"Турските актьори 24/7" (233): от 19 до 25 август 2019 г.

август 25, 2019
Здравейте, приятели! Неделя е, 25 август, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 19 до 25 август 2019 г., научавате сега от новото издание №233 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Хазал Кая не смята да прекъсва кариерата си заради детето си! Световноизвестната актриса, която много скоро предстои да роди, наскоро заяви пред медиите в южната ни съседка, че няма намерение да излиза в майчинство, а тъкмо обратното - възнамерява съвсем скоро отново да се завърне на екран. Любимката на зрителите от "Забраненият плод" и "Огледален свят", снимала се за последно в семейната трагикомедия "Нашата история" (Bizim Hikaye), е в процес на преглеждане на сценариите на новите сериали, в които ѝ са ѝ отправени предложения да участва, след като роди първородния си син Фикрет Али. 

2) Ставайки дума за майчинство, една от най-известните турски актриси роди! Седа Бакан, станала позната на широката аудитория с ролята си в ситкома "Братски дял" (Kardes Payi), роди първородната си дъщеря на 16 август. Момиченцето, което е плод на любовта на Седа с Али Ерел, бе кръстено с името Лейля. Напомняме, че последната изява на Седа Бакан на малък екран бе в сериала "Научи ме да обичам" (Bana Sevmeyi Anlat) от 2016 г., а на голям - в игралния филм "Убий ме, любими" (Oldur Beni Sevgilim) от тази година. Да пожелаем много здраве и щастие на малката Лейля и родителите ѝ!

3) Роди се нова двойка, чиято любов от снимачната площадка прерасна в реалността! Според приближени до тях актьорите Несрин Джавадзаде и Ийт Киразджъ, снимащи се в момента във втората част на игралния филм "Любовта обича съвпаденията" (Ask Tesadufler Sever), изживяват любовен романс. Слухът потвърждават и съседи на Ийт Киразджъ, които наскоро станали свидетели на първата свада между двамата влюбени, след която Несрин напуснала дома на актьора ядосана, а той я последвал с викове да се върне. Напомняме, че Джавадзаде е позната на българските зрители с ролята си в сериала "Момичето с червения шал", като през изминалите два телевизионни сезона взе участие в хитовете "Нашата история" (Bizim Hikaye) и "Забранената ябълка" (Yasak Elma). За последно пък Ийт се снима в провалилата се драма "Противопоставяне" (Yuzlesme), както и във втория сезон на интернет-сериала на Netflix "Пазителя" (The Protector).

4) Толгахан Сайъшман е преминал през дълга подготовка за новата си роля! Изключително популярният актьор от сериалите "Сезони на любовта" и "Сега и завинаги" предстои да се завърне на екран тази есен в новия сериал на TRT1 "Шампион" (Sampiyon), в който ще влезе в образа на професионален боксьор. За да извае фигурата си и да развие мускулатурата си, през последните осем месеца Толгахан е тренирал интензивно заедно с турския шампион по кик-бокс Мюджахит Кулак. Освен на тренировките, Сайъшман е обърнал сериозно внимание и на начина си на хранене, като е спазвал строга диета. И това не е всичко - актьорът е превърнал една от стаите в къщата си в мини-спортна зала, оборудвайки я с най-необходимите уреди за пълноценни трениворки. За сравнение, миналата година по това време Толгахан бе спипан от папараци на плажа, загубил форма и в неугледен вид.

5) Джансу Дере не иска да става майка! Световноизвестната актриса от сериалите "Завръщане", "Езел", "Великолепният век" и "Майка", наскоро даде кратко изявление пред журналисти, в което говори за последните събития в живота си. По повод слуховете, че ще участва в нов сериал през новия сезон, красавицата сподели, че за да приеме дадено отправено ѝ предложение, трябва го почувства отвътре. Добавяйки, че същото важи както в професионален, така и в личен план, Джансу обяви, че в момента е сама и че няма човек до себе си. На въпроса иска ли да има дете, Дере отговори по следния начин: "Има хора, които искат да имат деца. Уважавам ги, но аз не съм сред тях. Не ме мъчи фактът, че нямам деца".

6) Енгин Алтан Дюзятан с нова визия! Актьорът, когото у нас познаваме с ролята му в криминалната драма "Край или начало", обръсна дългата си брада, която пускаше и поддържаше през последните пет години заради участието си в приключилия исторически феномен "Възкресението на Ертуурул" (Dirilis Ertugrul). Енгин, чието завръщане на екран се очаква тази есен в сериала "Куршум" (Kursun) по FOX, се е разделил с дългата си брада, но не и с дългата си коса, с която явно ще продължим да го гледаме и занапред. Напомняме, че в "Куршум" Дюзятан ще си партнира с не по-малко популярната си колежка Бурчин Терзиоулу.

7) Туба Бююкюстюн и Кенан Имирзалъоулу с главни роли в нов сериал? Отскоро именно това гласи слух по адрес на двете световни звезди, събиращ ги заедно на снимачната площадка на нов проект с работно заглавие "Фирузе" (Firuze). Единствената сигурна и потвърдена информация около сериала за момента е, че ще бъде продуциран от Ay Yapim и че ще започне излъчването си през новия телевизионен сезон 2019-2020 г. в Турция. Според близки до Туба, която за последно се снима в исторически мини-сериал на Netflix, именно "Фирузе" се е оказал проектът, който най-много ѝ е допаднал сред всички останали предложения и в който се е съгласила да участва. За неин екранен партньор се спекулира името на не по-малко голямата звезда Кенан Имирзалъоулу. Следете ни за повече официална информация!

