"Турските актьори 24/7" (223): от 3 до 16 юни 2019 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 16 юни, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 3 до 16 юни 2019 г., научавате сега от новото издание №223 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Чаалар Ертуурул е любимата турска звезда на България за 2019 г.! Именно актьорът, когото у нас познаваме с ролята му в драмата "Г-жа Фазилет и нейните дъщери" (Fazilet Hanim ve Kizlari) и който в момента се снима в новата лятна романтична комедия "Любов на показ" (Afili Ask), е големият победител в шестия сезон на най-успешното ни онлайн-състезание "Любима турска звезда" за 2019 г. На второ място финишира основният му конкурент Алп Навруз, на трето - Ипек Билгин, на четвърто - Салих Бадемджи, и на пето - Бирдже Акалай. Благодарим на всички, подкрепяли своите фаворити във формата през изминалите три месеца!

2) TRT1 подготвя изключително силна програма през новия телевизионен сезон 2019-2020 г.! Освен че ще поднови с нови сезони "Реликва" (Vuslat), "Абдюлхамид" (Payitaht Abdulhamid), "Ставай да вървим" (Kalk Gidelim) и "Не пускай ръката ми" (Elimi Birakma), националната телевизия в южната ни съседка ще даде началото на два нови сериала, бележещи завръщанията на екран на двама от най-харесваните турски актьори. Както вече знаете, Бурак Йозчивит ще гледаме в своеобразното продължение на историческата драма "Възкресението на Ертуурул" (Dirilis Ertugrul) - "Възкресението на Осман Гази" (Dirilis Osman Gazi). Наскоро стана известно, че друг любимец на милиони зрителки по света - Толгахан Сайъшман, също се завръща на есен в ефира на TRT1 в новото заглавие "Шампион" (Sampiyon). Сериалът ще представи трогателната история на баща и син, като героят на Толгахан ще бъде боксьор. Вижте първия трейлър към нея от тук

3) Ебру Шахин ще се снима в игрален филм! Младата актриса, направила първите си крачки на снимачната площадка в сериалите "Истанбулска невеста" (Istanbullu Gelin) и "Забранената ябълка" (Yasak Elma) и придобила световна слава през изминалата пролет в драмата-феномен "Вятърничав" (Hercai), ще изиграе главната женска роля в новата кино-лента "Нещастна любов" (Suursuz Ask), която предстои да бъде заснета през следващите летни седмици. В нея екранната Миран ще си партнира с други не по-малко популярни актьори, сред които Исмаил Хаджъоулу от "Памуковата принцеса", Назан Кесал от "Г-жа Фазилет и нейните дъщери", Бурджу Кара от "Сълзи над Босфора", Тунджер Салман, Емир Бендерлиоулу, Айшен Батъгюн, Рухи Саръ и други. Ебру ще вдъхне живот на лекуващата се в психиатрична болница Менекше, а Исмаил - на инвалид, продаващ симити на улицата.

4) Докато едни звезди заминават на почивки, други постъпват в казармата през лятото. Сред вторите, които през предстоящите горещи месеци ще отбият задължителната в Турция военна служба, са двамата актьори Алперен Дуймаз и Акън Акъньозю. Напомняме, че през изминалия телевизионен сезон 2018-2019 г. първият се снима в криминалния "Сблъсък" (Carpisma), а вторият - в драмата "Вятърничав" (Hercai). Първата крачка към казармата, която Алперен и Акън направиха, бе да подстрижат косите си късо. Дуймаз и Акъньозю ще прекарат около три седмици във военна подготовка.

5) Лятото е сезонът на игралните филми! Именно през горещите летни месеци се заснемат повечето кино-ленти, които в Турция гледат на голям екран през последвалите есен, зима и пролет. Едно от най-новите филмови заглавия, което предстои да бъде заснето съвсем скоро, е "Това сме ние" (Biz Boyleyiz), като в главните роли в него ще видим някои от най-известните турски актьори и актриси, а именно - Йозге Йозпиринчджи, Беррак Тюзюнатач, Хюмейра, Енгин Йозтюрк, Боран Кузум и Шебнем Бозоклу. Режисьор на лентата ще бъде Джанер Йозюртлу. Любопитно е, че на снимачната площадка на "Това сме ние" за втори път заедно ще застанат Йозге Йозпиринчджи и Хюмейра, снимали се преди десет години като майка и дъщеря в младежката драма "Ангели-пазители" (Melekler Korusun). 

6) Дениз Байсал също се завръща на голям екран! Изключително популярната актриса, класирала се на шесто място в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2019", ще изиграе главната женска роля в новия игрален филм "Седмото чудо на света" (Yedinci Kogustaki Mucize) и ще си партнира с не по-малко известния актьор Арас Булут Ийнемли. В кино-лентата Дениз, позната у нас от "Г-жа Фазилет и нейните дъщери" и снимала се за последно в "Обещание" (Soz), ще влезе в ролята на учителка. Напомняме, че през изминалия сезон пък Арас участва в "Пропаст" (Cukur). С ключова роля в "Седмото чудо на света" ще видим и Сарп Аккая, също снимал се в "Обещание" с Дениз Байсал.

