сърцето на града"), Тугай Мерджан ("Изкушение", "Сега и завинаги" и "Великолепният век: Кьосем"), Синем Юнсал, Серхат Теоман ("Клетва", "Север-Юг", "Любов в спешното отделение" и "Майка"), Суна Селен, Елиф Верит, Селин Шекерджи ("Ангели-пазители" и "Горчива любов"), Бурак Демир и други. 

В центъра на сюжетното развитие на "Дъщеря ми" стои 8-годишната Йойкю (Берен Гьокйълдъз), отгледана от леля си. Когато обаче един ден леля ѝ я изоставя, Йойкю е принудена да потърси баща си, когото никога не е виждала - Демир (Буура Гюлсой), измамник и крадец, израснал в сиропиталище, който никога не е поемал каквато и да е отговорност в живота си. В деня, в който Йойкю го намира, Демир е заловен от полицията, но под претекст, че трябва да се грижи за дъщеря си, успява да излезе от ареста. Намеренията му обаче ни най-малко са да гледа Йойкю, която използва умело като коз пред властите. И докато от една страна се опитва да се отърве от нея, от друга заедно с ортака си Уур (Тугай Мерджан) готви голям удар. В мишена на двамата измамници се превръща Джандан (Лейля Лидия Туутлу), водеща на пръв поглед спокоен и обикновен начин на живот, но криеща болезнени тайни от миналото си. Поредица от съвпадения ще събере Йойкю, Буура, Уур и Джандан и ще ги свърже така, че повече да не могат да се разделят. Всичко обаче става наистина трудно, когато наяве излиза пазената от Йойкю тайна за нейното здравословно състояние...

Любопитно е, че "Дъщеря ми" е римейк на известната корейска драма "My Fair Lady" от 2009 г. До момента сериалът е с откупени права за излъчване още от Албания, Грузия, Северна Македония, Узбекистан, Израел, Северен Ирак, Перу, Аржентина, Боливия, Уругвай, Коста Рика, Еквадор, Панама, Румъния, Мексико, Чили и Гърция. Броят на епизодите на "Дъщеря ми" при излъчването им в 45-минутни версии ще бъде 92. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.