"Турските актьори 24/7" (216): от 15 до 21 април 2019 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 21 април, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 15 до 21 април 2019 г., научавате сега от новото издание №216 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен станаха родители! Миналата събота, 13 април, се роди първородния син на звездната двойка, когото, както по-рано информирахме, бе кръстен с името Каран. Наследникът на семейство Йозчивит дойде на бял свят с идеални размери от 3,67 килограма и 52 сантиметра. Няколко дни след раждането известната актриса от "Листопад", "Чучулигата" и "С Русия в сърцето" бе изписана заедно с бебето си от Американската болница в Истанбул. Честито на младото семейство! 

2) Фуркан Андъч напуска екипа на "Братовчеди" (Kardes Cocuklari)! Изключително популярният млад актьор, изпълняващ една от главните мъжки роли в хитовата драма, излъчваща се всяка неделна вечер по StarTV, прекратява участието си в нея в края на първия ѝ сезон. Сериалът на Gold Film, в когото Фуркан си партнираше с Айча Бингьол, Мехмет Аслантуу, Нур Феттахоулу и Афра Сарачоулу, ще излъчи финалния за първия си сезон 17-ти епизод на 26 май (неделя). Последната серия от "Братовчеди", в която Андъч ще вземе участие, ще бъде 13-та. Напускането му от актьорския състав на драмата се налага от сценария, в който героят му ще трябва да се завърне в Канада, откъдето дойде в началото на историята. 

3) Както информирахме по-рано, ключов актьор от каста на друг сериал на StarTV и Gold Film - "Ранобудна птица" (Erkenci Kus), го напуска. Али Яачъ, когото досега гледахме като месаря Осман в най-гледания летен сериал за 2018 г. в Турция, няма да остане за дълго без работа, тъй като веднага след разтрогването на договора си с досегашните си работодатели сключи нов с продуцентска компания Karga Seven за участие в новия ѝ летен проект с работно заглавие "Само ти" (Sadece Sen). Новото заглавие, в което Али Яачъ ще вземе участие с ключова роля, ще бъде част от лятната програма на FOX тази година, като снимките му започват в началото на месец май. Следете ни за повече информация!

4) Несрин Джавадзаде и Алиджан Юджесой стават екранна двойка! Актрисата от "Момичето с червения шал", която за последно се снима в хитовата семейна трагикомедия "Нашата история" (Bizim Hikaye), и актьорът от "Пепел от рози" и "Отмъщението", чиито последни участия в "Наричат я Зехра" (Adi Zehra) и "Разбита душа" (Can Kiriklari) бяха белязани от провали, ще изиграят главните роли в нов игрален филм, режисиран от Баръш Сархан. Кино-лентата, която ще бъде в жанр "романтична комедия", ще започне да се снима през месец юни. 

5) Джансу Дере се завръща на екран в нов сериал през септември! Световноизвестната актриса от "Езел" и "Завръщане", която в момента гледаме у нас всяка делнична вечер в социалната драма "Майка" (Anne), отново ще работи с продуцентска компания MedYapim по новия си проект. Известно е, че новият сериал на Джансу ще се излъчва по TV8, като преди няколко дни самата тя и собственикът на MedYapim Фатих Аксой се срещнаха с нейния собственик и известен турски шоумен и продуцент Аджун Ълъджалъ, за да подпишат договор за предстоящата си съвместна работа. Очаква се новата драма с Джансу Дере да наследи приключващата в края на май "Дъщеря ми" (Kizim) с Буура Гюлсой и Берен Гьокйълдъз. 

6) Пет нови попълнения в актьорския състав на "Ранобудна птица" (Erkenci Kus)! Както информирахме по-рано, с началото на 40-тия ѝ епизод романтичната комедия ще премине под изцяло нова концепция, като историята ще претърпи скок във времето от една година. Заедно с това към екипа на сериала на StarTV и Gold Film се присъединяват петима известни актьори - Севинч Ербулак ("Любов назаем" и "Стая 309"), Ахмет Сомерс, Алие Узунатаан ("Незабравима" и "Висше общество"), Ахмет Олгун Сюнеар и Башак Гюмюлджинелиоулу. Както знаете, "Ранобудна птица" ще продължи излъчването си без прекъсване през предстоящия летен сезон, в края на който се очаква да бъде финализирана. 

7) Каква ще бъде съдбата на един от най-провокативните и нестандартни турски сериали, излъчвали се през изминалия телевизионен сезон - "Халка" (Halka)? Криминалната драма на TRT1, която се излъчва всяка вторник вечер от началото на годината, бележи доста ниски рейтинги, заради което подновяването ѝ с нов сезон на есен изглежда невъзможно. Интерес към сериала с участието на Серкан Чайоулу, Ханде Ерчел, Каан Йълдъръм и Хазал Субашъ в главните роли обаче имат две интернет-платформи. Много вероятно е да гледаме продължението на "Халка" на BluTV, собственост на KanalD, или дори на американския гигант Netflix. Продуцентите на сериала в момента водят преговори и с двете платформи. Следете ни за повече информация!

