"Турските актьори 24/7" (206): от 4 до 10 февруари 2019 г.

февруари 10, 2019
Здравейте, приятели! Неделя е, 10 февруари, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 4 до 10 февруари 2019 г., научавате сега от новото издание №206 от "Турските актьори 24/7"!

1) Хазал Кая се омъжи! В сряда, на 6 февруари, се състоя сватбената церемония, на която една от най-известните турски актриси, позната в България с ролите си в "Забраненият плод", "Огледален свят" и "Изкушение", се врече във вечна вярност на своя дългогодишен приятел и известен режисьор Али Атай. На звездната сватба присъстваха десетки известни имена от турския шоу-бизнес, сред които най-близките колеги и приятели на Хазал от филмовия бранш, с които е работила през годините и с които работи и досега - Къванч Татлъту, Зеррин Текиндор, Нур Феттахоулу, Сонгюл Йоден, Бурак Дениз и други. Напомняме, че в момента Кая оглавява хитовата семейна трагикомедия "Нашата история" (Bizim Hikaye), чийто втори сезон продължава с голям успех всяка четвъртък вечер по FOX. Да пожелаем дълго семейно щастие на двойката Хазал и Али!

2) Фахрие Евджен бе приета по спешност в болница! Красавицата, позната у нас с изявите си в сериалите "Листопад", "Чучулигата" и "С Русия в сърцето", наскоро бе настанена в частно болнично заведение в Истанбул. Причината - заразяването ѝ с тежкия грип, разпространяващ се в турския мегаполис. Милионите фенове на актрисата, омъжена за не по-малко популярния Бурак Йозчивит от "Малки тайни", "Великолепният век", "Чучулигата" и "Черна любов", изразиха пожеланията си за оздравяването ѝ в профила ѝ в социалната мрежа Instagram. Мнозина се уплашиха не толкова за състоянието на Евджен, колкото за това на бебето в утробата ѝ. Към този момент това и на двамата е стабилно.

3) На малкия екран или на дигитална платформа ще се завърне Кенан Имирзалъоулу с новия си сериал? След изтеклата информация, че световноизвестният актьор е сключил договор с американския интернет-гигант Netflix за участие в нова негова турска оригинална продукция, отскоро в медийното пространство циркулира друга съвсем различна версия. Според нея продуцентската компания EsFilm, която в момента стои зад две от заглавията, излъчващи се в ефира на TRT1 - "Халка" (Halka) и "Абдюлхамид" (Payitaht Abdulhamid), е отправила предложение на Кенан за участие в нов проект, също подготвян за ротиране по националния канал в Турция. Все още няма яснота около решението на Имирзалъоулу. Следете ни за повече информация!

4) Известната актриса-ветеран Серпил Тамур привлича вниманието на огромна аудитория с играта си в хитовата историческа драма "Имало едно време в Чукурова" (Bir Zamanlar Cukurova). Наскоро 74-годишната актриса, която всъщност е родом от Родос, Гърция, сподели пред медиите, че за ролята си на Хемине в рейтинг-разбивача на ATV се е подготвяла, посещавайки няколко седмици подред старчески домове и е общувала с хора, страдащи от тежкото заболяване Алцхаймер, за да успее да се превъплъти възможно най-добре и органично в поверения ѝ образ. 

5) Любима актриса от "Огледален свят" се завръща на екран! 45-годишната Дениз Уур, която у нас познаваме още посредством ролите ѝ в други две хитови заглавия - "Дъждовно време" (Yagmur Zamani) и "Фалшива принцеса" (Sahte Prenses), наскоро подписа договор за участие в новия сериал, подготвян за излъчване от Avsar Film за KanalD - "Артвинец" (Artvinli). Както информирахме по-рано, в него ще видим още Фикрет Кушкан, Мине Тугай, Озан Долунай и Идрис Неби Ташкан. Последните изяви на Дениз на малък екран бяха в драмите "Оскърбени цветя" (Kirgin Cicekler) през 2017-а и "Човешка вина" (Insanlik Sucu) през 2018-а година.

6) Йозгюр Йозберг напуска екипа на хитовата романтична комедия "Ранобудна птица" (Erkenci Kus)! Известният актьор и брат на не по-малко популярната актриса Йозге Йозберг от "Пламъкът на сърцето", наскоро разтрогна договора си за участие в най-гледания летен сериал за 2018-а година и подписа нов - в новото дневно делнично заглавие, подготвяно за излъчване по KanalD с работно заглавие "Ранени птици" (Yarali Kuslar). По последна информация новият проект, който ще се върти през делничните следобеди, ще стартира през предстоящия месец март, като в него Йозгюр Йозберк ще изиграе главната мъжка роля.

7) Ново попълнение в актьорския състав на "Пропаст" (Cukur)! Известният актьор Тансу Бичер, когото доскоро зрителите в Турция гледаха като комисар Кемал в модерната история "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler), предстои да се включи в новите епизоди на криминалната драма, излъчваща успешно втория си сезон всяка понеделник вечер по ShowTV. Избирайки да продължи да работи съвместно с продуцентска компания Ay Yapim, Тансу предстои да вдъхне живот на новия персонаж в "Пропаст" Юджел. Бичер е познат в България с ролите си във "Великолепният век" и "Любов извън закона".

