"Турските актьори 24/7" (205): от 28 януари до 3 февруари 2019 г.

февруари 03, 2019
Здравейте, приятели! Неделя е, 3 февруари, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 28 януари до 3 февруари 2019 г., научавате сега от новото издание №205 от "Турските актьори 24/7"!

1) Туба Бююкюстюн ще зарадва многомилионните си фенове по цял свят с изява в... късометражен филм! При това режисиран не от кого да е, а от скандалния любим на най-известната турска актриса, която доскоро гледахме у нас в "Искрите на отмъщението" (Cesur ve Guzel) - Умут Евирген. Бизнесменът, прочул се покрай връзката си с Туба и с крайното си отношение към репортери, проявили интерес към личния им живот, е започнал работа по късометражната лента със заглавие "Добрата вечеря убива" (Iyi Yemek Oldurur). Редом до Бююкюстюн пред камера ще излязат още Бурак Ямантюрк, когото отскоро гледаме у нас в "Горчива любов" (Aci Ask), Седа Акман, която у нас сме гледали в "Да върнеш времето назад", "Малки тайни", "Опасна красота" и "Сърцето на града", и известният готвач Хазер Амани. 

2) Ще се увенчае ли с успех третият опит на Мине Тугай да се завърне на екран! Последните два проекта, в които известната актриса от "Времето лети", "Кварталът на богатите" и "Твоят мой живот" трябваше да участва с главни роли - летният "Босфорска рапсодия" (Bogazici Rapsodisi) и есенният "Верда" (Verda), бяха отменени още преди да бъдат заснети първите им епизоди. Така след два свалени от екран сериала още преди стартовете им, Мине прави трети опит, който, дай Боже, ще бъде успешен. Наскоро Тугай е подписала договор за участие в новото обещаващо заглавие на KanalD "Артвинец" (Artvinli), което ще бъда оглавено от Фикрет Кушкан, Озан Долунай и Идрис Неби Ташкан. 

3) Актриса с български корени се завръща на екран! Фериде Четин, която у нас познаваме с отрицателната ѝ роля в хитовата драма "Любов и наказание" (Ask ve Ceza), стана част от актьорския състав на новото заглавие, продуцирано от MiaYapim за ATV - "Виола" (Hercai). Фериде, чието семейство се преселва от България в Турция в края на 70-те години на миналия век, вече замина за Мардин, където в момента се снимат сцените от първия епизод на новия обещаващ сериал, в чиято главна роля ще видим младата Ебру Шахин от "Истанбулска невеста" (Istanbullu Gelin) и "Забранената ябълка" (Yasak Elma). 

4) Последни приготовления преди началото на турската адаптация на хитовия американски сериал "Това сме ние" (This Is Us)! След дълго отлагане и поредица от промени, вече е ясно кога започва новата семейна драма на FOX и окончателното заглавие, под което ще се върти в ефира. Проектът на Med Yapim сменя името си от "Като живота" (Hayat Gibi) на "Семейство" (Aile), като според последна информация ще се излъчва всяка петъчна вечер и ще направи премиерата си в последната седмица на месец февруари - тоест, на 22-ри (петък). Напомняме, че "Семейство" трябваше да започне още през октомври м. г., но по неясни причини бе отменен за тази пролет. Главните роли в семейната драма са поверени на Сонгюл Йоден, Джелил Налчакан, Биркан Сокуллу, Олгун Токер и Елиф Афаджан.

5) Ново попълнение в актьорския състав на "Не пускай ръката ми" (Elimi Birakma)! Съвсем наскоро към екипа на хитовата драма, започнала през лятото м. г. по TRT1 и продължила и през основния телевизионен сезон заради големия си успех, се присъедини младата актриса Чаала Демир, позната у нас с ролите си в хитовете "Кварталът на богатите", "Черна любов" и "Черната перла". Чаала, чиято героиня в "Не пускай ръката ми" ще влезе в любовен триъгълник с двамата главни - Азра (Алина Боз) и Дженк (Алп Навруз), за последно се снима в провалилата се семейна комедия от лятото на 2018-а "Голямото ми семейство" (Kocaman Ailem).

6) Джансу Дере и Кенан Имирзалъоулу отново заедно на снимачната площадка десет години по-късно? Отскоро в медийното пространство в южната ни съседка броди слухът, че предстои отново да гледаме екранната двойка от хитовата криминална драма "Езел" (Ezel) заедно, този път - в интернет. Неофициални източници разпространиха информацията, че Джансу е станала поредната турска актриса, сключила договор със световния интернет-гигант Netflix за участие в нейна бъдеща оригинална турска продукция. Както информирахме по-рано, също наскоро Кенан Имирзалъоулу си стисна ръцете с интернет-платформата. Уви за феновете на "Езел" и двойката Ейшан-Езел, слухът за участието на Джансу Дере в новия интернет-сериал на Кенан се оказа грешен и опроверган от самата нея преди няколко дни.

7) Екранните съпернички на Нургюл Йешилчай една по една се завръщат на екран след дълго отсъствие. След Фериде Четин, за чието присъединяване във "Виола" информирахме в новина №3, идва ред на Ханде Атаизи, която пък проявява огромно желание да се снима в "Забранената ябълка" (Yasak Elma). Актрисата, която българските зрители познават с отрицателната ѝ роля в драмата "Ангелският остров" (Melekler Adasi), е много вероятно скоро да подпише договор с продуцентите от Med Yapim за участие в хитовата драма на FOX, чийто втори сезон продължава да се върти с огромен успех всяка понеделник вечер. Напомняме, че още отсега е почти сигурно подновяването на заглавието с трети сезон на есен, в който също почти сигурно ще се присъедини друга популярна актриса - Несрин Джавадзаде от "Момичето с червения шал", снимала се за последно в "Нашата история" (Bizim Hikaye).