8) Ставайки дума за интернет-платформи, именно интернет-сериал ще бъде първият турски, който ще се излъчи в далечна Австралия! Заглавието "Седем лица" (7 Yuz), което бе излъчено на интернет-платформата BluTV през изминалата 2018 г., бе закупено от австралийска медийна група, която ще го покаже в интернет. Така сериалът, в чиито епизоди виждаме Белчим Билгин, Дамла Сьонмез, Мелиса Сьозен, Енгин Хепилери, Тилбе Саран, Долунай Сойсерт, Синан Тузджу, Екин Коч и други ще бъде първият турски, излъчен в Австралия.

9) Още новини около новия летен сериал "Само ти" (Sadece Sen)! Романтичната комедия, в която с ключова роля ще видим напусналия "Ранобудна птица" Али Яачъ, ще бъде оглавена от Фуркан Андъч, за когото както информирахме в новина №2, пък се раздели с екипа на "Братовчеди" (Kardes Cocuklari)! Преди няколко дни младият актьор е сключил договор за участие в новия летен сериал на FOX с продуцентите му от компания Karga Seven. За главната женска роля в "Само ти" усилено се спекулира името на Айбуке Пусат от "Обещание" (Soz) и "Хълмът на соколите" (Sahin Tepesi), но участието ѝ все още не е сигурно. 

10) В петък, 19 април, един от най-известните турски актьори Кадир Доулу отпразнува рождения си ден! Любимеца на зрителките от "Малки тайни" и "Двете лица на Истанбул" навърши 37 години, като по повод личния си празник бе изненадан от екипа на сериала, в който се снима в момента - "Реликва" (Vuslat), и от съпругата си Неслихан Атагюл. Кадир отбеляза рождения си ден на снимачната площадка на драмата със свое участие. Да му пожелаем много здраве, щастие и късмет! 

11) Пелин Акил и Анъл Алтан станаха родители! Една от най-харесваните светски двойки в южната ни съседка, която се венча през 2016 г., се сдоби не с един, а с два плода на любовта си! Пелин и Анъл, които се снимаха заедно в криминалния мини-сериал от 2017 г. "Кръг" (Cember), станаха родители на близначки. Напомняме, че у нас Анъл е известен с участието си в драмата "Част от мен" (Kaderimin Yazildigi Gun) и че предстои да го гледаме у нас в новозапочващия сериал по Диема Фемили "Слънчеви момичета" (Gunesin Kizlari). Да пожелаем много щастие и здраве на младото семейство!

12) Мерве Болуур се завръща на екран! Изключително популярната актриса от "Малки тайни", "Великолепният век" и "Север-Юг" ще гледаме на екран това лято в нов летен сериал, който ще направи премиерата си през юни. За момента повече подробности около проекта не се издават, като не е известно нито заглавието му, нито компанията, която ще го продуцира, нито телевизията, по която ще се излъчва. Мерве пази в строга тайна детайлите около завръщането си на екран и новата си роля, като все пак близки до нея издават, че в момента се подготвя, спортувайки усилено. Напомняме, че последната изява на Болуур на екран бе белязана от провал в драмата от 2017 г. "Бурята в мен" (Icimdeki Firtina).

13) Чаалар Ертуурул разкри подробности около новия си сериал! Изключително популярният актьор от "Г-жа Фазилет и нейните дъщери" (Fazilet Hanim ve Kizlari) предстои да направи дългоочакваното си завръщане на екран след едногодишна пауза това лято в новата романтична комедия "Лошо момиче" (Kotu Kiz). Преди няколко дни Чаалар бе забелязан от журналисти заедно с половинката си от арменски произход Кайла Манукян в търговски център в Истанбул, като на въпросите им относно новия му проект, той отговори: "Дано да се получи хубава семейна комедия! В нея няма да има мафиоти, пистолети и интриги. Ще може да бъде гледана от цялото семейство, това е и целта ни - да го съберем заедно пред екрана!". Напомняме, че в "Лошо момиче" Ертуурул ще си партнира с Бурджу Йозберг и че сериалът ще се излъчва по KanalD. 

Резултат с изображение за leyla lydia tugutlu sacit aslan
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник,  22 април, ще бъде финализиран брой №256 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 23-ти, започва новият №257, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В сряда, 24 април, очаквайте специална коментарна статия. В четвъртък, 25 април, предстои интервю със седмия отпаднал участник в "Любима турска звезда 2019" - актрисата Лейля Лидия Туутлу, позната от "Справедливостта на Кара", "Любов под наем" и "Сърцето на града". В петък, 26 април, продължава новата ни рубрика "Турските сериали по света", в чийто осми брой ще се спрем на успеха им в Аржентина и Колумбия. В събота, 27 април, идва ред на "Любопитно", като в осмото за сезона издание ще отделим внимание на уволнените актьори от турски сериали. И в неделя, 28 април, идва ред на брой №217 от "Турските актьори 24/7"!

1 коментар:

Анонимен каза...

ИМЕТО НА СЕРИАЛА С ЧАГА ЕРТУГРУЛ ВЕЧЕ Е СМЕНЕНО-Afilli ask-НЕ ЗНАМ КАК МОЖЕ ДА СЕ ПРЕВЕДЕ ТОЧНО, НО НЕЩО КАТО "ЛЮБОВ НА ПОКАЗ"

Предоставено от Blogger.