"Турските актьори 24/7" (224): от 17 до 23 юни 2019 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 23 юни, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 17 до 23 юни 2019 г., научавате сега от новото издание №224 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Бурджу Бириджик продължава участието си в "Гарван" (Kuzgun)! Наскоро изключително популярната актриса от сериалите "Въпрос на чест" (Seref Meselesi) и "Песента на живота" (Hayat Sarkisi) бе забелязана от журналисти заедно със съпруга си. Пред репортерите русокосата красавица издаде, че ще продължи участието си в криминалната драма, която оглави през изминалия телевизионен сезон заедно с Баръш Ардуч ("Любов под наем"), и в новите ѝ епизоди, стартиращи на есен. Интригата около това дали Бурджу ще продължи да играе в "Гарван" или не се заплете, след като героинята ѝ бе простреляна в последната за първия сезон серия. 

2) Нови попълнения в актьорския състав на игралния филм "Седмото чудо на света" (Yedinci Kogustaki Mucize). Към екипа на кино-лентата, която ще оглавят изключително популярните млади актьори Арас Булут Ийнемли и Дениз Байсал, се присъединяват не по-малко известните Джелиле Тойон от "Ти си моята родина", Илкер Аксум от "20 минути" и "Пойраз Карайел", Месут Акуста от "Черна роза", Юрдаер Окур от "Справедливостта на Кара", Йълдърай Шахинлер от "Вътрешен човек", Дениз Джелилоулу от "Чучулигата" и "Моят живот", Ферит Кая от "Двама завинаги", "Мечтатели" и "Времето лети", Хаял Кьошеоулу и Серхан Онат. Живот на екранната дъщеричка на Арас Булут Ийнемли ще вдъхне малката Ниса София Аксонгур, играла доскоро в сериала "Гарван" (Kuzgun).

3) Доста динамично се очертава започващото лято за Беррак Тюзюнатач! През предстоящите горещи месеци екстравагантната актриса, позната у нас с ролите си в "Езел", "Великолепният век" и "Край или начало", ще вземе участие в цели три игрални филма. Както информирахме в предишното издание на "Турските актьори 24/7", първият от тях е "Това сме ние" (Biz Boyleyiz), в който ще си партнира с Йозге Йозпиринчджи, Хюмейра и Енгин Йозтюрк. Вторият, в който Беррак ще застане на една снимачна площадка заедно с холивудската звезда  и брат на Джулия Робъртс - Ерик Робъртс, носи заглавието "Друга възможност" (Oteki Ihtimal). Участие в него ще вземат още Шериф Ерол от "Жена", Аслъ Тандоан от "Мелодията на сърцето" и Хакан Меричлилер от "Част от мен".

4) Онур Бююктопчу с ново предаване през новия телевизионен сезон! Изключително популярният комедиен актьор, придобил световна слава след участието си в романтичната комедия "Любов под наем", напусна екипа на кулинарното шоу "На вечеря сме" (Yemekteyiz), чийто водещ бе през последните две години. Това обаче не означава, че Онур ще лиши почитателите си от колорита си, тъй като наскоро се е договорил с продуценти от ShowTV да води най-новото им предаване "Зетят е възхитен" (Damat Bayildi), което ще има сходна концепция с тази на предишния воден от него формат. 

5) Серенай Саръкая изненада почитателите си! Наскоро световноизвестната турска актриса, позната у нас с ролите си в хитовете "Сезони на любовта" и "Кварталът на богатите", сподели в профила си в социалната мрежа Instagram своя снимка, на която позира с накъдрената си в афроамерикански стил коса. Феновете на красавицата, която скоро предстои да гледаме отново в България, но в интернет на Voyo в сериала "Божествено" (Fi), се разделиха на две - одобряващи и не одобряващи новата ѝ лятна прическа. 

6) Неслихан Атагюл претърпя провал! Преди няколко месеца изключително популярната актриса, позната у нас с ролите си в "Листопад", "Двете лица на Истанбул" и "Черна любов", отвори скрито-покрито малка сладкарница в истанбулския квартал Нишанташъ. Уви, малкият бизнес на новопрохождащата в инвестициите актриса не е потръгнал и наскоро тя е била принудена да го затвори, тъй като не е могла да избива с продажбите на сладки и торти наема от 12 000 турски лири, плащала за помещението. Напомняме, че последната изява на Неслихан бе през 2018 г. в интернет-сериала "Дъно" (Dip).

7) Седа Гювен се омъжи за втори опит! Известната актриса от "Сълзи над Босфора" и "Пепел от рози", която през 2014 г. сключи брак с не по-малко популярния актьор и певец Керемджем ("Моят живот"), но впоследствие се разведе с него, мина за втори път под венчилото, но този път не със свой колега, а с бизнесмена Али Гюзел. Да пожелаем на младата двойка много семейно щастие и здраве!

