"Турските актьори 24/7" (225): от 24 до 30 юни 2019 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 30 юни, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 24 до 30 юни 2019 г., научавате сега от новото издание №225 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Известна е новата екранна партньорка на Толгахан Сайъшман! Йълдъз Чааръ Атиксой ще изиграе главната женска роля в новия сериал "Шампион" (Sampiyon), започващ на есен по TRT1. Именно актрисата, позната у нас с участието си в семейната драма "Времето лети" (Oyle Bir Gecer Zaman Ki) и снимала се за последно в първите два сезона на военната "Войник" (Savasci), ще застане редом до актьора, известен от хитовете "Сезони на любовта", "Сега и завинаги" и "Черната перла". Любопитно е, че допреди подписването на договор за участие в проекта между Йълдъз и продуцентите му от BSK Yapim, за нейната роля са се водили преговори още с Бенсу Сорал ("Вътрешен човек"), Неслихан Атагюл ("Листопад", "Двете лица на Истанбул" и "Черна любов") и Амине Гюлше, с която Сайъшман си партнира преди четири години в "Сега и завинаги". 

2) Задава се нов сериал на лекарска тематика! През новия телевизионен сезон 2019-2020 г. по FOX излъчването си предстои да започне медицинска драма с работно заглавие "Лекарят-чудо" (Mucize Doktor), която ще бъде римейк на корейската "Добрият лекар" (Good Doctor). Главната мъжка роля в обещаващия проект, подготвян от продуцентска компания MF Yapim, ще изпълни изключително популярният млад актьор Танер Йолмез, когото в България познаваме от "Кварталът на богатите" (Medcezir) и "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem). Любопитно е, че на режисьорския стол на "Лекарят-чудо" ще седне режисьорът Юсуф Пирхасан, който вече има опит в заснемането на медицински драми, тъй като преди две години работи по режисурата на "Сърцебиене" (Kalp Atisi). 

3) Нов сериал от създателите на "Любов от втори опит" (Ask Yeniden) и "Новата булка" (Yeni Gelin)! Един от най-известните турски сценаристи и режисьори Ерсой Гюлер, застанал с работата си именно зад две от най-успешните романтични комедии в южната ни съседка за последните години, подготвя нов проект със заглавие "Северна звезда" (Kuzey Yildizi). Сериалът ще се излъчва по ShowTV, като ще бъде продуциран от Surec Film. Известно е и кой актьор ще изпълни главната мъжка роля в него - Исмаил Демирджи, познат у нас от "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem). Известният още от провалите "Реакция" (Reaksiyon), "Греховете на баща ми" (Babamin Gunahlari) и "Мехмед, завоевателя" (Mehmed Bir Cihan Fatihi) актьор ще вдъхне живот на баща на три момичета. 

4) Голям успех за Беркай Атеш! Актьорът, придобил световна слава след участието си в социалната драма "Майка" (Anne) през 2016-2017 г., съвсем скоро заминава за чешкия град Карлови Вари. Той ще получи приз за най-добър актьор на годината, която журито на организиращия се там престижен филмов фестивал му присъди за играта му в игралния филм "Видяно" (Gorulmustur). Редом до Беркай в кино-лентата, режисирана от Серхат Карааслан, застанаха Саадет Ъшъл Аксой, Ипек Тюрктан Кайнак, Фюсюн Демирел и Ерджан Кесал, които също ще присъстват на фестивала в Карлови Вари.

5) Баде Ишчил покорява Netflix! Изключително популярната актриса от хитовете "Езел" и "Север-Юг" ще вземе участие в новия оригинален турски интернет-сериал на американския гигант "Любов: 101" (Love 101). Така русокосата красавица предстои да се снима за втори пореден път в проект, написан от известната сценаристка Мерич Аджеми, след като допреди година изигра една от главните роли в модерната ѝ драма "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler). Известни са и екранните двойки, които предстои да видим в епизодите на "Любов: 101". Алина Боз ще си партнира с Кубилай Ака, Мерт Язъджъоулу - с Ипек Филиз Язъджъ, а Каан Урганджъоулу - с Пънар Дениз. 

6) Йозге Гюрел продължава да покорява големия екран! След като през изминалата пролет засне игралния филм "Моята майка" (Benim Annem), в който си партнира с ветеранката Сумру Явруджук от "Пепел от рози" и "Стая 309", това лято чаровната красавица от "Сезонът на черешите" и "Горчиво и сладко" ще вземе участие в още една кино-лента. Продуцентска компания 1441 начело с Ирфан Шахин подготвя нов проект, като да изиграят главните роли в него, се водят усилени преговори именно с Йозге Гюрел и с не по-малко популярния Серхат Теоман, познат от "Клетва", "Север-Юг", "Любов в спешното отделение" и "Майка" и снимал се доскоро в драмата "Дъщеря ми" (Kizim). 

7) В забавления край морето и басейни на прохлада преминават снимките на новия игрален филм "Това сме ние" (Biz Boyleyiz). Докато актрисите, изпълняващи главните женски роли в кино-лентата - Йозге Йозпиринчджи и Беррак Тюзюнатач, се радват на слънчевите лъчи на морския бряг, екранните им партньори Енгин Йозтюрк и Боран Кузум се забавляват и разхлаждат в басейн. По снимките, които звездите споделят в профилите си в социалните мрежи, си личи, че целият снимачен екип на филма съумява да съчетае работата по заснемането му с летните забавления. 

