"Горчива любов" (Acı Aşk) - от 2 януари по БТВ

Задава се нов турски сериал в българския ефир... От началото на новата година БТВ предстои да зарадва зрителите с премиерата на нова турска романтична поредица. Заглавието е "Горчива любов" (Acı Aşk) - нова мелодрама с участието на Сечкин Йоздемир, която ще се ротира в ефира на медията от януари до началото на пролетния телевизионен сезон. Повече информация за започващата нова турска поредица разбирате в по-долните редове!

От 2-ри януари, ден сряда, в ефира на БТВ се завърта новият турски сериал "Горчива любов" (Acı Aşk). Поредицата ще се излъчва всеки делничен ден от 21.30 до 22.30 часа, като ще показва серии, състоящи се от по 45 минути. "Горчива любов" (Acı Aşk) ще се позиционира в национален ефир през двата зимни месеца - януари и февруари, като ще дели prime-time-а с друга хитова сага - "Искрите на отмъщението" (Cesur ve Guzel) с Къванч Татлъту, която също се завръща с финални епизоди от 2-ри януари, като вече ще се излъчва от 20.00 до 21.30 часа по БТВ. 

"Горчива любов" (Acı Aşk) започва излъчването си в Турция през 2015 г., но не успява да грабне зрителското внимание, както се очаква. Въпреки че повечето любовни истории привличат зрителите пред екрана, "Горчива любов" не е сред тях и драмата показва едва 13 оригинални епизода (в български вариант ще са около 40), приключвайки през декември същата година. Въпреки това обаче, поредицата остава в сърцата на зрителите, запомнена като една от най-вълнуващите турски драми за невъзможната любов. 

В драмата главните роли са поверени на любимеца на българските зрители Сечкин Йоздемир ("Момичето с червения шал", "Великолепният век", "Една любовна история", "Любов под наем), а негови партньорки са две от младите звезди на турското кино - Селин Шекерджи ("Ангели-пазители") и Сезги Сана Акай. Актьорският състав се допълва още от: Алперен Дуймаз, Хюсеин Авни Данял ("Времето лети", "Черната перла", "Щастливи заедно"), Нериман Уур ("Ангелският остров"), Толга Менди (Хазар от "Новата булка"), Бурка Ямантюрк и други. А продуценти на поредицата са TMC productions, създали някои от най-обичаните сериали, сред които "Любов и наказание" (Ask ve Ceza), "Момичето, което обичах" (Bir Cocuk Sevdim), "1001 нощ" (Binbir Gece), "Истанбулска приказка" (Bir Istanbul Masali) и много други.

1 коментар:

Анонимен каза...

Откъде ги намират тия стари сериали..

Предоставено от Blogger.