"Турските актьори 24/7" (203): от 14 до 20 януари 2019 г.

януари 20, 2019
Здравейте, приятели! Неделя е, 6 януари, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете и през новата 2019-а година в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през първата седмица от новата година - от 31 декември 2018-а до 6 януари 2019-а, научавате сега от новото издание №201 от "Турските актьори 24/7"!

1) Баръш Ардуч и Левент Юлген отново заедно на снимачната площадка! Секс-символът и актьорът-ветеран, които допреди две години се снимаха заедно в хитовата романтична комедия "Любов под наем" (Kiralik Ask), застават отново един до друг пред камерите, този път - в драмата "Гарван" (Kuzgun). В новото заглавие на StarTV и Ay Yapim, както вече информирахме, главната женска роля ще бъде поверена на Бурджу Бириджик. Освен Левент Юлген, наскоро към актьорския състав на проекта се присъединиха още няколко популярни имена - Хатидже Аслан ("Млечният път" и "Сезони на любовта"), Джанер Шахин ("Семейни тайни"), Ахсен Ероулу ("Майка"), Сеттар Танръйорен, Сезин Акбашоулларъ ("Памуковата принцеса" и "Искрите на отмъщението") и Дерия Бешерлер. Очаквайте пълното представяне на "Гарван" в новото издание на "Турция представя..." във вторник, 22 януари!

2) Бурак Тозкопаран с пробив в киното! Младият актьор, когото у нас познаваме с ролята му в хитовата драма "Твоят мой живот" (Paramparca), ще изиграе главната роля в новия игрален филм със заглавие "В гласа ти се долавя любов" (Sesinde Ask Var). Бурак, който за последно се снима в третия сезон на "Оскърбени цветя" (Kirgin Cicekler) допреди година, ще си партнира с младата звезда Хаял Кьошеоулу, която у нас познаваме от "Забраненият плод" (Ask-i Memnu). На режисьорския стол на "В гласа ти се долавя любов" ще седне известният с работата си по "Пойраз Карайел" Осман Ташчъ.

3) Също като "Литър сълзи" (Bir Litre Gozyasi), за чиято нова концепция информирахме в предишното издание на "Турските актьори 24/7", другият сериал на KanalD, представящ се колебливо откъм цифри - "Великолепният тандем" (Muhtesem Ikili), се завръща с нови епизоди в нов ден на излъчване и с нови попълнения в актьорския си състав. Полицейската драма, оглавявана от Ибрахим Челиккол, Керем Бюрсин, Йозге Гюрел и Йойкю Карайел, преминава от четвъртък във вторник - с цел повишаване на рейтингите ѝ. Заедно с това към екипа ѝ наскоро се присъедини изключително популярният актьор Махир Гюнширай, познат у нас от "Ифет" и "Г-жа Фазилет и нейните дъщери". Във "Великолепният тандем" Махир ще вдъхне живот на нов отрицателен герой - професор Юсуф Йълдъръм.

4) Озан Долунай се завръща на екран! Младият актьор, когото през 2018-а година гледахме у нас като Мерт в хитовата драма "Висше общество" (Yuksek Sosyete), ще изиграе главната мъжка роля в новия сериал, подготвян за излъчване от Avsar Film за KanalD - "Артвинец" (Artvinli). Младият Озан ще застане един до друг на една снимачна площадка заедно с един от големите ветерани на турското кино - Фикрет Кушкан, познат в България от "Златната клетка" и снимал се за последно в провалилия се "За дъщерите ми" (Kizlarim Icin). Напомняме, че последната изява на Долунай също не се увенча с успех и романтичната комедия с негово участие "Дай Боже всекиму" (Darisi Basimiza) от лятото на 2018 г. се провали. Режисьор на "Артвинец" ще бъде известният Джевдет Мерджан.

