"Турските актьори 24/7" (228): от 15 до 21 юли 2019 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 21 юли, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 15 до 21 юли 2019 г., научавате сега от новото издание №228 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Назан Кесал се завръща на екран! Изключително популярната актриса-ветеран, която у нас доскоро гледахме в хитовата драма "Г-жа Фазилет и нейните дъщери" (Fazilet Hanim ve Kizlari), сключи договор за участие в новия сериал "Дете" (Cocuk) с продуцентската компания, която ще застане зад заснемането му - 1441 Produksyon. Продуцент ще бъде Ирфан Шахин, а режисьор - Серкан Биринджи. Напомняме, че през изминалия телевизионен сезон 2018-2019 г. Назан се снима с ключова роля в криминалната драма "Халка" (Halka), чийто екип напусна с края на първия ѝ сезон.

2) Ново попълнение в актьорския състав на "Моята сладка лъжа" (Benim Tatli Yalanim)! Към екипа на хитовата лятна романтична комедия, излъчваща се всяка четвъртък вечер с голям успех по StarTV, се присъединява известната актриса Гонджагюл Сунар. Позната у нас с ролите си в сериалите "Имението с лозите", "Пламъкът на сърцето" и "Част от мен", тя ще влезе в образа на бившата съпруга на героя Шевкет, пресъздаван от не по-малко популярния Ахмет Сарачоулу. Последната изява на Гонджагюл на малък екран бе в провалилата се през изминалия сезон драма "Литър сълзи" (Bir Litre Gozyasi).

3) Юрдаер Окур отново влиза в ролята на военен! Изключително популярният актьор от сериалите "Справедливостта на Кара" (Karadayi), "Достатъчно" (Yeter) и "Долината на вълците" (Kurtlar Vadisi) ще изиграе една от главните мъжки роли в новия игрален филм "Седмото чудо на света" (Yedinci Kogustaki Mucize). Любопитно е, че Юрдаер за втори пореден път тази година ще влезе в образа на военен, тъй като по-рано през пролетта участва в провалилата се военна драма "Смяна" (Nobet) с подобен персонаж. Напомняме, че в игралната лента, която ще бъде режисирана от Мехмет Ада Йозтекин, ще видим още Арас Булут Ийнемли и Дениз Байсал.

4) Али Ръза се завръща на екран! Уважаваният актьор-ветеран Халил Ергюн, придобил световна слава след въплъщението си в образа на емблематичния главен герой в семейна драма №1 в Турция "Листопад" (Yaprak Dokumu), ще гледаме отново на малък екран след 8-годишна пауза в кариерата му през новия телевизионен сезон 2019-2020 г. 72-годишният доайен ще изиграе ключова роля в новата драма "Една източна приказка" (Bir Dogu Masali), която ще се излъчва по TRT1 и в която, както информирахме в предишното издание на "Турските актьори 24/7", ще видим още Нехир Ердоан, Кутси и Уур Юджел. Последната изява на Халил бе през 2011 г. в провала "Денят стана нощ" (Gun Aksam Oldu), като през 2016 г. взе специално участие в "Научи ме да обичам" (Bana Sevmeyi Anlat). 

5) Есра Билгич на голям екран! Актрисата, изпълнила главната женска роля в най-гледания сериал в Турция през последните четири години - "Възкресението на Ертуурул" (Dirilis Ertugrul), се завръща на снимачната площадка, този път - на игрален филм. Красавицата, чиято последна изява на малкия екран бе белязана от провал - в драмата от есента на 2018-а "Една надежда стига" (Bir Umut Yeter), реши да се посвети на кино-проект. Става въпрос за заглавието "Свещена кавга" (Kutsal Kavga), в чийто актьорски състав на голям екран ще видим още Исмаил Филиз от "Езел" и "Великолепният век: Кьосем", Сердар Дениз и Дилек Сербест от "Изгубени години". 

6) Известно е кога приключва най-гледаният летен сериал през 2018 г.! Романтичната комедия "Ранобудна птица" (Erkenci Kus), превърнала се в истински феномен през последната една година, ще бъде финализирана с 51 епизода, съобщи собственикът на продуцентската компания Gold Film, стояла зад заснемането ѝ - Фарук Тургут. Това означава, че тоталният хит, оглавяван от Демет Йоздемир и Джан Яман, ще се сбогува с милионите си зрители на 6 август (вторник) в обичайното си разписание след 20.00 часа по StarTV. Любопитно е, че сключеният договор между създателите на "Ранобудна птица" и канала е бил за 52 серии, но тъй като на 12 август започва мюсюлманският празник Курбан Байрам, през който в продължение на седмица се планира да не се излъчват сериали в Турция, са взели съвместно решение да финализират проекта с епизод по-малко.

7) Още подробности около започването на новия сериал "Една източна приказка" (Bir Dogu Masali), този път - отнасящи се до музикалните теми, които ще звучат в него. Любимата на милиони турска певица Айдилге, която през летата на 2014-а и на 2015-а година изпя заглавните песни към хитовите романтични комедии "Сезонът на черешите" (Kiraz Mevsimi) и "Любов под наем" (Kiralik Ask), този път ще озвучи с гласа си драма. Наскоро екстрагантната изпълнителка е сключила договор с продуцентската компания Us Film, която стои зад "Една източна приказка", за съвместна работа. 

