"Турските актьори 24/7" (208): от 18 до 24 февруари 2019 г.

февруари 24, 2019
Здравейте, приятели! Неделя е, 24 февруари, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 18 до 24 февруари 2019 г., научавате сега от новото издание №208 от "Турските актьори 24/7"!

1) Роди ли Алмеда Абази? През изминалите дни интернет-пространството обиколи снимка, на която съпругата на известния турски актьор Толгахан Сайъшман държи в обятията си новороденото си дете. Феновете на светската двойка бяха силно развълнувани от изтеклия фотос, за който малко по-късно стана ясно, че не е истински, а е умел монтаж. Фотошопът, показващ актьора от "Сезони на любовта", "Сега и завинаги" и "Черната перла", съпругата му и новороденото им бебе, трябва признаем, е повече от успешен и сполучлив, в което можете да се убедите сами. Алмеда е в напреднала бременност и действително се очаква да роди всеки момент.

2) Ново попълнение в актьорския състав на "Пропаст"! Към екипа на хитовата криминална драма, излъчваща повече от успешно втория си сезон всяка понеделник вечер по ShowTV, се присъедини младата актриса Харе Сюрел. Самобитната красавица, позната в България с ролята си в "Кварталът на богатите" (Medcezir) и добила още по-голяма слава след участията си в "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel) и "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin), влиза в коренно различен от досегашните си образ. 

3) Двама изключително популярни актьори се присъединяват към екипа на "Двор" (Avlu)! Актрисата-ветеран Айтен Унджуоулу, позната у нас с ролите си в хитовете "Готова на всичко" и "Мечтатели", и младият Усхан Чакър, когото в България сме гледали в "С Русия в сърцето" и "Великолепният век: Кьосем", стават част от актьорския състав на успешния психо-трилър на StarTV в средата на втория му сезон. 72-годишната ветеранка ще изпълни ролята на сляпа затворничка, а красавецът, снимал се за последно в "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler) - на харизматичен полицейски комисар. "Двор" продължава излъчването си всяка четвъртък вечер с голям успех, като отсега е ясно, че ще бъде подновен с трети сезон на есен. 

4) Още две актриси стават част от актьорския състав на новия сериал "Богат и беден" (Zengin ve Yoksul). Към Дамла Джолбай от "Черни пари и любов" (Kara Para Ask) и "Отвътре" (Icerde), Гюлджан Арслан от "Момичето, което обичах" и "Великолепният век: Кьосем" и Осман Сонант от "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler), се присъединяват не по-малко популярните Елиф Доан, станала разпознаваема за широката аудитория от "Пропаст" (Cukur) и снимала се за последно в провалилата се лятна романтична комедия от 2018 г. "Дай Боже всекиму" (Darisi Basimiza), и Еврим Солмаз, която у нас преди години гледахме в "Другите отчаяни съпруги". Освен присъединяването на двете актриси към каста на проекта, стана ясно, че той ще се излъчва по StarTV. По-наблюдателните зрители вероятно са разпознали Елиф Доан от рекламата на шоколадовия десерт "Albeni" с нейно участие, въртяла се в България.

5) Йозге Гюрел става дъщеря на Сумру Явруджук! Изключително популярната млада актриса, позната в България с ролите си в "Сезонът на черешите" и "Горчиво и сладко", в момента води преговори с продуцентска компания HannFilm за участие в новия ѝ игрален филм с работно заглавие "Майка ми" (Annem). Ако Йозге, снимала се допреди няколко седмици в провалилата се и приключила полицейска сага "Великолепният тандем" (Muhtesem Ikili), приеме отправеното ѝ предложение, ще я видим на голям екран като екранна дъщеря на актрисата-ветеран Сумру Явруджук, позната у нас от "Пепел от рози" и "Стая 309".

6) Известен е първият османски султан, когото ще гледаме не на малък екран, а в интернет! Младият актьор Джем Ийт Юзюмоулу ще пресъздаде главната роля в новия исторически сериал "Възхода на Османската империя" (Ottoman Rising), който ще се излъчи на най-голямата световна интернет-платформа Netflix. Така младият талант, чиято звезда изгря преди две години в младежката драма "Име-легенда" (Adi Efsane), ще си партнира с най-известната турска актриса Туба Бююкюстюн, също договорила се за участие в мащабния шест-сериен проект. Любопитно е, че преди да се споразумеят с Джем Ийт, ролята му е била предложена на доста по-популярните Екин Коч, Кубилай Ака и Боран Кузум, с които обаче не са се договорили.

7) Серен Шириндже изненадващо се завръща на екран! Големият талант, чиято звезда изгря преди три години в една от най-успешните турски романтични комедии "Състояние на връзката: сложно" (Iliski Durumu Karisik), се присъедини към актьорския състав на новия сериал на FOX "Една семейна история" (Bir Aile Hikayesi). Важно е да уточним, че става въпрос за така очаквания и няколкократно отлаган римейк на американската семейна драма "Това сме ние" (This Is Us), който също няколко пъти смени заглавието си - първоначалните му бяха "Като живота" (Hayat Gibi) и "Семейство" (Aile). Напомняме, че главните роли в "Една семейна история" са поверени на Сонгюл Йоден, Джелил Налчакан, Биркан Сокуллу, Олгун Токер и Елиф Афаджан. За присъединяването на Серен Шириндже към актьорския състав на обещаващото заглавие стана ясно от втория му трейлър, излъчен преди няколко дни. Напомняме, че за последно Серен се снима в провалилия се "Какво ли не прави влюбеният?" (Seven Ne Yapmaz) от есента на 2017-а година. 