5) Екипът на "Истанбулска невеста" (Istanbullu Gelin) се завърна на работа... на върха на планината! В първия епизод от хитовата драма за новата 2019-а година, който ще се излъчи на 25 януари (петък), ще станем свидетели на медения месец на двама от главните герои в нея - Есма и Гарип, чиято втора пролет ще пукне в емблематичния за историята на StarTV и O3 Medya зимен курорт Улудаа. Именно в него започна любовния романс на протагонистите в "Истанбулска невеста" - Фарук и Сюррея, преди две години при началото на сериала. Въпреки минусовите температури, актьорите Ипек Билгин ("Езел") и Тамер Левент ("Искрите на отмъщението" и "Любов от втори опит") заедно с целия останал екип на драмата изглежда са се забавлявали повече от добре по време на снимките в Улудаа. 

6) Алп Навруз бе изненадан от екипа на сериала със свое участие "Не пускай ръката ми" (Elimi Birakma) по повод рождения си ден! Изключително популярният млад актьор, когото в момента гледаме у нас всяка делнична вечер от 22.30 часа в "Г-жа Фазилет и нейните дъщери" по Диема Фемили, навърши 29 години. По този повод колегите му, с които работи заедно по хита на TRT1, му организираха парти-изненада на снимачната площадка и го поздравиха за личния му празник. С пожелание за много бъдещи успехи, нека Алп бъде честит!

7) Първият учебен срок за учебната година 2018-2019 г. в Турция приключи. Най-известното дете-актьор в южната ни съседка за последните няколко години - Берен Гьокйълдъз, завърши обучението си с отличие и с грамота от училището си, въпреки натоварения си график по снимките на драмата "Дъщеря ми" (Kizim), в която се изявява от есента на 2018-а досега. Берен, която предстои да гледаме в национален ефир у нас след броени дни - от 30 януари в повторението на "Майка" (Anne) по БТВ, не пропусна да се похвали с отличния си успех и с получената грамота в профилите си в социалните мрежи. Интересни видеа от ежедневието на малката голяма звезда можете да гледате в личния ѝ YouTube-канал от тук

8) Излезе афишът към мюзикъла "Алиса в страната на чудесата" (Alice Harikalar Diyarinda)! Както информирахме по-рано, главната роля в него - на Алиса, ще изиграе световноизвестната актриса Серенай Саръкая ("Сезони на любовта" и "Кварталът на богатите"). Освен нея на театралната сцена в търговския комплекс Zorlu Center на 7 февруари, когато ще се състои премиерата на постановката, ще излязат още не по-малко популярните Шюкрю Йозйълдъз от "Надежда за обич" в ролята на Лудия шапкар, Езги Мола като Злата кралица, Енис Аръкан, Мерве Диздар и Ибрахим Селим. Мюзикълът бива поставен от една от най-големите продуцентски компании в Турция BKM (Besiktas Kultur Merkezi). 

9) Алмила Ада с пробив на голям екран! Младата турска актриса, която направи дебюта си в младежкия сериал "Име-легенда" (Adi Efsane) през пролетта на 2017 г. и която за последно оглави приключилата преди половин година драма "Сълзите на Дженнет" (Cennet'in Gozyaslari), която е закупена у нас от БТВ, ще видим на голям екран в кино-заглавието "Рак" (Yengec). Продуциран от Сади Джанполат и по сценарий на Енес Атеш, в актьорския състав на новия игрален филм се присъединиха още Фърат Алтунмеше, Нил Кесер, Ердинч Гюленер, Джем Зейнел Кълъч, Йомер Фарук Чавуш, Уур Курул и Сезер Аръчай.