8) Джансу Дере разтрогна договора си с Med Yapim! Световноизвестната актриса, станала позната на милиони зрители по света с ролите си в "Завръщане", "Езел" и "Великолепният век", няма да продължи да работи с продуцентската компания, заснела последния сериал с нейно участие - социалната драма "Майка" (Anne). Причина за разтрогването на договорните ѝ отношения със собственика ѝ Фатих Аксой са неясни. По план Джансу трябваше да вземе участие в нов сериал на Med Yapim, който да се излъчва през новия телевизионен сезон 2019-2020 г. по TV8. Мълвата в южната ни съседка гласи, че Дере се е отказала от поетия ангажимент заради по-примамливо предложение, отправено ѝ от страна на StarTV и новия ѝ сериал "Дъщерята на посланика" (Sefirin Kizi), в който, както вече информирахме, ще видим завръщането на Енгин Акюрек на екран. 

9) Йозджан Дениз се събра отново с бившата си съпруга? Преди няколко дни разпадналата се светска двойка, която реши да сложи край на брачните си отношения с развод по взаимно съгласие преди месец, е била забелязана както от почиващи туристи, така и от папараци в рибен ресторант в турския курорт Бодрум. Световноизвестният актьор и майката на едногодишния му син Фейза Актан са демонстрирали нетипична за разведени родители близост и са вървели, хванати ръка за ръка. След изтичането на кадрите, доказващи написаното горе, мнозина се усъмниха в истинността на развода на Йозджан и го уличиха в правене на евтин PR. 

10) Хилял Алтънбилек шокира всички с майка си! Наскоро актрисата от "Черна роза", набираща все по-голяма популярност както в родината си Турция, така и в световен мащаб, сподели в профилите си в социалните мрежи свое общо selfie с майка си Мехтап Елмаслъ от тяхна вечеря в турския курорт Бодрум, където прекарват лятната си ваканция. Разбирайки, че дамата, стояща до изпълнителката на главната роля в хитовата историческа драма "Имало едно време в Чукурова" (Bir Zamanlar Cukurova), е нейната майка, последователите ѝ останаха удивени, тъй като родителката ѝ изглежда повече като нейна по-голяма сестра. И имайки се предвид, че Хилял е 28-годишна, то майка ѝ е поне на около 50. Приликата между майка и дъщеря също не остана забелязана от по-наблюдателните фенове, които отдадоха нечуваната красота на Алтънбилек именно на гените на майка ѝ.

11) Серенай Саръкая счупи рекордите в социалните мрежи със свой фотос по бикини! Световноизвестната красавица, която отскоро може да бъде гледана от най-големите си фенове в България в интернет-сериала "Божествено" (Fi) на Voyo, сподели в профила си в Instagram свой провокативен фотос, на който позира само по бикини. Впечатлявайки със завидно развита физика и вече понатрупан летен тен, Серенай събра вниманието на своите 8 милиона последователи в социалната медия, от които само за денонощие над 500 000 дадоха like на снимката. 

12) Една от най-малките звезди на турското кино влиза в съда! Като ищец, разбира се. Става въпрос за чаровната Кюбра Сюзгюн, която спечели сърцата на милиони с невероятната си игра в хитовата социална драма "Жена" (Kadin). Причина за делото, което ще се води от нейно име от мениджъра и родителите ѝ, е използването на нейното лице с цел реклама от известната марка Finish, произвеждаща таблетки за миялни машини, и след изтичането на периода в сключения договор. Договорните отношения между компанията и родителите на Кюбра е бил за половин година, но без да бъде уведомена, малката чаровница е продължила да се гледа по рекламите и след изтичането ѝ. Адвокатът на Сюзгюн ще изисква от Finish обезщетение в размер на 30 000 турски лири. 

13) Алп Навруз в казармата! Подобно на много свои млади колеги, които използваха лятото като за почивка, така и за да отбият дълга си към родината, и звездата от хитовата драма "Г-жа Фазилет и нейните дъщери" (Fazilet Hanim ve Kizlari) служеше войник през последните три седмици. Едва сега обаче в интернет изтекоха първите снимки на Алп като войник, разпространени от мениджъра му. Колко време ще остане на Навруз за почивка след казармата не се знае, тъй като в края на юли започват снимките на втория сезон на сериала, в който се снима с главна роля през изминалия телевизионен сезон - "Не пускай ръката ми" (Elimi Birakma). 

Свързано изображение
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 22 юли, ще бъде финализиран брой №268 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник - 22-ри, започва новият №269, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В четвъртък, 25 юли, с нов сезон се завръща подрубриката ни "Двойно интервю", като първото ще бъде с екранната двойка от "Имало едно време в Чукурова" (Bir Zamanlar Cukurova) Хилял Алтънбилек и Мурат Юналмъш. И в неделя, 28 юли, ще бъде публикуван брой №229 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.