"Турските актьори 24/7" (230): от 29 юли до 4 август 2019 г.

август 04, 2019
Здравейте, приятели! Неделя е, 4 август, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 29 юли до 4 август 2019 г., научавате сега от новото издание №230 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Неслихан Атагюл се завръща на екран! Една от най-харесваните турски актриси през последните години ще изиграе главната женска роля в най-обещаващия нов сериал през новия телевизионен сезон 2019-2020 г. "Дъщерята на посланика" (Sefirin Kizi). Така Неслихан, известна в България с ролите си в хитовете "Листопад", "Двете лица на Истанбул" и "Черна любов", ще си партнира с не по-малко популярния актьор Енгин Акюрек, за чието участие в новата драма на StarTV информирахме по-рано. Напомняме, че последната изява на Неслихан бе в интернет-сериала от пролетта на 2018 г. "Дъно" (Dip), излъчвал се на платформата PuhuTV. 

2) Допълва се актьорският състав на новия сериал "Лекарят-чудо" (Mucize Doktor). Към екипа на новата медицинска драма, продуцирана от MF Yapim, чието начало се очаква на есен в ефира на FOX, се присъединяват още трима изключително популярни и харесвани актьори - Мурат Айген, познат у нас от "Кварталът на богатите" и снимал се още в "Бодрумска приказка" (Bodrum Masali) и "Истанбулска невеста" (Istanbullu Gelin), Хазал Тюресан, известна в България от "Г-жа Фазилет и нейните дъщери", и Хаял Кьошеоулу, която у нас сме гледали в "Забраненият плод" и която за последно се снима в "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler). Както вече информирахме, в "Лекарят-чудо" ще гледаме и Танер Йолмез, Реха Йозджан, Онур Туна, Йозге Йоздер и Синем Юнсал.

3) Арас Булут Ийнемли ще вдъхне живот на наистина необикновен герой в новия си игрален филм "Седмото чудо на света" (Yedinci Kogustaki Mucize). На пресконференция, организирана по повод края на снимките на лентата и излизането на първия ѝ официален трейлър, изключително популярният актьор от "Времето лети" и "Великолепният век", когото в момента гледаме у нас в епизодите на "Вътрешен човек" по БТВ, сподели, че влиза в образа на баща, който е на една и съща възраст с дъщеря си. Преди снимките на филма Арас е преминал през специална психологическа подготовка, като за участието си в него е свалил около 8-9 килограма. Премиерата на "Седмото чудо на света" по кината в Турция е насрочена за 11 октомври т. г.

4) С коя известна актриса ще си партнира Енгин Алтан Дюзятан в новия си сериал "Куршум" (Kursun)? Този въпрос отскоро е на дневен ред в медийното пространство в южната ни съседка. Според последната мълва е много вероятно редом до актьора, снимал се през последните четири години в най-гледания сериал в Турция "Възкресението на Ертуурул" (Dirilis Ertugrul), да застане актрисата Ханде Ерчел. Продуцентите на драмата от Most Production в момента водят усилени преговори за участието на красавицата от "Слънчеви момичета", "Любовта не разбира от думи" и "Черната перла" в нея. По последна информация продължаването на последния проект с нейно участие - "Халка" (Halka), е отменено, което прави много вероятно присъединяването на Ханде към екипа на "Куршум". 

5) Мирай Данер и Кубилай Ака се разделиха! Изключително популярната светска двойка, която се роди на снимачната площадка на историческата драма "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin) през изминалата 2018-а година, сложи край на отношенията си. Според близки до младите актьори причина за раздялата им е изневяра от страна на Кубилай, който бил хванат от Мирай да се забавлява в компанията на няколко други момичета в известен нощен клуб в Истанбул преди няколко дни. Въпреки отправеното извинение и молба за прошка от страна на Ака, Данер е била категорична в решението си да се раздели с него. Младата актриса от "Кварталът на богатите", снимала се за последно в драмата "Литър сълзи" (Bir Litre Gozyasi), изтри всичките си общи снимки с актьора, участващ в "Пропаст" (Cukur), в профила си в социалната мрежа Instagram, с което недвусмислено обяви пред медийното пространство за раздялата им.

6) Джан Яман изгуби възможността да участва в исторически игрален филм. Кино-лентата със заглавие "Турците идват" (Turkler Geliyor) ще бъде продуцирана от създателя на най-гледания сериал в южната ни съседка през последните пет телевизионни сезона "Възкресението на Ертуурул" (Dirilis Ertugrul) - Мехмет Боздаа, като да изиграе главната мъжка роля в нея, е било отправено предложение именно към актьора от "Любов на инат" и "Горчиво и сладко". Тъй като обаче по това време Джан продължаваше да се снима в "Ранобудна птица" (Erkenci Kus), е отказал ролята, въпреки желанието си да ѝ вдъхне живот. С решението за финал, което продуцентите на романтичната комедия взеха миналата седмица, се оказа така, че Яман остана от два стола на земята. Така героят, който той трябваше да изиграе в историческия филм, бе поверен на колегата му Емре Къвълджъм. 