10) Туба Бююкюстюн за пореден път показа колко голямо сърце има! Въпреки славата ѝ от световна величина, актрисата от "Гордата Аси", "Под липите", "Огнено сърце" и "Искрите на отмъщението" не страда от звездомания и винаги е демонстрирала земно отношение. Една от последните прояви на доброта на Туба бе телефонно обаждане до далечно Перу. За да сбъдне мечтата на неин тамошен фен, страдащ от левкемия, - да се запознае с нея, Бююкюстюн се свърза с малкия Хуаньо Хосе Деза посредством видео-разговор по телефона. Оказвайки му морална подкрепа и окуражавайки го засега само през екрана, Туба обеща на Хуаньо много скоро да го посети лично на живо. Славата ѝ в далечно Перу, Южна Америка се дължи на излъчването на хитовото заглавие с нейно участие "Черни пари и любов" (Kara Para Ask) там. 

11) Гизем Караджа отваря ресторант! Актрисата, която у нас познаваме с ролите ѝ в хитовете "Опасна красота", "Надежда за обич", "Пътят на Емир" и "Градско момиче", се премести да живее в Измир след сватбата си с бизнесмена Кемал Екмекчи. Това обаче съвсем не е единствената промяна в живота на Гизем, тъй като съвсем скоро врати отваря нейният собствен ресторант - "Casa de Costa", който ще се намира на крайбрежната в Измир. Освен с ресторантьорство, Караджа обмисля да се занимава и със земеделие. Красавицата отскоро отглежда плодове и зеленчуци в малката си градинка, но е с амбиции да направи и това свое хоби професия, тъй като е започнала да търси парцели за обработваеми земи, на които да отглежда органичен зарзават. Наскоро Гизем сподели пред медиите, че се чувства много по-спокойно, живеейки в Измир, тъй като като публична личност не бива преследвана от папараци и журналисти, които съпътстваха живота ѝ досега в Истанбул. 

12) Бенсу Сорал уплаши феновете си! Наскоро младата актриса, позната с ролите си в "Сладки малки лъжкини" (Tatli Kucuk Yalancilar) и "Отвътре" (Icerde), присъства на парти заедно със своята половинка Хакан Баш. По време на купона обаче на Бенсу ѝ прилошало и тя припаднала, след което била приета по спешност в болница Acibadem в истанбулския квартал Маслак, където са ѝ били направени изследвания. На излизане от болничното заведение няколко часа по-късно Бенсу предпочете да не отговори на въпросите на струпалите се журналисти, тъй като изглеждаше отпаднала и уморена, закарана в инвалидна количка до чакащото я такси от приятеля си. Прилошаването на Сорал даде повод за раждането на мълвата, че е бременна. Дали, предстои да разберем. 

13) Нилай Дуру е в очакване на първото си дете! Актрисата, която до преди два месеца гледахме у нас в романтичната комедия "Любов на инат" (Inadina Ask), е в тридесета агистационна седмица от бременността си. Наскоро Нилай, която миналата година сключи брак с дългогодишния си приятел Емре Къйан, сподели в профилите си в социалните мрежи свое selfie, на което позира с големия си корем. Дуру предстои да роди момиченце след малко повече от месец. Да ѝ пожелаем лека оставаща бременност и безпроблемно раждане! 

Резултат с изображение за can sipahi
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 21 януари, ще бъде публикувано новото издание №243 от "Какво гледат в Турция?", в което ще представим рейтингите на сериалите на TRT1 - единствените, излъчвали се през изминалите три седмици, а във вторник - 22-ри, започва новото №244, което ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. Във вторник, 22 януари, продължава "Турция представя...", в чийто трети за сезона и сто и трети подред брой ще представим новите зимни сериали на StarTV "Гарван" (Kuzgun) и "Братовчеди" (Kardes Cocuklari). В четвъртък, 24 януари, идва ред на интервю с актьора от "Любов от втори опит" (Ask Yeniden) Джан Сипахи. И в неделя, 27 януари, ще бъде публикувано издание №204 от "Турските актьори 24/7"

2 коментара:

Анонимен каза...

А рубриката за Демет Акбаа ще бъде ли подновена?

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
На този етап - не. Ако предаването има нов сезон, в което да участват известни актьори и актриси, ще има. Тоест, не зависи от нас.
Леки и успешни дни! :)

Предоставено от Blogger.