"Турските актьори 24/7" (194): от 29 октомври до 4 ноември 2018 г.

ноември 04, 2018
Здравейте, приятели! Неделя е, 4 ноември, продължава публикуването на най-успешната и четена рубрика на СЕРИАЛИ в България "Турските актьори 24/7", чиито нови издания продължавате да четете в запазения ѝ ден в програмата ни - всяка неделя. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 29 октомври до 4 ноември 2018 г., научавате сега от новото издание №194 от "Турските актьори 24/7"!

1) Фахрие Евджен е бременна! Наскоро самата актриса, позната в България с ролите си в хитовете "Листопад", "Чучулигата" и "С Русия в сърцето", обяви благата вест в публичното пространство в южната ни съседка. Преди няколко дни красавицата бе забелязана заедно със своя съпруг и баща на детето в утробата си Бурак Йозчивит в истанбулския квартал Арнавуткьой. Пред репортерите Фахрие сподели, че бременността ѝ върви нормално и че чувството да носи нов живот в себе си е невероятно. Евджен добави, че не приема съвети от никого и никъде относно бременността си и дори не чете книги за бременни. Бурак пък с гордост заяви, че детето им ще се роди в Турция, противно на спекулациите за раждане в чужбина. Впечатление направи новата му визия, с която ще го видим скоро в продължението на историческия сериал "Възкресението на Ертуурул" (Dirilis Ertugrul) - "Възкресението на Осман Гази" (Dirilis Osman Gazi). 

2) Известна е новата екранна партньорка на Кадир Доулу! Сравнително непознатата за широката аудитория млада актриса Деврим Йозкан ще изиграе главната женска роля в новия сериал, подготвян за излъчване по TRT1 от A23 Medya - "Достойнство" (Vuslat). За последно красавицата се снима във втория сезон на хитовата историческа драма "Ти си моята родина" (Vatanim Sensin), влизайки в образа на Хава. Коментарите около новата екранна двойка Кадир Доулу-Деврим Йозкан са разнопосочни - някои я одобряват, а други - не. Стартът на "Достойнство" се очаква в началото на новата 2019-а година!

3) Тюлин Йозен напуска екипа на "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler)! Изключително популярната актриса, позната у нас с ролята си в първия сезон на историческата драма "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem), вече не е част от актьорския състав на модерната история, излъчваща се всеки вторник по StarTV. Причина за напускането на Тюлин е сценарият на втория сезон на сериала и развитието на героинята ѝ Арзу, които не са ѝ допаднали. Така персонажът на Йозен бе занулен в последно излъчената 39 серия. Заради ниските рейтинги, които "Малки убийства" бележи с втория си сезон, вече се обмисля вариант за смяна на деня на излъчване, като възможните варианти са сряда и неделя. Нищо чудно обаче проектът да бъде финализиран съвсем скоро, без да бъде местен.

4) Ново попълнение в актьорския състав на хитовата драма "Гюлпери" (Gulperi)! Известната актриса-ветеран Айда Аксел се присъединява към екипа на сериала на ShowTV и Tims&B Productions, влизайки в за постоянно в образа на банковата директорка Айтен. Уточняваме със "за постоянно", защото Айда вече взе специално епизодично участие в четвърта серия на "Гюлпери". Изглежда, че сценаристите на драмата са решили да направят героинята ѝ постоянна. Аксел е известна в България с ролята си в хита "Огнено сърце" (Gonulcelen), а последните ѝ изяви на малък екран бяха в сериалите "Гордиев възел" (Kordugum), "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel) и "Пленница" (Tutsak).

5) Известен е полът на бебето на Буура Гюлсой! Изключително популярният актьор от "Незабравима", "Пепел от рози" и "Север-Юг", когото предстои да гледаме в напълно различна от досегашните светлина в романтичната комедия "Любов от втори опит" (Ask Yeniden) от 16 ноември по БТВ, ще става баща на момченце! Това стана ясно след последния контролен преглед, на който Буура отиде заедно със съпругата си и майка на бебето Нилюфер Гюрбюз. Напомняме, че двамата сключиха брак на 23 септември т. г., като малко по-късно дойде и новината за бременността на булката. В момента Гюлсой се снима с главна роля в новата драма на TV8 "Дъщеря ми" (Kizim), в която пък го гледаме като екранен баща на Берен Гьокйълдъз. 

