"Турски награди 2018": най-добрата актриса за годината е Демет Йоздемир от "Ранобудна птица"

Здравейте, приятели! Петък е, 30 ноември, и е време да обявим резултатите от гласуването към дванадесетата категория в тазгодишното издание на класацията ни "Турски награди" - за най-добра актриса. След едноседмичен вот, в който своя вот глас дадоха над 250 анонимни потребители, е ясен голямата победителка. Коя е тя - научаваме заедно сега!

Най-добрата актриса за 2018 г. е Демет Йоздемир! За екранната Санем от "Ранобудна птица" (Erkenci Kus) своя вот дадоха 25.09% от всички, включили се в гласуването (67 гласа).
На второ място читателите на СЕРИАЛИ в България поставиха Йозге Йозпиринчджи. За красавицата, оглавяваща социалната драма "Жена" (Kadin), гласуваха 11.24% (30 гласа). 
С бронз трета финишира Бирдже Акалай за ролята си в "Черно-бяла любов" (Siyha Beyaz Ask), за която през изминалата една седмица гласуваха 8.99% (24 гласа).

Да научим и останалите резултати! На четвърто място класирахте Аслъ Енвер от "Истанбулска невеста" със 7.87% (21 гласа). Петата позиция е заета от Алина Боз от "Не пускай ръката ми" със 7.49% (20 гласа). Шеста е Дениз Байсал от "Г-жа Фазилет и нейните дъщери" със 7.12% (19 гласа). На седмо място се класира Бергюзар Корел от "Ти си моята родина" с 5.99% (16 гласа). Осмата позиция е заета от Хазал Кая от "Нашата история" с 4.49% (12 гласа). Девета е Нургюл Йешилчай от "Гюлпери" (Gulperi) с 4.12% (11 гласа). На десето място се класира Ирем Хелваджъоулу от "Разказвай, Черно море" (Sen Anlat Karadeniz) с 3.75% (10 гласа). Севда Ергинджи от "Забранената ябълка" и Дениз Чакър от "Без бандити светът е невъзможен" си делят единадесета позиция с по 3.37% (по 9 гласа). Гьокче Бахадър от "Малки убийства" е дванадесета с 1.87% (5 гласа). Тринадесетото място си делят Бурджу Бириджик от "Осмия ден", Дилян Чичек Дениз от "Пропаст" и Джесика Мей от "Новата булка" с по 1.12% (по 3 гласа). Четиринадесети са Айбуке Пусат от "Обещание" и Хилял Алтънбилек от "Имало едно време в Чукурова" с по 0.75% (по 2 гласа). И последна с 0.37% (1 глас) е Айча Айшин Туран от "Мерием".

ЗАПОЧВА ГЛАСУВАНЕТО КЪМ ТРИНАДЕСЕТАТА КАТЕГОРИЯ В "ТУРСКИ НАГРАДИ 2018" - ЗА НАЙ-ДОБЪР АКТЬОР НА ГОДИНАТА! МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТОЗИ СРЕД НОМИНИРАНИТЕ - ИБРАХИМ ЧЕЛИККОЛ ОТ "ЧЕРНО-БЯЛА ЛЮБОВ", ТОЛГА САРЪТАШ ОТ "ОБЕЩАНИЕ", ОНУР ТУНА ОТ "ЗАБРАНЕНАТА ЯБЪЛКА", АРАС БУЛУТ ИЙНЕМЛИ ОТ "ПРОПАСТ", ДЖАНЕР ДЖИНДОРУК ОТ "ЖЕНА", ОКТАЙ КАЙНАРДЖА ОТ "БЕЗ БАНДИТИ СВЕТЪТ Е НЕВЪЗМОЖЕН", МЕРТ ФЪРАТ ОТ "МАЛКИ УБИЙСТВА", КЕНАН ИМИРЗАЛЪОУЛУ ОТ "МЕХМЕД, ЗАВОЕВАТЕЛЯ", ЕНГИН АЛТАН ДЮЗЯТАН ОТ "ВЪЗКРЕСЕНИЕТО НА ЕРТУУРУЛ", УЛАШ ТУНА АСТЕПЕ ОТ "РАЗКАЗВАЙ, ЧЕРНО МОРЕ", ФУРКАН АНДЪЧ ОТ "МЕРИЕМ", МУРАТ ЮНАЛМЪШ ОТ "ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ В ЧУКУРОВА", БУРАК ДЕНИЗ ОТ "НАШАТА ИСТОРИЯ", КЕРЕМ БЮРСИН ОТ "ВЕЛИКОЛЕПНИЯТ ТАНДЕМ", ХАЛИТ ЕРГЕНЧ ОТ "ТИ СИ МОЯТА РОДИНА", ЙОЗДЖАН ДЕНИЗ ОТ "ИСТАНБУЛСКА НЕВЕСТА", БУУРА ГЮЛСОЙ ОТ "ДЪЩЕРЯ МИ", ЧААЛАР ЕРТУУРУЛ ОТ "Г-ЖА ФАЗИЛЕТ И НЕЙНИТЕ ДЪЩЕРИ", ТОЛГА МЕНДИ ОТ "НОВАТА БУЛКА", ДЖАН ЯМАН ОТ "РАНОБУДНА ПТИЦА", БЕРК ОКТАЙ ОТ "ВОЙНИК" И АЛП НАВРУЗ ОТ "НЕ ПУСКАЙ РЪКАТА МИ", КОЙТО СПОРЕД ВАС ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИ, ДО СЛЕДВАЩИЯ ПЕТЪК, 7 ДЕКЕМВРИ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!! 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.