7) Нови попълнения в актьорския състав на новия младежки сериал, подготвян от турската сценаристка Мерич Аджеми за интернет-платформата Netflix! Както вече информирахме, главната мъжка роля в оригиналната турска продукция ще изиграе нашумялият през последните две години Кубилай Ака, снимал се за последно в "Пропаст" (Cukur). Към екипа на младежката драма по последна информация се присъединяват още три големи звезди - Каан Урганджъоулу от "Изкушение" и "Черна любов", Алина Боз от "Твоят мой живот" и Мерт Язъджъоулу от "Черна роза". Продуценти на сериала, напомняме, са Ay Yapim.

8) Младежката драма "Само сърце" (Tek Yurek), започнала през февруари т. г., продължава и през целия летен сезон по TRT1. В новите ѝ епизоди предстои да видим и нови герои, на които живот ще вдъхнат трима от най-известните млади актьори в последно време в Турция. Към екипа на сериала, излъчващ се всяка четвъртък вечер, се присъединяват Бурак Тозкопаран от "Твоят мой живот", Су Кутлу от "Моят живот" и "Градско момиче" и Бусе Варол от "Егейска хамсия" и "Гюлпери", които ще застанат редом до Вилдан Атасевер, Тайянч Айайдън и Анъл Тетик. 

9) Известна е новата екранна партньорка на Бурак Дениз! Както информирахме по-рано, изключително популярният актьор, когото в момента гледаме у нас в епизодите на романтичната комедия "Любовта не разбира от думи" (Ask Laftan Anlamaz), се завръща на екран тази есен в новия сериал на ShowTV, продуциран от Tims&B Productions - "Патрон" (Patron). В него Бурак, снимал се доскоро в двусезонния хит "Нашата история" (Bizim Hikaye), ще си партнира с не по-малко популярната млада актриса Айча Айшин Туран, известна от "Черна роза" (Karagul), "Мерием" (Meryem) и "Пазителя" (Muhafiz). 

10) Шестима актьори напускат актьорския състав на сериала "Халка" (Halka) във втория му сезон! Заради нуждите на сценария на криминалната драма в новите ѝ епизоди участие няма да вземат Назан Кесал, Бурак Серген, Левенд Йоктем, Фунда Илхан, Дениз Хамзаоулу и Ердал Йълдъз. Все още не е известно каква ще бъде съдбата на най-нискорейтинговия сериал през изминалия телевизионен сезон 2018-2019 г., който излезе в лятна ваканция преди две седмици. Сигурно е единствено, че въпреки лошото си представяне, ще бъде продължен, вече обаче - на интернет-платформа. Сред възможните такива са турските PuhuTV и BluTV или американската Netflix. Следете ни за актуална информация! 

11) Къванч Татлъту загуби тъста си! В петък бащата на известната дизайнерка и съпруга на актьора от "Перла", "Двама завинаги", "Забраненият плод", "Север-Юг", "С Русия в сърцето" и "Искрите на отмъщението" Башак Дизер е изгубил дългогодишната битка с рака и е починал. Именно заради критичното му състояние Къванч и Башак са прекарали изминалата празнична седмица Рамазан Байрам в Бурса, където живееше Али Дженгиз Дизер. Да пожелаем мир на праха му и много сили на близките му!

12) "Вятърничав" (Hercai) с нови сценаристи! Хитовата драма, която обърна хода на играта в петък в края на изминалия телевизионен сезон 2018-2019 г., се разделя с досегашната си сценариста Еда Тезджан, написала първите ѝ дванадесет епизода. На нейно място с началото на втория ѝ сезон през есента ще застанат Пелин Гюлджан и Бершан Тан, които ще застанат начело на новия сценариен екип на "Вятърничав". Как ще се отрази тази важна промяна на успеха на сериала, превърнал се във феномен през изминалата пролет, предстои да разберем на есен. 

13) Амине Гюлше се омъжи! Красавицата, придобила световна слава след участието си в хитовата драма "Сега и завинаги" (Asla Vazgecmem), сключи брак с любимия си Месут Йозил миналата събота, 8 юни. Актрисата и футболистът от Арсенал се врекоха във вечна вярност един на друг в присъствието на някои от най-големите звезди на турския шоу-бизнес и световен футбол. Сватбени свидетели пък им бяха не кои да е, а самата президентска двойка в Турция - държавният глава Реджеп Тайип Ердоан и първата дама Емине Ердоан. Да пожелаем на Амине и Месут дълго семейно щастие! 

Резултат с изображение за birce akalay benimle soyle
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 17 юни, ще бъде финализиран брой №263 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник - 18-ти, започва новият №264, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 18 юни, идва ред на първото за сезона и сто и седмо подред издание от "Турция представя...", в което ще представим новите летни сериали "Любов на показ" (Afili Ask) на KanalD и "Моята сладка лъжа" (Benim Tatli Yalanim) на StarTV. В четвъртък, 20 юни, предстои интервю с актрисата Бирдже Акалай, класирала се на пето място в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2019". И в неделя, 23 юни, ще бъде публикуван брой №224 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.