8) Коя ще бъде екранната партньорка на Бурак Йозчивит в своеобразното продължение на историческия феномен "Възкресението на Ертуурул" (Dirilis Ertugrul) - "Възкресението на Осман Гази" (Dirilis Osman Gazi)? Отскоро в медийното пространство в южната ни съседка броди слухът, че редом до актьора от "Малки тайни", "Чучулигата" и "Черна любов" ще застане не по-малко популярната актриса Хазал Субашъ, която в момента гледаме у нас в "Назови ме по име" (Adini Sen Koy). Ако това се окаже вярно, ще означава, че Хазал ще напусне екипа на криминалната драма "Халка" (Halka), в чийто първи сезон се снима през изминалата половин година. Следете ни за повече информация!

9) Мюге Боз очаква дете! Популярната актриса, позната у нас от "Опасни улици" (Arka Sokaklar) и "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem), наскоро се венча за своя любим Джанер Ердениз в посолството на Турция в Барселона. Благата вест за очакваната от тях рожба не закъсня и преди няколко дни Мюге сподели с почитателите си в социалната мрежа Instagram, че е бременна. Бъдещата майка добави, че откакто се познава със съпруга си, двамата винаги са мечтали за голямо семейство, което да създадат заедно. 

10) Белчим Билгин стана певица! Известната актриса от сериала "Гордиев възел" (Kordugum) и игралния филм "Рюзгяр" (Ruzgar) се присъедини към актьорския състав на новия сезон на един от най-успешните полицейски сериали в Турция "Бехзат Ч." (Behzat C.). В новите девет епизода от феномена, оглавяван от Ердал Бешикчиоулу, Белчим ще изпълни ролята на певица в кабаре. Напомняме, че новият сезон на "Бехзат Ч." ще се излъчи през есента единствено на интернет-платформата BluTV. Освен Белчим Билгин и Ердал Бешикчиоулу, в него ще видим още Аху Тюркпенче, Джанан Ергюдер и Еге Айдан. 

11) И в бъдеще ще продължим да гледаме Демет Йоздемир в романтични комедии! Чаровната млада актриса, която за първи път гледахме у нас в "С Русия в сърцето" (Kurt Seyit ve Sura), още през 2015 г. се е споразумяла с продуцентската компания Gold Film да изпълни главните женски роли в пет нейни сериала в жанр "романтична комедия". Първият от тях бе "Аромат на ягоди" (Cilek Kokusu) именно от лятото на 2015-а, вторият - "Стая 309" (№: 309) от лятото на 2016-а, и третият и последен за момента - "Ранобудна птица" (Erkenci Kus) от лятото на 2018-а, продължаващ и до днес. Това означава, че Демет ще участва в още две романтични комедии през следващите телевизионни сезони. 

12) Неджат Ишлер с нова визия! Актьорът, известен с ролите си в сериалите "Диво сърце", "Готова на всичко", "Златната клетка" и "Отмъщението", за последно взе участие в новия сезон на полицейския сериал "Бехзат Ч." (Behzat C.), за ролята си в който трябваше да изруси косата си. Непосредствено след края на снимките му лошото момче на турското кино замина на лятна ваканция в курортното градче Гюмюшлюк край Бодрум, където се сдоби с поредна нова визия, обръсвайки косата си. Любопитно е, че преди години именно там Неджат живя известно време. 

13) Йозджан Дениз се развежда! Световноизвестният актьор от "Имението с лозите", "Млечният път" и "Част от мен", когото скоро предстои да гледаме отново в България в "Истанбулска невеста" (Istanbullu Gelin), заведе бракоразводно дело срещу съпругата си Фейза Актан. Двамата сключиха брак преди година и половина, като по-късно се роди и първородният им син Кузей. Уви, съвместният им живот очевидно не се е развил добре и двамата са взели решение да се разделят. Единствената претенция, която Йозджан Дениз е предявил към съда, е да получи попечителството над сина си, тъй като по думите му майка му не полагала нужните грижи за него и за укрепване на семейството им. Дениз е готов да купи къща на Актан в близост до семейната им в квартала Зекериякьой, за да живее тя в близост до сина си и да не бъде възпрепятствана да го вижда. 

Свързано изображение
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 24 юни, ще бъде финализиран брой №264 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник - 25-ти, започва новият №265, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 25 юни, идва ред на второто за сезона и сто и осмо подред издание от "Турция представя...", в което ще представим новите летни сериали "Навсякъде ти" (Her Yerde Sen) на FOX и "Ветровит" (Tozkoparan) на TRT1. В четвъртък, 27 юни, предстои интервю с актьора Салих Бадемджи, класирал се на четвърто място в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2019". И в неделя, 30 юни, ще бъде публикуван брой №225 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.