"Турските актьори 24/7" (232): от 12 до 18 август 2019 г.

август 18, 2019
Здравейте, приятели! Неделя е, 18 август, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 12 до 18 август 2019 г., научавате сега от новото издание №232 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Чаатай Улусой шокира феновете си! Световноизвестният турски актьор, когото в България познаваме благодарение на ролите му в "Огледален свят" и "Кварталът на богатите" и в момента гледаме в епизодите на "Вътрешен човек", публикува в профила си в социалната мрежа Instagram своя снимка, на която е... плешив! Чаатай, работещ вече от година и половина върху интернет-сериала на Netflix "Пазителя" (The Protector), който оглавява, по-късно успокои последователите си с изявлението, че шокиращата му визия е плод на професионален грим и че не се е обръснал гола глава наистина. 

2) Севда Ергинджи се завръща на екран! Изключително популярната актриса, позната у нас с ролята си в драмата "Черна роза", се присъединява към актьорския състав на новия сериал "Скъпо мое минало" (Sevgili Gecmis), чието начало се очаква тази есен по StarTV. Любопитно е, че в романтичната комедия, продуцирана от компания Surec Film, Севда ще си партнира за втори път в кариерата си с не по-малко популярната си колежка Едже Услу след общото им участие в "Черна роза" отпреди три години. Напомняме, че последната изява на Ергинджи на екран бе в първите два сезона на модерната драма "Забранената ябълка" (Yasak Elma), която оглави, но която заедно с екранния си партньор в нея Онур Туна напусна. 

3) Пореден изключително силен кадър влиза в екипа на "Куршум" (Kursun)! Сарп Аккая, известен в България с ролите си в хитовете "Езел", "Великолепният век" и "Твоят мой живот", се присъединява към актьорския състав на новия сериал на Most Production, чийто старт е планиран тази есен по FOX. Сарп, който за последно взе участие в третия сезон на военната драма "Обещание" (Soz), ще си партнира с не по-малко популярните си колеги Енгин Алтан Дюзятан и Бурчин Терзиоулу, за чиито участия в "Куршум" информирахме по-рано в "Турските актьори 24/7". 

4) Тази есен на екран ще се завърнат не само най-известните актьори в Турция, но и най-добрите режисьори! Наградената през 2017 г. с награда Emmy за работата си по драмата-феномен "Черна любов" (Kara Sevda) Хилял Сарал подготвя нов сериал. Майсторката на турското кино няма да изневери на себе си и ще продължи да работи с продуцентска компания Ay Yapim и по предстоящия си проект. Макар и неофициално, вече е известно кои звезди ще изпълнят главните роли в него. Най-спекулирани са имената на младите любимци на зрителите Айча Айшин Туран от "Черна роза" и Алперен Дуймаз от "Горчива любов". Напомняме, че последната изява на Айча бе в интернет-сериала "Пазителя" (The Protector), а тази на Алперен - в криминалната драма "Сблъсък" (Carpisma). За последно Хилял Сарал пък режисира провалилата се в края на миналата година драма "Хълмът на соколите" (Sahin Tepesi).

5) И докато някои се завръщат на екран - малък или голям, на други им предстои работа не на снимачна площадка, а на театрална сцена! Именно Ръза Коджаоулу и Шебнем Бозуклу са от тях. Изключително популярният актьор от "Езел", "Север-Юг", "Справедливостта на Кара" и "Вътрешен човек" и актрисата от "Ах ти, Истанбул" (Ulan Istanbul) и "Самоличност" (Sahsiyet) съвсем скоро предстои да започнат работа по нова театрална постановка в театър Uniq Tiyatro, като ще си партнират с Мелиса Доу. Напомняме, че освен в пиесата, на Ръза му предстои работа и в новия трети сезон на криминалната драма "Пропаст" (Cukur).

6) Какво по-хубаво от това да работиш заедно с половинката си в живота? Кенан Едже и Джанан Ергюдер са сред най-добрите примери за това в актьорския бранш в южната ни съседка. Съпрузите, споделящи обща професия, ще изиграят главните роли в новата театрална постановка "Хипократ", чиято премиера е насрочена за края на месец октомври в театър ToyIstanbul. Напомняме, че Кенан и Джанан се срещнаха и влюбиха един в друг на снимачната площадка на хитовата драма "Войната на розите" (Gullerin Savasi) през 2014 г., като се ожениха през 2017-а. Освен от нея, Едже е известен на българските зрители още с участията си в "Млечният път" и "Край или начало", а Ергюдер - в "1001 нощ" и "Златната клетка". Последната изява на актьора бе в психо-трилъра "Двор" (Avlu), а тази на актрисата - в мюзикъла "Звездите са ми свидетели" (Yildizlar Sahidim).

7) Както сами се убеждавате, предстоящият нов театрален сезон в Турция по нищо няма да отстъпи на телевизионния. Защото още трима изключително популярни актьори се завръщат на театралната сцена на есен! Това са Онур Сайлак, известен у нас от "Гордата Аси" и "Огнено сърце" и снимал се през последните години в "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin) и "Сблъсък" (Carpisma), Сезин Акбашоулларъ, позната в България от "Памуковата принцеса" и участвала за последно в "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler) и "Не плачи, мамо" (Aglama Anne), и Шюкран Овалъ, която сме гледали в "Твоят мой живот". Те ще застанат заедно на театралната сцена, играейки в новата постановка "Чедо" (Evlat), режисирана от Ибрахим Чичек. 

