"Турски награди 2018": най-добрият сериал, излъчен в България, за годината е "Г-жа Фазилет и нейните дъщери"

Здравейте, приятели! Петък е, 14 декември, и е време да обявим резултатите от гласуването към последната четиринадесета категория в тазгодишното издание на класацията ни "Турски награди" - за най-добър сериал, излъчен в България. След едноседмичен вот, в който своя вот глас дадоха близо 300 анонимни потребители, е ясен големият победител. Кой е той - научаваме заедно сега!

Най-добрият сериал, излъчен в България през 2018 г., е "Г-жа Фазилет и нейните дъщери" (Fazilet Hanim ve Kizlari)! За драмата, чието излъчване продължава всяка делнична вечер от 22.00 часа по Диема Фемили, своя вот дадоха 21.37% от всички, включили се в гласуването (56 гласа).
На второ място читателите на СЕРИАЛИ в България поставиха "Искрите на отмъщението" (Cesur ve Guzel). За драмата, която гледаме всеки делник от 20.00 часа по БТВ, гласуваха 20.23% (53 гласа). 
С бронз трета финишира социалната драма "Майка" (Anne), която направи премиерата си в началото на годината по БТВ Лейди и чието излъчване в национален ефир предстои през новата 2019-а. За нея гласуваха 16.79% (44 гласа). 

Да научим и останалите резултати! На четвърто място с 16.41% (43 гласа) поставихте романтичната комедия "Горчиво и сладко" (Dolunay), излъчвала се през уикендите по Диема Фемили. Другата комедия, оглавявана от Джан Яман и показана по БТВ - "Любов на инат" (Inadina Ask), заема пета позиция с 9.16% (24 гласа). Драмата "Висше общество" (Yuksek Sosyete), също излъчвала се в следобедния пояс по БТВ, е шеста с 6.11% (16 гласа). Ротиращата се в момента всеки делничен следобед по БТВ романтична комедия "Любов от втори опит" (Ask Yeniden) е на седмо място с 4.20% (11 гласа). Осмата позиция е заета от драмата "Семейни тайни" (Babam ve Ailesi), показана в летния prime-time на БТВ, с 3.44% (9 гласа). "Черната перла" (Siyah Inci) на Диема Фемили е девета с 1.91% (5 гласа). И на последно десето място застава "Намери ме" (Elif), излъчваща се всеки делничен следобед по НоваТВ, с 0.38% (1 глас).

ТОВА БЕШЕ ВСИЧКО ОТ "ТУРСКИ НАГРАДИ" ЗА 2018-А ГОДИНА! БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ ХИЛЯДИ ЧИТАТЕЛИ, ВКЛЮЧИЛИ СЕ В ГЛАСУВАНИЯТА КЪМ 14-ТЕ КАТЕГОРИИ ПРЕЗ ИЗМИНАЛИТЕ ТРИ МЕСЕЦА! В ЦЕЛИ СЕДЕМ КАТЕГОРИИ ПОБЕДИТЕЛ Е РОМАНТИЧНАТА КОМЕДИЯ "РАНОБУДНА ПТИЦА" (ERKENCI KUS), А В ПО ДВЕ - ДРАМИТЕ "ИСТАНБУЛСКА НЕВЕСТА" (ISTANBULLU GELIN) И "РАЗКАЗВАЙ, ЧЕРНО МОРЕ" (SEN ANLAT KARADENIZ). ЗА ПОРЕДНА ГОДИНА STARTV Е ИЗЯВЕН ПОБЕДИТЕЛ, ПЕЧЕЛЕЙКИ СЪС СВОИТЕ СЕРИАЛИ И АКТЬОРИ В ОБЩО 11 КАТЕГОРИИ. КРИМИНАЛНАТА ДРАМАТА "ПРОПАСТ" ЗАВЪРШВА С ЕДИН ЗЛАТЕН И ДВА СРЕБЪРНИ МЕДАЛ, ЛЯТНАТА "НЕ ПУСКАЙ РЪКАТА МИ" (ELIMI BIRAKMA) - С ЕДИН СРЕБЪРЕН И ТРИ БРОНЗОВИ МЕДАЛА, "Г-ЖА ФАЗИЛЕТ И НЕЙНИТЕ ДЪЩЕРИ" - С ЕДИН ЗЛАТЕН И ДВА СРЕБЪРНИ МЕДАЛА, "ОПАСНИ УЛИЦИ" - С ДВА СРЕБЪРНИ И ЕДИН БРОНЗОВ МЕДАЛ, "ЧЕРНО-БЯЛА ЛЮБОВ" - С ЕДИН СРЕБЪРЕН И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА. ОЧАКВАЙТЕ НИ ОТНОВО ПРЕЗ 2019-А ГОДИНА! :)

1 коментар:

Unknown каза...

Тази година приключи и "Любов под наем". защо не е класиран? Това е най-хубавият сериал който съм гледала от много години насам. Другите само му подражават.

Предоставено от Blogger.