"Турски награди 2018": най-добрата романтична комедия за годината е "Ранобудна птица" (Erkenci Kus)

Здравейте, приятели! Петък е, 5 октомври, и е време да обявим резултатите от гласуването към четвъртата категория в тазгодишното издание на класацията ни "Турски награди" - за най-добра романтична комедия. След едноседмичен вот, в който своя вот глас дадоха близо 300 анонимни потребители, е ясен големият победител. Кой е той - научаваме заедно сега!

Най-добрата романтична комедия за 2018 г. е "Ранобудна птица" (Erkenci Kus) на StarTV. За хита, който взе първа награда и в категория "Най-добър летен сериал", своя вот дадоха цели 75% от всички, включили се в гласуването (201 гласа).
На второ място читателите на СЕРИАЛИ в България поставиха "Новата булка" (Yeni Gelin). Сребърният медалист, излъчващ се всяка съботна вечер по ShowTV, събира подкрепа от 9.33% (25 гласа).
С бронз трета финишира семейната трагикомедия "Нашата история" (Bizim Hikaye) на FOX, за която през изминалата една седмица гласуваха 8.21% (22 гласа).

Да научим и останалите резултати! На четвърта позиция класирахте историческата романтична комедия "Султанът на сърцето ми" (Kalbimin Sultani) с 1.87% (5 гласа). "4N1K: Първа любов" (4N1K Ilk Ask) и "Дай Боже всекиму" (Darisi Basimiza) си делят петото място с по 1.49% (по 4 гласа). "Любовта на ангелите" (Meleklerin Aski) е шести с 1.12% (3 гласа), "Шевкат Йеримдар" (Sevkat Yerimdar) е седми с 0.75% (2 гласа), "Огромни лъжи" (Koca Koca Yalanlar) и "Егейска хамсия" (Ege'nin Hamsisi) са осми с по 0.37% (по 1 глас) и "Да можеше да не порастваме" (Keske Hic Buyumeseydik) е девети с 0% (0 гласа).
_________________________________________________________________________________

ЗАПОЧВА ГЛАСУВАНЕТО КЪМ ПЕТАТА КАТЕГОРИЯ В "ТУРСКИ НАГРАДИ 2018" - ЗА НАЙ-ДОБРА ЕКРАННА ДВОЙКА НА ГОДИНАТА! МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТАЗИ СРЕД НОМИНИРАНИТЕ - БАХАР И ЯВУЗ ОТ "ОБЕЩАНИЕ" (SOZ), СЕНА И ЯМАЧ ОТ "ПРОПАСТ" (CUKUR), АЛИХАН И ЗЕЙНЕП ОТ "ЗАБРАНЕНАТА ЯБЪЛКА" (YASAK ELMA), БАХАР И САРП ОТ "ЖЕНА" (KADIN), ОЯ И СЕРХАН ОТ "МАЛКИ УБИЙСТВА" (UFAK TEFEK CINAYETLER), НЕФЕС И ТАХИР ОТ "РАЗКАЗВАЙ, ЧЕРНО МОРЕ" (SEN ANLAT KARADENIZ), РЮЯ И ЮСУФ ОТ "ЗАТАЕН ДЪХ" (NEFES NEFESE), ФИЛИЗ И БАРЪШ ОТ "НАШАТА ИСТОРИЯ" (BIZIM HIKAYE), АЗИЗЕ И ДЖЕВДЕТ ОТ "ТИ СИ МОЯТА РОДИНА" (VATANIM SENSIN), СЮРРЕЯ И ФАРУК ОТ "ИСТАНБУЛСКА НЕВЕСТА" (ISTANBULLU GELIN), САНЕМ И ДЖАН ОТ "РАНОБУДНА ПТИЦА" (ERKENCI KUS), БЕЛЛА И ХАЗАР ОТ "НОВАТА БУЛКА" (YENI GELIN), ХАЗАН И ЯЪЗ ОТ "Г-ЖА ФАЗИЛЕТ И НЕЙНИТЕ ДЪЩЕРИ" (FAZILET HANIM VE KIZLARI) И АЗРА И ДЖЕНК ОТ "НЕ ПУСКАЙ РЪКАТА МИ" (ELIMI BIRAKMA), КОЯТО СПОРЕД ВАС ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИ, ДО СЛЕДВАЩИЯ ПЕТЪК, 12 ОКТОМВРИ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.