"Турските актьори 24/7" (213): от 25 до 31 март 2019 г.

Здравейте, приятели! Неделя е, 31 март, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 25 до 31 март 2019 г., научавате сега от новото издание №213 от "Турските актьори 24/7"! 

1) Започнаха снимките на най-новия турски сериал на Netflix! Новата оригинална продукция "Атие" (Atiye), главната роля в която ще изпълни световноизвестната актриса от "Забраненият плод", "Пепел от рози", "Отмъщението" и "Великолепният век: Кьосем" Берен Саат, ще върви под второ заглавие "Подаръкът" (The Gift) в интернационалната си версия. Заедно с началото на снимките, станаха известни имената на още двама изключително популярни актьори, присъединили се към актьорския състав. Това са младите надежди на турското кино Метин Акдюлгер от "Кварталът на богатите" и "Великолепният век: Кьосем" и Мелиса Шенолсун от "Любов под наем". Освен с Берен, в "Подаръкът" те ще си партнират още с Мехмет Гюнсюр, който, както информирахме наскоро, ще изиграе главната мъжка роля.

2) Поредни трансфери в екипа на най-гледания летен сериал за 2018 г. "Ранобудна птица" (Erkenci Kus)! След като през изминалите две седмици стана известно, че романтичната комедия на StarTV ще продължи да се излъчва без прекъсване и през предстоящия междинен летен телевизионен сезон в Турция, както и че сценаристката, писала историята му досега - Аслъ Зенгин, напуска сериала, през последните дни в медийното пространство усилено се заговори за предстоящата раздяла на един от актьорите, изпълняващи ключова роля в заглавието - Али Яаджъ. Според последните слухове изпълняващият ролята на Осман се готви да напусне екипа на хита, оглавяван от Демет Йоздемир и Джан Яман, в скоро време. Междувременно също така стана ясно, че на овакантеното от досегашната сценаристка място от 39 епизод нататък застава Айше Кутлу и екипът ѝ, които написаха първите 17 епизода на "Ранобудна птица". 

3) На 26 март рождения си ден отпразнува една от най-известните турски актриси Нургюл Йешилчай! Любимката на милиони зрители по света, позната от сериалите "Вярна на себе си", "Ангелският остров", "Любов и наказание", "Имението с лозите", "Твоят мой живот" и "Великолепният век: Кьосем", бе изненадана от екипа на драмата, в която се снима в момента - "Гюлпери" (Gulperi), с малко и скромно тържество и торта по случай навършването ѝ на 42 години. Да пожелаем на Нургюл още дълги години професионални успехи и много здраве!

4) Заедно с началото на снимките на новия оригинален турски сериал на Netflix "Подаръкът" (The Gift) стана ясна и датата на премиерата на втория сезон на първия такъв - "Пазителя" (The Protector). Фантастичната драма, оглавявана от Чаатай Улусой, Хазар Ергючлю и Айча Айшин Туран, се завръща с нови десет епизода след малко по-малко от месец - на 26 април. Във втория сезон на "Muhafiz" ще видим и нови попълнения в актьорския състав, сред които, както вече отдавна информирахме - Бурчин Терзиоулу и Енгин Йозтюрк. Пазено в тайна до обявяването на началото му се оказа и специалното участие на младата актриса Мирай Данер от "Кварталът на богатите" и "Ти си моята родина", която също ще видим в продължението на интернет-сериала. Вижте трейлъра към втория сезон на "Пазителя" от тук

5) Любим актьор от "Любов на инат" (Inadina Ask) се завръща на екран! Танер Румели, когото у нас познаваме още от ролите му в хитовете "Времето лети" и "Сега и завинаги", се присъедини към актьорския състав на новия летен сериал на KanalD "Лошо момиче" (Kotu Kiz). Екранният Топрак от романтичната комедия "Любов на инат" ще си партнира с младата актриса Бурджу Йозберг, която ще изпълни главната женска роля, влизайки в образа на неин по-голям брат. Напомняме, че освен Бурджу, в "Лошо момиче" завръщането си ще направи добилия широка популярност след участието си в "Г-жа Фазилет и нейните дъщери" актьор Чаалар Ертуурул.

6) Медийното пространство в южната ни съседка бе шокирано от поредната раздяла на светска двойка! Хазал Субашъ и Еркан Мерич, които отскоро гледаме у нас в епизодите на новата драма "Назови ме по име" (Adini Sen Koy) по Диема Фемили, сложиха край на продължилата си повече от две години връзка. Двамата млади любимци на зрителите се запознаха и влюбиха именно на снимачната площадка на сериала със свое участие, като новината за раздялата им обяви Еркан Мерич с пост в профила си в социалната мрежа, отправен към Хазал и гласящ следното: "Обичах... обича... Заедно изживяхме всички възможни форми на любов. Заедно се смяхме, плакахме, борихме се, споделихме хиляди моменти. Споделихме живота. На раздяла ти пожелавам с цялото си сърце да сбъднеш всичките си мечти! Нека късметът, щастието и успехът винаги те съпътстват. Поверявам те на теб. Грижи се добре за себе си! Нека пътят ти бъде изпълнен със светлина и щастие". 

7) Актьор от "Брак с чужденец" (Yabanci Damat) се завръща на екран! Йозгюр Чевик подписа договор за участие в новия сериал на ATV и Koliba Film "Скъпият ми дом" (Canevim), който най-вероятно ще бъде част от лятната програма на канала тази година. Русокосият актьор, който през последните четири години работи заедно с продуцентска компания NTC Film в успешния ѝ хит "Оскърбени цветя" (Kirgin Cicekler) и в провалилата се криминална драма "Разбита душа" (Can Kiriklari), прекрати отношенията си с досегашните си работодатели, също като Биран Дамла Йълмаз, която ще изпълни главната женска роля в "Скъпият ми дом". Главната мъжка роля в новия сериал ще бъде поверена на Арас Айдън, както вече информирахме.

