"Турските актьори 24/7" (218): от 29 април до 5 май 2019 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 5 май, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 29 април до 5 май 2019 г., научавате сега от новото издание №218 от "Турските актьори 24/7"! 

1) На 16 май май (четвъртък) ще приключи хитовата семейна трагикомедия "Нашата история" (Bizim Hikaye). Още преди финала ѝ обаче е известен новият адрес на актьора, изпълнил главната роля в нея - Бурак Дениз. Младият любимец на зрителките, когото в момента гледаме у нас всеки уикенд в епизодите на "Любовта не разбира от думи" (Ask Laftan Anlamaz) по Диема Фемили, наскоро подписа договор за участие в новия сериал "Патрон" (Patron), който ще стартира в началото на новия телевизионен сезон 2019-2020 г. по ShowTV. Продуценти на обещаващото заглавие, което ще бъде режисирано от Яъз Алп Акайдън, ще са Tims&B Productions. 

2) Продължава да се открива завесата около предстоящия нов телевизионен сезон 2019-2020 г. Наскоро стана известно, че наградените с престижния приз "Златна пеперуда" (Altin Kelebek) за най-добри сценаристи на 2018 г. Айше Ферда Ерйълмаз и Нехир Ердем ще работят по сценария на нов сериал с работно заглавие "Дъщерята на посланика" (Sefirin Kizi). Сценарната двойка, писала сценария на първия сезон на социалната драма "Разказвай, Черно море" (Sen Anlat Karadeniz), ще работи съвместно с продуцентските компании NGM и O3 Medya по новия си проект. Сериалът ще започне в началото на новия сезон по StarTV.

3) Също като миналата година, и тази хитовата криминална драма "Пропаст" (Cukur) ще закрие сезона си, протягайки ръка към благотворителна кампания. Сериалът, оглавяван от Арас Булут Ийнемли и Еркан Колчак Кьостендил, ще излъчи финала на втория си сезон на 27 май (понеделник), като по този повод ще бъде организирано събитие в подкрепа на организацията "Живот без рак". Гала-благотворителната вечер ще се проведе в един от големите конгресни центрове в Истанбул. Набирането на средства в подкрепа на фондацията, помагаща на онкоболни, ще се осъществи посредством изпращането на телефонни SMS-и.

4) Ново попълнение в актьорския състав на хитовата драма "Братовчеди" (Kardes Cocuklari)! Към екипа на сериала, излъчващ се с голям успех всяка неделна вечер по StarTV, наскоро се присъедини младият актьор Беркай Хардал, станал известен след участията си в сериалите "Кралица на нощта" (Gecenin Kralicesi) и "Истанбулска невеста" (Istanbullu Gelin). За последно актьорът се снима в лятната романтична комедия от 2018 г. "Любовта на ангелите" (Meleklerin Aski). Присъединяването на Хардал в каста на "Братовчеди" се случва непосредствено след напускането на Фуркан Андъч от него. 

5) Допълва се актьорският състав на новия летен сериал "Само ти" (Sadece Sen)! Към Фуркан Андъч и Айбуке Пусат, които ще изпълнят главните роли в романтичната комедия, се присъединяват още Аслъхан Малбора, Али Гьозюширин, Али Баркън, Дениз Ъшън, Баръш Йълдъз, Джем Джюдженоулу, Азиз Джанер, Айше Тунабойлу и Биннур Шербетчиоулу. Заедно с това стана известно и че проектът сменя първоначалното си заглавие и ще се излъчва през летните месеци в ефира на FOX като "Навсякъде ти" (Her Yerde Sen). 

6) Както информирахме по-рано, към актьорския състав на хитовата драма "Забранената ябълка" (Yasak Elma) предстои да се присъедини известната актриса Несрин Джавадзаде. И докато се очакваше това да се случи с началото на третия ѝ сезон през септември, то включването ѝ подрани и така ще видим звездата от "Момичето с червения шал" още в следващия епизод на сериала на FOX, излъчващ се с голям успех всяка понеделник вечер. Несрин ще влезе в образа на Шахика считано от новия 44 епизод на "Забранената ябълка", който предстои да се излъчи утре вечер. Напомняме, че за последно Джавадзаде се снима в семейната трагиомедия на Med Yapim "Нашата история" (Bizim Hikaye), която напусна в средата на втория ѝ сезон. 

7) Екипът на "Истанбулска невеста" (Istanbullu Gelin) отпразнува финала на сериала. Драмата-феномен предстои да приключи на 31 май (петък), като актьорският, режисурен, сценариен, снимачен и технически екип се събра заедно, за да отбележи предварително този повод. Прощалното парти, организирано от продуцентската компания O3 Medya, събра всички, работили по заснемането на "Истанбулска невеста", и ги изненада с изключително ефектна и внушителна торта, направена под формата на имението, в което се развиваха събитията в сериала цели три сезона и 87 епизода. Причина за по-ранното отпразнуване на финала на драмата е предстоящият в началото на месец юни Рамазан Байрам, който по традиция всеки прекарва със семейството си у дома или на почивка. 

