"Турските актьори 24/7" (220): от 13 до 19 май 2019 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 19 май, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 13 до 19 май 2019 г., научавате сега от новото юбилейно издание №220 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Севда Ергинджи и Онур Туна напускат "Забранената ябълка" (Yasak Elma)! Двамата актьори, изпълнявали главните роли в хитовата драма на FOX, ротираща се вече повече от година с голям успех всяка понеделник вечер, няма да вземат участие в третия ѝ сезон на есен. Севда и Онур, които вдъхваха живот на екранните Зейнеп и Алихан, напускат актьорския състав на "Забранената ябълка" считано от 46-я епизод на сериала, който предстои да се излъчи утре вечер. Като причина за напускането на Ергинджи и Туна продуцентската компания, стояща зад успешното заглавие - Med Yapim, изтъква изчерпването на историята на героите им. Как ще продължи "Забранената ябълка" без двамата си главни герои и ще се отрази ли тяхната липса на рейтингите ѝ? Финалът на втория сезон предстои да бъде показан на 27 май. 

2) И докато едни го напускат, други се присъединяват към актьорския състав на "Забранената ябълка" (Yasak Elma)! В екипа на хитовата драма на FOX и Med Yapim се включва младата и изключително популярна актриса Еге Кьокенли, позната у нас с ролите си в хитовете "Сега и завинаги" (Asla Vazgecmem) и "Слънчеви момичета" (Gunesin Kizlari). Еге, чиято последна изява на телевизионен екран бе през лятото на 2017 г. в медицинската драма "Сърцебиене" (Kalp Atisi), влезе в историята с героинята си в излъчения миналия понеделник епизод. Очаква се именно около нея и сина на Ендер да се завърти любовна линия в предстоящия трети сезон на "Забранената ябълка", както и около останалите нови герои в сюжета, на които живот вдъхват Баръш Кълъч и Несрин Джавадзаде. 

3) Подготвя се пореден турски римейк на успешен американски сериал! Ръкавицата този път хвърля не Med Yapim, станала известна през последните години с успешните си адаптации по американски и корейски заглавия, а сравнително новата на турския филмов пазар продуцентска компания Karga Seven. Именно тя ще застане зад турския римейк на хитовия американски сериал "Д-р Хаус" (Dr House), който ще се излъчва по TV8 през новия телевизионен сезон 2019-2020 г. Да изиграе главната мъжка роля в проекта, продуцентите водят преговори с двама от най-известните турски актьори - Халит Ергенч и Озан Гювен. За момента все още няма нищо сигурно. Следете ни за повече подробности!

4) Ново попълнение в актьорския състав на "Една семейна история" (Bir Aile Hikayesi)! Към екипа на хитовата семейна драма, излъчваща се всяка съботна вечер по FOX, се присъединява младата актриса Езги Еюбоулу, известна в България с ролите си във "Великолепният век" (Muhtesem Yuzyil) и "Отмъщението" (Intikam). Героинята на Езги - Нил, влиза в историята считано от нейния 11-ти епизод, който бе излъчен вчера, като бивша приятелка на героя Берк, пресъздаван от Биркан Сокуллу. Последната изява на Еюбоулу на малък екран бе в историческата драма "Абдюлхамид" (Payitaht Abdulhamid).

5) Зеррин Текиндор стана блондинка! Изключително популярната актриса-ветеран, позната у нас с ролите си в "Забраненият плод", "Север-Юг", "С Русия в сърцето" и "Черна любов", наскоро бе забелязана от журналисти из улиците на истанбулския квартал Кадъкьой в изцяло нов външен вид, изразяващ се в смяната цвета на косата ѝ от кестеняв на рус. Актрисата с най-аристократична осанка привлече голямо внимание върху себе си с новата си прическа, която раздели феновете ѝ на две - одобряващи я и не одобряващи я. Вие как мислите? Отива ли ѝ на Зеррин русото? Напомняме, че за последно Текиндор участва в провалилата се драма от края на миналата година "Хълмът на соколите" (Sahin Tepesi). 

6) Арас Булут Ийнемли влиза в казармата! Изпълнителят на главната мъжка роля в хитовата криминална драма "Пропаст" (Cukur), чийто втори сезон приключва на 27 май по ShowTV, предстои да отбие военната си служба през предстоящия месец юни, непосредствено след края на снимките на сериала със свое участие. Арас ще премине през военно обучение по бързата процедура, продължаваща 21 дни, разбира се - заплащайки си. През оставащата част от предстоящото лято Ийнемли, познат в България от "Времето лети" и "Великолепният век", ще се отдаде на снимките на нов игрален филм със свое участие. Съвсем скоро предстои да гледаме Арас отново у нас в новия сериал "Вътрешен човек" (Icerde) по БТВ.

7) Аслъ Енвер мина на кето-диета! Изключително популярната актриса, която у нас познаваме с ролите ѝ в "Мечтатели" и "Тайни", започна да следва така нашумялия напоследък в звездните среди режим на хранене, изключващ каквато и да е консумация на въглехидратни храни. Екранната Сюррея от приключващата след две седмици драма-феномен "Истанбулска невеста" (Istanbullu Gelin) е взела пример от холивудски звезди като Адриана Лима, Ким Кардашиян, Моника Белучи, Хали Бери и Джесика Алба, спазващи кето-диетата. Аслъ не наруши режима си дори по време на рождения си ден на 10 май, на който бе изненадана от приятелите си с диетична торта. За спазването на диетата си Енвер ще отделя по 3000 лири за изготвянето на ежемесечно меню, разделящо дневните ѝ дажби и калориите, приемани с тях. Целта на актрисата е да влезе в идеална форма за сватбата си с Мурат Боз, която се очаква да бъде това лято. 