8) Известно е къде и кога ще се омъжи Дениз Байсал! Изключително популярната актриса, която в момента гледаме у нас в кулминационните епизоди на драмата "Г-жа Фазилет и нейните дъщери", наскоро бе забелязана заедно с годеника си Баръш Юртчу в истанбулския квартал Нишанташъ. На въпросите, отправени от журналистите към двойката, кога и къде ще се проведе сватбата им, Дениз отговори: "Започнахме с приготовленията. Всичко върви по план. Живот и здраве, ще се оженим през септември в Чешме". Напомняме, че в момента Байсал се снима с главна роля в третия сезон на военната драма "Обещание" (Soz), а бъдещият ѝ съпруг продължава да се изявява като солист в група Kolpa. 

9) Пореден скандал около личността на Еркан Петеккая! Наскоро медиите в южната ни съседка гръмнаха с новината, че непосредствено след крайното си изказване, в което настоява за забрана продажбата на алкохол и цигари в Турция, известният с дългогодишната си борба с алкохолизма актьор е бил свален от полет за курорта Даламан именно заради непристойното си поведение, демонстрирал под влияние на приетия по-рано алкохол. Поведението на актьора от "Любов назаем", "Памуковата принцеса", "Времето лети", "Дила" и "Твоят мой живот" бе заснето от пътници във въпросния самолет, които разпространиха скандалните видео-клипове в интернет-пространството. Малко след медийното разгласяване на случая Петеккая, снимал се за последно в провала "Налягане" (Vurgun), излезе с изявление и защита в свой адрес, че причина за крайното му и неприемливо поведение в самолета е станала жена, до която е трябвало да седне и която е упражнила сексуален тормоз спрямо него, опипвайки крака му. Вижте скандалните кадри от тук

10) Ще се съберат ли отново Бурчин Терзиоулу и Илкер Калели? Една от най-харесваните светски двойки в Турция за последните години, която сложи край на връзката си преди пет месеца, даде сигнал за сдобряване. Въпреки раздялата си, двамата продължиха да следват един друг профилите си в социалните мрежи, като именно в тях феновете им бяха обнадеждени, че любимците им ще се съберат отново. Преди няколко дни Бурчин Терзиоулу хареса нова снимка на Илкер в профила му, което даде повод на медиите в южната ни съседка да спрегнат слуха за тяхното сдобряване. Според близки до бившата двойка в последно време Калели правел всичко възможно отново да завоюва сърцето на Терзиоулу, което спечели за първи път преди четири години на снимачната площадка на хита "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel). Дали двамата отново ще се съберат, само времето ще покаже.

11) Какво се случва с Фулия Зенгинер? Младата 29-годишна актриса, чиято звезда изгря в два от най-гледаните и успешни семейни сериали за изминалото десетилетие в Турция - "Семеен сарай" (Iki Aile) и "Малки жени" (Kucuk Kadinlar), от известно време живее в Холандия, където се премести заедно със своя годеник Кунтай Тарък Еврен. Фулия, снимала се за последно в провалилата се драма от пролетта на 2017-а година "Кой те взе от мен?" (Seni Kimler Aldi), наскоро получи предложение за брак от своя приятел, което прие. За момента двамата са повече от щастливи от живота си в Холандия, като споделиха своя обща снимка в профилите си в социалните мрежи, която озаглавиха просто и ясно - "Любов".

12) Още неродено, детето на Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен вече си има профил в Instagram! Първородният син на една от най-известните светски двойки в южната ни съседка предстои да се появи на бял свят съвсем скоро, но още преди този момент да настъпи, родителите му се погрижиха отрочето им да притежава акаунт в социалната мрежа на свое име. Все още нероденият Каран Йозчивит само за няколко дни събра над 100 000 последователи, въпреки че профилът му е напълно празен. Мнозина счетоха тази стъпка на родителите му за крайно безсмислена и ненужна. 

13) Сезги Сена Акай даде на съд бившите си работодатели! Популярната млада актриса, която у нас доскоро гледахме в сериала "Горчива любов" (Aci Ask), наскоро заведе иск срещу продуцентска компания Birsel Turizm Filmcilik Reklamcılık за неизплатен хонорар за участието ѝ в провалилата се драма "Плач" (Hickirik). Сумата, която фирмата дължи на носителката на титлата "Най-добър модел в света" за 2012 г., възлиза на стойност близо 20 000 турски лири. Напомняме, че въпросният сериал се излъчи в началото на миналата 2018 г. в делничната програма на KanalD, като заради неуспеха си бе свален от ефир. Именно Сезги Сена обаче изпълни главната женска роля в него, но ето, че трудът ѝ е останал невъзнаграден...

Резултат с изображение за ahmet mumtaz taylan roportaj
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник,  1 април, ще бъде финализиран брой №253 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 2-ри, започва новият №254, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В сряда, 3 април, очаквайте специална коментарна статия. В четвъртък, 4 април, предстои интервю с четвъртия отпаднал участник в "Любима турска звезда 2019" - актьора Ахмет Мюмтаз Тайлян, познат у нас от "Вярна на себе си", "Любов назаем" и "Градско момиче". В петък, 5 април, продължава новата ни рубрика "Турските сериали по света", в чийто пети брой ще се спрем на успеха им в Афганистан. В събота, 6 април, идва ред на "Любопитно", като в петото за сезона издание ще разберете кои са най-кратките турски сериали. И в неделя, 7 април, идва ред на брой №214 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.