"Турските актьори 24/7" (227): от 8 до 14 юли 2019 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 14 юли, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 8 до 14 юли 2019 г., научавате сега от новото издание №227 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Кутси се завръща на екран! Изключително популярният турски актьор и певец, когото в момента гледаме у нас всеки делничен следобед в епизодите на драмата "Втори шанс" (Kalbimdeki Deniz) по БТВ, ще изиграе главната мъжка роля в новия сериал "Една източна приказка" (Bir Dogu Masali). Актьорският състав на проекта, който ще се снима в Антеп и ще започне през новия телевизионен сезон 2019-2020 г., се допълва от не по-малко популярните Нехир Ердоан ("Брак с чужденец" и "Край или начало") и Уур Юджел ("Любов извън закона", "Любов и наказание" и "Вътрешен човек"). Продуцентската компания, стояща зад заглавието, е Us Yapim. 

2) Ново попълнение в актьорския състав на новия сериал "Лекарят-чудо" (Mucize Doktor). Актрисата Йозге Йоздер, която в България познаваме от ролите ѝ в хитовете "Мелодията на сърцето", "Цената на живота" и "Другите отчаяни съпруги", се присъедини към екипа на медицинската драма, чийто старт предстои на есен по FOX. Така тя ще застане редом на една снимачна площадка до Танер Йолмез, Реха Йозджан и Онур Туна, за чиито участия в заглавието информирахме по-рано. Много е вероятно е с ключова роля в "Лекарят-чудо" да видим и Синем Юнсал, добила популярност след участията си в "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Ask) и "Дъщеря ми" (Kizim).

3) Сечкин Йоздемир се завръща на екран! Един от най-известните турски актьори, когото у нас сме гледали в хитовите заглавия "Великолепният век", "Момичето с червения шал", "Една любовна история", "Любов под наем" и "Горчива любов", е пред подписване на договор с продуцентската компания Pastel Film за участие в новия ѝ сериал "Изумруденият феникс" (Zumrudu Anka), чието начало е планирано за началото на предстоящия телевизионен сезон 2019-2020 г. в Турция. Много вероятно е редом до Сечкин в главната женска роля в обещаващия проект да видим младата Мелис Сезен, снимала се доскоро в драмата "Петно" (Leke). Режисьор на "Изумруденият феникс" ще бъде Джемал Шан, като сериалът ще се снима в Кападокия.

4) Звезда от "Животът понякога е сладък" (Hayat Bazen Tatlidir) с първа главна роля! Младият талант Дениз Джан Акташ, чиято звезда изгря преди три години именно след участието му в хитовата младежка драма на Surec Film и StarTV, ще гледаме на есен в новия сериал "Разплакваща любов" (Ask Aglatir). Заглавието ще се излъчва по ShowTV, като ще бъде продуцирано от MF Yapim. Екранна партньорка на Дениз Джан ще бъде новопрохождаща актриса Хафсанур Санджактутан, която гледахме доскоро в "Гюлпери" (Gulperi). Напомняме, че последната изява на Акташ на малкия екран бе в хитовия психо-трилър "Двор" (Avlu).

5) Енгин Акюрек се завръща на екран! Световноизвестният актьор, превърнал се в любимец на милиони зрителки по света с ролите си в тоталните хитове "Брак с чужденец", "Ако бях облак", "Пепел от рози" и "Черни пари и любов", ще изиграе главната мъжка роля в новия сериал "Дъщерята на посланика" (Sefirin Kizi). Стартът на драмата, бележеща голямото завръщане на Енгин на екран, се очаква на есен в ефира на StarTV. Напомняме, че последната изява на Акюрек на малкия екран отпреди две години в криминалната драма "До живот" (Olene Kadar) бе белязана от неочакван провал.

6) Нови попълнения в актьорския състав на новия сериал "Северна звезда" (Kuzey Yildizi). Известна е актрисата, която ще застане редом до Исмаил Демирджи като негова екранна партньорка в новата романтична комедия на ShowTV. Това е Аслъхан Гюнер, позната в България с ролята си в "Гордата Аси" и снимала се преди две години във "Възкресението на Ертуурул" (Dirilis Ertugrul). Освен нея към екипа на проекта от създателите на тоталните хитове в жанра романтична комедия - "Любов от втори опит" (Ask Yeniden) и "Новата булка" (Yeni Gelin), начело със сценариста и режисьор Ерсой Гюлер, се присъединиха още доказаните комедианти Зейнеп Канконде и Тойган Аваноулу и младата Аслъхан Капаншахин, известна от "Твоят мой живот" и "Малки убийства". 

7) Подготвя се турски римейк на хитов индийски сериал! Излъчената в България през 2016 г. боливудска сапунена драма "Пътеки към щастието" (Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon) ще бъде адаптирана в турски сценарий през новия телевизионен сезон 2019-2020 г. Неин сценарист ще бъде Еда Тезджан, работила през изминалата пролет по драмата-феномен "Вятърничав" (Hercai), но напуснала екипа ѝ в края на първия ѝ сезон. Продуцентската компания, която ще заснеме римейка на индийския хит, е Es Film. За главната мъжка роля в него се спекулира с името на изключително популярния Серкан Чайоулу, който през изминалия сезон се снима в кримката "Халка" (Halka).

