"Турските актьори 24/7" (215): от 8 до 14 април 2019 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 14 април, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 8 до 14 април 2019 г., научавате сега от новото издание №215 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Буура Гюлсой стана баща! Преди няколко дни се роди първородният син на един от най-известните турски актьори, когото у нас познаваме с ролите му в хитовете "Незабравима", "Пепел от рози" и "Любов от втори опит". Малкият Джем е плод на любовта на Буура със съпругата му Нилюфер Гюрбюз, с която сключиха брак през есента на 2018 г. Напомняме, че в момента Гюлсой се снима с главна роля в драмата на TV8 "Дъщеря ми" (Kizim), партнирайки си с Берен Гьокйълдъз. Честито на младите родители!

2) "Ранобудна птица" (Erkenci Kus) с изцяло обновена концепция! Най-гледаният летен сериал за 2018 г., чието излъчване ще продължи без прекъсване и през предстоящото лято в ефира на StarTV, ще претърпи радикални промени, отнасящи се до нейния сюжет и актьорския ѝ състав. В 40-я епизод на романтичната комедия, който предстои да се излъчи след три седмици, ще се осъществи скок във времето с една година, което ще доведе до напускането на не малка част от актьорския състав и до присъединяването на нови имена в него. Локациите, на които се снима "Ранобудна птица", ще бъдат изцяло сменени с нови. Главната героиня Санем (Демет Йоздемир) вече ще гледаме като голяма звезда, а за да спасят фирмата си, Джан (Джан Яман) и Емре (Биранд Тунджа) ще извикат на помощ баща си Азиз (Ахмет Сомерс), който този път няма да се завърне сам, а заедно с бившата си любовница. Как ще се отразят всички тези промени на рейтинга на сериала, който напоследък става все по-нисък, предстои да разберем!

3) Бирдже Акалай се завръща на екран, но в ново амплоа! Изключително популярната актриса от сериалите "Животът понякога е сладък" (Hayat Bazen Tatlidir) и "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Ask), която за последно се снима в провалилата се драма от есента на 2018 г. "Не плачи, мамо" (Aglama Anne), ще гледаме като жури в новото музикално риалити-шоу на KanalD "Пей с мен" (Benimle Soyle). Предаването ще върви като турска адаптация на световноизвестния формат "Всички заедно сега" (All Together Now) и ще бъде водено от известния комедиен актьор Енис Аръкан, известен от ситкома "Хайлайф" (Jet Sosyete). Освен Бирдже, в журито на "Пей с мен" ще видим още Айта Сьозери, Метин Аролат, Ферман Акгюл, Гюлчин и Джанер Чалъшър. Продуценти са Med Yapim. 

4) Фахрие Евджен бе настанена в болница броени часове преди първото ѝ раждане! Световноизвестната актриса от "Листопад", "С Русия в сърцето" и "Чучулигата" вече е в Американската болница в Истанбул, като е в очакване да роди първородния си син, когото заедно със съпруга си и негов баща Бурак Йозчивит ще кръстят Каран. Близките на семейството от няколко дни също са в болницата, очаквайки раждането на новия наследник на рода Йозчивит. Ако всичко върви по план и без проблеми, Фахрие трябва да роди нормално. 

5) Задава се нова турска адаптация на хитов американски сериал! Модерната женска драма, преплитаща в себе си криминални и трагикомични елементи, която бе излъчена в България преди няколко години - "Подли камериерки" (Devious Maids), ще видим пресъздадена в турски вариант през новия телевизионен сезон 2019-2020 г. Все още няма яснота около това кои актриси ще изпълнят петте главни роли на прислужници в пет големи семейства, както и кои ще бъдат режисьорите, сценаристите и продуцентите на задаващия се римейк. Следете ни за повече подробности!