8) Има и актьори, поемащи по напълно нови и непознати професионални пътища. Сред тях е младият Али Бурак Джейлян, познат в България с ролята си в "Черна любов" (Kara Sevda), който наскоро отвори собствено кафене, казващо се Celery, в истанбулския квартал Бебек. Сред първите посетители на заведението му бяха колежките му, с които си партнира допреди две години в медицинската драма "Сърцебиене" (Kalp Atisi) - Еге Кьокенли, позната у нас от "Чучулигата", "Сега и завинаги" и "Слънчеви момичета", и Бурджу Тюрюнз. Последната актьорска изява на Али Бурак Джейлян преди да се отдаде на новото си начинание бе в игралния филм "В името на ергенството" (Bekarliga Feda). 

9) Актриса от "Сълзи от рая" (Cennet'in Gozyaslari) се завръща на екран! Чичек Ачар, която в момента гледаме у нас в епизодите на хитовата драма всяка делнична вечер от 20.00 часа по БТВ, се присъединява към актьорския състав на новия сериал "Скъпо мое минало" (Sevgili Gecmis). В продукцията на Surec Film, чиято премиера предстои тази есен по StarTV, екранната Нилгюн ще влезе в образа на Гюлистан, партнирайки си с популярните си колеги Емре Кънай, Едже Услу и Севда Ергинджи, за чиито участия в нея вече информирахме. 

10) Голяма раздяла с някой от четиримата главни герои в социалната драма "Жена" (Kadin) предстои в началото на третия ѝ сезон! След като вторият сезон на най-гледания сериал на FOX за последните две години завърши с адска катастрофа, в която тир се блъсна в автомобила, в който се намираха персонажите Бахар, Сарп, Ариф и Хатидже, един от тях ще бъде занулен и актьорът, вдъхващ му живот, ще напусне екипа. Кой обаче ще бъде той, за момента се пази в пълна тайна. Съмнението обаче пада върху Хатидже, пресъздавана от Бенну Йълдъръмлар, тъй като останалите герои - Бахар, Сарп и Ариф, в които се въплъщават съответно Йозге Йозпиринчджи, Джанер Джиндорук и Феяз Думан, формират любовния триъгълник, около който се завъртя сюжетното развитие в края на втория сезон на "Жена". В този ред на мисли изглежда, че с най-малко последствия върху сценария на сериала би била раздялата с героинята на Бенну Йълдъръмлар. Следете ни за повече актуална информация!

11) Семейство Йозчивит на първа лятна ваканция с най-новия си член! Преди няколко дни светската двойка Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен бяха забелязани от журналисти на новото летище в Истанбул, връщайки се от двудневната си почивка в морския курорт Бодрум, заедно с четиримесечния си син Каран. Впечатление на репортерите направи изцяло покритото лице на бебето. На въпросите защо не го показват, родителите му отговориха, че все още е доста малък и се страхуват да не хване уроки. Както от очите на папараците, така и от тези на милионите ѝ последователи не убегнаха килограмите, които младата майка Фахрие е качила по време и след бременността си с Каран. 

12) Бурджу Бириджик и Елчин Сангу отмарят заедно! Изключително популярните актриси, които работиха повече от усилено през изминалия телевизионен сезон 2018-2019 г., се отдадоха на заслужена почивка, преди да се завърнат на снимачните площадки. Красавиците излязоха извън пределите на родната си Турция, избирайки не по-малко слънчева Хърватия за своя лятна дестинация. Бурджу, снимала се в "Гарван" (Kuzgun), и Елчин, участвала в "Сблъсък" (Carpisma), са придружавани от своите половинки в живота - съответно Емре Йеткин и Юнус Йоздикен. През последните няколко дни двете светски двойки, отмарящи заедно, споделят фотоси от почивката си в профилите си в социалните мрежи.

13) И докато едни демонстрират щастливите си връзки, други все още упорито крият своята. Без никакво учудване, става въпрос за Демет Йоздемир и Джан Яман, които и след финала на романтичната комедия "Ранобудна птица" (Erkenci Kus) все още не обявяват официално, че са заедно, въпреки че връзката им се превърна в публична тайна през последната една година. Наскоро двамата любимци на зрителите споделиха свои отделни фотоси в социалните мрежи, на които позират, почивайки си на морето. Наблюдателните им последователи обаче моментално разкриха, че двамата се намират на едно и също място по едно и също време, и изразиха недоволството си, че любимците им все още не застават пред обществеността, за да обявяват взаимоотношенията си.  

Резултат с изображение за keremcem ve ozgu kaya
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 19 август, ще бъде публикуван специалният брой №272 от "Какво гледат в Турция?", в който ще отделим внимание на повторенията, въртящи се през лятото в турския ефир, и рейтингите им, а във вторник, 20 август, започва новият №273, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния. В четвъртък, 22 август, продължава подрубриката ни "Двойно интервю", като петото за сезона и петдесет и седмо ще бъде с екранната двойка от "Никой не знае" (Kimse Bilmez) Йозгю Кая и Керемджем. И в неделя, 25 август, ще бъде публикуван брой №233 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.