8) Еднотипните сценарии и дългата продължителност на епизодите на новите сериали в Турция принуждават някои от най-известните актриси да излязат на своеобразен протест срещу филмовата индустрия в южната ни съседка. Красавиците Неслихан Атагюл, Бюшра Девели и Фулия Зенгинер наскоро излязоха с изявления, че заради повтарящите се и приличащи си една с друга истории, както и заради ставащия все по-натоварен график на снимачните им площадки, няма да вземат участия в нови заглавия в скоро време. Актрисата от "Малки жени" (Kucuk Kadinlar) вече се е ориентирала към модния бранш, а колежката ѝ от "Малки сладки лъжкини" (Tatli Kucuk Yalancilar), "Сладко отмъщение" (Tatli Intikam) и "Мехмед, завоевателя" (Mehmed Bir Cihan Fatihi) заяви, че през новия телевизионен сезон 2019-2020 г. няма да се завърне на екран. Сходна е позицията и на звездата от "Черна любов", която наскоро сподели, че иска да участва в проекти, които да почувства близки до себе си, и затова подхожда доста избирателно относно отправяните ѝ предложения.

9) Йозджан Дениз се разведе! Преди няколко дни световната звезда сложи официално край на брака си с Фейза Актан, за която се ожени през пролетта на миналата 2018-а година и която му роди син по-късно. Според бракоразводното дело по взаимно съгласие Йозджан, снимал се за последно в драмата-феномен "Истанбулска невеста" (Istanbullu Gelin), ще изплаща месечна издръжка в размер на 10 000 на съпругата си и 2500 турски лири на сина си Кузей. Освен това, Дениз преотстъпи на бившата си съпруга дома си в истанбулския квартал Зекериякьой и пое отговорност относно разходите по бъдещето образование на единствения си наследник. Попечителството над Кузей остава поделено между двамата му родители, но след развода малкият ще остане да живее с майка си.

10) Бурак Йозчивит в Румъния! Световноизвестният актьор, познат от хитовете "Малки тайни", "Великолепният век", "Чучулигата" и "Черна любов", наскоро посети търговски център AFI в румънската столица Букурещ по повод откриването на нов магазин на марката Altinyildiz Classics, чието рекламно лице е, там. Освен от стотици свои румънски фенове, актьорът бе посрещнат още от турския посланик в Румъния Фюсун Арамаз и изпълнителния директор на фирмата, с която работи - Ердем Тънарлъоулу. Бурак преряза лично лентата по повод откриването на магазина, като след това зарадва почитателите си, правейки си общо selfie с тях. Напомняме, че завръщането на Йозчивит на екран предстои на есен в историческата драма "Възкресението на Осман Гази" (Dirilis Osman Gazi) по TRT1. 

11) Улаш Туна Астепе стана войник! Изключително популярният актьор от сериалите "Справедливостта на Кара" (Karadayi) и "Сън" (Ruya) наскоро се отдаде на дълга си към родината и постъпи в казармата. Екранният Тахир от социалната драма "Разказвай, Черно море" (Sen Anlat Karadeniz), чийто трети сезон предстои на есен по ATV, изненада милионите си фенове с новата си визия, наложена му като войник - с късо подстригана коса и избръсната брада. Улаш Туна не пропусна да се снима с останалите войници в своето поделение, споделяйки фотосите в профила си в социалната мрежа Instagram. 

12) Гьокче Бахадър с гръцко гадже! Красавицата, известна в България като Лейля от "Листопад", ще прекара започващото лято заедно със своя нов възлюбен, а именно - гъркът Янис Магкос. Актрисата, снимала се за последно в модерната драма "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler) и отдала се след това на активна певческа кариера, издавайки първия си самостоятелен албум и давайки концерти, вече замина за гръцкия курортен остров Сима, където бе посрещната от половинката си. 

13) Иджалял Айдън шокира феновете си за пореден път! Известната актриса от сериалите "Семеен сарай" (Iki Aile) и "Моят живот" (O Hayat Benim) наскоро сподели с последователите си в социалните мрежи новата си визия. Иджлял е подстригала косата си късо, като освен това е спряла да я боядисва и я е оставила в естествения ѝ вече побеляващ цвят. Още миналото лято Айдън изненада зрителите с участието си в семейната комедия "Егейска хамсия" (Ege'nin Hamsisi), в която се видя колко много е напълняла. 47-годишната актриса очевидно обаче не страда от факта, че остарява, а го е приела. 

Резултат с изображение за ipek bilgin
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 1 юли, ще бъде финализиран брой №265 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник - 2-ри, започва новият №266, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 2 юли, идва ред на третото за сезона и сто и девето подред издание от "Турция представя...", в което ще представим новите летни сериали на ATV "Съкровено" (Canevim) и "Никой не знае" (Kimse Bilmez). В четвъртък, 4 юли, предстои интервю с актрисата Ипек Билгин, класирала се на трето място в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2019". И в неделя, 7 юли, ще бъде публикуван брой №226 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.