6) Продължава да се допълва кастът на новия исторически мини-сериал "Възходът на Османската империя" (Ottoman Rising)! Вече е известно кой актьор ще си партнира със световноизвестната Туба Бююкюстюн като неин екранен баща. Това е Баки Даврак, когото за последно гледахме в първия сезон на успешната историческа драма "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin). Както вече информирахме, главната мъжка роля в интернет-сериала, който ще се излъчва на Netflix, е поверена на младия Джем Ийт Юзюмоулу. Сценаристи пък ще са Емре Шахин, Кели Макфърсън и Елизабет Лейк. "Възходът на Османската империя" ще се състои от 6 епизода. 

7) Още преди да е започнал, новият интернет-сериал "Подаръкът" (Atiye/The Gift), бележещ завръщането на Берен Саат на екран, разбуни духовете в медийното пространство в южната ни съседка. Уви, с трагична вест... В началото на седмицата работник на снимачната площадка на мащабния проект на име Хасан Каратай е починал, падайки от високо по стълби. Синдикатът на турското кино, както и близки на трагично починалия мъж, изказаха своите обвинения към продуцентската компания на "Подаръкът" - OGMedya, за смъртта му, тъй като по думите им въпросната не е осигурила нужната обезопасеност на техничския си екип. От своя страна, същата излезе с изявление, в което отхвърля отправените обвинения и поднася съболезнованията си към близките на Хасан Каратай. 

8) Кенан Едже, изпълняващ главната мъжка роля в хитовия психо-трилър "Двор" (Avlu), напуска актьорския му състав! Известният актьор, който в продължение на една година вдъхва живот на главния герой в провокативната история на Limon Film - Мурат, няма да продължи участието си в нея. В предстоящия да се излъчи след две седмици 39 епизод от "Двор" персонажът му ще бъде убит. Кенан Едже е известен в България с ролите си в "Млечният път", "Край или начало" и "Войната на розите". Именно на снимачната площадка на последния се среща с любовта на живота си - актрисата Джанан Ергюдер, за която се жени и с която си имат дете. 

9) Нови попълнения в актьорския състав на "Разказвай, Черно море" (Sen Anlat Karadeniz)! Въпреки че все още не е официално потвърдено подновяването на социалната драма на ATV с трети сезон на есен, към каста ѝ в края на втория ѝ се присъединяват петима известни актьори. Гюлпер Йоздемир ("Пленница" (Tutsak) и "Любовта на ангелите" (Meleklerin Aski)), Уур Чавушоулу ("Другите отчаяни съпруги" (Umutsuz Ev Kadinlari) и "Мерием" (Meryem)), Айтен Сойкьок ("Сезони на любовта" (Lale Devri)), Рючхан Чалъшкур ("Сърцебиене" (Kalp Atisi) и "Двор" (Avlu)) и Ася Касап подписаха договори с продуцентска компания Sinegraf за участие в "Разказвай, Черно море".

10) Ачеля Топалоулу бе хваната на тясно! Изключително популярната актриса от "Любов на инат" (Inadina Ask) наскоро бе забелязана от папараци в компанията на своята половинка - известния актьор Кенан Аджар, в истанбулския квартал Нишанташъ. Причина Ачеля да крие упорито връзката си с него са предишните му отношения с нейната близка приятелка Серенай Акташ. Тримата се снимаха заедно в драмата от 2017 г. "Мерием" (Meryem), като по това време Кенан имаше връзка именно със Серенай. След като обаче двамата се разделиха през 2018-а, същият, когото в момента гледаме в "Не пускай ръката ми" (Elimi Birakma), започна да флиртува с Ачеля Топалоулу и така стана причина за края на голямото ѝ приятелство с Акташ. Виждайки снимащите ги репортери, двамата изпаднаха в паника и побързаха да се отдалечат от погледите и обективите им.