7) Есра Дерманджъоулу изяви недоволството си от факта, че ѝ се предлагат само отрицателни роли. Актрисата, която придоби световна популярност с участието си в драмата "Пепел от рози", в която вдъхна живот на коварната и пресметлива Мукаддес, наскоро излезе с изявление пред репортери, че ѝ е омръзнало продуцентите на сериали и филми да ѝ предлагат участие в тях с подобни негативни роли. Въпреки всичко Есра изглежда примирена с ефекта, който героинята ѝ Мукаддес в "Пепел от рози" даде на професионалния ѝ живот, и добави, че не гледа на себе си като на перфектната злодейка, но щом смятат, че такива роли ѝ ходят, няма какво да направи.

8) Туба Бююкюстюн с нова визия! Световноизвестната турска актриса, позната в България с ролите си в "Гордата Аси", "Под липите", "Огнено сърце" и "Искрите на отмъщението", наскоро сподели в профила си в социалната мрежа Instagram своя снимка, на която позира с напълно новата си прическа тип "африкански плитки". Красавицата, която това лято се снима в историческия интернет-сериал на Netflix за султан Мехмед, известен още като Завоевателя, изненада милионите си почитатели с новия си външен вид. 

9) Като стана дума за драстична промяна във външния вид, Дениз Чакър е актрисата, превърнала в своя запазена марка радикалните решения относно прическата си. Както всяко лято, и това скандалната красавица, позната у нас от "Листопад", "Великолепният век" и "Ифет", не изневери на себе си и се похвали с напълно нова фризура, по традиция - екзотична и вдъхновена от Африка. Дениз, която за последно се снима в провалилата се драма "Налягане" (Vurgun) в началото на тази година, вече прилича досущ на афроамериканка, тъй като е с накъдрена в африкански стил коса. 

10) И докато от една страна се разпространява слухът за участието на Ханде Ерчел в новия сериал на FOX "Куршум" (Kursun), то от друга застава желанието на актрисата да стане майка. Наскоро красавицата, която в момента гледаме у нас по Диема Фемили в сериалите "Слънчеви момичета" и "Любовта не разбира от думи", сподели пред журналисти, присъствали на концерт на половинката ѝ и известен турски певец Мурат Далкълъч, че иска да роди дете и да създаде семейство. Това нейно изявление веднага даде повод на жълтата преса в южната ни съседка да се усъмни, че Ханде е бременна или ако не друго, то вече прави опити в тази посока. Ще се завърне ли Ерчел на екран или ще стане майка, предстои да разберем.

11) Седеф Авджъ и Къванч Касабалъ отпразнуваха 14 години съвместен живот на съпружески начала! На 31 юли 2005 г. двамата изключително популярни актьори се врекоха във вечна вярност един на друг и се венчаха, като осем години по-късно - през есента на 2013 г., на бял свят се роди и плодът на тяхната любов, синът им Джан. Седеф и Къванч са от малкото светски двойки в южната ни съседка, които могат да се похвалят с 14-годишен брак. Напомняме, че Авджъ е позната на зрителите в България от "Двама завинаги" и "Езел", като последната ѝ изява бе в "Мехмед, завоевателя" (Mehmed Bir Cihan Fatihi), а Касабалъ - от "Листопад", "Малки жени" и "Млечният път", като за последно се снима в "Забранената ябълка" (Yasak Elma). 

12) Ибрахим Челиккол се сби! Изключително популярният актьор от сериалите "Ифет" и "Милост", снимал се за последно в провалилата се криминална драма "Великолепният тандем" (Muhtesem Ikili), преди няколко дни влезе в саморазправа заедно с още седем свои приятели с непознат човек, с когото се скарали в нощен клуб. Под влияние на употребения по-рано вечерта алкохол, Ибрахим и компанията му не успели да удържат гнева си и се нахвърлили върху провокатора на конфликта. От своя страна, приятел на нападнатия от звездата и приятелите му се намесил, за да ги разтърве, но станал обект на ударите, като му бил счупен носа. Лицето Каан Кълънч, пострадало от ударите на Ибрахим, е подало жалба за нанесени физически и морални щети срещу актьора. Челиккол е прекарал нощта след побоя в участъка. 

13) Хазал Кая показа порасналото си коремче! Бременната в шестия месец световноизвестна актриса наскоро сподели с милионите си последователи в социалните мрежи наедрялата си фигура. Заедно с това Хазал, позната у нас от "Забраненият плод", "Огледален свят" и "Изкушение", обяви и името, което заедно със съпруга си Али Атай ще дадат на първородния им син, а именно - Фикрет Али. Напомняме, че за последно Кая се снима в семейната трагикомедия "Нашата история" (Bizim Hikaye), излъчила с голям успех 70 епизода в ефира на FOX през изминалите два телевизионни сезона.

Резултат с изображение за ilgaz kaya
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 5 август, ще бъде финализиран брой №270 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник - 6-ти, започва новият №271, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В четвъртък, 8 август, продължава подрубриката ни "Двойно интервю", като третото за сезона и петдесет и пето ще бъде с екранната двойка от "Истанбулска невеста" (Istanbullu Gelin) Ългаз Кая и Юнус Нарин. И в неделя, 11 август, ще бъде публикуван брой №231 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.