Ачеля Топалоулу: "Ако не бях станала актриса, щях да съм танцьорка"

Здравейте, приятели! Четвъртък е, 30 май, продължава публикуването на интервюта с участниците в шестия сезон на най-успешното ни онлайн-състезание "Любима турска звезда" за 2019 г. Тазседмичното е с класиралата на почетното осмо място във формата актриса Ачеля Топалоулу. Преди да започнем обаче, нека се запознаем с нейната биография! Тя е родена на 19 ноември 1986 г. в Каршъяка, Измир. В момента е на 32 години, зодия скорпион. Започва да се занимава професионално с актьорската професия през 2008 г., когато е на 22 години. Първата ѝ роля е в сериала "Любовта изгаря" (Ask Yakar). След две години, през 2010-а, участва с малка епизодична роля в хитовия криминален проект "Опасни улици" (Arka Sokaklar). Следва участие в телевизионния филм "Истанбул в нощни води" (Gece Sularinda Istanbul) през 2011 г. През 2012-а се включва с второстепенна роля в излъчената у нас мелодрама с Гизем Караджа и Мурат Хан "Опасна красота" (Eve Dusen Yildirim). През 2013 г. се посвещава на два филма, в които се снима - "Обичам се" (Beni Seviyorum) и "Между приятели" (Arkadaslar Arasinda). 2014-а обаче е първата по-успешна година за Аджеля, тъй като тогава се включва с главна роля в хитовата романтична комедия, излъчвала се през лятото на 2014 г. по StarTV и продължила след това до 2015 г. по TV8 - "Булки-бегълки" (Kacak Gelinler). Година по-късно, през лятото на 2015-а, изиграва най-успешната си до момента роля - тази на Дефне в хитовата романтична комедия "Любов на инат" (Inadina Ask), излъчена в България през есента на 2018 г. по БТВ. През лятото на 2017-а прави рязък завой и от симпатична и добродушна става подла и омразна за зрителите с героинята си в драмата "Мерием" (Meryem). Последната ѝ роля бе в провалилата се романтична комедия от лятото на м. г. "Дай Боже всекиму" (Darisi Basimiza). Последните ѝ изяви на малък екран бяха в комедийното предаване "Смях, смях" (Guldur Guldur Show). Да започваме с интервюто!

Как бихте се описали с няколко думи?
Динамична, весела, амбициозна, понякога свръх-енергична, много бъбрива. Понякога се изморявам от говорене (смее се). Нямам граници, затова често ми се налага сама да си поставям такива. Надявам се, че приятелите и близките ми са доволни от мен.

В продължение на години сте се занимавали професионално с танци. Какво Ви привлече към актьорството?
Всъщност майка ми ме насочи към актьорството. Каза ми, че притежавам енергия за актриса. Посъветва ме да не се ограничавам само с танците. И така постъпих в Консерваторията. Четири години следвах там. Магията на актьорството се настани завинаги в сърцето ми.

В какво семейство израснахте?
В съвсем обикновено семейство от четирима души - мама, татко, батко и аз. Със семейството ми продължаваме да прекарваме много хубави моменти заедно. Никога няма да забравя миризмите на сготвените от майка ми ястия, с които съм израснала. Тези аромати винаги ми напомнят за детството ми. 

Какво се промени, когато пораснахте?
Когато човек порасне, се променят мисленето му и гледната точка, с която гледа на живота. Разбира се, не съм онази Ачеля от преди 5 години, но и това е хубаво.

Успявате ли да намирате време за себе си в натоварения си график?
Когато се снимам в сериали, графикът ми е наистина много натоварен и общо взето разполагам с един-единствен свободен ден, през който сварвам единствено да си почина.

И все пак не може да нямате любими занимания и хобита. Кои са те?
Прекарвам доста време в социалните мрежи. За мен е много важно да поддържам контакт с хората, които ме харесват, да комуникирам с тях и да получавам обратната им връзка.

Кой е най-големият Ви страх?
Страхувам се от тъмното. Затова винаги спя на светнати лампи у нас. Когато обаче се случи да спре токът и да е вечер, става интересно.

Каква е непростимата грешка в една връзка между двама души?
Може би изневярата. От нея връщане назад няма. Но има и други далеч по-малки грешки, които обаче също могат да се окажат препъни-камъчето в отношенията между двама души.

Каква сте, когато сте влюбена?
Постоянно се смея. Но най-лошото е, че започвам да приказвам още повече. Например, постоянно разказвам на хората за любимия ми човек.

Каква според Вас е красивата жена?
Външните черти, които една хубава жена притежава, са къдрава рижава коса, физика тип "миньон", свръх-енергична, умна и много бъбрива. Шегата на страна, за мен най-хубавите жени са тези, които вярват в себе си и са здраво стъпили на земята със собствените си крака.

Какво място в професионалната Ви кариера заема участието Ви в "Любов на инат"?
Проектът, отворил ми вратите във филмовата индустрия, при гледането на чийто първи епизод всеки път се убеждавам в това, е "Булги-бегълки" (Kacak Gelinler). Разбира се, "Любов на инат" (Inadina Ask) също заема специално място в сърцето ми.

Има ли нещо, за което си казвате: "Да го бях направила по-рано!"?
Смятам, че всичко, случило се до момента в живота ми, е дошло във възможно най-правилния момент. Разбира се, че понякога си казвам "де да можеше", но се старая да сведа употребата му до минимум. 

Ако не живеехте в Турция, като гражданин по душа на коя страна се възприемате?
Италия.

Кой е любимият Ви подарък?
Очила.
_________________________________________________________________________________

Това беше всичко от нас за тази седмица! Интервю с класиралия се на седмо място в "Любима турска звезда 2019" очаквайте следващия четвъртък, 6 юни! Припомнете си предишните в архива на рубриките ни от тук

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.