"Турските актьори 24/7" (199): "Златна пеперуда 2018" (Altin Kelebek 2018)

Здравейте, приятели! Неделя е, 9 декември, и днес заедно споделяме емоциите от тазгодишното награждаване на най-престижната телевизионна, музикална и кино-класация в южната ни съседка Турция - "Златна пеперуда" (Altin Kelebek)! В специалното издание на "Турските актьори 24/7" представяме победителите във всяка една от 15-те категории, посветени на телевизионните сериали, актьори и актриси. Припомнете си номинираните от тук! Да започваме!

Най-добър сериал е "Пропаст" (Cukur)

Най-добър комедиен актьор е Чаалар Чорумлу от "Хайлайф" (Jet Sosyete)

Най-добра комедийна актриса е Пънар Алтуу от "Да не разберат децата" (Cocuklar Duymasin)

Най-добър комедиен сериал е "Да не разберат децата" (Cocuklar Duymasin)

Най-добри деца-актьори са Али Семи Сефил и Кюбра Сюзгюн от "Жена" (Kadin) и Демир Биринджи от "Разказвай, Черно море" (Sen Anlat Karadeniz)

Най-добра романтична комедия е "Ранобудна птица" (Erkenci Kus)

Най-добър актьор от романтична комедия е Джан Яман от "Ранобудна птица" (Erkenci Kus)

Най-добра актриса от романтична комедия е Демет Йоздемир от "Ранобудна птица" (Erkenci Kus)

Най-добра екранна двойка е Ирем Хелваджъоулу-Улаш Туна Астепе от "Разказвай, Черно море" (Sen Anlat Karadeniz)

Най-добър актьор е Арас Булут Ийнемли от "Пропаст" (Cukur)

Най-добра актриса е Йозге Йозпиринчджи от "Жена" (Kadin)

Най-добри сценаристи са Айше Ферда Йълмаз и Нехир Ердем от "Разказвай, Черно море" (Sen Anlat Karadeniz)

Най-добра музика от сериал е на Тойгар Ъшъклъ от "Пропаст" (Cukur)

Най-добри режисьори са Осман Сънав, Емре Кабакушак и Юсуф Йомер Сънав от "Разказвай, Черно море" (Sen Anlat Karadeniz)

Най-добър интернет-сериал е "Фи" (Fi)
______________________________________________________________________________

Това беше всичко от наградите "Златна пеперуда" за 2018-а година! Можем да направим заключението, че тазгодишният голям победител е социалната драма "Разказвай, Черно море" (Sen Anlat Karadeniz), печелеща в цели 4 от общо 15-те категории - за най-добро дете-актьор, най-добра екранна двойка, най-добър режисьор и най-добър сценарист. "Пропаст" (Cukur) и "Ранобудна птица" (Erkenci Kus) си делят второто място с по 3 победи, а "Жена" (Kadin) и "Да не разберат децата" (Cocuklar Duymasin) са трети с по 2. С награди финишират още "Хайлайф" (Jet Sosyete) и "Фи" (Fi). Благодарим Ви, че споделихте заедно с нас тази специална вечер! 
_______________________________________________________________________________

Следващата седмица приключва есенният сезон на СЕРИАЛИ в България! В понеделник, 10 декември, ще бъде финализиран брой №239 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник - 11-ти, започва новият и последен за 2018-а година №240, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В сряда, 12 декември, предстои специална статия. В четвъртък, 13 декември, идва ред на последното за тази година интервю с турска звезда - с актрисата-ветеран от "Истанбулска невеста" (Istanbullu Gelin) Ипек Билгин. В петък, 14 декември, ще обявим резултатите от гласуването към последната четиринадесета категория в класацията ни "Турски награди 2018" - за най-добър сериал, излъчен в България. В събота, 15 декември, ще можете да изгледате последната четиринадесета шега със скрита камера, скроена от екипа на предаването "Строго секретно с Демет Акбаа", в която жертва ще бъде самата водеща - Демет Акбаа. И в неделя, 16 декември, идва ред на юбилейното и последно за 2018-а година издание №200 от "Турските актьори 24/7"!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.