"Турските актьори 24/7" (204): от 21 до 27 януари 2019 г.

януари 27, 2019
Здравейте, приятели! Неделя е, 6 януари, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете и през новата 2019-а година в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през първата седмица от новата година - от 31 декември 2018-а до 6 януари 2019-а, научавате сега от новото издание №201 от "Турските актьори 24/7"!

1) Афра Сарачоулу и Мерт Язъджъоулу излизат един срещу друг на телевизионния ринг! Двамата млади влюбени, които изживяват своя любовен романс, предстои да влязат в надпревара от днес, 27 януари, тъй като започва новият сериал на актрисата от "Г-жа Фазилет и нейните дъщери" - "Братовчеди" (Kardes Cocuklari) по StarTV, и продължава този на актьора от "Черна роза" - "Литър сълзи" (Bir Litre Gozyasi) по KanalD. На подобна битка за рейтинг между светска двойка в южната ни съседка отскоро ставаме свидетели и във вторник, когато Йозге Гюрел с "Великолепният тандем" (Muhtesem Ikili) се изправя срещу половинката си Серкан Чайоулу с "Халка" (Halka). 

2) Актьорите от "Г-жа Фазилет и нейните дъщери" (Fazilet Hanim ve Kizlari) се завръщат един след друг на екран! Сякаш наговорили се, след Афра Сарачоулу, която както вече информирахме, ще изиграе една от главните роли в новата драма на StarTV "Братовчеди" (Kardes Cocuklari), на снимачната площадка отново застава нейният бивш колега Толга Гюлеч. Актьорът, когото по-рано гледахме във "Времето лети" (Oyle Bir Gecer Zaman Ki) и "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel), се присъедини към актьорския състав на новата драма на KanalD "Противопоставяне" (Yuzlesme), главните роли в която са поверени на Ханде Доандемир и Енгин Йозтюрк. 

3) Трета звезда от "Г-жа Фазилет и нейните дъщери" (Fazilet Hanim ve Kizlari) предстои да зарадва феновете си с нова роля! Младият актьор Идрис Неби Ташкан ще продължи да работи съвместно с продуцентска компания Avsar Film, като ще вземе участие в най-новия ѝ сериал със заглавие "Артвинец" (Artvinli). Както информирахме в предишното издание на "Турските актьори 24/7", в новата драма главните мъжки роли ще бъдат поверени на Озан Долунай и Фикрет Кушкан. Ето, че към тях се присъедини и младият Идрис Неби Ташкан, когото в момента гледаме всяка делнична вечер у нас по Диема Фемили.

4) Сравниха Мелике Ипек Ялова с Туба Бююкюстюн! Отскоро екзотичната актриса, позната в България с ролите си в историческите драми "Великолепният век" и "Справедливостта на Кара", се снима в новите епизоди на един от най-гледаните сериали в момента в южната ни съседка "Имало едно време в Чукурова" (Bir Zamanlar Cukurova). Превъплъщавайки се в образа на медицинската сестра Мюжган, Мелике поразително много прилича на своята световнопопулярна колежка Туба Бююкюстюн, която в момента гледаме у нас в кулминационните епизоди на "Искрите на отмъщението" по БТВ. А вие намирате ли прилика между двете красавици?

5) Любим актьор от "Забраненият плод" се завръща на екран! Баран Акбулут, който направи дебюта си на малкия екран преди почти десет години в един от най-гледаните сериали в историята на турската телевизия "Ask-i Memnu", подписа договор за участие с продуцентска компания Ay Yapim в новия ѝ проект "Гарван" (Kuzgun), оглавяван от Бурджу Бириджик и Баръш Ардуч. Баран, познат у нас и с ролята си в "Край или начало" (Son), за последно се снима в драмата "Любов и синьо" (Ask ve Mavi), приключила в края на 2018-а година. 

6) Ново попълнение в актьорския състав на "Ранобудна птица" (Erkenci Kus)! Младият актьор Утку Атеш, който направи дебюта си на малкия екран в сериалите "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel), "Тайните на живота" (Hayat Sirlari) и "Егейска хамсия" (Ege'nin Hamsisi), предстои да изиграе ключова роля в новите епизоди на хитовата романтична комедия на StarTV, оглавявана от Демет Йоздемир и Джан Яман. Дали персонажът на Утку ще бъде от добрите или лошите, предстои да разберем!

7) Ще вземе ли участие Синем Кобал в новия трети сезон на интернет-сериала "Пазителя" (Muhafiz)? Отскоро този въпрос броди с все по-голяма скорост в турското медийно пространство, като вече има повече официална яснота по него. Според сигурен източник Синем Кобал НЯМА да участва в новите епизоди на фантастичната драма с Чаатай Улусой, излъчваща се на световната интернет-платформа Netflix. Цялата информация около присъединяването на актрисата от "Малки тайни" в нея е била слух и не е съответствала на истината. Тази новина натъжи феновете на Синем, които за последно я гледаха на екран за доста кратко - в провалилите се драми "Майки и мащехи" (Analar ve Anneler) от 2015-а и "Лице в лице" (Yuz Yuze) от 2017-а година.

