"Турските актьори 24/7" (217): от 22 до 28 април 2019 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 28 април, честито Възкресение Христово! Продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 22 до 28 април 2019 г., научавате сега от новото издание №217 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Серенай Саръкая и Керем Бюрсин се разделиха! Една от най-харесваните светски двойки в южната ни съседка за последните години сложи край на връзката си преди няколко дни. Това издадоха близки до двойката, според които младият актьор от "В очакване на слънцето", "Въпрос на чест" и "Сърцето на града" напуснал дома, в който живеел заедно с актрисата от "Сезони на любовта" и "Кварталът на богатите". По последна информация причина за раздялата на Серенай Саръкая и Керем Бюрсин след близо четиригодишна връзка са изчерпалите им се взаимоотношения. 

2) Аху Тюркпенче се готви за завръщането си на екран! Изключително популярната актриса, позната у нас с ролите си в "Истанбулска приказка" (Bir Istanbul Masali) и "Цената на славата" (Sohret), е пред подписване на договор за участие в продължението на един от най-успешните турски полицейски сериали "Бехзат Ч." (Behzat C.), което ще се излъчва на интернет-платформата, собственост на KanalD - BluTV. Главната мъжка роля в новите епизоди на феномена ще продължи да изпълнява емблематичния актьор-ветеран Ердал Бешикчиоулу, снимал се за последно в младежката драма "Име-легенда" (Adi Efsane) преди две години и в игралния филм "Цицерон" (Cicero) от лятото на 2018-а г.

3) Нови попълнения в актьорския състав на новия летен сериал "Моята сладка лъжа" (Benim Tatli Yalanim)! Към Фуркан Палалъ, Аслъ Бекироулу и Лавиня Юнлюер, които ще изпълнят главните роли в новата романтична комедия на StarTV, се присъединиха не по-малко популярните Ахмет Сарачоулу от "Листопад", "Любов извън закона" и "Момичето с червения шал", Седа Тюркмен от "Двете лица на Истанбул", Джем Зейнел Кълъч, Асли Инандък, Сади Джелил Дженгиз и Али Йоуртчуоулу. Продуцентската компания, стояща зад "Моята сладка лъжа", е арабската O3 Medya, работила през изминалия сезон по "Истанбулска невеста" (Istanbullu Gelin). 

4) Ще се омъжва ли Аслъ Енвер? Отскоро в турското медийно пространство броди слухът за нейната предстояща сватба. Ако мълвата се окажа вярна, то младата актриса от "Мечтатели" и "Тайни" ще се венчае по-скоро, отколкото предполагаме, а именно - на 10 май, когато е и рожденият ѝ ден. Според близки до красавицата, снимала се през последните две години в драмата-феномен "Истанбулска невеста" (Istanbullu Gelin), нейният годеник и известен турски певец и актьор Мурат Боз е запазил именно тази дата за сватбата им. Напомняме, че Аслъ и Мурат са заедно от четири години, като се запознаха и влюбиха един в друг на снимачната площадка на първата част на игралния филм "Братко мой" (Kardesim Benim). Според близки до двойката венчавката им ще се проведе в тесен семеен и приятелски кръг, като именно затова и тя все още не е обявена публично.

5) Йозге Йозпиринчджи поддържа перфектната си фигура с... ходене! Наскоро изключително популярната млада актриса, която доскоро гледахме у нас в романтичната комедия "Любов от втори опит" (Ask Yeniden), бе забелязана в истанбулския квартал Арнавуткьой, в който живее заедно с приятеля си Бурак Ямантюрк. Впечатление на пресрещналите я журналисти направи спортният екип, с който бе излязла, като пред тях звездата от "Ангели-пазители" и "Момичето с червения шал" разкри, че се поддържа във форма с ходене. След това Йозге, която вече втори сезон се снима в социалната драма "Жена" (Kadin), извървя около пет километра по крайбрежната алея на Босфора. Тук е мястото да споменем, че "Жена" ще бъде подновена с трети сезон на есен.

