ЕКСКЛУЗИВНО: "Птици без криле" (Kanatsiz Kuslar) - нов турски сериал, закупен в България

ЕКСКЛУЗИВНО! СЕРИАЛИ в България се сдоби с ексклузивната информация за закупуването на нов турски сериал в България. "Птици без криле" (Kanatsiz Kuslar) е заглавието, което предстои да се завърти съвсем скоро в ефира на Диема Фемили. Драмата, започнала излъчването си в Турция през лятото на 2017-а и продължила до пролетта на 2018-а година, върви в пакет с излъчващия се в момента всяка делнична вечер от 22.30 часа по семейния канал в портфолиото на Nova Broadcasting Group хит "Г-жа Фазилет и нейните дъщери" (Fazilet Hanim ve Kizlari). Много вероятно е именно "Птици без криле" да стартира на негово място съвсем скоро.

"Птици без криле" (Kanatsiz Kuslar) започва излъчването си в южната ни съседка на 15 юни 2017 г. Показва епизоди всяка четвъртък вечер в ефира на ATV с огромен успех. Неведнъж застава на първо място по гледаемост с доста високи рейтинги от 6-7%. През пролетта на 2018-а година обаче интересът към драмата, продуцирана от Koliba Film, бавно, но сигурно започва да пада и така през май е взето решението за нейното финализиране. Последният 46-ти епизод на "Птици без криле" е показан на 24 май 2018 г. Главните роли в драмата, разплакала милиони с трогателната си история, са поверени на все още непознати на българската аудитория актьори, сред които - Мелис Тюзюнгюч, Юмит Кантарджълар, Ахмет Варлъ, Дениз Болъшък, Фатих Ал, Седа Тюркмен ("Двете лица на Истанбул"), Сервет Пандур, Еврен Бингюл, Гизем Гюнеш, Емир Йозден, Елиз Неше Чаън, Синем Карел Гюртекин, Емре Мелемез, Юсуф Баймаз, Кахраман Сиври и други. Неин режисьор е Кемал Узун. 

"Птици без криле" проследява драматичната история на една майка, готова да се изправи срещу всичко и срещу всички в името на четирите си деца. Предложението за работа, което Нефисе (Дениз Болъшък) получава от Музаффер (Фатих Ал) променя нейния и живота на децата ѝ напълно - дали за добро или за лошо, предстои да разберем в епизодите на новата драма, закупена в България от Диема Фемили.

1 коментар:

Анонимен каза...

Здравейте а кога вече Диема Фемили ще спре Огледален свят
Благодаря ви

Предоставено от Blogger.