8) Звезда от "Искрите на отмъщението" (Cesur ve Guzel) се завръща на екран! Изключително популярният актьор Еркан Авджъ, когото у нас познаваме именно с ролята му в хита с Туба Бююкюстюн и Къванч Татлъту, излъчен през изминалата есен по БТВ, ще вземе участие в новия сериал "Шампион" (Sampiyon). Така Еркан, снимал се през изминалия телевизионен сезон в криминалната драма "Пропаст" (Cukur), ще застане на една снимачна площадка заедно с не по-малко популярните си колеги Толгахан Сайъшман, Йълдъз Чааръ Атиксой и Ердал Йозяаджълар. Началото на "Шампион" се очаква на есен по TRT1. 

9) Снимките на "Възкресението на Осман" (Dirilis Osman) започват до броени дни! Както информирахме ексклузивно в статията ни "Успехът и провалът на турските сериали през ТВ сезон 2018-2019 г.", своеобразното продължение на най-гледания сериал за изминалите четири години в Турция "Възкресението на Ертуурул" (Dirilis Ertugrul) ще се излъчва по ATV. За ролята си на Осман бей в най-мащабния и обещаващ нов проект за годината Бурак Йозчивит е преминал през сериозна и професионална подготовка. Любимецът от "Малки тайни", "Великолепният век", "Чучулигата" и "Черна любов" е бил обучаван в продължение на една година на специфичните за героя си умения като борба с меч, стрелба с лък и конна езда от доказаното в бранша име Рахим Мурадов. Редом до физическите си умения, които е тренирал пет пъти седмично по осем часа, Бурак се е запознал из основи с културологията на историческия период, който ще бъде пресъздаден в новия му сериал. 

10) Нургюл Йешилчай се омъжва! Световноизвестната актриса от сериалите "Вярна на себе си", "Любов и наказание", "Имението с лозите", "Ангелският остров", "Твоят мой живот" и "Великолепният век: Кьосем", наскоро сподели пред пресрещнали я журналисти, че е получила предложение за брак от възлюбения си Неджати Коджабай. Любимката на милиони зрители по света, снимала се за последно в драмата "Гюлпери" (Gulperi), довери, че е отговорила положително на отправеното ѝ предложение, като мечтае сватбата ѝ да се състои в чужбина, изразявайки по-специалните си предпочитания към Италия и Испания. 

11) Туба Бююкюстюн и Умут Евирген са пред раздяла! Отношенията между скандалната светска двойка, чиято връзка стана обществено достояние преди две години, са сериозно разклатени. Според приближени до тях, бизнесменът на смогвал на постоянните и безкрайни прищявки на световноизвестната актриса, като именно това довеждало до караници помежду им, ставали все по-чести. Последният скандал, който си спретнали, станал достояние на още десетки души, тъй като се състоял в самолет, с който пътували. На висок глас Туба извикала на Умут: "Писна ми от теб, стига вече!", с което потвърдила слуха за нестабилните им отношения.

12) Амине Гюлше и Месут Йозил стават бизнесмени! Една от най-известните светски двойки в южната ни съседка, която се венча преди един месец с бляскава церемония, си пробива път в козметичния бранш във Великобритания. Красивата актриса и футболистът на Арсенал са сключили договор за сътрудничество с голяма английска козметична компания, като едновременно с това планират да разширят и дейността на съвместната си модна линия. Бъдещите цели на Амине и Месут са свързани с телевизионното, музикално и кино-продуциране. Двойката е известна и с благотворителните си цели, като последната ѝ такава изява бе свързана именно със сватбата ѝ. Гюлше и Йозил помолиха поканените на тържеството гости да не им купуват сватбени подаръци, а да дарят средства за деца-сираци. 

13) Берк Октай вкарва бившата си съпруга в затвора! Изключително популярният актьор, когото у нас познаваме с ролите му в хитовете "Опасни улици" и "Надежда за обич", заведе дело срещу бившата си възлюбена Мерве Шарапчъоулу, която миналата година по това време предизвика медиен скандал, публикувайки в интернет неприлични снимки на съпруга си. С обвинение за излагане на лична информация на публично достояние без негово съгласие Берк ще пледира за лишаване от свобода на Мерве за 6 години. Как ще се развие съдебното дело между двамата бивши съпрузи, предстои да разберем. 

Резултат с изображение за caglar ertugrul
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 15 юли, ще бъде финализиран брой №267 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник - 16-ти, започва новият №268, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В четвъртък, 18 юли, предстои интервю с големия победител в шестия сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда" за 2019 г. - Чаалар Ертуурул. И в неделя, 21 юли, ще бъде публикуван брой №228 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.