8) Бюшра Девели се раздели и със сравнително новата си половинка! Младата актриса от "Сладки малки лъжкини" (Tatli Kucuk Yalancilar), "Сладко отмъщение" (Tatli Intikam) и "Мехмед, завоевателя" (Mehmed Bir Cihan Fatihi), наскоро сложи край на отношенията си с колегата си-актьор Ийт Киразджъ, които започнаха едва преди месец. Напомняме, че по-рано миналата година Бюшра се раздели с дългогодишния си приятел и известен актьор Бурак Дениз от "Нашата история", но очевидно на актрисата не ѝ върви не само в личен, ами и в професионален план, тъй като всички бяхме свидетели на провала на последния сериал с нейно участие - "Мехмед, завоевателя". 

9) Две турски актриси, известни с поддържащите си роли в едни от най-успешните сериали в Турция за последните години, застават една до друга - този път в главните роли и на театралната сцена. Емел Чьолгечен, която феновете на турските сериали в интернет познават от образа ѝ на Сема във феномена "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel), и Пелин Йозтекин, накарала мнозина да я намразят заради отрицателната ѝ роля на Зейнеп в "Песента на живота" (Hayat Sarkisi), ще оглавят новата театрална постановка "Всъщност си свободен" (Aslinda Ozgursun). Емел, чиито последни участия в "Погълнати от бурята" (Kirlangic Firtinasi) и "Султанът на сърцето ми" (Kalbimin Sultani) се увенчаха с неуспех, и Пелин, която също се разписа с провал - "Огромни лъжи" (Koca Koca Yalanlar), ще се срещнат с феновете си на театралната сцена до броени дни, когато е премиерата на постановката им.

10) Ачеля Топалоулу се завръща на екран, но в ново амплоа! Кокетната актриса, позната в България с ролята си в хитовата романтична комедия "Любов на инат" (Inadina Ask), става част от актьорския състав в новия сезон на най-гледаното комедийно предаване в Турция "Смях, смях" (Guldur Guldur Show). Бъдещата участничка в новия шести сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда" за 2019 г., ще разсмива зрителите със скечове в новите епизоди на шоуто, стартиращи на 16 февруари (събота). Те ще се излъчват всяка съботна вечер след 20.00 часа по ShowTV. Напомняме, че последните участия на Ачеля бяха в драмата "Мерием" (Meryem) от лятото на 2017-а и в комедията "Дай Боже всекиму" (Darisi Basimiza) от лятото на 2018-а година.

11) Пелин Карахан зарадва феновете си с новината, че ѝ предстои нова роля на малкия екран. Изключително популярната актриса, която след раждането на сина си Али Демир се отдаде на продължително майчинство и сведе изявите си на телевизионния екран до водене на кулинарно предаване, наскоро бе срещната от журналисти в голям търговски център в Истанбул. На въпросите, отправени ѝ от пресрещналите я репортери, дали ще се снима в нов сериал, Карахан отговори с обнадеждаващите думи, че за момента няма нищо конкретно, но възнамерява възможно най-скоро да зарадва почитателите си с нова роля на малкия екран.

12) Онур Бююктопчу мечтае да стане баща! Известният актьор, придобил световна слава с един от най-колоритните образи в историяте на турските сериали - този на Корай в "Любов под наем" (Kiralik Ask), наскоро сподели в интервю пред южносъседска медия, че много иска да създаде семейство и че си е дал обещание да сбъдне тази своя мечта, докато навърши 40 години. Освен за намеренията си да стане баща, Онур сподели и за силната си връзка с майка си, между която и него по думите му има безкрайна любов и доверие. Бююктопчу се надява, че е достоен син за нея. В момента екранният Корай се изявява като водещ на едно от топ-предаванията в Турция "На вечеря сме" (Yemekteyiz) - турския вариант на нашето "Черешката на тортата".

13) Известни са първите трима участници в новия шести сезон на най-успешното онлайн-състезание на СЕРИАЛИ в България "Любима турска звезда" за 2019 г.! Това са Алп Навруз от "Г-жа Фазилет и нейните дъщери" (Fazilet Hanim ve Kizlari) и "Не пускай ръката ми" (Elimi Birakma), Ахмет Мюмтаз Тайлян от "Вярна на себе си" (Ezo Gelin), "Любов назаем" (Sonbahar), "Градско момиче" (Guzel Koylu) и "Песента на живота" (Hayat Sarkisi) и Ачеля Топалоулу от "Любов на инат" (Inadina Ask). Обявяването на състезателите в "Любима турска звезда 2019" продължава всеки ден във фейсбук-страницата ни! 

Резултат с изображение за seckin ozdemir aci ask
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 4 февруари, ще бъде финализиран брой №245 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник - 5-ти, започва новият №246, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В четвъртък, 7 февруари, идва ред на интервю с актьора от "Горчива любов" (Aci Ask) Сечкин Йоздемир. И в неделя, 10 февруари, ще бъде публикувано издание №206 от "Турските актьори 24/7".
Всеки ден във фейсбук-страницата ни продължава обявяването имената на 18-те участници в шестия сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда" за 2019 г.! 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.