8) Турските звезди обичат да почиват заедно! Подобно на Къванч Татлъту и Чаатай Улусой, за които вече от няколко години е традиция да кръстосват турската ривиера с яхта през лятото, както и на Бурджу Бириджик и Елчин Сангу, които доскоро отмаряха заедно в Хърватия, така и Бурак Дениз предпочете да прекара лятната си ваканция със свой колега. Става въпрос за актьора-ветеран Гюркан Уйгун, познат у нас с ролите си в "Диво сърце", "Великолепният век" и "Сърцето на града", който наскоро бе спипан от репортери заедно с младия си колега от "Любовта не разбира от думи" в курорта Мармарис. Бурак Дениз, чийто най-нов проект "Патрон" (Patron) бе отменен, не изглеждаше ни най-малко разстроен от този факт, а се забавляваше и отмаряше заедно с Гюркан и останалата част от компанията им.

9) Фарах Зейнеп Абдуллах на уроци по фехтовка! Изключително популярната актриса, позната у нас с ролите си в хитовете "Времето лети", "С Русия в сърцето" и "Великолепният век: Кьосем", предстои да направи ударно завръщане - едновременно и на голям екран, и на театралната, и на музикалната сцена. За момента е ясно единствено, че на Фарах ѝ предстои усилена работа по заснемането на нов игрален филм, нова театрална постановка и нов мюзикъл. За ролята си в кино-лентата Абдуллах, снимала се за последно в драмата "Гюлизар" (Gulizar) от началото на 2018-а година, започна да взима уроци по фехтовка.

10) Ебру Шахин се наслаждава на лятото като за последно! Чаровната актриса, чиято звезда изгря преди две години в хита "Истанбулска невеста" (Istanbullu Gelin) и която от тази пролет оглавява един от най-гледаните сериали в Турция "Вятърничав" (Hercai), замина за далечен Тайланд, където ще закрие тазгодишната си лятна ваканция. Красавицата не спира да споделя фотоси от екзотичната дестинация Пукет в профила си в социалната мрежа Instagram, събирайки десетки хиляди харесвания от последователите си. Впечатление прави огромната раница, с която екранната Реян се придвижва по време на екскурзиите си. След броени дни Ебру ще се завърне в Турция и в Мардин, за да започне работа по втория сезон на "Вятърничав".

11) Енгин Акюрек се очертава като най-скъпоплатения актьор през новия телевизионен сезон 2019-2020 г.! Любимецът на милиони зрителки по света ще направи грандиозното си завръщане на екран след две години и половина пауза в кариерата си тази есен в новия сериал "Дъщерята на посланика" (Sefirin Kizi). Известен е хонорарът, който Енгин ще получава за участието си в обещаващата драма на StarTV, в която ще си партнира с не по-малко популярната си колежка Неслихан Атагюл. За работата си по един епизод от сериала Акюрек ще прибира забележителните 200 000 турски лири или иначе казано - 800 000 месечно. Последната актьорска изява на Енгин бе на голям екран в игралния филм "Една любов, два живота" (Bir Ask Iki Hayat).

12) Ставайки дума за новия сериал "Дъщерята на посланика" (Sefirin Kizi), няма как да подминем актрисата, която ще изпълни главната женска роля в него - Неслихан Атагюл! Любимата турска звезда на България за 2017-а година предприе сериозна крачка в личен план, премествайки се да живее от големия град... на село. Хубавото в случая е, че Неслихан ще съчетае полезното с приятното, тъй като снимките на новия ѝ проект ще се осъществяват в малкото турско градче Муула. И вместо да пребивава в хотел, красавицата от "Двете лица на Истанбул" и "Черна любов" си е наела къща в близост до новото си работно място, намираща се на зелено, спокойно и тихо място, за каквато от дълго време мечтае.

13) Баде Ишчил на почивка със сина си! Изключително популярната актриса от сериалите "Езел" и "Север-Юг", снимала се за последно в модерната драма "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler), наскоро бе спипана от папараци на един от плажовете в морския курорт Бодрум заедно с 5-годишния си син Азур. Русокосата красавица привлече вниманието към себе си както с перфектната си фигура, така и с качествата си като майка, тъй като не се отдели от отрочето си, докато то си играеше край водата, и изпълняваше всяко едно негово желание, що се отнася до начина, по който ще си прекарат деня на плажа. Напомняме, че Азур е плод на любовта на Баде с бизнесмена Малкоч Суалп, с когото се разведе преди няколко години. В момента Ишчил работи по снимките на новия интернет-сериал на Netflix "Любов 101" (Love 101).

Резултат с изображение за burcu özberk ve caglar ertugrul
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 26 август, ще бъде финализиран брой №273 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник - 27-ми, започва новият №274, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В четвъртък, 29 август, продължава подрубриката ни "Двойно интервю", като шестото за сезона и петдесет и осмо подред ще бъде с екранната двойка от най-гледания летен сериал тази година "Любов на показ" (Afili Ask) - Бурджу Йозберк и Чаалар Ертуурул. И в неделя, 1 септември, ще бъде публикуван брой №234 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.