6) Официално! Баръш Фалай и Йозге Йозбек ще изиграят главните роли в новата драма на Limon Film "Синът ми" (Oglum)! Актьорът от "Езел", "Момичето с червения шал" и "Кварталът на богатите" и актрисата от "Пламъкът на сърцето" и закупения у нас "В сърцето ми е Дениз" (Kalbimdeki Deniz) ще гледаме съвсем скоро през новата 2019-а година заедно на екран. Заедно с това наскоро стана ясно и че на режисьорския стол на "Синът ми" ще седне спечелилата две поредни години "Златна пеперуда" (Altin Kelebek) режисьорка Чааръ Вила Лостувалъ, която за последно работи по "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel) и "Сърцето на града" (Bu Sehir Arkandan Gelecek). 

7) Фуркан Андъч и Дилян Чичек Дениз се разделиха! Наскоро една от най-харесваните светски двойки в южната ни съседка сложи край на връзката си. Известният от "Другите отчаяни съпруги", "Сладко отмъщение" (Tatli Intikam) и "Мерием" (Meryem) актьор и младата актриса от "Бодрумска приказка" (Bodrum Masali) и "Пропаст" (Cukur) са изтъкнали като причина за раздялата си, че връзката им вече не върви и че така е по-добре и за двамата. Припомняме, че съвсем скоро започват снимките на новия сериал с участието на Фуркан Андъч "Деца-братя" (Kardes Cocuklari), в който той ще си партнира с Айча Бингьол, Мехмет Аслантуу и Нур Феттахоулу. 

8) Дениз Байсал се сгоди! Изключително популярната млада актриса, която в момента гледаме у нас всяка делнична вечер в епизодите на "Г-жа Фазилет и нейните дъщери" по Диема Фемили, направи годеж с любимия си Баръш Юртчу вчера, 3 ноември. Дениз и солистът на група "Kolpa" са се сгодили в тесен семеен и приятелски кръг. Сватбата им се очаква през лятото на следващата 2019-а година. Отсега нека пожелаем на младата двойка дълго семейно щастие! 

9) Изненада в първия епизод на новия сериал "Великолепният тандем" (Muhtesem Ikili)! Премиерата на новото заглавие в програмата на KanalD бе белязана от специалното участие на известния актьор-ветеран Уур Юджел. Той вдъхна живот на легендарния учител в полицейската академия в Истанбул Садри. Любопитно е, че малко по-рано стана известно, че Уур се присъединява към актьорския състав на друг скорозапочващ нов сериал - "Сблъсък" (Carpisma) на ShowTV и Ay Yapim. Напомняме, че за последно Юджел оглави провалилата се криминална драма "Затаен дъх" (Nefes Nefese). 

10) Излезе афишът към новия игрален филм "Шампион" (Sampiyon)! Оглавявана от младите надежди на турското кино Фарах Зейнеп Абдуллах от "Времето лети" и "С Русия в сърцето" и Екин Коч от "Великолепният век: Кьосем", кино-лентата, продуцирана от Med Yapim и заснета по действителен случай, ще направи премиерата си на голям екран след месец - на 7 декември. Освен Фарах и Екин, с ключова роля в "Шампион" предстои да видим и ветерана Фикрет Кушкан, познат у нас от "Златната клетка". Вижте трейлъра към филма от тук

11) Джан Яман шокира феновете си с майка си! Наскоро най-обсъжданият турски актьор за 2018-а година, продължаващ да се снима в романтичната комедия "Ранобудна птица" (Erkenci Kus), качи видео в профилите си в социалните мрежи, заснел заедно с майка си Гюлден Яман. Повечето последователи на звездата от сериалите "Любов на инат" (Inadina Ask) и "Горчиво и сладко" (Dolunay) не можаха да повярват, че жената до него е неговата майка, тъй като тя определено изглежда доста млада. Както се казва обаче - няма лъжа, няма измама, пък който ще да вярва. Вижте снимка на Джан с майка по-горе и сами за себе си преценете...

