"Дъщерите на Гюнеш" (Gunesin Kizlari) и "Любовта не разбира от думи" (Ask Laftan Anlamaz) - от април по Диема Фемили

През месец април Диема Фемили ще изненада феновете на турските сериали и по-конкретно - тези на младата актриса Ханде Ерчел, с две нови заглавия! Драмата "Дъщерите на Гюнеш" (Gunesin Kizlari) и романтичната комедия "Любовта не разбира от думи" (Ask Laftan Anlamaz), оглавявани именно от красавицата, позната до момента у нас с ролята си в "Черната перла" (Siyah Inci), ще се завъртят в два от слотовете, запазени за най-хитовите нови турски сериали в ефира на семейния канал от портфолиото на Nova Broadcasting Group. Кога - научавате в следващите редове!

Първа премиерата на 13 април (събота) ще направи един от най-гледаните летни сериали в Турция през 2016 г. "Любовта не разбира от думи" (Ask Laftan Anlamaz). Романтичната комедия, в която Ханде Ерчел си партнира с Бурак Дениз, известен в България от "Кварталът на богатите" (Medcezir), ще се излъчва всеки съботен и неделен следобед в слота между 17.00 и 19.00 часа, показвайки по два 45-минутни епизода дневно. От 16.00 часа ще продължи излъчването на теленовелата "Доня Сандовал". "Любовта не разбира от думи" се състои от 31 оригинални двучасови серии, като в южната ни съседка се излъчва от юни 2016-а до февруари 2017-а година в ефира на ShowTV. 

На 22 април (понеделник) пък започва драмата "Дъщерите на Гюнеш" (Gunesin Kizlari). Награденото с отличието за най-добър сериал за 2015 г. на най-престижните телевизионни награди в Турция "Златна пеперуда" (Altin Kelebek) заглавие ще се ротира всяка делнична вечер между 22.30 и 23.30 часа, замествайки приключващата на 19 април (петък) драма "Г-жа Фазилет и нейните дъщери" (Fazilet Hanim ve Kizlari). "Дъщерите на Гюнеш", освен от Ханде Ерчел, е оглавяван и от Еврим Солмаз, Емре Кънай, Толга Саръташ, Бурджу Йозберг и Берк Атан. Излъчва се в Турция в периода от юни 2015-а до март 2016-а година. Състои се от 39 оригинални епизода от по над два часа. 

1 коментар:

Анонимен каза...

НЯМАМ СПОМЕН БУРАК ДЕНИЗ ДА Е ИГРАЛ В ПРИЛИВ, НО ЩОМ СТЕ КАЗАЛИ.......А ЗА НАШАТА ИСТОРИЯ ИМАМ СПОМЕН

Предоставено от Blogger.