8) Тъжна вест в екипа на социалната драма "Жена" (Kadin)! Навръх рождения си ден младата актриса Серай Кая, изпълняваща главната отрицателна роля на Ширин в хита на FOX, загуби баща си! Възрастният Хасан Кая е издъхнал в следствие на прекарана сърдечна криза в нощта на 3-ти срещу 4-ти февруари, когато известната му дъщеря навърши 28 години. Серай, снимала се преди това в "Семейството на съпруга ми" (Kocamin Ailesi) и "Достатъчна е усмивка" (Gulumse Yeter), благодари на всички, изказали своите съболезнования към нея и семейството ѝ, в профила си в Instagram. Вероятно заради загубата на баща си Кая няма да се снима в следващите няколко дни.

9) Илкер Калели с първо изявление след раздялата си с Бурчин Терзиоулу и изтеклите слухове за връзка с актрисата Едже Диздар! Наскоро стана ясно, че известният актьор от "Тайни" и "Пойраз Карайел" ще вземе участие в новата театрална постановка "Пусни ме да вляза вътре" (Bırak İçeri Gireyim), режисирана от известния актьор Мурат Далтабан ("Пепел от рози"). По този повод Илкер даде кратко интервю пред южносъседска медия, в което коментира сътресенията в интимния си живот и слуховете, свързани с него, по следния начин: "Вече става срамота! Виждал съм Едже Диздар два пъти в живота си покрай общата ни работа в проекти. Разбира се, че между нас няма нищо подобно. Останалото смятам за прекалено лично. Затова нека си остане такова". А на въпроса иска ли да се събере отново с Бурчин Терзиоулу, Калели отговори с: "Хубава вечер!". 

10) Нова светска двойка на хоризонта! Младите актьори Биркан Сокуллу и Дилян Чичек Дениз от известно време изживяват любовен романс. Харизматичният любимец на зрителките от "Малки тайни", "С Русия в сърцето" и "Песента на живота" наскоро дори запозна красавицата от "Пропаст" със своя баща Махит Сокуллу. Запознанството си с бъдещия си свекър сподели самата Дилян в профила си в социалната мрежа Instagram посредством свое общо селфи с него. Напомняме, че преди да се родят отношенията помежду им, Биркан имаше връзка с Беррак Тюзюнаач, а Дилян - с Фуркан Андъч. 

11) Гюлджан Арслан избяга от хаоса на големия град и заживя насред гората! Младата актриса, позната в България с ролите си в "Момичето, което обичах" и "Великолепният век: Кьосем", наскоро сподели пред медии в южната ни съседка, че се е преместила да живее в покрайнините на мегаполиса Истанбул, далеч от мръсния въздух, големия трафик и шума. Арслан описа живота си сред природата като много спокоен и се чувства повече от щастлива, водейки природосъобразен начин на живот. С това нейно изявление вероятността да се завърне на екран, както се надяваха феновете ѝ, стана доста малка.

12) Гьокче Бахадър с първи видео-клип към музикалния албум, който издаде в края на миналата 2018-а година! Известната актриса от "Листопад", която за последно се снима в модерната история "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler), наскоро пусна клипа към своята адаптация на песента "Право към теб" (Sana Dogru), чийто оригинал принадлежи на турската прима Ажда Пеккан. Ориентиращата се все повече към музикалния бранш Гьокче, след като разви певческите си заложби, получи изключително позитивни коментари за добре свършената работа и дебюта си като професионална певица. Можете да чуете песента и да видите клипа към нея от тук

13) Известни са още седем от 18-те участници в шестия сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда" за 2019 г.! Четвъртият състезател в него е Бирдже Акалай от "Животът понякога е сладък" (Hayat Bazen Tatlidir) и "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Ask), петият е Биркан Сокуллу от "Малки тайни" (Kucuk Sirlar), "С Русия в сърцето" (Kurt Seyit ve Sura) и "Песента на живота" (Hayat Sarkisi), шестият е Боран Кузум от "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem) и "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin), седмият е Бюлент Инал от "Под липите" (Ihlamurlar Altinda), "Момичето, което обичах" (Bir Cocuk Sevdim) и "Семейни тайни" (Babam ve Ailesi), осмият е Гонджа Вуслатери от "Малки тайни" (Kucuk Sirlar) и "Майка" (Anne), деветият е Дениз Байсал от "Г-жа Фазилет и нейните дъщери" (Fazilet Hanim ve Kizlari) и десетият е Ипек Билгин от "Езел" (Ezel) и "Истанбулска невеста" (Istanbullu Gelin). Обявяването на състезателите в "Любима турска звезда 2019" продължава всеки ден във фейсбук-страницата ни! 

Свързано изображение
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 11 февруари, ще бъде финализиран брой №246 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник - 12-ти, започва новият №247, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В четвъртък, 14 февруари, идва ред на интервю с актрисата от "Горчива любов" (Aci Ask) Сезги Сена Акай. И в неделя, 17 февруари, ще бъде публикувано издание №207 от "Турските актьори 24/7".
Всеки ден във фейсбук-страницата ни продължава обявяването имената на 18-те участници в шестия сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда" за 2019 г.! 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.