11) Кенан Имирзалъоулу се завръща на екран! Световноизвестният турски актьор, познат у нас с ролите си в "До последен дъх", "Езел", "Диво сърце" и "Справедливостта на Кара", наскоро сключи договор с продуцентска компания Tims&B Productions за участие в новия ѝ сериал с работно заглавие "Мир" (Baris). Неговият старт се очаква с началото на новия телевизионен сезон 2019-2020 г. - през септември. В сюжета му ще се преплитат нотки на любов, криминале и отмъщение. Своеобразното "сдобряване" на Кенан с телевизионния ефир в Турция се случва година след историческия провал на последния сериал с негово участие - "Мехмед, завоевателя" (Mehmed Bir Cihan Fatihi). Доскоро името му се спекулираше за нова оригинална продукция на интернет-платформата Netflix, но тези слухове се оказаха неверни.

12) Аслъ Енвер си е правила пластични операции! До това заключение стигнаха нейни по-наблюдателни фенове, които сравниха сегашния вид на лицето ѝ с този отпреди няколко години - в периода, когато се снимаше в младежката драма "Мечтатели" (Kavak Yelleri). Стана ясно, че подобно на десетки звезди от турския и световния шоубизнес, Аслъ Енвер също е прибегнала към естетическата хирургия, за да направи лицето си по-симетрично и изваяно. Енвер, снимаща се вече две години в хитовата драма "Истанбулска невеста" (Istanbullu Gelin), се е подложила на т. нар. бисектомия - процедура, премахваща подкожните мазнини на лицето и най-вече на бузите, като резултатът след нея е добиването на триъгълна форма на лицето. Към същата процедура през последните години са прибегнали още Фахрие Евджен, Мерием Узерли, Алмеда Абази, Дениз Аккая, Чаала Шъкел и Демет Шенер.

13) Хазал Кая е бременна! Световноизвестната млада актриса, позната у нас с ролите си в "Забраненият плод" и "Огледален свят", очаква бебе от съпруга си Али Атай, за когото се омъжи преди два месеца. Благата вест издават близки до светската двойка, която все още предпочита да не я оповестява публично. С бременността на Хазал идва въпросът каква ще бъде съдбата на сериала, в който се снима вече два сезона с голям успех - "Нашата история" (Bizim Hikaye). Първоначалната информация бе, че семейната трагикомедия на FOX ще бъде финализирана именно заради бременността на Кая, но същевременно стана ясно, че нейната героиня Филиз също забременява. Следете ни за повече информация!

14) Български актьор се присъединява към актьорския състав на криминалната драма "Сблъсък" (Carpisma)! Известният Иво Аръков, който стана известен след участията си в българските сериали "Фамилията" и "Скъпи наследници", ще влезе в образа на руски мафиот на име Иван Сокуров в сериала на Ay Yapim и ShowTV. Включването на водещия на "Мармалад" в "Сблъсък" се случи в края на последната излъчена в Турция 17-та серия. Участието му в криминалната драма, оглавявана от Елчин Сангу и Къванч Татлъту и закупена в България от БТВ, няма да бъде епизодично, а ролята му ще бъде ключова за предстоящите в нея събития. 

Свързано изображение
15) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник,  15 април, ще бъде финализиран брой №255 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 16-ти, започва новият №256, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В сряда, 17 април, очаквайте специална коментарна статия. В четвъртък, 18 април, предстои интервю с шестия отпаднал участник в "Любима турска звезда 2019" - актьора Боран Кузум, позната от "Великолепният век: Кьосем" и "Ти си моята родина". В петък, 19 април, продължава новата ни рубрика "Турските сериали по света", в чийто седми брой ще се спрем на успеха им в Монголия. В събота, 20 април, идва ред на "Любопитно", като в седмото за сезона издание ще представим звездните разводи на турските актьори и актриси. И в неделя, 21 април, идва ред на брой №216 от "Турските актьори 24/7"!

1 коментар:

Анонимен каза...

Трябва да направят турска адаптация на "Сексът и градът".

Предоставено от Blogger.