"Турция представя..." (106): още нови сериали по KanalD и ATV

Здравейте, приятели! Вторник е, 9 април, продължава новият сезон на рубриката на СЕРИАЛИ в България "Турция представя...", в чиито нови издания всеки вторник представяме новите пролетни сериали на телевизиите в южната ни съседка Турция. В шестия за сезона и сто и шести подред брой се спираме на още две нови обещаващи заглавия - "Петно" (Leke) на KanalD и "Богат и беден" (Zengin ve Yoksul) на ATV. Да започваме! 

"Петно" (Leke) - от 16 април, всяка вторник вечер от 20.00 часа по KanalD:
жанр: драма
продуцентска компания: Tims&B Productions
продуценти: Тимур Савджъ и Бурак Саяшар
режисьор: Метин Балекоулу
сценарист: Йълдъз Тунч
актьорски състав: Бурак Севинч, Мелис Сезен, Селен Учер ("1001 нощ" и "Ифет"), Мехмет Боздоан ("Времето лети" и "Справедливостта на Кара"), Наил Кърмъзъгюл, Толга Гюлеч ("Времето лети" и "Г-жа Фазилет и нейните дъщери"), Нуриниса Йълдъръм, Ферди Санджар, Тууче Ачъкгьоз, Ляле Башар ("Морска звезда" и "Любов от втори опит"), Селяхаттин Пашалъ, Керим Туна Каба, Ямур Йозбасмаджъ, Зия Чичек, Серап Йонер, Аслъ Туранлъ, Мерт Асутай, Мехмет Авджъ, Али Савашчъ и други
сюжет: Ясемин (Мелис Сезен) е млада девойка, израснала в сиропиталище и следваща право, която отдава живота си на глухонемия си брат и грижите за него. Джем (Бурак Севинч) пък е успешен млад бизнесмен, който обаче заради тежка травма, преживяна в детството си, се затваря в себе си и губи доверието си към жените. Как ще се преплетат съдбите на тези две ранени души, за да се роди една истинска и голяма любов, предстои да разберем.

____________________________________________________

"Богат и беден" (Zengin ve Yoksul) - всяка неделя от 20.00 часа по ATV:
жанр: драма
продуцентска компания: NTC Medya
продуцент: Мехмет Ийт Алп
режисьор: Дениз Йорулмазер
сценаристи: Хатидже Мерием и Йелда Ероулу
актьорски състав: Гьокхан Алкан, Елиф Доан, Дамла Джолбай, Биннур Кая, Осман Сонант, Еврим Солмаз ("Другите отчаяни съпруги"), Гюлджан Арслан ("Момичето, което обичах" и "Великолепният век: Кьосем"), Ерен Хаджъсалихоулу, Туна Орхан, Мерт Аскер, Саджиде Ташанер ("Пепел от рози", "Справедливостта на Кара" и "С Русия в сърцето") и други
сюжет: Беррин (Биннур Кая) отглежда в бедност и лишения двете си дъщери Нихал (Гюлджан Арслан) и Айсел (Дамла Джолбай), като единствената ѝ цел е когато пораснат, да се омъжат за богати и осигурени мъже. Двете момичета израстват именно с този идеал, като винаги гледат със завист и гняв недостижимия живот на богатите си родини от семейство Ердемли. Тяхната дъщеря Алейна (Елиф Доан), отгледана в охолство и блясък, се влюбва в търсещия отмъщение Каран (Гьокхан Алкан). Привлечена от него обаче бива и Айсел. Как ще се развие този любовен триъгълник, преплитащ в себе си богатство, бедност и отмъщение, предстои да разберем. 

____________________________________________________

Освен "Петно" (Leke) във вторник, по KanalD продължават излъчванията на "Жесток Истанбул" (Zalim Istanbul) в понеделник, "Да не разберат децата" (Cocuklar Duymasin) в четвъртък, "Опасни улици" (Arka Sokaklar) в петък и "Близнаците Мемо и Джан" (Ikizler Memo-Can) в събота.

Освен "Богат и беден" (Zengin ve Yoksul) в неделя, по ATV продължават излъчванията на "Без бандити светът е невъзможен" (Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz) във вторник, "Разказвай, Черно море" (Sen Anlat Karadeniz) в сряда, "Имало едно време в Чукурова" (Bir Zamanlar Cukurova) и "Вятърничав" (Hercai) в петък.

Това беше всичко от нас за тази седмица! Припомнете си предишните броеве от "Турция представя..." в архива на рубриките ни от тук

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.