8) Нилай Дениз се завръща на екран! Младата актриса, която в момента гледаме у нас в епизодите на хитовата романтична комедия "Любов от втори опит" (Ask Yeniden) по БТВ, наскоро се присъедини към актьорския състав на едно от заглавията, ротиращи се в ефира на националната TRT1 - "Ставай да вървим" (Kalk Gidelim). В семейната комедия Нилай, която за последно участва в "Светулка" (Atesbocegi) от лятото на 2017-а година, ще вдъхне живот на героинята Нехир, която ще бъде въвлечена в нова любовна сюжетна линия. 

9) Част от екипа на сериала "Част от мен" (Kaderimin Yazildigi Gun) отново заедно на една снимачна площадка! Младият актьор Гюрбей Илери и по-възрастният му колега Хакан Меричлилер застават отново един до друг пред камерата, този път - взимайки участие в игрален филм. Снимките на кино-лентата със заглавие "Али" (Ali) вече започнаха, като в нея освен Гюрбей и Хакан, участие ще вземат още Семра Динчер от "Север-Юг" и "Истанбулска невеста", Карел Гюртекин, Кьоксал Енгюр, Баран Шюкрю Бабаджан, Толга Джанбейли, Ийт Алп Карадайъ, Сейхан Арман и Мурат Просчилер. 

10) Кенан Имирзалъоулу стана поредната звезда, насочила се към интернет-платформите! След Чаатай Улусой и Берен Саат, които тепърва предстои да гледаме на световния дигитален гигант Netflix, именно актьорът от "До последен дъх", "Езел", "Диво сърце" и "Справедливостта на Кара" сключи договор с него и с една от най-големите продуцентски компании в света. След неочаквания провал на последния сериал с участието на Кенан - "Мехмед, завоевателя" (Mehmed Bir Cihan Fatihi) от 2018-а година, любимецът на зрителките много внимателно подхожда към предложенията, които получава. В крайна сметка Имирзалъоулу е заложил да се снима в сериал на интернет-платформа, който не зависи от телевизионните рейтинги и така шансовете да се провали се свеждат до минимум.

11) Джансу Дере е асоциална! Това призна наскоро самата тя пред репортери, срещнали я в истанбулския квартал Арнавуткьой. Световноизвестната актриса, която предстои да гледаме у нас в национален ефир в драмата "Майка" (Anne), сподели, че след края на последния проект с нейно участие - интернет-сериала "Самоличност" (Sahsiyet), се е отдала на активна почивка. Освен това, друга новост около Джансу е, че се е преместила от досегашния си дом в квартал Бебек. Красавицата не издаде новия си адрес и сподели, че трудно би била открита, тъй като не излиза често навън и като цяло не е много социална личност. 

12) Амине Гюлше е в трескава подготовка по сватбата си! Изключително популярната актриса с швейцарски корени, придобила световна слава с участието си в драмата "Сега и завинаги" (Asla Vazgecmem), предстои да се венчае за известния футболист на Арсенал Месут Йозил това лято. Вече са ясни повече подробности около звездната сватба! Тя ще се състои в английската столица Лондон, като поканените на нея гости ще бъдат транспортирани от Турция до Великобритания посредством частен самолет, нает от младоженците специално за събитието. Символна за пищността на събитието ще бъде булчинската ѝ рокля или по-скоро рокли, тъй като по време на церемонията по венчавката и тържеството след нея Амине ще смени три такива. 

13) Почина едно от най-големите имена на турското кино! Актрисата Айшен Груда изгуби живота си по-рано тази седмица на 74-годишна възраст след дълга битка с тежкото заболяване рак на панкреаса. Емблематичната актриса-ветеран бе изпратена в последния си земен път вчера по време на погребението си в Зинджирликуйу, Истанбул. Айшен Груда ще остане запомнена като едно от лицата на направлението Йешилчам в турското кино. Любимката на няколко поколения се изявяваше както на екран, така и на театралната сцена до последно преди да издъхне. Последната ѝ изява бе в семейната трагикомедия "Нашата история" (Bizim Hikaye). Почивай в мир, Айшен! 

Свързано изображение
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 28 януари, ще бъде финализиран брой №244 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник - 29-ти, започва новият №245, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В четвъртък, 31 януари, идва ред на интервю с актрисата от "Любов от втори опит" (Ask Yeniden) Сема Кечик. И в неделя, 3 февруари, ще бъде публикувано издание №205 от "Турските актьори 24/7".
От 1 февруари (петък) във фейсбук-страницата ни започва обявяването имената на 18-те участници в шестия сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда" за 2019 г.! 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.