"Турските актьори 24/7" (231): от 5 до 11 август 2019 г.

август 11, 2019
Здравейте, приятели! Неделя е, 11 август, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 5 до 11 август 2019 г., научавате сега от новото издание №231 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Бурчин Терзиоулу се завръща на екран! Изключително популярната актриса, позната в България с ролите си в "Езел" и "Милост", се присъединява към актьорския състав на новия сериал "Куршум" (Kursun). Красавицата, чиято последна изява бе в интернет-сериала на Netflix "Пазителя" (The Protector), подписа договор за участие в новата драма на FOX с продуцентската ѝ компания Most Production. Така на Бурчин ѝ предстои да си партнира с не по-малко популярния си колега Енгин Алтан Дюзятан, познат у нас от "Край или начало" и оглавил през последните четири години историческия феномен "Възкресението на Ертуурул" (Dirilis Ertugrul). Началото на "Куршум" се очаква в края на тази година.

2) Шевкет Чорух става баща за втори път! Актьорът, придобил световна популярност с емблематичната си роля на комисар Месут в полицейския феномен "Опасни улици" (Arka Sokaklar), очаква дете от втората си съпруга Йозге Чорух, която е бременна в четвъртия месец. Известен е и полът на бебето, което предстои да се роди в началото на 2020-а година - то ще е момиченце. Така Шевкет ще стане отново баща на момиче, тъй като напомняме, че вече има пораснала дъщеря от бившата си съпруга и известна колежка Гюнай Караджаоулу. 

3) Нови попълнения в актьорския състав на "Дете" (Cocuk)! Към екипа на новия сериал, който ще бъде оглавен от Назан Кесал, Серхат Теоман, Мерт Фърат и Джемал Токташ, се присъединяват още три големи звезди. Завръщанията си на екран в драмата, чийто старт предстои през новия телевизионен сезон 2019-2020 г., ще направят Джейда Атеш от "Огледален свят", Кенан Аджар от "Мерием" (Meryem) и "Не пускай ръката ми" (Elimi Birakma) и Мерве Чаъран от "Любовта не разбира от думи", "Сърцебиене" (Kalp Atisi) и "Сблъсък" (Carpisma). Снимките на "Дете" започнаха миналата неделя.

4) Един от най-очакваните и обещаващи нови сериали, чието начало се очакваше тази есен, бива отменен! Работата по снимките на драмата "Патрон" (Patron), главните роли в която трябваше да изпълнят големите звезди Бурак Дениз и Дилян Чичек Дениз, преди няколко дни бе преустановена. Като причина за отменянето на мащабния проект, за който усилено се говореше още от пролетта досега, се изтъкват възникналите несъгласия между продуцентската му компания Tims&B Production и телевизията, по която трябваше да се излъчва - ShowTV, относно бюджета, вложен в създаването му. Така съдбата на "Патрон" за момента остава неясна. 

5) Нов силен кадър се присъединява към актьорския състав на "Имало едно време в Чукурова" (Bir Zamanlar Cukurova)! Изключително популярната актриса Есра Дерманджъоулу, придобила световна слава с ролята си на Мукаддес в драмата-феномен "Пепел от рози", ще вземе участие в новия втори сезон на историческия сериал на ATV. 50-годишната любимка на зрителите, позната още от "Великолепният век: Кьосем", е подписала договор за участие в "Имало едно време в Чукурова" с продуцентите ѝ от Tims&B Production. Последните изяви на Есра на малък екран бяха през 2016 г. в "Оскърбени цветя" (Kirgin Cicekler) и през 2018 г. в "Хълмът на соколите" (Sahin Tepesi). 

6) Подготвя се нов игрален филм със звезден каст! "Бащини пари" е заглавието на кино-лентата, която ще бъде оглавена от известното комедийно дуо в южната ни съседка Ахмет Курал и Мурат Джемджир, придобило популярност след общото си участие в сериала "Братски дял" (Kardes Payi). Редом до тях на една снимачна площадка ще застанат още не по-малко известни имена като Деврим Якут ("Искрите на отмъщението"), Ямур Танръсевсин ("В очакване на слънцето"), Алмила Ада ("Сълзи от рая"), Расим Йозтекин, Айхан Таш и Осман Алкаш ("Времето лети", "С Русия в сърцето" и "Сърцето на града"). 

7) Мурат Йълдъръм е поредната голяма звезда, която ще направи голямото си завръщане на екран през новия телевизионен сезон 2019-2020 г.! Световноизвестният актьор от сериалите "Гордата Аси", "Голямата лъжа" и "Любов и наказание" ще изиграе главната мъжка роля в новия проект с работно заглавие "Сватбен танц" (Ramo). Обещаващият проект ще се излъчва по ShowTV, като в момента усилено се търси актрисата, която да застане редом до Мурат Йълдъръм и да му партнира. Напомняме, че последната изява на известния актьор бе като водещ на телевизионната игра "Кой иска да стане милионер?" (Kim Milyoner Olmak Ister?), въртяща се по ATV. Като актьор пък го гледахме за последно в сериала "Кралица на нощта" (Gecenin Kralicesi) и филма "Безкрайна любов" (Sonsuz Ask).

8) Какво предстои за Джан Яман след финала на "Ранобудна птица" (Erkenci Kus)? Преди няколко дни изключително популярният актьор, познат у нас от "Любов на инат" и "Горчиво и сладко", развълнува милионите си последователи в социалната мрежа Instagram, последвайки профила на един от най-известните турски режисьори Ферзан Йозпетек. Не след дълго из интернет-пространството се разпространи слухът, че най-вероятно на Джан Яман му предстои да участва в нов игрален филм от майстора на киното с италиански произход. Преди да поеме нов професионален ангажимент обаче, изпълнителят на главната мъжка роля в приключилата преди няколко дни романтична комедия "Ранобудна птица" ще трябва да отбие задължителната в южната ни съседка военна служба. 