8) Синем Йозтюрк очаква близнаци! Изключително популярната актриса, позната у нас с емблематичната си роля на коварната Ясемин от романтичната комедия "Любов под наем" (Kiralik Ask), наскоро организира парти по повод предстоящото раждане на първородните си деца. На мероприятието, организирано от бременната Синем, присъстваха няколко от най-близките ѝ приятелки, сред които Хазал Кая от "Забраненият плод" и "Огледален свят" и съпругата на Мурат Йълдъръм - Имане Елбани. Ясен е и полът на близнаците на Синем и съпруга ѝ Мустафа Услу - те ще са момчета. Да пожелаем на Йозтюрк леко раждане!

9) Приключилата преди два месеца модерна драма "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler) на StarTV определено бе сред най-новаторските и провокативни нови заглавия за последната година, налагайки нови стандарти и жанрови рамки във филмовата индустрия в южната ни съседка. Вдъхновена от високия интерес, с който бе следен подобен тип проект, новопрохождащата на турския пазар продуцентска компания Felix Medya подготвя нов сериал, чиято история ще се върти около красиви жени с на пръв поглед идеални животи. Драмата "Високи токчета" (Yuksek Topuklar) ще представи живота на известни манекенки, като наскоро стана ясно, че главните роли в нея са били предложени на известната актриса и певица Дефне Самйели, взела специално участие във втория сезон на "Истанбулска невеста" (Istanbullu Gelin), и дъщеря ѝ Дерен Талу. Ако Самйели приема отправеното предложение, тя ще вдъхне живот на собственичка на модна агенция. 

10) И докато някои от най-гледаните сериали в южната ни съседка се готвят още отсега не за втори, а за трети сезони - "Пропаст" (Cukur), "Забранената ябълка" (Yasak Elma) и "Двор" (Avlu), то други ветерани отсега се подготвят за финала си в края на телевизионния сезон. Един от най-успешните сериали за последните две години "Истанбулска невеста" (Istanbullu Gelin) ще излъчи големия си финал след три месеца - на 31 май (петък). Решението драмата-феномен да бъде финализирана на 87 епизод бе взето преди няколко дни от продуцентската ѝ компания O3 Medya. Всъщност още от самото му начало бе известно, че третият сезон на "Истанбулска невеста" ще бъде последен, като първоначалната информация бе, че ще продължи до началото на 2019-а година. Заради огромния успех, който продължава да бележи сред интелигенцията всяка петъчна вечер, от която е най-гледана, драмата с Аслъ Енвер и Йозджан Дениз ще излъчи пълен трети сезон и ще приключи заедно с телевизионния сезон. 

11) Ще коства ли делото, водещо се срещу Дениз Чакър, живота на новия ѝ сериал "Налягане" (Vurgun)? Преди няколко дни съдебният процес срещу световноизвестната актриса бе подновен след изтичането на видео-записа, на който ясно се вижда и чува неуважителното ѝ отношение към група момичета, носещи хиджаби, в интернет-пространството. Според вътрешна информация телевизия FOX не останала никак доволна от скандала, в който е замесена Чакър, и обмисля свалянето от екран на новия сериал с нейно участие "Налягане", излъчващ се от три седмици всяка сряда вечер с не особено голям успех. Следете ни за повече информация!

12) Селин Шекерджи сменя дома си всяка година. Наскоро младата актриса, която до онзи ден гледахме у нас всяка делнична вечер в приключилата по БТВ драма "Горчива любов" (Aci Ask), бе забелязана от репортери в търговски център Akmerkez в Истанбул. Красавицата, снимала се за последно в хита "Дъщеря ми" (Kizim) с Берен Гьокйълдъз и Буура Гюлсой, сподели пред пресрещналите я журналисти, че се мести в нов дом, тъй като не може да се задържи дълго в един и същ. Посещението си на магазин за домакински електроуреди Селин обвърза именно с преместването си. Шекерджи също така отрече изтеклата информация, че се е разделила с половинката си и актьор от "Великолепният век: Кьосем" и "Жена" (Kadin) Джанер Джиндорук, обяснявайки изтриването на всичките им общи снимки от профилите им в социалната мрежа Instagram с коментарите, които се пишели по техен адрес под тях. Шекерджи увери, че отношенията ѝ с Джиндорук са отлични. 

13) Съществува къща на ужасите за турските сериали! Реставрирано имение, намиращо се в истанбулския квартал Бейкоз, носи лош късмет на всеки сериал, снимащи се в него. Първата жертва на прокобата, тегнеща над импозантната вила, бе криминалната драма "Тайни" (Kayip) от 2013 г., която заради ниските си рейтинги продължи едва 18 епизода, след което бе свалена от екран. Три години по-късно, през есента на 2016-а, в същото имение се настани екипът на "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel). С началото на третия му сезон историята в хита започна да се развива именно в на пръв поглед уютната вила, а дали случайно или не, именно по това време паднаха и рейтингите му, довели до неговия край на все пак труднодостижимата в днешно време 82-ра серия. Последната жертва на къщата на ужасите бе драмата "Хълмът на соколите" (Sahin Tepesi), излъчила едва шест епизода през есента на 2018 г. и приключила без време. Следващият продуцент, който се осмели да снима сериал в нея, трябва да е голям смелчага...

Резултат с изображение за selin sekerci
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 25 февруари, ще бъде финализиран брой №248 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник - 26-ти, започва новият №249, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В сряда, 27 февруари, идва ред на интервю с актрисата от "Горчива любов" (Aci Ask) Селин Шекерджи. В четвъртък, 28 февруари, ще отпразнуваме осмия си рожден ден и по този повод ще разкрием новата ни пролетна програма. И в неделя, 3 март, ще бъде публикувано издание №209 от "Турските актьори 24/7"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.