"Турските актьори 24/7" (226): от 1 до 7 юли 2019 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 7 юли, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 1 до 7 юли 2019 г., научавате сега от новото издание №226 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Коя актриса ще партнира на Танер Йолмез в новия медицински сериал "Лекарят-чудо" (Mucize Doktor)? Продуцентската компания, стояща зад обещаващия проект - MF Yapim, се е спряла на две изключително популярни красавици - Мелиса Аслъ Памук от "С Русия в сърцето" и "Черна любов" и Нилпери Шахинкая от "Времето лети", "Сезонът на черешите" и "Сърцето на града". Коя от двете ще подпише договор за участие в лекарската драма, чието начало предстои на есен по FOX, предстои да разберем. Междувременно официално към актьорския ѝ състав се присъединява ветеранът Реха Йозджан, снимал се доскоро в семейната трагикомедия "Нашата история" (Bizim Hikaye). За една от останалите поддържащи мъжки роли се водят преговори и с Онур Туна, напуснал драмата "Забранената ябълка" (Yasak Elma) в края на втория ѝ сезон.

2) Мерием Узерли не може да се нарадва на дъщеря си! Актрисата с немски корени, която придоби световна слава след участието си с главна роля в първите три сезона на най-успешния турски исторически сериал "Великолепният век", най-накрая се прибра у дома, след като през изминалите няколко месеца обиколи света заради участията си на престижни филмови фестивали. На Мерием, чиято последна изява на малкия екран в Турция бе преди година в криминалния хит "Без бандити светът е невъзможен" (Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz), очевидно ѝ е било много мъчно за четиригодишната си дъщеря Лара, тъй като веднага след завръщането си сподели в профилите си в социалните мрежи снимки, на които я е прегърнала и я целува ненаситно.

3) Звездите от сериала "Вятърничав" (Hercai) се превърнаха в най-търсените за рекламни лица от най-големите марки и компании в Турция! Актрисата Ебру Шахин и актьорът Акън Акънйозю, които изпълняват главните роли в хитовата драма на ATV, буквално са заринати от предложения заедно да рекламират продуктите и услугите на някои от най-известните фирми в южната ни съседка. Екранната двойка, която с химията помежду си се превърна в същински феномен в социалните мрежи, предстои да прегледа отправените предложения и през следващите няколко дни да вземе решение с коя компания ще си стиснат ръцете, за да я рекламира. Вторият сезон на "Вятърничав" се очаква да започне през септември.

4) Джесика Мей стана опасно слаба. Бразилската актриса, която придоби широка популярност в южната ни съседка, а и не само, след като изпълни главната роля в най-успешната турска романтична комедия за последните години - "Новата булка" (Yeni Gelin), наскоро бе забелязана в един от големите търговски центрове в Истанбул. Пред пресрещналите я репортери красавицата сподели, че наскоро ѝ се е наложило да остане разделена от съпруга си Хюсеин Кара, за когото се омъжи точно преди една година, като въпреки че раздялата им не продължила кой знае колко дълго, тя отслабнала 3 килограма. Екранната Белла, която и без друго е с моделски мерки, добави, че съпругът ѝ е всичко за нея и че всяка минута, прекарана без него, ѝ се отразява много.

5) Бурак Йозчивит продължава да обикаля света! След като през изминалата седмица посети северната ни съседка Румъния, където присъства на откриването на магазин, чието рекламно лице е, тази един от най-известните турски актьори се срещна с феновете си в Казахстан. Повод за визитата му там бе започналият на 30 юни международен филмов фестивал "Евразия", организиращ се ежегодно в столицата Нур-Султан. Пред присъствалите на събитието хиляди свои почитатели Бурак сподели, че идва в Казахстан за втори опит и че смята за много важно съвместната работа между турски и казахстански продуценти, режисьори, сценаристи и актьори по бъдещи съвместни филмови проекти. Самият Йозчивит изрази желанието си да се снима в казахстанска продукция. 

6) Бурджу Бириджик на море по... суичър! Изключително популярната актриса от сериалите "Въпрос на чест" (Seref Meselesi) и "Песента на живота" (Hayat Sarkisi) замина на почивка в турския курорт Бодрум заедно със съпруга си Емре Йеткин. Русокосата красавица, оглавяваща драмата "Гарван" (Kuzgun) на StarTV, влезе в устата на светските хроникьори в южната ни съседка с избора си на облекло на плажа. Излизайки от морето, където при влизането ѝ водата вероятно все още е била студена, Бурджу трепереше и след като изчака да изсъхне малко, нахлузи дебел черен суичър, неприсъщ за плажно облекло. 

7) Пред раздяла ли са Афра Сарачоулу и Мерт Язъджъоулу? Отскоро из медийното пространство в южната ни съседка броди мълвата, че връзката между двамата млади актьори не върви на добре и е въпрос на време да бъде сложен нейният край. Като потвърждение на слуха дойде скандал, който двамата си спретнали по телефона, докато младият актьор от "Черна роза" се снимал в новия си интернет-сериал "Любов 101" (Love 101). В яростта си Мерт излязъл извън контрол и пред целия останал екип на оригиналната продукция на Netflix захвърлил и счупил чаша в земята. Така колегите му били принудени за кратко да преустановят снимачния процес, докато Язъджъоулу се успокои. 

