"Турските актьори 24/7" (221): от 20 до 26 май 2019 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 26 май, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 20 до 26 май 2019 г., научавате сега от новото издание №221 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Нов сериал от сценаристката на "Любов под наем" (Kiralik Ask) и "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler)! Мерич Аджеми работи по сценария на нова турска оригинална продукция за американската интернет-платформа Netflix. Заглавието ще бъде продуцирано от доайена в турската филмова индустрия Ay Yapim и режисирано от Ахмет Катъксъз, като ще бъде в жанра младежка драма. Запознати издават, че за главната мъжка роля в сериала продуцентите му водят усилени преговори с нашумелия през последните години след участията си в хитовете "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin) и "Пропаст" (Cukur) актьор Кубилай Ака. 

2) Илкер Калели се готви за голямото си завръщане на екран през новия телевизионен сезон 2019-2020 г.! Актьорът, познат в България от "Тайни", е поставен пред труден избор, тъй като ще трябва да избере измежду два проекта в кой от тях да вземе участие. Както по-рано информирахме, компания O3 Medya предложи на Илкер главната мъжка роля в новата драма "Непознатия" (Yabanci), който ще се излъчва по ShowTV и ще бъде по сценарий на Дениз Акчай, работила досега по "Истанбулска невеста" (Istanbullu Gelin). Второто примамливо за Калели предложение е дошло преди няколко дни от компания Most Production, която подготвя ново обещаващо заглавие, базирано на действителен случай от 70-те години на миналия век, в центъра на което стои един от легендарните по това време прокурори в Турция. Какъв избор ще направи Илкер, когото за последно гледахме в интернет-сериала "Дъно" (Dip) през пролетта на 2018 г., предстои да разберем.





3) Бурак Хаккъ не смята да се жени за втори път! Известният актьор от "Мелодията на сърцето" и "Изгубени години" наскоро разкри пред журналисти, че след развода с първата си съпруга Сема Шимшек, с която живя в продължение на 11 години, не смята да повтори същата грешка. Осланяйки се на поговорката "Парен каша духа", Бурак очевидно предпочита да продължи да живее на семейни начала с новата си изгора Хара Паппа, с която има връзка от две години и половина, без да минават под венчилото. Напомняме, че за последно Хаккъ се снима в семейната комедия "Близнаците Мемо и Джан" (Ikizler Memo-Can) на KanalD.

4) Оя Башар проговори за онкологичното си заболяване! Една от най-известните турски актриси-ветерани, която в България познаваме с ролята ѝ в драмата "Моят живот" (O Hayat Benim), наскоро бе забелязана от журналисти в истанбулския квартал Бебек. Пред пресрещналите я репортери Оя, снимала се за последно в романтичната комедия "Любовта на ангелите" (Meleklerin Aski) от лятото на 2018 г., разкри, че скоро предстои да се завърне на екран и да зарадва почитателите си. На въпросите им относно здравословното ѝ състояние и битката с рака, която води през последните години, Оя отговори: "Трябва да посрещаме всичко в живота добре. Ракът не е наказание. В момента съм напълно добре". 

5) Толгахан Сайъшман и Алмеда Абези показаха новороденото си бебе на цял свят едва няколко дни след идването му на бял свят! Звездните родители споделиха в профилите си в социалните мрежи снимка, запечатваща момента, в който за първи път взимат първородния си син, носещ името Ефехан, в ръце. Актьорът от "Сезони на любовта", "Сега и завинаги" и "Черната перла" и съпругата му от албански произход получиха стотици поздравителни съобщения от своите почитатели в интернет. Напомняме, че Алмеда роди преди три седмици, на 5 май. 

6) Тюлин Йозен бе спипана на тясно с половинката си! Известната актриса от "Великолепният век: Кьосем" наскоро бе забелязана от журналисти заедно със своя колега Тансу Бичер, с когото от известно време преживява любовен романс, в един от търговските центрове в Истанбул. Виждайки снимащите ги репортери, двамата пуснали ръцете си и се раздели. Раздразнена, Тюлин се обърнала към папараците със следните думи: "Защо трябва да ни снимате? Нямаме ли право на личен живот?". Напомняме, че Тюлин и Тансу се снимаха заедно в "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler), на чиято снимачна площадка най-вероятно са се зародили чувства помежду им. Бичер в момента участва в криминалната драма "Пропаст" (Cukur).

7) Уур Юджел напуска Истанбул! Изключително популярният актьор-ветеран, който днес, 26 май, празнува 61-я си рожден ден, предстои да се премести да живее в малко и китно селце край черноморския град Артвин. Изморен от живота в 20-милионния мегаполис, Уур, познат у нас с ролите си в "Любов и наказание" и "Любов извън закона", е решил да изживее остатъка от живота си на по-спокойно и близко до природата място. Съвсем скоро предстои да гледаме Юджел отново на роден екран, тъй като той взима участие в започващата на 3 юни по БТВ криминална драма "Вътрешен човек" (Icerde). Последните му изяви на малък екран не бяха особени успешни - в провалилите се заглавия "Фамилия" (Familya), "Затаен дъх" (Nefes Nefese), "Великолепният тандем" (Muhtesem Ikili) и "Противопоставяне" (Yuzlesme).