8) Бергюзар Корел ще зарадва почитателите си със завръщане... на театралната сцена! Предизвикателството за актрисата, позната у нас с ролите си в "1001 нощ" и "Справедливостта на Кара", ще бъде наистина голямо, тъй като ѝ предстои да участва в моно-спектакъл. Драматургичното произведение ще носи заглавието "Дъщери и синове" (Kizlar ve Oglanlar), като ще бъде поставяно на сцена под режисурата на Ибрахим Чичек. Любопитно е, че постановката няма да бъде поставена по оригинален сценарий, а по този на Дениз Кели, преведен от Хира Текиндор - синът на Зеррин и Четин Текиндор. За ролята си в спектакъла Бергюзар, снимала се за последно в игралния филм с Енгин Акюрек "Една любов, два живота" (Bir Ask Iki Hayat), се подготвя от три месеца. 

9) Фенове на Енгин Акюрек от целия свят отпразнуваха заедно с любимеца си рождения му ден! По повод личния празник на звездата от сериалите "Пепел от рози" и "Черни пари и любов" бе организирана благотворителна фен-среща, на която присъстваха негови почитатели от Аржентина, Италия, САЩ, Мексико, Иран, Уругвай и дори от Канада, на която присъства и самият Енгин. Отпразнувайки рождения му ден, феновете му също така подкрепиха благотворителна кампания, подпомагаща рехабилитацията на деца с увреждания и свободния им достъп до училищните институции. По време на събитието пред присъствалите журналисти Акюрек изрази радостта си, че успява да събере толкова много хора заедно в името на подобна благотворителна кауза. 

10) Зейнеп Бешерлер се завръща на екран! Популярната от "Опасни улици" (Arka Sokaklar) актриса се отдаде на почивка по майчинство след раждането на сина ѝ Керем. Наскоро Зейнеп бе забелязана от журналисти в истанбулския квартал Бебек заедно с вече поотрасналото си отроче, като пред тях красавицата разкри, че ѝ предстои да се завърне на малкия екран само след месец. Това означава, че ще гледаме Бешерлер в някой от новите летни сериали, започващи много скоро в Турция. Все още обаче не е известно в кой, но много скоро и това ще стане ясно. Следете ни за повече информация!

11) Омъжва ли се Алина Боз? Наскоро изключително популярната млада актриса от "Твоят мой живот" (Paramparca) бе забелязана от папараци с годежен пръстен на ръката си, което даде повод за плъзването на слуха за предстоящата ѝ сватба със сина на известната турска певица Сезен Аксу - Митхат Джан Йозер. Преди няколко дни обаче самата Алина отрече този слух пред журналисти, пресрещнали я заедно с екранния ѝ партньор в драмата "Не пускай ръката ми" (Elimi Birakma) Алп Навруз в голям истанбулски търговски център. Пред тях Боз сподели, че въпросният пръстен е забравила да свали след края на снимачния ден на сериала с нейно участие, заради който ѝ се налага да го носи. 

12) Страда ли от синдрома на професионалното прегряване Бурджу Бириджик? Наскоро изключително популярната актриса от сериалите "Въпрос на чест" (Seref Meselesi) и "Песента на живота" (Hayat Sarkisi) се срещна със студенти от Техническия университет в Истанбул, пред които говори за това колко по-трудна и изтощителна започва да става актьорската професия. Русокосата красавица, която в момента оглавява драмата "Гарван" (Kuzgun) на StarTV, също така изяви разбирането си към редицата свои колеги, заставащи срещу все по-дългата продължителност на епизодите от турските сериали, присъединявайки се към техните молби за скъсяване на времетраенето им. По-голямо внимание Бириджик обърна на случая с напускането на Мерием Узерли от "Великолепният век", споделяйки лаконично, че е започнала да я разбира... Означава ли това, че Бурджу обмисля да напусне сериала, в който се снима в момента, предстои да разберем.

13) Бебето на Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен се сдоби с голям подарък! Строителна фирма от Узбекистан, чието рекламно лице е световноизвестният актьор от "Малки тайни", "Великолепният век", "Чучулигата" и "Черна любов", подари на едномесечния Каран Йозчивит къща на стойност 800 000 турски лири в узбекистанската столица Ташкент. Така Бурак, радващ се на огромна популярност в Узбекистан, ще има къде да отсяда при все по-честите си посещения по работа там. 

Свързано изображение
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник,  6 май, ще бъде финализиран брой №258 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 7-ми, започва новият №259, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В сряда, 8 май, очаквайте специална коментарна статия. В четвъртък, 9 май, предстои интервю с деветия отпаднал участник в "Любима турска звезда 2019" - актьора Тамер Левент, познат от "Любов от втори опит", "Искрите на отмъщението" и "Истанбулска невеста". В петък, 10 май, продължава новата ни рубрика "Турските сериали по света", в чийто десети брой ще се спрем на успеха им в Ливан. В събота, 11 май, идва ред на "Любопитно", като в десетото за сезона издание ще отделим внимание на пеещите турски актьори и актриси. И в неделя, 12 май, идва ред на брой №219 от "Турските актьори 24/7"!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.