12) Алина Боз за първи път се снима заедно с приятеля си! Младата актриса с руски произход, която у нас познаваме с ролята ѝ в хита "Твоят мой живот" (Paramparca), наскоро за първи път сподели своя обща снимка с половинката си Митхат Джан Йозер. Алина, снимаща се в момента в успешната драма "Не пускай ръката ми" (Elimi Birakma), и синът на известната певица Сезен Аксу дълго време пазеха връзката си в тайна и не афишираха отношенията си публично. Ето, че дойде моментът, в който да обявяват пред целия свят, че са заедно. 

13) Тежко болен ли е Толга Карел? Известният актьор и секс-символ, когото в България познаваме с ролята му в семейна драма №1 "Листопад" (Yaprak Dokumu), наскоро сподели в профилите си в социалните мрежи своя снимка, на която е заедно със семейството си - съпругата си Сара Скоти и детето им. На фотоса се вижда, че Толга, който от дълго време живее в Чикаго, САЩ, е обръснат гола глава, което наведе феновете му на мисълта, че страда от тежко заболяване. По-късно актьорът сам сподели, че никога не е афиширал личния си живот публично, но потвърди, че минава през тежък период и има здравословен проблем. Да му пожелаем бързо оздравяване! 

Резултат с изображение за sezin akbasogullari
14) Следващата седмица в рубриките на СЕРИАЛИ в България очаквайте: в понеделник, 5 ноември, ще бъде финализиран брой №234 от "Какво гледат в Турция?", а във вторник, 6-ти, започва новият №235, който ще се обновява всеки ден с рейтингите за предходния до края на седмицата. В сряда,  7 ноември, предстои специална коментарна статия. В четвъртък, 8 ноември, ще бъде публикувано интервю с актрисата от "Искрите на отмъщението" Сезин Акбашоулларъ. В петък, 9 ноември, ще обявим резултатите от гласуването към деветата категория в "Турски награди 2018" - за най-добра музика от сериал, и ще дадем началото на десетата - за най-добър злодей от сериал. В събота, 10 ноември, продължава новата ни рубрика "Строго секретно с Демет Акбаа", в чието девето издание ще представим шега със скрита камера, скроена на актьора от "Семеен сарай" и "Дъщерите на Гюнеш" Емре Кънай. И в неделя, 11 ноември, идва ред на брой №195 от "Турските актьори 24/7"

7 коментара:

Анонимен каза...

Откъде знаете, че „В сърцето ми е Дениз” е закупен у нас, и ако наистина е-с какво върви в пакет?

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Не ни вярвате ли, че питате откъде знаем и дали е истина? В пакет е с "Любов на инат" (Inadina Ask) и "Любов от втори опит" (Ask Yeniden).
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Не, не че не Ви вярвам, просто не е имало статия за него в „Закупени в България”, а го споменахте тук някак мимоходом, сякаш всички знаем. За мен е нова информация и затова се учудих и попитах.

Анонимен каза...

Здравейте Сериали в България
Не е вярно, че "В сърцето ми е Дениз" е в пакет с "Любов на инат" и "Любов от втори поглед". Сериалът е закупен от Диема Фемили

Анонимен каза...

4-ти коментар, откъде е твоята информация, че е купен от ДФ? И изобщо, когато говорим за закупени сериали, нека да си споделяме и източниците на информация, защото иначе всичко звучи просто като слухове.

Анонимен каза...

КОЙ ВИ КАЗА , ЧЕ Е КУПЕН ОТ ДИЕМА ФЕМИЛИ? НИКЪДЕ НЯМА ОБЯВЕНО ОФИЦИАЛНО ТАКОВА НЕЩО...

Анонимен каза...

Не мисля, че съм длъжен да давам източник. Вие сами ще се уверите. Иначе има един испански сайт, където пишат понякога за много от закупените турски сериали. "Отново любов" върви в пакет с "Любов на инат". А "Дениз" е взет от Диема Фемили и май пишеше, че е главния сериал. А и се замислете за друго и то е, че все пак Диема Фемили излъчи "Моят живот", който е от същите създатели и в двата сериала участва Йешим Бозооллуу. Именно тя е взела сериала. Който иска да вярва, когато започне ще видите. Аз лично имам доверие на този сайт, в повечето случаи познават.

Предоставено от Blogger.