6) Бенсу Сорал с ново интересно хоби! Отскоро известната млада актриса, пробила си път в турската филмова индустрия след участията си в "Сладки малки лъжкини" (Tatli Kucuk Yalancilar) и "Отвътре" (Icerde), се е запалила по скулптурата. Близки до красавицата разкриват, че тя е обособила своеобразно малко ателие в дома си, в което експериментира с глина. Наскоро Бенсу сподели с феновете си първото си произведение, което нарече "Жена". Любопитна е, че с подобна страст към скулптурата се слави и друга изключително популярна актриса - Арзу Онан, известна у нас от "Цвете от изтока" (Sahra), до която Сорал предстои да се допита за съвети и споделяне на опит.

7) Амине Гюлше на шопинг с майка си! Наскоро изключително популярната актриса от "Сега и завинаги" (Asla Vazgecmem) бе забелязана заедно с родителката си Гюлтер Гюлше в търговския център Zorlu в Истанбул. Майка и дъщеря първо изпиха по кафе, след което се отдадоха на шопинг-терапия и обиколиха луксозните магазини в мола. Двете прекараха около два часа в търговския център. Напомняме, че последната изява на Амине на малкия екран бе преди две години в провалилата се драма "Обичам и двамата" (Ikisini de Sevdim). 

8) Баръш Ардуч и Енгин Йозтюрк станаха бизнес-партньори! Двама от най-харесваните турски актьори предстои да открият второ свое заведение, този път обаче не в Истанбул, а в известния летен курорт Бодрум. Бюджетът на второто им бизнес-партньорство възлиза на 1 000 000 турски лири, като се очаква новият им бар-ресторант да отвори врати в началото на предстоящия туристически летен сезон. Първото заведение на Баръш и Енгин бе отворено в истанбулския квартал Нишанташъ, като носи името "Müştemilat". Негов управител ще бъде близкият им приятел Ерджан Гюмюшкая, като то ще се намира на яхтеното пристанище Marina в Бодрум.

9) За разлика от провала, който отчете в Турция, историческата романтична комедия "Султанът на сърцето ми" (Kalbimin Sultani), излъчила се през лятото на 2018-а година по StarTV, постигна огромен успех във втората си родина Русия. Съвместната продукция на турски и руски продуценти направи премиерата си в Русия в началото на тази година, като привлече огромен зрителски интерес и зае първото място по гледаемост в тамошните рейтинг-класации. А на провелия се преди няколко дни в Москва кино-фестивал специални гости бяха актьори от "Султанът на сърцето ми", сред които изпълнилата ролята на Есма султан - Емел Чьолгечен. Актрисата, участвала по-рано в "Пойраз Карайел", бе посрещната от руските си фенове изключително топло и сърдечно. 

Резултат с изображение за riza kocaoglu
10) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник,  29 април, ще бъде финализиран брой №257 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 30-ти, започва новият №258, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В сряда, 1 май, очаквайте специална коментарна статия. В четвъртък, 2 май, предстои интервю с осмия отпаднал участник в "Любима турска звезда 2019" - актьора Ръза Коджаоулу, познат от "Езел", "Север-Юг", "Отвътре" и "Пропаст". В петък, 3 май, продължава новата ни рубрика "Турските сериали по света", в чийто девети брой ще се спрем на успеха им в Пакистан. В събота, 4 май, идва ред на "Любопитно", като в деветото за сезона издание ще отделим внимание на най-високобюджетните турски сериали. И в неделя, 5 май, идва ред на брой №218 от "Турските актьори 24/7"!

1 коментар:

еми ива каза...

можете ли да ми дадете линк за турското издание, което е публикувало новината за Енгин Озтюрк и Баръш Ардуч, за техен нов бизнес в Бодрум.Благодаря

Предоставено от Blogger.