8) Гайе Тургут си пробива път в Арабския свят! Известната актриса от "Прости ми" (Beni Affet), чиято последна изява на малкия екран бе във военната драма "Войник" (Savasci), взе участие в нов марокански сериал, снимащ се по повод течащия в момента свещен месец за мюсюлманския свят Рамазан. Заставайки на една снимачна площадка редом до някои от най-известните актьори в Мароко, Гайе е получила рекорден хонорар за специалното си участие в епизодите на заглавието, възлизащ на 40 000 турски лири. След този си пробив Тургут е получила още предложения от други страни от Арабския свят.

9) Нур Феттахоулу на шопинг с дъщеря си! Наскоро световно известната актриса от "Забраненият плод" и "Великолепният век", снимаща се в момента в хитовата драма на StarTV "Братовчеди" (Kardes Cocuklari), бе забелязана заедно с малката си 3-годишна дъщеричка Елиса Гюзин в един от търговските центрове в Истанбул. Пред пресрещналите ги репортери Нур сподели, че са дошли, за да си набавят липсващи пособия от книжарницата. Напомняме, че Елиса е плод на брака на Феттахоулу с бизнесмена Левент Везироулу.

10) Гизем Караджа пропищя от мошеник! Изключително популярната млада актриса от "Опасна красота", "Надежда за обич", "Пътят на Емир" и "Градско момиче" наскоро заведе дело срещу представил се за дистрибутор на голяма марка за бяла техника измамник, който я завлякъл с колосалната сума от 135 000 турски лири. Неопитната Гизем се спряла на лицето с име Баръш Йълдъзсой, гласувайки му доверие при обзавеждането на новата си къща в Измир, в която предстои да се нанесе със съпруга си Кемал Екмекчи. След като поръчаната бяла техника не ѝ била доставена в уречените срокове, Караджа така и не могла да се свърже с дистрибутора-измамник, за да му потърси сметка. Търсейки справедливост, Гизем очевидно е прибегнала до последната инстанция, а именно - съда.

11) Бегюм Кютюк не можа да сдържи сълзите си! Известната от "Огнено сърце", "Чучулигата" и "Част от мен" актриса наскоро бе забелязана от журналисти заедно със съпруга си Ердил Яшароулу в истанбулския квартал Арнавуткьой. На въпросите, отправени от репортерите към Бегюм, дали иска да стане майка, тя реагира много емоционално и се разплака. Напомняме, че миналата година Кютюк направи спонтанен аборт, докато беше бременна в четвъртия месец. Събирайки сили, красавицата отговори: "Нека Господ даде на всеки, който иска, дете. Но всичко е съдба и късмет". Съпругът ѝ, виждайки я разстроена, я прегърна и двамата се отдалечиха от журналистите. 

12) Аслъхан Гюрбюз предпочита да прекарва свободното си време сред природата. Наскоро популярната актриса от "Великолепният век: Кьосем" замина за бащиния си дом в селцето Дипсизгьол, намиращо се край Бурса, за да помогне в беритбата на тазгодишната реколта череши. Аслъхан, която за последно се снима в хита "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler), не пропусна да сподели с феновете си в социалните мрежи свои снимки сред черешовите дървета, на едно от които се беше покатерила, за да събере родилите се плодове. 





13) Бирдже Акалай се е занимавала с балет в юношеството си! Наскоро популярната актриса от "Животът понякога е сладък" (Hayat Bazen Tatlidir) и "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Ask), която в момента води музикалното шоу "Пей с мен" (Benimle Soyle) по KanalD, сподели с феновете си в социалните мрежи не особено известен факт от своето минало. Качвайки снимка на балетна рокля, Бирдже разкри, че в детството си се е занимавала усилено с балет, но след като на 16 години качила доста килограми, изпаднала в депресия и била принудена да се откаже от тази своя страст. Акалай обаче твърди, че дори в този труден момент в живота си, е намерила светлина в тунела и прикани всички да обичат живота и да взимат с шепи от него. 

Резултат с изображение за acelya topaloglu
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник,  27 май, ще бъде финализиран брой №261 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 28-ми, започва новият №262, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В сряда, 29 май, очаквайте специална статия. В четвъртък, 30 май, идва ред на интервю с класиралата се на осмо място в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2019" актриса от "Любов на инат" Ачеля Топалоулу. В петък, 31 май, продължава новата ни рубрика "Турските сериали по света", в чийто тринадесети брой ще се спрем на успеха им в Индия. В събота, 1 юни, идва ред на "Любопитно", като в тринадесетото за сезона издание ще отделим внимание на ?. И в неделя, 2 юни, идва ред на брой №222 от "Турските актьори 24/7"!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.