9) Джансу Дере падна не от два, а от три стола на земята! Световноизвестната актриса, позната у нас с ролите си в "Завъщане", "Езел", "Великолепният век" и "Майка", няма да вземе участие в най-новия сериал на MF Yapim и TV8, както информирахме по-рано в "Турските актьори 24/7". Разтрогвайки договора си, Джансу започна да се оглежда за вакантните места за женски роли в други нови обещаващи сериали, сред които "Дъщерята на посланика" (Sefirin Kizi) и "Куршум" (Kursun). Както вече знаете обаче, в първия ще гледаме Неслихан Атагюл, а във втория - Бурчин Терзиоулу. Така на Дере не ѝ остана много голям избор, но няма нужда да се притесняваме, че ще остане без работа. Тъй като продуцентската компания Surec Film ѝ е отправила предложение за участие в новия ѝ сериал "Азизе" (Azize), който ще стартира по KanalD и ще бъде по сценарий на Башар Башаран и Емре Йоздюр и под режисурата на Чааръ Вила Лостувалъ. 

10) И като стана дума за Джансу Дере и по-точно - за "Завръщане" (Sila), изключително популярният актьор Мендерес Саманджълар, взел участие с ключова роля в драмата-феномен от 2006 г., предстои да се завърне на екран. По последна информация ветеранът на турското кино, познат у нас още от "Имението с лозите", "Гордата Аси" и "Тайни", е сключил договор с продуцентска компания Pastel Film за участие в новия ѝ сериал "Гълъб" (Guvercin), който ще бъде по сценарий на Халил Йозер и ще се излъчва по StarTV. Последните изяви на Мендерес от 2019-а година бяха в сериала "Пропаст" (Cukur) и във филма "Врата" (Kapi).

11) Изневериха на Бурджу Йозберк! Преди няколко дни известната млада актриса, която в момента гледаме у нас всяка делнична вечер от 22.30 часа в "Слънчеви момичета" (Gunesin Kizlari) по Диема Фемили, изтри всичките си общи снимки с интимния си приятел Улаш Къяк и спря да следва профила му, с което недвусмислено обяви, че двамата са се разделили. Причина за срива в отношенията им е била изневяра на волейболиста от Фенербахче, който кръшнал на Бурджу с по-възрастната ѝ и не по-малко популярна колежка Рожда Демирер, позната от ролите си в "Ангели-пазители", "Любов в спешното отделение", "Гордиев възел" и "Сблъсък". Така Бурджу, изпълняваща главната роля в най-гледания сериал това лято "Любов на показ" (Afili Ask), остана сама. 

12) Синем Йозтюрк повече няма да се снима в сериали! Изключително популярната актриса от "Любов под наем", която преди година и половина роди близнаци, наскоро бе забелязана от журналисти в истанбулския търговски център Akmerkez. Пред пресрещналите я репортери красавицата заяви, че се е отдала изцяло на децата си и че докато не поотраснат, през следващите няколко години няма да се снима в сериали. Синем обаче не изключи възможността да зарадва феновете си с роля в игрален филм, стига да ѝ допадне. По повод най-новата кино-лента, продуцирана от съпруга ѝ Мустафа Услу и посветена на великия турски щангист Наим Сюлейманоулу, който е родом от България, Йозтюрк сподели: "Уви, не мога да отида до България и да оставя децата. Но баща ми беше много близък приятел с Наим Сюлейманоулу. Като бях малка, често идваше у нас, но тогава, разбира се, не осъзнавах колко голям човек беше".

13) Какво ново около Баръш Ардуч и Гупсе Озай? Наскоро една от най-коментираните светски двойки в южната ни съседка бе забелязана за първи път от доста време насам заедно. На излизане от известно заведение в Истанбул, където се бяха срещнали с приятеля си и известен продуцент Аджун Ълъджалъ, двамата споделиха подробности около личния и професионалния си живот. Баръш разкри, че снимките на новия сезон на сериала му "Гарван" (Kuzgun) започват след 20 август, като доволен сподели, че си е починал добре през лятото и че е готов да се завърне на работа. Гупсе пък развълнувана добави, че продължава да работи по новия си филм "Войната на зълвите" (Eltilerin Savasi). Двойката отрече изтеклите по-рано слухове, че заради вредители е била принудена шест пъти да смени дома си. 

Резултат с изображение за hazal subasi ve erkan meric roportaj
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 12 август, ще бъде финализиран брой №271 от "Какво гледат в Турция?", като заради предстоящия в Турция празник Курбан Байрам следващата седмица ново издание няма да има. В четвъртък, 15 август, продължава подрубриката ни "Двойно интервю", като четвъртото за сезона и петдесет и шесто ще бъде с екранната двойка от "Назови ме по име" (Adini Sen Koy) Хазал Субашъ и Еркан Мерич. И в неделя, 18 август, ще бъде публикуван брой №232 от "Турските актьори 24/7"

3 коментара:

Анонимен каза...

защо спират Сестра Бети по БТВ моля за отговор

Анонимен каза...

Ниска гледаемост. По същата причина спряха и Алиса

мария каза...

Имам забележка:Винаги информацията Ви е непълна. Например:"Куршум"- кой е режисьор, кой е сценарист, кой продуцент??

Предоставено от Blogger.