8) Нургюл Йешилчай се завръща на екран! Този път - на голям. Наскоро стана известно, че световноизвестната турска актриса ще изиграе главната женска роля в новия комедиен игрален филм, създаден по мотиви от едноименната книга - "Приятели от квартала" (Mahalleden Arkadaslar). Лентата ще пренесе зрителите в средата на 90-те години на миналия век, когато децата все още не са познавали смартфоните и таблетите, а са си играели навън от сутрин до вечер. Нургюл ще вдъхне живот на Илкнур - майка на момче, а неин екранен партньор ще бъде Ахмет Кул. Снимките на филма започват съвсем скоро в Тузла. Напомняме, че за последно Йешилчай се снима в драмата "Гюлпери" (Gulperi) през изминалия телевизионен сезон.

9) Гюнай Караджаоулу и Шевкет Чорух са горди родители. Изключително популярните комедийни актьори, които след четиринадесет години съвместен живот на брачни начала се разведоха през 2007 г., наскоро имаха голям повод за гордост, тъй като дъщеря им Гюленай завърши висшето си образование. Актьорът от "Опасни улици" и актрисата от "Огнено сърце" позираха заедно с дипломираната си дъщеря и споделиха щастливите си фотоси в профилите си в социалните мрежи. Гюленай завърши висшето си образование в Научния университет. Любопитно е, че младата девойка е наследила от майка си хубавата си къдрава коса.

10) Дилян Чичек Дениз си пробива път на Запад! Младата звезда, която привлече вниманието на милиони зрители от цял свят след участията си в сериалите "Малки сладки лъжкини" (Tatli Kucuk Yalancilar), "Бодрумска приказка" (Bodrum Masali) и "Пропаст" (Cukur), се яви на кастинг за главната женска роля в нов английски игрален филм със заглавие "Синбад" (Sinbad), след като бе забелязана от продуцентите му по време на филмовия фестивал в Кан. Близки до Дилян разкриват, че красавицата има реалните шансове да вземе участие в кино-лентата, като през предстоящия месец август ще посети Англия и САЩ, за да се срещне с някои агенции и да проведе преговори с тях.

11) Каан Йълдъръм и Езги Еюбоулу се развеждат! Една от най-харесваните светски двойки в южната ни съседка реши да сложи край на връзката си след тригодишен съвместен живот на брачни начала. Младите любимци, които се срещнаха и влюбиха един в друг на снимачната площадка на летния сериал от 2015-а година "В името на щастието" (Adi Mutluluk), са решили да се разделят, тъй като Езги все повече настоявала да си направят дете, но Каан все още не се чувствал готов да стане баща. Разбира се, това е само едната версия... Другата е далеч по-пикантна и скандална, тъй като гласи, че екранната партньорка на Йълдъръм в последния му сериал "Халка" (Halka) - Хазал Субашъ, се е сближила с него и така той е изневерил с нея на съпругата си.

12) Мюге Боз се снима с... маймуна! Красавицата, известна в България с ролите си в сериалите "Опасни улици" и "Великолепният век: Кьосем", замина на меден месец на остров Бали. След като се омъжи за баскетболиста Джанер Ердениз, младоженците поеха към далечна и екзотична Индонезия. Мюге, за която стана известна, че чака бебе, преди няколко дни сподели в профила си в социалната мрежа Instagram колоритен фотос от екскурзията си до Бали, на който си прави selfie с... маймуна. Фото-бомбата е направена, докато Боз се е разхождала с любимия си в природен парк на остров Бали.

13) Туба Бююкюстюн с кукли по свой образ и подобие! Световноизвестната актриса, позната у нас с ролите си в хитовете "Гордата Аси", "Под липите", "Огнено сърце" и "Искрите на отмъщението", навърши 36 години на 5 юли. Като подарък изненада за рождения си ден Туба получи кукли, направени по неин образ и подобие, от свой заклет арабски фен. Прототипите играчки на Бююкюстюн събраха голямо внимание в социалните мрежи, като мнозина изразиха мнение, че могат да се съревновават със световноизвестната кукла Барби. 

Резултат с изображение за alp navruz
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 8 юли, ще бъде финализиран брой №266 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник - 9-ти, започва новият №267, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В сряда, 10 юли, предстои тазгодишния обзор на телевизионен сезон 2018-2019 г. в Турция "Успехът и провалът на турските сериали". В четвъртък, 11 юли, предстои интервю с актьора Алп Навруз, класирал се на второ място в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2019". И в неделя, 14 юли, ще бъде публикуван брой №227 от "Турските актьори 24/7"

1 коментар:

Анонимен каза...

Това,което пишете за развода на Каан Йълдъръм и за намесата на Хазал Субашъ е опровергано от него и жена му. ....ennmagazinn
İhanet iddialarına ortak açıklama!

Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım, geçtiğimiz hafta sürpriz bir kararla tek celsede boşanmıştı.

Ayrılığın ardından ortaya atılan ihanet iddiaları için Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım’dan ortak bir basın açıklaması geldi:
📍 "26 Haziran 2019 tarihinden itibaren sonlanan evliliğimizle ilgili basında çıkan haberleri üzülerek takip ediyoruz. 📍Sosyal medyada ve basında evliliğimizin sonlanmasının ardından çıkan haberler tamamen asılsızdır. Daha önce söylediğimiz gibi bundan sonra da ilişkimiz dostane olarak devam edecektir. Sizlerin de özel hayatımıza göstereceğiniz anlayış ve saygı için teşekkür ederiz." #kaanyildirim #ezgieyuboglu #enmagazinn
5d

Предоставено от Blogger.