8) Мерием Узерли отново разбуни духовете! Този път - с облеклото си. Преди няколко дни актрисата с немски произход, придобила световна слава след участието си в най-успешния турски исторически сериал "Великолепният век" (Muhtesem Yuzyil), присъства на седемдесет и второто издание на престижния филмов фестивал във френския град Кан в екстравагантна и провокативна прозрачна рокля, подчертаваща големия ѝ бюст. Мерием прикова всички погледи с огромното си деколте и голия си гръб, с които се разходи по червения килим в Кан. Вижте я по-горе!

9) Не само жените лягат под ножа в името на красотата... Изключително популярният турски актьор Шюкрю Йозйълдъз е най-пресният пример за мъж от хайлайфа в южната ни съседка, подложил се на пластична операция в името на по-добрия външен вид. Любимецът от "Надежда за обич", който от февруари насам се изявява предимно на театралната сцена в мюзикъла "Алиса" (Alice), партнирайки си със Серенай Саръкая, наскоро посети частна клиника в истанбулския квартал Нишанташъ, за да си направи така нашумялата в последно време операция бисектомия, намаляваща мазнините по лицето и подчертаващо скулите. На въпросната процедура се подлагат редица холивудски звезди, искащи да изваят лицето си и да изразят чертите му. 

10) Серенай Саръкая е решена да започне живота си отначало след раздялата си с Керем Бюрсин. Мега-звездата от сериалите "Сезони на любовта" и "Кварталът на богатите", която предстои да гледаме отново у нас в закупения от БТВ "Фи" (Fi), внася радикални промени в живота си с цел в него да не остане и следа от досегашните ѝ отношения с известния актьор от "В очакване на слънцето" и "Сърцето на града". Серенай, изявяваща се на театралната сцена в мюзикъла "Алиса" (Alice), е започнала от личния си автомобил, заменяйки го с чисто нов такъв. Според близки до красавицата тя се е отдала и на нова връзка, този път - със собственик на голям спортен клуб в южната ни съседка. 

11) Мурат Йълдъръм пости! Световноизвестният актьор, нашумял с ролите си в хитовете "Гордата Аси", "Любов и наказание" и "Мълчаливите", наскоро бе забелязан от журналисти, заседнал в интензивния трафик в Истанбул. Отваряйки прозореца на спрелия в квартал Нишанташъ автомобил, Мурат и съпругата му Имане Елбани пожелаха на снималите ги репортери хубав Рамазан, като споделиха пред тях, че са се отправили към празнична вечеря ифтар, на която били поканени от свои близки. Светската двойка разкри, че през свещения месец Рамазан, през който е забранено да се яде и пие каквото и да е от изгрев до залез слънце, пости. Напомняме, че Мурат Йълдъръм се изявява като водещ на турското издание на телевизионната игра "Стани богат" - "Кой иска да стане милионер?" (Kim Milyoner Olmak Ister?). 

12) Джансел Елчин предстои да зарадва феновете си със завръщането си на... театралната сцена! Наскоро известният от "Огнено сърце" актьор бе забелязан от журналисти в истанбулския квартал Нишанташъ, като на въпросите им относно бъдещите му професионални изяви той отговори: "През предстоящия сезон ще изненадам зрителите с различен и интересен персонаж. Ще вдъхна живот на баща, останал без пари и не успяващ да се грижи за сина си. За да си изкарва прехраната, той ще работи като стриптизьор в бар". 

13) Толгахан Сайъшман стана баща! Рано сутринта на 5 май се роди първородният син на изключително популярния актьор от "Сезони на любовта" и "Сега и завинаги". Плодът на любовта на Толгахан със съпругата му Алмеда Абази е дошъл на бял свят с перфектни мерки от 3.285 килограма и 50 см височина. На изписването на родилката и отрочето ѝ от болницата Алмеда сподели пред присъствалите журналисти, че бебето им е одрало кожата на баща си. През първите два месеца от живота му за мъника ще се грижи наета от семейство Сайъшман детегледачка, след което грижите за него ще поеме изцяло майка му. Честито на младото семейство!

Резултат с изображение за oyku karayel
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник,  20 май, ще бъде финализиран брой №260 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 21-ви, започва новият №261, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В сряда, 22 май, очаквайте специална статия - интервю със сценаристката на "Истанбулска невеста" (Istanbullu Gelin) Дениз Акчай. В четвъртък, 23 май, идва ред на интервю с десетия отпаднал участник в онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда 2019" - актрисата от "Север-Юг" и "Великолепният век: Кьосем" Йойкю Карайел. В петък, 24 май, продължава новата ни рубрика "Турските сериали по света", в чийто дванадесети брой ще се спрем на успеха им в Индия. В събота, 25 май, идва ред на "Любопитно", като в дванадесетото за сезона издание ще отделим внимание на ?. И в неделя, 26 май, идва ред на брой №221 от "Турските актьори 24/7"!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.